Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za rujan 2017. 

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za rujan 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: petica pehara u uspravnom položaju- je karta gubitka, razočarenja i kajanja. U ovom periodu očekuje Vas briga i tuga- karta može govoriti o tome da ne možete nastaviti dalje jer prošlost Vas muči. Neke rane još uvijek nisu zacijelile. Ako ste bili suočeni sa nekim gubitkom ili razočarenjem u prošlosti, morate prevazići osjećaj krivice i poraza. Moguće je da taj osjećaj potiče od toga što Vas je netko ostavio ili odbio. Ako ste u vezi/braku koja Vam donosi samo bol i strepnju, sada je pravi period da je prekinete. Ipak nije sve izgubljeno, jer odatle možete izvući važnu pouku! Promatrajte to iskustvo kao nešto što će Vam pomoći da bolje upoznate sebe. Ova karta Vas ohrabruje da krenete dalje i ostavite za sobom ono što Vas boli. Ovo je upozorenje da Vas negativno razmišljanje o budućnosti sprečava da krenete dalje. Sada je pravi period da prestanete žaliti za prošlošću. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na potrebu za oproštajem. Morate biti spremni da oprostite onima koji su Vas povredili, i što je još bitnije da oprostite sebi. U ljubavnim pitanjima ova karta predstavlja gubitak, rastanak ili razvod. Ako ste u vezi/braku ova karta ukazuje na period loših okolnosti. Pazite da sadašnjeg partnera ne upoređujete sa prethodnima, to bi bila velika greška. Ako nemate partnera, možda je potrebno da se suočite sa svojim strahovima koji Vas sprečavaju da uđete u novu vezu. Vjerovatno još uvijek niste preboljeli neku prethodnu vezu i zbog toga odbijate nove prilike, jer iz tih starih veza nosite strah od vezivanja. U svakom slučaju ova karta ukazuje na period u kojem ćete dobiti dublji uvid o svojim ali i tuđim emocijama, preispitivati ćete vlastite stavove i postupke, moguće je da otkrijete neku tajnu koja će Vas šokirati ali nemojte se bojati otpustiti nešto (nekoga) što Vas koči, budite hrabri i poduzmite korak koji je potreban! Petica pehara govori Vam kako je neizbježno suočavanje s posljedicama Vaših dosadašnjih stavova i ponašanja te Vam je ona dobronamjerna pouka za budućnost.

