Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za srpanj 2016.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za srpanj 2016.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: četvorka štapova uspravno- ova karta predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh na ljubavnom planu. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Moguće je da ćete promijeniti i mjesto stanovanja. Četvorka štapova se također može odnositi i na zaruke ili brak. Ovo je karta ljubavi i vjernosti.

U ljubavnim pitanjima ova karta govori o tome da veza počiva na čvrstim temeljima. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti, sigurnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više družite! Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Nemojte se dvoumiti, mogli bi upoznati zanimljivu osobu s kojom ćete odmah “kliknuti”. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje u životu!

POSAO: kralj štapova u uspravnom položaju- ova karta se odnosi na Vaš nivo nezavisnosti i snalažljivosti.  Vaša kreativnost i motivacija su ono što će Vas izdvojiti iz mase u ovom periodu.  Vještina pregovaranja koju posjedujete čini Vas odličnim pregovaračem. Kralj štapova također predstavlja i vođu tima ili Vašeg nadređenog. On će Vam pomoći u karijeri. Kralj štapova je također poznat po snažnom osjećaju lojalnosti. On je čovjek koji će Vas uvijek nagraditi u skladu sa Vašim trudom. Ako ste bili marljivi u prethodnom periodu svakako očekujte povišicu ili nagradu za Vaš trud. Ako ste nezaposleni biti ćete motivirani i odlučni. Vaša organizacijska sposobnost, kreativnost i dobre komunikacijske vještine će Vas izdvojiti od ostalih kandidata. Očekujte da ćete dobiti posao koji ste željeli! U kontekstu financija stojite vrlo dobro. Ipak budite na oprezu- netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija. Neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka pehara u obrnutom položaju- ukoliko se borite sa nekim zdravstvenim problemom potražite savjet od strane alternativne medicine. Pazite se poroka!Ovo je dobar period da krenete sa uvođenjem zdravih navika. Klonite se rigoroznih dijeta! Na duhovnom ste putovanju koje je veoma šaroliko. Zapisujte sve što Vam se učini zanimljivim i značajnim. Svoja opažanja podijelite sa prijateljima. Od njihovih ćete opažanja i komentara imati velike koristi.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: trojka novčića u obrnutom položaju- potrebno je da obratite pažnju na ono što Vam se događa u ovom periodu! Ako ne budete pažljivi možete propustiti odličnu ljubavnu priliku! Držite oči otvorenima, ovo se naravno odnosi na slobodne!

Ako ste u vezi/braku možda se bojite budućnosti i izbjegavate svaki mogući rizik koji se odnosi na Vaš zajednički razvoj i napredak. Kao da imate manjak energije i volje da ulažete sebe u potpunosti u odnos. Nezadovoljni ste i dosadno Vam je. Pružite svom partneru više pažnje. Potrudite se u odnos unjeti novu-svježu energiju. Odvedite ga na neko mjesto gdje još niste bili ili radite neke aktivnosti koje još niste probali. Imajte na umu da ništa ne uzimate zdravo za gotovo, a pogotovo ne životnog partnera. Isto tako ova karta ukazuje da ste preopterećeni time da budete dragi drugima. Opterećeni ste okolinom, tko što govori o Vama i Vašem odnosu. Pokušajte da tu energiju usmjerite na jačanje samopouzdanja i učenje nečeg novog!

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce!  Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu!  U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa.

Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste  i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Veoma Vam je naklonjena nadređena muška osoba koja će Vam biti od velike pomoći. Obratite mu se za savjet.

Financijski- ne stojite loše ali previše ste fokusirani na ono što nemate. Fokus pomaknite na stvari i situacije koje možete mijenjati i na koje imate utjecaj. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti  bolja od Vaših očekivanja! Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu! Iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Iako nećete biti u nekom znatnijem višku, budite darežljivi! Razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: velika svećenica u obrnutom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje! Razmotrite različite pristupe liječenja! Što se duhovnosti tiče, dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta. Savjetujte se sa osobama od povjerenja. Morate se uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili normalno funkcionirati.  Karta upozorava da obratite pažnju na što pristajete! Ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posljedice bi mogle biti prilično značajne. Ne zanemarujte unutarnji glas!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: kula u uspravnom položaju- možda se već nalazite u turbulentnom periodu, punom iznenadnih promjena. Kula može predstavljati preseljenje ili preokret u nekoj značajnoj vezi. Možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i suočiti se sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Kula u čitanju nam sugerira kako prolazimo kroz velike i važne promjene u našem životu. Stvari nakon toga više nikada neće biti iste. Naš stari način života se ruši i mijenja. Sada imamo priliku ponovno sve izgraditi iznova.

Pojavljivanjem ove karte moramo biti spremni na događaje koje možda ne očekujemo. Ovu tarot kartu također možemo shvatiti kao upozorenje pred nešto. Potrebno je preispitati samog sebe. Vidjeti što je to što zadržavamo u svom životu a nije nam potrebno ili jednostavno ne utječe dobro na nas. Kula može značiti da vezi dolazi kraj. Ako Vam je prekid veze neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Svaku svoju pretpostavku dobro provjerite. Pozitivan aspekt ove karte je da Vaša veza/brak može dobiti novi smisao. Pripremate se za novu, napredniju fazu u ljubavnom odnosu. Ako ste slobodni, učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost. Svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Ako izlazite van izbjegavajte alkohol jer bi Vam on mogao “uništiti” izglede kod potencijalnog partnera.

POSAO: trojka štapova u uspravnom položaju- ova karta simbolizira suradnju, napredak i ekspanziju, nagradu i pripremu. Ukazuje na dobar razvoj financijske situacije. Nakon poteškoća na koje ste nailazili postižete uspjeh. Karta ukazuje na uspješno razdoblje koje je obilježeno priznanjima, napredovanjem, širenjem posla i novim projektima. Budite ponosni na rješenja koja nudite i sam Vaš nastup koji pokazujete na radnom mjestu. Budite ponosni na sebe i nemojte se bojati to isto i pokazati.

U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati pozivnicu za neki značajan događaj ili novu poslovnu ponudu. Možda ćete dobiti neke dobre vijesti vezane za projekt na kojem radite ili za posao. Moguće je i da ćete uskoro otići na poslovni put ili poželjeti da svoj posao proširite i na nekom drugom mjestu. Ova karta je ohrabrenje da surađujete sa drugima. Ovo je period u kojem ćete vjerovatno dolaziti u situacije da radite u timu i dijelite svoje ideje sa kolegama. Bitno je da im dozvolite da Vam pomognu jer će Vam to puno pomoći u završetku projekta. Ako ste u fazi traženja posla ova karta ukazuje na radno mjesto sa kojim ćete biti zadovoljni.

Savjet što se tiče financija: nemojte precijeniti vlastitu financijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane ali udijelite dio onoga što imate potrebitima! Ova karta obećava poboljšanje materijalne situacije. Ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji bliži se trenutak kada će to biti riješeno povoljno po Vas.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  osmica štapova u uspravnom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze a samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu. Što se duhovnosti tiče- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući neka Vas to ne uznemirava, provedite nekoliko minuta!


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV:  pustinjak u uspravnom položaju- govori o tome da bi bilo dobro da se povučete u sebe i osamite. Pustinjak nas podsjeća na to da možemo spoznati istinu u samoći i samoispitivanjem. Meditacija i razmišljanje su neophodni da bismo napredovali i povezali se sa mudrošću koju nosimo u sebi i sa Svemirom. Vodič će se sam javiti kroz povezanost sa nečim što je veće od nas samih. Prije nego što to započnete, dobro razmotrite svoje planove samospoznaje i što time zaista želite postići. Možda je potrebno da malo usporite prije nego što odlučite koji put ili pristup je najbolji za Vas. Ovo je vrlo duboko iskustvo i zato je dobro da svoja razmišljanja zadržite za sebe. Savjet bi Vam mogao pomoći u potrazi za Vašim pravim “ja”.

Možete dobiti savjet od nekog mudrijeg i iskusnijeg, zato razmislite imate li nekog takvog u okruženju. Pustinjak govori o tome da sada pažnju morate usmjeriti sa vanjskog na svoj unutrašnji svijet. Na puno načina ova karta govori o samospoznaji. Neki tvrde da je ova karta početak duhovnog prosvjetljenja i otkrića onoga što je u nama. Pustinjak predstavlja potragu za odgovorima i neće stati dok ne dođe do njih. Pustinjaka vodi svjetlost njegove intuicije. On je označen brojem 9 – brojem koji označava završetke. U ovom periodu nešto bitno ćete završiti-zaključiti. Pustinjakov put zahtjeva od Vas hrabrost i samoispitivanje. Značenja ove karte se mogu odnositi na proces kada napuštamo usvojene norme. Morate biti “otvoreni” osloboditi se ustaljenih obrazaca kako bi krenuli u novom pravcu.