POSAO: vrag u uspravnom položaju- može govoriti o tome da je potrebno da prestanete razmišljati samo o sebi i krenete misliti što možete uraditi za druge. Možda se osjećate kao da ste zarobljeni u svojim motivima i ambicijama. Doduše, ta osjećanja svakako morate imati kako biste napredovali i dalje ali u manjoj mjeri. Ova karta obično otkriva da smo ili vezani za materijalne stvari ili veze (poslovne odnose) koje odavno ne funkcioniraju. Možda su Vaši strahovi ono što Vas vezuje za situacije koje Vas zapravo čine nesretnima. Ova karta govori da je potrebno da dobro preispitate svoje poslovne veze/suradnje. One su na neki način loše ili Vam čak i direktno štete. Da li ostajete u poslovnom odnosu zbog straha da ne ostanete sami? Da li Vas poslovni partner kontrolira? Da li imate potrebu da prekinete  neku suradnju ali zbog nečeg ne možete? Ova karta govori da sami sebe stavljate u neku vrstu zarobljeništva. Možda ste rob svojih strahova. Možda ste rob prošlosti- vezani ste prejako za nju. Ova karta također može govoriti o tome da koristite svoju moć u negativne svrhe. Morate razmisliti na koji način se odnosite prema drugima. Da li možda manipulirate ili prijetite? U svakom slučaju ova karta Vam poručuje da se suočite sa tamnom stranom svoje osobnosti. Sad je pravi period da ispitate svoje strahove, ograničenja i loše stvari za koje ste vezani. Također predstavlja i potrebu da definitivno prevaziđete neku traumu koja Vam iznova i iznova uzrokuje strah/ bol. Imate osjećaj da ste zaglavili na poslu koji Vas nimalo ne veseli i zbog toga očajavate. Na Vama je da donesete odluku: ili napustite posao i potražite novi ili prihvatite-riješite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte. Ako ste nezaposleni ova karta  simbolizira čovjekove strahove, ovisnosti i ostale razorne impulse. Zapitajte se jeste li zapeli u životu, imate li osjećaj da Vaš razvoj stagnira. Karta ukazuje na neko ovisničko ponašanje – npr. u vidu alkoholizma, ovisnosti o drogama, prekomjernom trošenju novca ili pak lošim/bolesnim odnosima. Nemojte se zavaravati time da Vas je snašlo neko zlo, odgovornost je na Vama, okove koje imate sami ste postavili, tako da se sami morate i osloboditi. Uvijek imate izbor koje ćete ponašanje odabrati. Vi imate izbor pobijediti sebe i napustiti dosadašnje obrasce ponašanja! Financijski ovo Vam je prilično loše razdoblje ali nemojte zanemarivati rješavanje financijskih problema. Prihvatite svaku pomoć koja Vam bude ponuđena!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u uspravnom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik! Što se tiče duhovnosti- u ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: toranj u uspravnom položaju- nalazite se u turbulentnom periodu, punom iznenadnih promjena. Toranj može predstavljati preseljenje ili preokret u nekoj značajnoj vezi. Možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i suočiti se sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Toranj u čitanju nam sugerira kako prolazimo kroz velike i važne promjene u našem životu. Stvari nakon toga više nikada neće biti iste. Naš stari način života se ruši i mijenja. Sada imamo priliku ponovno sve izgraditi iznova. Pojavljivanjem ove karte moramo biti spremni na događaje koje možda ne očekujemo. Ovu tarot kartu također možemo shvatiti kao upozorenje pred nešto. Potrebno je preispitati samog sebe. Vidjeti što je to što zadržavamo u svom životu a nije nam potrebno ili jednostavno ne utječe dobro na nas. U nekim slučajevima ova karta može značiti da ljubavnom odnosu dolazi kraj. Ako Vam je prekid veze / raskid braka neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Svaku svoju pretpostavku dobro provjerite. Pozitivan aspekt ove karte je da Vaša veza/brak može dobiti novi smisao. Pripremate se za novu, napredniju fazu u ljubavnom odnosu. Ako ste slobodni, učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost. Svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Ako izlazite van izbjegavajte alkohol jer bi Vam on mogao “uništiti” izglede kod potencijalnog partnera.

POSAO: umjerenost u uspravnom položaju- karta govori o potrebi da uskladimo suprotne elemente u cilju pravljenja nečeg što će imati veću vrijednost. Ovo može zahtjevati da preuzmete kontrolu nad promjenjivim faktorima u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ovo je period da se zapitate što je blizu tome da se izmakne kontroli. Možda se nađete u situaciji koja će zahtjevati da Vi i još netko, svaki koristeći svoje vještine, uradite nešto zajedno. Ova karta se također može odnositi i na Vaš unutarnji svijet. Možda se morate suočiti i kontrolirati svoje želje i strahove kako biste dalje napredovali. Ipak bili zaposleni ili ne ovo je karta koja govori- postavite si visoke ciljeve, budite strpljivi i rezultati će biti viši od očekivanih! Financije- uravnotežena će biti  primanja i davanja. Pokušajte ipak nešto više uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka štapova u uspravnom položaju- stres Vam ozbiljno može naškoditi. Nemojte zanemariti ovo upozorenje jer puno toga možete učiniti za svoje zdravlje. Nadoknadite propušteni san, počnite koristiti vitamine. Obavezno si priuštite nekoliko tretmana masaže. Duhovnost- morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju. Pokušajte što je više moguće odmarati se u tišini.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: dvojka novčića u uspravnom položaju- karta predstavlja potrebu za razmišljanjem. Ovo je znak da trebate razmisliti prije nego što nešto drastično uradite. Vjerovatno se osjećate kao da žonglirate sa više stvari odjednom- možda se osjećate kao da ste suočeni sa previše zahtjeva u odnosu. Da biste održali izvjestan nivo harmonije, morate dovesti u ravnotežu sve elemente svog života. To uključuje i odmor, a ne rasipanje energije na sve strane. Najbolje ćete izaći na kraj sa svim obavezama ako se fokusirate isključivo na jednu dok je ne završite, a ne na više njih istovremeno. Također je bitno da uvidite gdje previše ulažete sebe kako biste zadovoljili nekog drugog. Nemojte se bespotrebno trošiti! Ova karta simbolizira prilagođavanje, balansiranje ali i umor. Osjećate se iscrpljeno u vezi/braku i kao da stagnirate. Pokušajte otvoreno razgovarati sa partnerom. Ova karta Vas upozorava da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti kako Vaš odnos ne bi stagnirao. Naravno najprije trebate dati do znanja partneru što od njega očekujete i pokušati doći do zajedničkog dogovora. Ako niste u vezi onda Vam je savjet da tako i ostane. Trenutno nemate kapaciteta niti vremena za početak nečeg novog.

POSAO: zvijezda u uspravnom položaju- ova karta predstavlja olakšanje i oporavak. Sada je vrijeme da dostignete potpunu ravnotežu i fokusirate se, vjerujte svojoj intuiciji! Ovo je karta nade i zaštite. Budite uvjereni da Svemir radi u Vašu korist. Možda očekujete pozitivan ishod neke situacije, dobiti ćete ono što Vam je potrebno! Ova karta obično donosi dobre vijesti vezano za stvari oko kojih brinete. Ona Vas ohrabruje da se samo malo potrudite i sve će doći na svoje. Obično je ova karta sugestija da je sada pravo vrijeme da se posvetite razvijanju nekog svog talenta. Ovo je vrijeme za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika! Financijski- nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  kraljica pehara u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Duhovnost- dobivati ćete puno različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.Vaša “ženska strana” je zastupljena pa ste zbog toga otvoreni u primanju energije i poruka sa svih strana.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: sunce u uspravnom položaju- sunce donosi pozitivne vijesti kao što su trudnoća, rođenje djeteta, brak, stabilnost. Ovo je period da uživate i veselite se! Jedan životni ciklus je završen. Možete ponovno vidjeti svijet iz nove perspektive. Sunce se odnosi na spontana saznanja koja Vam nadolaze iz dječje perspektive. Poput djeteta, imate potpuno čiste namjere. Sunce predstavlja određen nivo naivnosti i nevinosti. Nema nikakvih sumnji niti negativnosti. Promatrate svijet kao mjesto beskrajnih mogućnosti. Sunce donosi novi početak i ostavlja prošlost iza sebe, tako da se morate suočiti sa novom situacijom. Sunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Ovo je period kada se čuda događaju! Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete ljude- suprotan spol svojom pozitivnom energijom i toplinom, mogućnost ulaska u ljubavnu vezu je velika! Ovo je period kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se! Za one koji su u vezi/braku- provoditi ćete više vremena sa partnerom, obitelji i prijateljima, što će Vam donjeti emotivno ispunjenje.

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Iako nećete biti u nekom znatnijem višku, budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : četvorka štapova u uspravnom položaju- ako čekate rezultate nekog testa, njegov će rezultat biti zadovoljavajući po Vas i moći ćete odahnuti. Imate li problema sa zdravljem već duže vremena vjerojatno je da ćete uskoro naći rješenje. Nemojte odustati, budite uporni u traženju rješenja svog problema. Duhovnost- ako Vam prijatelji ili netko iz obitelji negoduje zbog odabira duhovnog puta, nemojte da Vas to pokoleba ili razljuti. Uvažite njihove kritike koje proizlaze iz nerazumijevanja na način da ih informirate i educirate, a ako i dalje vidite da Vas ne podržavaju nemojte se više truditi razuvjeriti ih već slijedite svoj instinkt.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: četvorka novčića u uspravnom položaju- upozorava na činjenicu da se držite ljudi/ situacija na nezdrav način. Vjerojatno je da ste skloni ljude držati pod kontrolom iako znate da to nije ispravan način ophođenja. Morate poraditi na sebi i naći načine za otpuštanje stresa i anksioznosti. Imajte na umu da ako nekoga volite morate mu podariti slobodu! Ukoliko ste u vezi/braku budite uporni u unošenju bitnih promjena jer se odnos gradi u smjeru koji Vašoj osobnosti nikako ne odgovara. Ova karta Vam često govori da je došlo vrijeme da prekinete lošu vezu/brak u kojoj se i Vi i Vaš partner osjećate sputano. Ako ste odlučni u tome da spasite odnos djelujte odmah, otvoreno razgovarajte s partnerom o vlastitim osjećajima i željama. Ako niste u vezi budite sigurni da ste definirali što točno želite jer je ovo period kada će mogućnosti izbora biti na pretek, pa pazite što ćete odabrati!