Arhetipski, pustinjak je simbol starog, mudrog čovjeka i učitelja. Ponekad se može javiti kao predznak u snu ili predstavljati neku osobu u našem životu koja će nas navesti na takav put. Pustinjak je tu da Vam pomogne srediti kaos u kojem se nalazite i  nađete smisao u njemu. On Vam unosi jasnoću kada Vas muče strahovi i strepnje. On je svjetlost više svijesti i prijenosnik poruka Svemira. Ovo je period kada Vam ljubavni odnos nije prioritet. Ali ne na negativan način nego jednostavno ste dostigli onaj “mir” kojeg ste u njemu tražili. Dobro će Vam doći ovaj period neopterećenosti odnosom. Ukoliko ste slobodni moguće je da Vam se pojavi stara ljubav, no preispitajte dobro svoje želje i potrebe!

POSAO: vitez pehara u uspravnom položaju- ova karta Vam poručuje- slijedite svoje snove! Označava idealizam i maštu. Kreativno stvaralaštvo može Vam donijeti nove poslovne veze i iskustva. Moguće je da dobijete novu poslovnu ponudu koja će biti vrlo primamljiva. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Karta predstavlja stupanj svijesti kojim ćete ovladati vlastitim afektima.

Glavna poruka ove karte je da je ovo period u kojem će Vam sve ići od ruke. Biti ćete u punom naponu snage i imati volje za nove poslovne poduhvate. Na poslu ćete napredovati. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao gotovo je sigurno da ćete ga naći. Sada je vrijeme da “pucate visoko”. Biti ćete veoma ponosni na svoj rad i učinak. Financijski – označava razdoblje priljeva financija. Moguća je povišica na poslu, dobitak nasljedstva ili dobitak na lotu. Nemojte se bojati ulagati i riskirati. Pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : dvojka pehara u uspravnom položaju – ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Pozitivan stav koji trenutno imate Vašem zdravlju čini mnogo dobra. Rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce. Za duhovno uzdizanje nikada niste bili spremniji nego sada. Uživajte u osjećaju samozadovoljstva i ispunjenosti!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: vitez novčića u obrnutom položaju- važno je da budete svjesni činjenice da ljubav nisu samo vino i ruže. Bitni dio čini obveza i odgovornost. U odnosu sa partnerom nije i ne može sve biti svedeno na užitke i ugodu. Vaša je veza Vaš odnos i za njega ste odgovorni, kompromis je nešto što nikako ne smijete zapostaviti! Karta ukazuje na neočekivani preokret događaja. Možete se suočiti sa odlaganjima ili novim preprekama na koje niste računali. Vitez novčića također predstavlja Vaš nedostatak inspiracije ili mašte. Previše Vaše praktičnosti ubija kreativnost i ljubavni zanos. Letargični ste. Možda se previše držite pravila. Potrebno je da razmišljate van ustaljenih obrazaca. Ponekad ova karta označava loše isplanirane stvari ili Vašu neodgovornost. Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo, pokrenite se!

Ovako okrenuta karta viteza simbolizira gubitak fokusa, manjak energije i lošu vijest. Moguće da Vaša ovisnost o drugim ljudima koči Vaš osobni rast i razvoj. Nema stvarne prepreke da se osamostalite. Isto tako karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima. Partner će biti nepovjerljiv prema Vama. Vrijeme je za ozbiljan i otvoren razgovor! Ako ste slobodni ova karta ukazuje da Vam nedostaje hrabrosti da krenete u akciju. Upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova. Morate u nekim elementima karaktera pobijediti sebe!

POSAO:  mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Mjesec je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta ponekad govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti. Ako ste u prethodnom periodu radili nešto loše sada Vam se to vraća!

Ako sumnjate da Vam netko radi iza leđa budite sigurni da je to istina. Ova karta je upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Pazite što i kome pričate! Ipak, ova karta govori i o otkrivanju zakulisnih radnji. Saznati ćete na vrijeme o kome i čemu se radi. Obratite više pažnje na svoje snove i intuiciju jer je ovo period kada su naglašeni. Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt kojeg morate riješiti! Bit ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte!