POSAO: pustinjak u uspravnom položaju- govori o tome da bi bilo dobro da se povučete u sebe i osamite. Pustinjak nas podsjeća na to da možemo spoznati istinu u samoći i samoispitivanjem. Meditacija i razmišljanje su neophodni da bismo napredovali i povezali se i sa mudrošću koju nosimo u sebi i sa Svemirom. Vodič će se sam javiti kroz povezanost sa nečim što je veće od nas samih. Prije nego što to započnete, dobro izanalizirajte svoje planove samospoznaje i što time zaista želite positći. Možda je potrebno da malo usporite prije nego što odlučite koji put ili pristup je najbolji za Vas. Ovo je vrlo duboko iskustvo i pokušajte svoja razmišljanja podijeliti s nekim tko Vam je blizak. Savjet bi Vam mogao pomoći u potrazi za Vašim pravim “ja”. Pustinjak govori o tome da možete dobiti takav savjet od nekog mudrijeg i iskusnijeg, zato razmislite imate li nekog takvog u okruženju. Financije- nije vrijeme za ulaganja i igre na sreću. Ostavite to za neko drugo razdoblje.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih poteškoća potražite drugo mišljenje i drugi način liječenja! Posvetite se meditaciji- vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Obratite pažnju na snove – mnogo toga Vam govore u ovom razdoblju.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: kočija u uspravnom položaju- ključne riječi- ravnoteža, snaga volje/hrabrost, samokontrola, pobjeda, ostvarenje ciljeva. Karta govori o tome da imate sve što Vam je potrebno da prevaziđete sve prepreke koje Vam se nađu na putu. Uspjeh koji postižete na ljubavnom planu je rezultat Vaše sposobnosti da obuzdate svoje nesvjesne nagone. Ovo je period kada morate ostati fokusirani i posvećeni razrješavanju svojih unutrašnjih konflikata. Možda Vas nervira to što se neke stvari sporo odvijaju ali ako budete dovoljno strpljivi, stvari će se okončati u Vašu korist. U nekim slučajevima ova karta govori da Vaš partner ili potencijalni partner može vršiti pritisak i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa! Ova karta također može predstavljati i putovanje. Možete otići na putovanje sa svojim partnerom ili ako ste slobodni možete na putovanju upoznati osobu koja će Vas osvojiti na prvi pogled!