Ako ste nezaposleni biti ćete nesigurni, tjeskobni i mučiti će Vas raznorazni strahovi. Ne paničarite i ne poduzimajte brzoplete akcije! Ovo je razdoblje emocionalne rastresenosti, oslonite se na unutarnji glas! Financijski- vrlo promjenjivo stanje, odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati. Nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Vrlo je važno da budete mirni i strpljivi. Odluke donosite polako i oprezno.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  sedmica pehara u uspravnom položaju- obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala. Fizički napor je ono što će Vam biti od velike pomoći u ovom periodu. Što se tiče duhovnosti- izgubili ste fokus u životu. Vizualizirajte ciljeve koje želite postići nekoliko puta dnevno . To će Vam pomoći da ostanete koliko toliko usmjereni na bitno.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: kraljica novčića u uspravnom položaju- možete očekivati sigurnost u ljubavnoj vezi/braku. Ova karta je simbol napretka ljubavnog odnosa. Ovo je vrijeme za regeneraciju Vašeg odnosa.  Morate “hraniti” Vaš odnos i on će zaista procvjetati. Poželjeti ćete svoj odnos unaprijediti, promijeniti dosadašnji način “funkcioniranja” u vezi/braku. Odnos će postati dublji,  nježniji i iskreniji. Sa partnerom ćete ponovno oživjeti staru strast. Ženski pripadnici ovog znaka mogu osjetiti potrebu da postanu majke. Moguća je i trudnoća jer se ova karta povezuje sa ženskim, majčinskim principom- povezana je sa plodnošću. Vjerojatno je da ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana kako bi što ugodnije živjeli sa partnerom. Slobodni, ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav. Suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Ovo je pravo razdoblje za pravu ljubav! Moguće da ćete upoznati nekoga preko (tamnokose) prijateljice.

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate.

Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću.

Financije- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od onoga što očekujete. Savjet: Vaše nisko samopouzdanje može Vas spriječiti da se prepustite događajima da Vas vode. Imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  sedmica novčića u obrnutom položaju- suočeni ste sa posljedicama neurednog života, ali nikada nije prekasno da unaprijedite fizičko zdravlje! Otiđite na pregled liječniku i svakako provjerite svoj krvožilni sustav! Posvetite se meditaciji. Pokušajte unjeti ravnotežu u vlastiti život. Vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite prvenstveno svoje potrebe. Ovo je vrijeme kada ćete dosta vremena provoditi razmišljajući o nestalnosti stvari. Shvatiti ćete da je samo promjena stalna i da nema smisla opirati se. Imajte na umu da darežljivost u trenucima obilja oblikuje Vašu budućnost – uložite u nju!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: šestica novčića u obrnutom položaju- ova karta je upozorenje da Vaši osobni interesi mogu biti izvor konflikata u vezi/braku. Možda ste previše usmjereni na materijalne stvari ili samo na svoje želje. Ova karta u svakom slučaju govori o tome da je jedan od partnera previše fokusiran samo na svoje potrebe. U ovom periodu potreban je oprez u komunikaciji sa ljubavnim partnerom. Vi ili on bi se mogli bezobzirno ponašati ili reći nešto u afektu a kasnije požaliti. Ova karta u nekim slučajevima upozorava na izdaju ili nevjeru od strane voljene osobe. Što god bilo u pitanju ozbiljno obratite pažnju na vlastito ponašanje u ovom periodu jer ćete za njega morati snositi posljedice! Ako ste slobodni pripazite na svoje neobuzdano ponašanje. Ako izlazite pripazite na alkohol jer bi druga strana mogla protumačiti krivo Vaše signale i dobiti pogrešan dojam o Vama.

POSAO: svijet u obrnutom položaju- ključne riječi ove karte- opiranje promjeni, osjećaj frustracije, prepreke i blokade, nezavršavanje važnog zadatka-projekta, stagnacija. Dakle ova karta obično predstavlja odlaganje uspjeha. Možda se osjećate nesigurnima i “zakočenima”. Sada je period da sagledate sve faze svog putovanja. Da li ste ostavili nešto nedovršeno? Sada je period da potpuno preispitate sebe. Strah je Vaša najveća prepreka osobnom razvoju. Strah Vas sprečava da ostvarite svoje ciljeve. Možda ne radite u skladu sa namjerama Svemira, razmislite o tome! Moguće je i da Vam je jednostavno lakše da idete linijom manjeg otpora i prepustite se, nego da razmislite o situaciji. Nezainteresiranost Vas sprečava da postignete svoje ciljeve!

Ova karta govori o tome da nešto nije dovršeno i kompletno. U određenom smislu, postoji u Vama i opiranje promjeni. Nova iskustva Vam djeluju zastrašujuće. Postoji još puno prilika koje trebate razmotriti, ali tek nakon što završite proces transformacije! Niti na financijskom planu ne stojite bajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati Vaš račun. Usmjerite se na poduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa razdobljem skromnosti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  kralj mačeva u obrnutom položaju- ovako okrenuta karta simbolizira nepravdu, diskriminaciju i potrebu za izražavanjem emocija. Ako na sebi uočavate neke neuobičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik. Što se duhovnosti tiče u ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: petica novčića u uspravnom položaju- ova karta govori o tome da se osjećate kao da ste sasvim sami. Možda imate osjećaj da ste potpuno napušteni. Vaša trenutna situacija Vas baca u anksioznost. Značenja ove karte podrazumijevaju osjećaj gubitka i strepnje. U nekim slučajevima, ovo se može odnositi i na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere. Ovo je period kada energiju trebate usmjeriti ka stvarima koje nisu materijalne. Ako u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče, sada je period da ih potpuno eliminirate. Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja! Zapitajte se da li nepotrebno paničarite?

Ova karta ponekad indicira da Vaši standardi vezani za novac ne mogu da se primjene i na ljubavna pitanja. Ljubav nije nešto što se može kupiti. Možda ćete uvidjeti da Vaše loše financijske prilike nepovoljno utječu na Vaš odnos. Ako je u pitanju ishod veze koja je nedavno započela, ova karta obično poručuje da će u ovom periodu veza biti nestabilna. Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje. Moguće je da imate stare emotivne traume zbog kojih ne možete stupiti u dublji odnos. Može biti da Vas je strah u potpunosti se prepustiti drugoj osobi. Moguće je da Vam se u ovom periodu javi stara ljubav, dobro razmislite da li je želite natrag. Isto tako moguće je da imate konkurenciju ukoliko nekoga simpatizirate, pokušajte ne igrati “prljavo” u tom slučaju.

POSAO: šestica mačeva u obrnutom položaju- simbolizira Vaš nedostatak samokontrole, neprihvatljivo ponašanje, nemogućnost za poduzimanje promjene i Vaše loše odluke. Upozorava Vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posljedice. Savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnete raditi kompromise! Ako ste nezaposleni ovo nije period za “pucate visoko”, budite skromni, strpljivi i rezultati će doći. Šestica mačeva Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite , stvari će se same posložiti. Financijski- vrlo promjenjivo, odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  kula u uspravnom položaju- Vaše je psihičko stanje loše. Učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: pravda u uspravnom položaju- predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje kako je na Vama izbor hoćete li slušati vraga ili anđela u sebi. Upozorava na karmu- ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama. Obično je dobar znak da ste pred odlukom koju morate donjeti kako bi Vaš život krenuo u novom pravcu. Takva odluka uvijek zahtjeva mnogo razmišljanja i “vaganja”. Ovo je prekretnica koja obično utječe na daljnji tok Vašeg života.

Ova karta često govori o tome da je ovo period kada trebate srediti svoj život u skladu sa svojim moralnim principima. U Vašem je najboljem interesu da preispitate i tuđe točke gledišta. Možda postoji neki problem sa pravdom i pravednošću generalno a vezano je za Vaš ljubavni život, ljubavnu prošlost. Možda se sada ispoljavaju posljedice nekih Vaših odluka. Ako ste prema nekome bili nepošteni, sada Vam se to vraća. Isto tako, ako ste bili pošteni biti ćete nagrađeni!

Ponekad ova karta govori doslovno o pravnim pitanjima. Stvari bi trebale da se završe brzo i po zakonu, a ishod bi trebao biti pozitivan za Vas. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekoga tko dobro poznaje pravo! Ako ste slobodni ovo je period kada je izgledno da ćete naći ono što ste tražili. Važno je da budete sigurni u ono što tražite kod potencijalnog partnera jer je sada vrijeme kada će se takva osoba pojaviti u Vašem životu!