POSAO: desetka mačeva u uspravnom položaju- ukazuje na kraj jednog ciklusa. Vaš (poslovni) život može krenuti u potpuno novom pravcu. Vrijeme je da krenete naprijed i zaboravite na prošlost. Zamjenili ste stare obrasce razmišljanja novima što sigurno nije bio ugodan proces ali sada izlazite iz svega jači tj. sigurniji u sebe i svoje sposobnosti. Moguća je reorganizacija na poslu ili ćete dobiti priliku da se dokažete pred šefom. Jedino na što morate pripaziti je kome se povjeravate na poslu, obratite pozornost što pričate jer ova karta predstavlja osobu koja Vam zabada nož u leđa! Ako ste nezaposleni imajte više vjere u sebe tj. svoje mogućnosti. Financijski- ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja ali solidno ćete stajati s novcem.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž štapova u uspravnom položaju- pripazite na ozljede- kako rukujete oštrim predmetima. Vrijeme je da unaprijedite kvalitetu života: počnite se zdravije hraniti i općenito potrudite se razviti neke nove zdrave navike. U fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa što će Vam pomoći da dobijete uvid u “širu sliku”.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: kraljica štapova u uspravnom položaju- simbolizira žensku moć i snažne emocije-ona je kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, senzualna, vrlo hrabra i realistična. Ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom “ženskom stranom”, da se prepustite intuiciji te da date prednost emocijama nad razumom. Označava rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Biti ćete posvećeniji obitelji i domu. Karta ukazuje na to da je Vaša veza/brak u sasvim solidnom stanju. U pojedinim slučajevima, ako ste nezadovoljni svojom vezom/brakom ova karta označava da se držite svojih čvrstih uvjerenja i stavova bez obzira na posljedice. Budite vizionar i ako nešto želite nemojte da Vas ništa odvrati sa puta do cilja! Ovaj period Vam daje priliku da konačno postanete emotivno zreli i “volite do kraja”- usudite se riskirati! Ako ste sami, ova karta je predznak novih iskustava, upoznavanja novih ljudi i vjerovatno novog početka. Suprotnom spolu ćete biti veoma privlačni! Što ste otvoreniji, to je veća prilika da upoznate nekog značajnog!

POSAO: desetka novčića u uspravnom položaju- je uvijek pozitivna karta. Obično se odnosi na materijalnu sigurnost. Moguće je čak i nasljedstvo a isto tako i uspješne investicije. Možda ćete u ovom periodu biti unaprijeđeni ili sklopiti dobar ugovor. Ako ste nezaposleni ova karta Vas podsjeća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Ovo je razdoblje u kojem ćete biti preplavljeni osjećajima samozadovoljstva, ponosa i sreće. Financijski stojite vrlo dobro, imate puno više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  as mačeva u uspravnom položaju- zdravlje- i sami ste svjesni da se morate ostaviti loših navika i poroka. Sada je pravo vrijeme da to i učinite jer imate snage othrvati se nervozi koja je normalna posljedica odvikavanja. Budite uporni. Što se duhovnosti tiče vrijeme je da se oslobodite vjerovanja kojeg ste se toliko kruto držali svo ovo vrijeme a ni po čemu Vam nije odgovaralo. Oslobodite se ustaljenih obrazaca ponašanja i razmišljanja, otvorite se novijem pristupu kako bi mogli naprijed!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: as štapova u uspravnom položaju- je povezan sa kreativnošću i novim idejama. Predstavlja moć, plodnost, nove početke i energiju. Možete očekivati nove ljubavne prilike. Možda je na pomolu nova veza. Očekujte snažna osjećanja koja će utjecati na Vaš životni pravac i ciljeve. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju. Iskoristite energiju kako biste krenuli naprijed. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate. Ako ste već duže vrijeme nezadovoljni partnerom možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite partnera. U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja. As štapova je karta privlačnosti i seksualnosti. Ako ste sami, ova karta može biti predznak- ulazak neke značajne osobe u Vaš život. Ta veza će sigurno biti vrlo strastvena! Oni koji su u vezi/braku će osjetiti nov nalet strasti. U nekim slučajevima, ova karta se može odnositi i na plodnost, trudnoću i rođenje djeteta. U slučaju da ne planirate trudnoću na vrijeme se zaštitite!.

POSAO: svijet u uspravnom položaju- govori o tome da ste došli do kraja jednog ciklusa. Karta može predstavljati završetak nekog projekta. Sve je onako kako treba da bude i uspješno ste postigli svoje poslovne ciljeve. Težak rad Vam je donio zaslužene nagrade. Ovo je period kada se pojavljuju nove poslovne mogućnosti. Ukazati će Vam se dobra poslovna prilika. Imate dovoljno mudrosti i iskustva da započnete projekte za koje ste nekada mislili da su nemogući. Također, ova karta može predstavljati i pozivnicu na neki važan događaj ili putovanje. Ako ste nezaposleni obratite pažnju na poslove koji se nude u inozemstvu, odaberite zemlju o kojoj ste uvijek sanjali i biti ćete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste uvijek željeli. Financije- riješiti ćete jedan veliki financijski problem. Ipak, budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  osmica pehara u uspravnom položaju- nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od stresne okoline. Duhovnost- obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Osigurajte si vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: kralj novčića u uspravnom položaju- kada se u kontekstu ljubavi otvori ova karta to je uvijek odličan znak. Ukoliko ste slobodni, upoznati ćete nekoga tko će Vas doslovno oboriti s nogu. Nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Ako ste žensko, kralj novčića može predskazivati vezu sa imućnijim muškarcem. Ako ste u vezi/braku odnos sa partnerom će Vam postati ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