POSAO: pustinjak u uspravnom položaju- govori o tome da bi bilo dobro da se povučete u sebe i osamite. Pustinjak nas podsjeća na to da možemo spoznati istinu u samoći i samoispitivanjem. Meditacija i razmišljanje su neophodni da bismo napredovali i povezali se i sa mudrošću koju nosimo u sebi i sa Svemirom. Vodič će se sam javiti kroz povezanost sa nečim što je veće od nas samih. Prije nego što to započnete, dobro razmotrite svoje planove samospoznaje i što time zaista želite postići. Možda je potrebno da malo usporite prije nego što odlučite koji put ili pristup je najbolji za Vas.

Ovo je vrlo duboko iskustvo i zato je dobro da svoja razmišljanja zadržite za sebe. Savjet bi Vam mogao pomoći u potrazi za Vašim pravim “ja”.  Pustinjak u otvaranju govori o tome da možete dobiti takav savjet od nekog mudrijeg i iskusnijeg, zato razmislite imate li nekog takvog u okruženju.

Pustinjak govori o tome da sada pažnju morate usmjeriti sa vanjskog na svoj unutrašnji svijet. Na puno načina ova karta govori o samospoznaji. Neki tvrde da je ova karta početak duhovnog prosvjetljenja i otkrića onoga što je u nama. U otvaranju pustinjak predstavlja potragu za odgovorima i neće stati dok ne dođe do njih. Pustinjaka vodi svjetlost njegove intuicije. Pustinjak je označen brojem 9 – brojem koji označava završetke. U ovom periodu nešto bitno ćete završiti-zaključiti. Pustinjakov put zahtjeva od Vas hrabrost i samoispitivanje. Značenja ove karte se mogu odnositi na proces kada napuštamo usvojene norme i sa vjerom krećemo u nepoznato s ciljem da napredujemo. Morate biti “otvoreni” osloboditi se ustaljenih obrazaca kako bi krenuli u novom pravcu.

Arhetipski, pustinjak je simbol starog, mudrog čovjeka i učitelja. Ponekad se može javiti kao predznak u snu ili predstavljati neku osobu u našem životu koja će nas navesti na takav put. Pustinjak je tu da Vam pomogne srediti kaos u kojem se nalazite i  nađete smisao u njemu. On Vam unosi jasnoću kada Vas muče strahovi i strepnje. On je svjetlost više svijesti i prijenosnik poruka Svemira. U kontekstu posla ova karta govori da se nalazite blizu točke u kojoj će se posao razvijati bez posebno uloženog napora. Potrudite se da budete dobro organizirani i produktivnost će lako krenuti. Financije- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: papa u obrnutom položaju- obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala. Veoma ste okupirani vlastitim “ja”, dajte si vremena da promotrite unutarnji konflikt i ne brzajte sa zaključcima. Okrenuta karta pape upozorava na savjete koje ćete dobivati. Vjerojatno je da će Vas savjetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namjere. Karta Vam savjetuje da razmišljate “svojom glavom”.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: paž pehara u uspravnom položaju- znak pozitivnih promjena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će Vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne! Paž pehara označava pojavu mlađe osobe u Vašem ljubavnom životu. U svakom slučaju, nemojte imati predrasuda prema razlici u godinama! Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred oltarom! Karta može govoriti o značajnoj situaciji koja se tiče Vaših emocija ili odnosa. Ova karta simbolizira nove početke, trudnoću, rođenje, intuiciju, kreativnost i nadahnuće.

Paž pehara je senzibilan, intuitivan i zaigran. Kada se ova karta otvori vrijeme je da se prestanete promatrati toliko ozbiljno! Vrijeme je da se opustite, igrate, sanjarite i zabavljate. Bili slobodni ili zauzeti karta označava period kada bi trebali više izlaziti. Očekujte zabavu i uzbuđenje! Ovo je period da slijedite svoje snove. Ova karta označava i idealizam i maštu- kreativno stvaralaštvo može Vam donjeti nove veze i iskustva.

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti, ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Karta Vam poručuje da dobro razmotrite sve opcije prije nego što uradite bilo što. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne, jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam!

Pozitivna strana ove karte je kreativnost, pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. U svakom slučaju, Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe!