POSAO: osmica štapova u uspravnom položaju- je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promene. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste davno započeli i što je stagniralo. Vjerovatno ćete dobiti odlične vijesti ili neku novu poslovnu priliku. Moguće je unapređenje. Ovo je također odličan period za samopromociju. Također, ova karta govori da je odlično vrijeme za početak nekog novog posla. Vjerovatno imate obilje novih ideja i kreativnosti. Ako je to slučaj, ne zaboravite da usmjerite energiju samo na to što radite i da radite stvari jednu po jednu. U nekim slučajevima ova karta je predznak neplaniranog putovanja ili preseljenja zbog posla. Ako ste nezaposleni budite spremni da isprobate nešto novo i uživajte u uzbuđenjima i energiji koju će donjeti ovaj period. Financijska situacija je solidna ali nemojte ulaziti u rizične investicije, štednja je nužna.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vitez pehara u uspravnom položaju- ako čekate rezultate neke pretrage možete se opustiti i očekivati dobre vijesti. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Svaka promjena koju sada učinite biti će veliki ulog u budućnost.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: sedmica novčića u uspravnom položaju- ova karta nas podsjeća da, iako nam se čini kao da stvari stagniraju, zapravo nije tako. Ponekad govori o tome da se stvari samo nešto sporije odvijaju. Budite strpljivi. Bilo bi najbolje da zastanete i procijenite svoje ljubavne poduhvate. To će Vam dati jasniji uvid u to što biste trebali promijeniti. U svakom slučaju, nemojte sada dići ruke od svega. Vaši napori će se na kraju isplatiti! Ako ste u vezi/braku ali i ako ste slobodni razmislite imate li teškoća zbog teškoća sa sobom; zagledajte se u sebe, oprostite sebi vlastite pogreške i nađite spokoj i to će automatski imati učinak na Vaš odnos s partnerom ili ukoliko ste slobodni otvoriti ćete se za nova iskustva pa je vrlo moguća i nova simpatija.

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj štapova u uspravnom položaju- uvedite red i disciplinu. Obratite pažnju na prehranu, možda je potrebno napraviti test intolerancije na hranu. Obavezno nađite vrijeme za vlastiti duhovni rast, posvetite se meditaciji jer ste na putu duhovnog istraživanja koje može biti vrlo zbunjujuće i iscrpljujuće.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: sedmica mačeva u uspravnom položaju- generalno simbolizira potrebu za kontrolom, moguću selidbu i zaobilaženje etičkih normi. Sedmica mačeva je i karta opreza. Sada morate pažljivo promatrati svoje okruženje. Ako Vam se čini da Vas netko promatra iz prikrajka to je vjerojatno tako – vjerujte svom instinktu. Budite na oprezu jer će svaka Vaša pogreška imati gledaoca. Ne puštajte u blizinu osobe za koje osjetite da Vam na bilo koji način mogu naštetiti. Određene znatiželjne osobe (ili osoba) s manjkom etičkih namjera žele Vas špijunirati. Svojim načinom ponašanja pokažite im (ili njoj) da ne pripadaju u Vaš život. Kada se u otvaranju pojavi ova karta, obično Vam poručuje da je potrebno da budete nepredvidivi. Sada morate razmišljati izvan ustaljenih obrazaca. Ljudi lako mogu predvidjeti što ćete sljedeće uraditi, pa morate raditi neočekivane stvari. Ponekad je najbolje jednostavno šutjeti o svojim planovima i ciljevima, jer se trenutno u Vašem okruženju nalazi neko tko Vam “podmeće nogu”. Budite što oprezniji i dobro ispitajte tko su Vam zaista prijatelji a tko neprijatelji! U nekim slučajevima ova karta može predstavljati Vaše preseljenje jer ne želite da Vas bilo tko kontrolira (partner pogotovo). Shvaćate da ste spremni krenuti dalje. Moguće je da ćete presjeći svaki kontakt sa ljudima za koje mislite da Vam nisu prijatelji ili jednostavno da Vam nisu bitni. S druge strane u nekim slučajevima može označavati da Vi osjećate potrebu da kontrolirate drugu stranu-partnera i na taj način joj oduzimate slobodu- zaustavite taj impuls i nemojte dopustiti da se otme kontroli, zapamtite da je povjerenje jedna od važnijih stvari u odnosu! Ako ste u potrazi za ljubavi, možda ćete sresti nekoga zanimljivog ali pokušajte izbjeći ponašanje kao da Vas veza ne zanima jer će potencijalni partneri krenuti prema onima kod kojih vide inicijativu i tko je više angažiran.