Financijski- ne stojite loše ali potreban je oprez! Karta upozorava da obuzdate svoje emocije i instinkte! Ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom. Izgledno je da će Vas netko od “prijatelja” zamoliti za pozajmicu – ako posudite, morate biti spremni da taj novac više nećete dobiti natrag.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Što se duhovnosti tiče izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV:  dvojka mačeva u uspravnom položaju- ključne riječi ove karte: poteškoće u donošenju odluka, poricanje, pat pozicija, potreba za ravnotežom, zbunjenost. Karta govori o tome da ste trenutno u pat poziciji. Možda se osjećate kao da ste uvučeni u vrtlog, ne možete jasno sagledati situaciju i odabrati pravi put. Previše sputavate emocije i pretjerano se oslanjate na intelekt koji Vam, u ovoj situaciji, ne pomaže previše. Morate razmisliti o onome što zaista osjećate, koliko god Vam to bilo neugodno. Ignoriranje i potiskivanje problema mogu nanjeti samo još veću štetu. Značenja koja se vezuju za ovu kartu vezana su za probleme sa odbijanjem. Ova karta odražava razdvojenost između pitanja srca i uma. Možda Vam je trenutno lakše da gurate probleme pod tepih ali to je samo privremeno riješenje. Na kraju ćete morati suočiti se sa problemom i istinom. Previše potiskujete emocije. Osjećate se kao da Vas neodlučnost i strah paraliziraju.

Ova karta može značiti da morate napustiti stare obrasce razmišljanja i emocija i imati vjere u duhovne sile koje će Vas navesti na pravi put. Ako ste u vezi/braku imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost Vašeg partnera nije da Vas učini potpunima već da uljepša cjelovitost. Ova karta označava nedostatak ravnoteže u Vašem ljubavnom životu. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje na nužnost primanja i davanja. Obratite pažnju na Vaš ljubavni odnos i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna. Sa pozitivne strane, ova karta ukazuje da će istina konačno biti iznjeta na vidjelo kroz konflikte i neslogu. Ako tražite vezu preispitajte se što i zašto želite. Upamtite – očaj se vidi na kilometre, a to odbija svaku razumnu osobu!

POSAO: dvojka štapova u uspravnom položaju- je karta potencijala. Govori da ste na pravome putu, koliko god Vam rad bio težak on će se na kraju isplatiti, čeka Vas dosta planiranja, pregovora i suradnji u ovom periodu. Karta simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem smislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U ovom razdoblju unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve, pa pripazite da ne izgubite fokus.

Što se samog posla ići će neuobičajenim smjerom pa pripazite da zadržite koncentraciju. Vaše liderske sposobnosti će same doći do izražaja i postaviti stvari na njihovo mjesto. Vaše kreativne ideje i napori će se pokazati uspješnima. Dvojka štapova također ukazuje na potrebu za planiranjem. Možda se trenutno nalazite “na raskršću”. Ostanite otvorenog uma i ostavite rezervu da se predomislite ako to bude neophodno. Tijekom ovog perioda ste nespokojni i bijesni jer morate čekati da nastavite sa daljnjim radom ili se nešto ne odvija brzinom koju ste Vi zamislili. Ako ste već počeli neki projekt, vjerovatno ste previše zabrinuti za njegov ishod. Morate se opustiti- ova karta obično sugerira da je potrebno strpljenje. Iskoristite i usmjerite energiju na druge stvari. Planirajte svoj sljedeći potez ali budite spremni da sačekate pravo vrijeme za akciju. Iskoristite ovaj period da steknete bolji uvid u situaciju.

Ova karta se također odnosi i na Vaše vještine u pregovaranju i suradnju. Svaki pregovor će proći dobro u ovom periodu. Ostanite otvoreni za nove ideje i lako ćete riješiti svaki konflikt. Možda dođe do novog partnerstva sa nekim ili se možda ukaže potreba za timskim radom. Obično se takva partnerstva zasnivaju na zajedničkim ciljevima i idejama. Zajedno možete postići vrlo velik uspjeh. Kada se ova karta pojavi u otvaranju, može nagovještavati i potrebu da samoinicijativno preuzmete kontrolu nad situacijom. Iskoristite pametno svoju energiju. Ne zaboravite da imate snage i mogućnosti da prevaziđete sve prepreke.

Ova karta govori o tome da će se Vaš trud i napori na kraju ipak isplatiti, zato nastavite putem kojim ste krenuli. Dostići ćete svoje ciljeve ako se dosljedno držite svojih planova. Na kraju, ova karta može predstavljati poslovno putovanje. Možda dobijete novu poslovnu ponudu koja će zahtjevati dosta putovanja ili čak promjenu Vašeg mjesta boravka. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerojatno da ćete se zaposliti na radnom mjestu koje će Vam u potpunosti odgovarati. Financijski- karta nagovješćuje bolju financijsku situaciju, no morati ćete obratiti pažnju da je takvom i održite. Karta Vas upozorava na potrebu za disciplinom, racionalnošću i redom. Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate, na što možete računati i koliko smijete potrošiti. Važno je da se ne zaigrate previše jer bi posljedice mogle biti dugoročne.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  kraljica štapova u uspravnom položaju- ukoliko pokušavate zatrudnjeti ova je karta znak da bi se to moglo i dogoditi. Ukoliko pak ne želite zatrudnjeti, ovo shvatite kao upozorenje da budete oprezniji sa kontracepcijom. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima ili homeopatijom. Što se tiče duhovnosti- tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas!


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: kralj novčića u obrnutom položaju- ključne riječi- pretjerivanje u zadovoljstvima tj. neumjerenost, burne reakcije, potiskivanje emocija, pohlepa i materijalizam. Karta označava razdoblje Vaše nesamostalnosti, neodgovornosti, neaktivnosti, neiskrenosti i usmjerenosti na materijalno. Okrenuti kralj ukazuje na situaciju u kojoj želite izbjeći odgovornost i pobjeći od situacije. Isto tako savjetuje Vam da postanete svjesni koliko ste postali usredotočeni samo na novac. Obratite malo pažnju na ljude oko sebe i posvetite se više obitelji! Glumite nešto što niste, nemojte biti lijeni reći ono što mislite! Isto tako nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli! Ako se ponašate nezrelo i pasivno u ljubavnom životu ne očekujte da ćete time privući drugu stranu!

Obrnuti kralj novčića Vas upozorava na to da ne biste trebali svoj osjećaj samopouzdanja graditi isključivo na osnovu onoga što ste postigli u materijalnom smislu. Novac nije najbitniji, a ova karta govori upravo o pretjeranom samozadovoljstvu i materijalizmu. Možda je potrebno da razmislite o tome da li ste skloni pretjerano burnim reakcijama ili ponašanju zbog kojeg se drugi (partner) osjećaju neugodno, moguće i podcijenjeno. Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje u ovom periodu, nemojte biti neiskreni i vulgarno se ponašati jer time sigurno nećete privući drugu stranu.

POSAO: pravda u uspravnom položaju- predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje Vam kako je na Vama izbor hoćete li slušati vraga ili anđela u sebi. Upozorava na karmu- ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vrijeme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama.

Ova karta obično je dobar znak da ste pred odlukom koju morate donjeti kako bi Vaš život krenuo u novom pravcu. Takva odluka uvijek zahtjeva dosta  razmišljanja i “vaganja”. Ovo je prekretnica koja obično utječe na daljnji tok Vašeg života. Ova karta često govori o tome da je sada vrijeme da sredite svoj život u skladu sa svojim moralnim principima. U Vašem je najboljem interesu da preispitate i tuđe točke gledišta. Možda postoji neki problem sa pravdom i pravednošću generalno. Možda se sada ispoljavaju posljedice nekih Vaših prijašnjih odluka. Ako ste prema nekome bili nepošteni, sada Vam se to vraća.

Ova karta Vas savjetuje da pripazite na ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ponekad ova karta govori doslovno o pravnim pitanjima. Stvari bi trebale da se završe brzo i po zakonu, a ishod bi trebao biti pozitivan. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekoga tko dobro poznaje pravo.Financijski- pravo je vrijeme za igre na sreću. Kada se ova karta pojavi, u kontekstu novca ukazuje na neočekivani dobitak!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž mačeva u uspravnom položaju- pripazite na ozljede. U prometu budite koncentrirani i usredotočeni. Ako imate problema sa zdravljem dobro provjerite liječnika kojeg posjećujete jer bi njegova kompetencija mogla biti upitna. Usporite malo, dobar san i meditacija učiniti će čuda za Vaše fizičko zdravlje. Što se duhovnosti tiče- u fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj i prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba.

https://www.facebook.com/astropolis9