POSAO: devetka novčića u uspravnom položaju- obično govori o tome da ste u takvoj poziciji da ne morate zavisiti od drugih i da sami ostvarujete svoju financijsku tj. poslovnu sigurnost. Uživate u plodovima svog rada. Vaši talenti i vještine su se isplatili. Ponekad ova karta savjetuje da više poradite na svojoj nezavisnosti. Možda bi Vam odgovarao posao koji podrazumijeva individualan rad. U poslovnim pitanjima, ova karta je signal da trebate vjerovati svojim instinktima. Financijski- nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od onoga što očekujete.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica mačeva u uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Duhovnost- potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: dvojka pehara u uspravnom položaju- karta je povezana sa ravnotežom. Predstavlja početak nove veze što je dobra vijest za slobodne! Ako ste u konfliktu sa nekom bliskom osobom očekujte da će se on riješiti u ovom periodu. Ova karta je također znak kompromisa. Možda osjećate potrebu da se bolje razumijete sa partnerom pa ste spremniji na kompromis tj. fleksibilniji ste što će partner svakako znati prepoznati. Ovo je karta zajedništva- predstavlja uzajamnu privlačnost, romantiku, strast, ljubavne ponude, brak, trudnoću (ako je ne planirate svakako se u ovom periodu zaštitite!). Sa ovom kartom mogući su samo pozitivni scenariji! Možda uđete u novu vezu gdje će Vam partner uzvraćati istom mjerom u emotivnom smislu. Ako ste već u vezi, možda dobijete bračnu ponudu ili ta veza u nekom smislu pređe na viši nivo. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi/braku mogu očekivati ponovno buđenje strasti i privlačnosti.

POSAO: četvorka pehara u uspravnom položaju- govori o osjećaju nemira-nedoumice. Možda ste nesigurni kojim putem trebate krenuti. Možda osjećate dosadu i razočarenje ili se povlačite u sebe jer se osjećate potpuno neispunjeno. Sada je vrijeme da revidirate svoju životnu situaciju i sagledate na kojim poljima Vam zapravo dobro ide. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da razmislite o sljedećem koraku. Možda se nalazite u nekoj situaciji koja je za Vas potpuno nova i niste sigurni što Vam je činiti. Meditacija i razmišljanje će Vam puno pomoći. Nemojte brzati sa odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svemu. Karta obično govori o tome da biste voljeli promijeniti nešto u poslovnom smislu, moguće čak i potpuno promijeniti posao, ali Vam nedostaje motivacije da ispitate nove mogućnosti. Karta je podsjetnik da obavezno preispitate sve prilike koje Vam se nude. Pokušajte da se oslobodite ravnodušnosti i nemojte dozvoliti da Vam neka dobra poslovna prilika isklizne iz ruku jer ste trenutno bezvoljni. Financijski- ne stojite loše koliko god Vi plakali nad sudbinom – fokusirajte se na ono što imate i uživajte u tome.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: petica novčića u uspravnom položaju- učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol. Otiđite na sistematski pregled! Duhovnost- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati.