Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za listopad 2017. 

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za listopad 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: dvojka mačeva u uspravnom položaju- ova karta može imati više značenja/situacija- prvo govori o tome da ste trenutno u pat poziciji. Možda se osjećate kao da ste uvučeni u vrtlog, ne možete jasno sagledati situaciju i odabrati pravi put. Previše sputavate emocije i pretjerano se oslanjate na intelekt koji Vam, u ovoj situaciji, ne pomaže previše. Morate razmisliti o onome što zaista osjećate, koliko god Vam to bilo neugodno. Ignoriranje i potiskivanje problema mogu nanjeti samo još veću štetu. Značenja koja se vezuju za ovu kartu vezana su za probleme sa odbijanjem. Ova karta odražava razdvojenost između pitanja srca i uma. Možda Vam je trenutno lakše da gurate probleme pod tepih ali to je samo privremeno riješenje. Na kraju ćete morati suočiti se sa problemom i istinom.

Drugo značenje- karta može značiti da morate napustiti stare obrasce razmišljanja i emocija i imati vjere u duhovne sile koje će Vas navesti na pravi put. Ova karta označava nedostatak ravnoteže u Vašem ljubavnom životu. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje na nužnost primanja i davanja. Obratite pažnju na Vaš ljubavni odnos i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna. Sa pozitivne strane, ova karta ukazuje da će istina konačno biti iznjeta na vidjelo kroz konflikte i neslogu tako da ćete napokon znati na čemu ste!

Treće značenje- ako ste u vezi/braku odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumijevajuća. Ipak, imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost Vašeg partnera nije da Vas učini potpunima već da uljepša cjelovitost. U slučaju da tražite vezu preispitajte se što i zašto želite. Upamtite – očaj se vidi na kilometre, a to odbija svaku razumnu osobu!

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, pronalazak novih informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica pehara u uspravnom položaju- ukoliko osjećate zdravstvene probleme “zavirite” u djetinjstvo jer bi tamo mogao ležati korijen i uzrok problema – najvjerojatnije emocionalni. Terapija razgovorom je nešto što Vam u ovom razdoblju može pomoći. Što se duhovnosti tiče, ovo je razdoblje u kojem su Vam potrebni rituali. Ako Vam niti jedan ne pada na pamet, prisjetite se nekih tradicionalnih rituala koje ste upražnjavali u djetinjstvu.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: osmica novčića u uspravnom položaju- obično govori o tome da se Vaša ljubavna veza/brak razvija u pravom smjeru. Oni koji su na početku veze vjerovatno “prelaze” u narednu-ozbiljniju fazu- ova karta ukazuje i na mogućnost zaruka ili braka. Parovi koji su već dugo u vezi/braku također mogu ući u novu fazu. U pojedinim slučajevima moguće je da jedan partner preuzima više odgovornosti za onog drugog, pa ova karta upozorava- ništa ne uzimajte zdravo za gotovo (partnera) – poštujte partnerove želje! Otvoren razgovor u većini slučajeva pomaže! Ako ste slobodni mogli biste upoznati osobu koja će Vas osvojiti na prvi pogled, moguće je da ćete poslovno surađivati ili će ona na neki način biti poslovno povezana sa Vama.

POSAO: desetka štapova u uspravnom položaju- označava stres, pritisak i osjećaj pretrpanosti. Ovo je period kada imate osjećaj da ne možete izaći na kraj sa obavezama koje imate. Teško Vam je da pozavršavate sve obaveze koje ste preuzeli na sebe. U nekim slučajevima ovo označava da ste preuzeli na sebe više nego što možete izdržati. Bilo bi dobro da netko preuzme bar dio Vaših zadataka. U poslovnim pitanjima ova karta predstavlja stresan i zahtjevan projekat. Ipak, na kraju će se Vaš težak rad isplatiti. Sada ste vjerovatno u završnoj fazi tog rada. Važno je da shvatite da Vi ipak imate snage i sredstava da završite to što ste započeli. Posvećenost i odlučnost će Vas dovesti do cilja! U svakom slučaju, pokušajte ipak naći malo vremena za odmor jer ako samo radite bez prekida, to Vas može učiniti frustriranima i letargičnima. Ako ste nezaposleni nemojte sami sebi stvarati dodatni pritisak, posao Vam neće doći ako ste sami sebi najgori neprijatelj. Financije- osjećaji frustracije i malodušnosti neće Vam nimalo pomoći u rješavanju financijskog problema ali probudite svoje kreativne resurse i rješenje će se uskoro pojaviti! Nikako nemojte dozvoliti da ignorirate problem i budite vođeni mišlju “nadam se najboljem, spreman sam na najgore”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka mačeva u uspravnom položaju- učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alcohol! Duhovnost- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: šestica novčića u uspravnom položaju- karta označava period napretka i Vašeg nesebičnog ljubavnog davanja. U ovom periodu biti ćete velikodušni prema partneru i svim voljenim osobama. Osjećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako ste sami ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali- potrudite se da svi oko Vas znaju da tražite “onu/onog pravu/pravog”. Kako ova tarot karta balansira i vlada ravnotežom, možete očekivati da stvari budu u harmoniji te se opustiti jer je ovaj period za Vas period stabilnosti. Preplaviti će Vas osjećaji sreće, zadovoljstva, bit ćete spremni opustiti se i napokon uživati u sadašnjem trenutku! Možete dobiti poklon od voljene osobe- u svakom slučaju čeka Vas neka vrsta ugodnog iznenađenja!

POSAO: devetka pehara u uspravnom položaju- se smatra kartom ispunjenja želja. Obećava da ćete dobiti ono što želite. Obećava materijalni dobitak i sigurnost. Obično je povezana sa završecima bitnih projekata. Očekujte da vidite plodove svog rada. Moguće je da ćete dobiti sjajnu ponudu za posao. Ovo je period (iznenadnog) poslovnog napretka. Obratite pažnju na poslove koji se nude, odaberite zemlju o kojoj ste uvijek sanjali i biti ćete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste uvijek željeli! Financijski- stojite vrlo dobro no opreza nikad dosta, budite odgovorni i oprezni sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  petica novčića u uspravnom položaju- svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol. Otiđite na sistematski pregled. Duhovnost- karta govori da ćete u ovom periodu shvatiti moć transformacije/promjene tj. kako svakom lošem razdoblju kad tad slijedi kraj i na njegovo mjesto dolazi novo, lakše i opuštenije razdoblje.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: trojka mačeva u uspravnom položaju- ovo je vrijeme dubokih promjena, kako na spiritualnom, tako i na fizičkom planu. U pojedinim slučajevima ova karta može označavati gubitak ili rastanak od voljene osobe. Kada se tako nešto dogodi, teško je vidjeti u tome nešto dobro- 3 mača Vas upozoravaju da možete lako “izgubiti kompas” zato poduzmite sve korake kako se to ne bi dogodilo jer kasnije možete požaliti! Također savjetuju da izađete iz veze/braka ako Vas već duže vrijeme guši. Rasprave i svađe neće prestati, već samo eskalirati! Naravno, 3 mača ne moraju uvijek ukazivati na definitivan prekid veze/braka ali se mogu odnositi na strah od napuštanja! Ponekad nam se čini da se prošlost koju smo ostavili za sobom vraća. Bez obzira na to o kakvoj se konkretnoj situaciji radi bitno je da taj gubitak prežalite! Iako je tugovanje teška aktivnost, uvijek vodi ka transformaciji! Tuga i samoća su transformirajuća iskustva, što prije to uvidite to bolje za Vas! Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio na Vas imati priličan utjecaj. Karta Vam savjetuje da slušate svoje instinkte. U ovom ćete razdoblju biti “izazvani” s mnogim “tajnama prošlosti” sa kojima ćete se konačno suočiti. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas! Ako Vam nešto smeta kod partnera recite mu to na smiren način- obratite pažnju na emotivne reakcije koje mogu ozbiljno povrijediti Vašeg partnera! Nemojte brzati sa zaključcima i optužbama jer bi se mogli pokajati! U nekim slučajevima ova karta govori da ćete uspješno raščistiti sami sa sobom neke probleme iz prošlosti i konačno moći sebi reći da ste spremni na otvoreniji odnos sa partnerom što će on znati prepoznati! Slobodni- niste u periodu kada ste spremni za ozbiljnu vezu, uživajte u svojoj avanturističkoj prirodi dok ne budete sigurni što tražite.

POSAO: kralj u uspravnom položaju- predstavlja vodstvo i logičko razmišljanje. Kralj Vam sugerira da projekti koje ste započeli počivaju na čvrstim temeljima i imaju velike šanse za uspjeh. Ljudi kojima ste okruženi Vas poštuju i mogu od Vas često tražiti savjet što će vjerovatno doći do neke utjecajne osobe (šefa) koja će to znati prepoznati. Vaša potreba za uspjehom je pravilno usmjerena,  postoji mogućnost da dobijete neki vid unapređenja zahvaljujući svojim liderskim sposobnostima i vještini da dovedete stvari u red. Kralj također može govoriti o tome da se na neki način stabilizirate. Ovo je period da stabilizirate svoje poslovno okruženje. Obratite pažnju na svaki detalj i ostavite prostor za promjene ako budu neophodne. Moguće je da će se u Vašem životu pojaviti neka vrsta mentora. Kralj također može predstavljati i neku vrstu izazova na poslu ili u socijalnom smislu. Možda se borite da dostignete višu poziciju a imate suparnika ili neku autoritativnu figuru koja Vam predstavlja prepreku no ne brinite se, Vaš rad će se prepoznati! Ako ste nezaposleni u ovom periodu možete očekivati odličnu poslovnu priliku! Biti ćete sigurni u sebe, pokazati se vještima u organizaciji i liderstvu što će oduševiti nadređene! Financijski stojite odlično ali kralj Vas upozorava na potrebu za disciplinom, racionalnošću i redom. Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate i na što možete računati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja! Duhovnost- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: sedmica štapova u uspravnom položaju- ova karta upozorava na konflikte ili izazove u vezi/braku. Moguće je da se ne slažete sa partnerom po pitanju toga u kojem pravcu treba ići Vaš odnos. Najbolje bi bilo da razgovarate hladne glave i tako riješite probleme. Bitno je da svoj ego držite na uzici jer ponosnim i tvrdoglavim pristupom nećete ništa riješiti. Nemojte oklijevati da kažete partneru sve što Vas muči, iako Vam se čini da nećete naići na razumijevanje otvoren razgovor i Vaša spremnost na dogovor će poboljšati Vaš odnos i biti ćete iznenađeni razumijevanjem i podrškom koju će Vaš partner pokazati. U nekim slučajevima, ova karta je predznak suparništva i miješanja neke osobe u Vašu vezu/brak. Ako je ovo slučaj odlučno branite ono što imate i želite i sigurno ćete uspjeti u tome da spasite odnos! Ako niste u vezi/braku, karta govori da ćete upoznati zanimljivu osobu daleko od uobičajenih mjesta na koja zalazite, ne oklijevajte isprobati nešto novo!

POSAO: šestica štapova u uspravnom položaju- je karta pobjede i postignuća. Vaše ambicije i težak rad će na kraju biti nagrađeni. Očekujte napredak u poslu. Možda ćete dobiti unapređenje ili povišicu. Prevazišli ste neke probleme koje ste imali i sada možete očekivati period blagostanja i uspjeha. Vaše samopouzdanje i liderske sposobnosti Vas izdvajaju iz mase. Sada možete uživati u svemu što ste postigli. Ova karta može označavati dobre vijesti ili povoljne okolnosti. Nastavite raditi na ostvarivanju svojih ciljeva i ishod će biti više nego zadovoljavajuć. Sada je pravo vrijeme za samopromociju. Pokažite samopouzdanje i pokažite drugima što možete. Ostali će prepoznati Vaše talente, upornost i kreativnost. Financije- dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja jednom većem financijskom problemu. Obratite pozornost na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte dio za kišne dane!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica u uspravnom položaju- ukoliko pokušavate zatrudnjeti ova je karta znak da će se to i dogoditi. Ukoliko pak ne želite zatrudnjeti, ovo shvatite kao upozorenje da budete dvostruko oprezniji. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima ili homeopatijom. Što se tiče duhovnosti, tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: kralj pehara u uspravnom položaju- u ljubavnim pitanjima ova karta predstavlja mudrog i suosjećajnog partnera- emotivno zrelog. Dakle ako ste u vezi/braku Vaš odnos će se produbiti. Bitno je samo da u odnosima sa drugima ostanete fleksibilni i da ne racionalizirate stvari jer ova karta govori Vam da se okrenete svojim emocijama. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive. Kralj pehara može predstavljati i suosjećajnog prijatelja/prijateljicu ili nekoga tko Vam daje pametan ljubavni savjet. Bili u odnosu ili slobodni, ova karta govori da ćete u ovom periodu postati  svjesni sebe, pomiriti se sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Karta predstavlja odlučnost da se djeluje. Ovo je period kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate.  Karta Vas podsjeća na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo!

POSAO: obješeni čovjek u uspravnom položaju- simbolizira žrtvu, čekanje-odgađanje i nemoć. Može ukazivati na potrebu da se žrtvujete i pritom imajte na umu da je žrtva koju sada činite ulog u bolju i bezbrižniju budućnost! Ova karta sugerira da ukoliko imate dvojbi ili ako Vam ništa ne kreće od ruke, sve to odgodite na neko vrijeme. Vrijeme je za strpljenje! Situacija na poslu stagnira, gotovo ništa se ne događa i toga Vam je dosta. Savjet Vam je da se strpite i da prihvatite čekanje kao jedini izbor. Ako je to zaista previše za Vas onda promijenite posao! Ova karta označava period tranzicije. Možda ste rastrzani između starih i novih vjerovanja ili prisiljeni da žrtvujete nešto za što ste vezani. Potrebno je da preispitate svoje interese i percepcije. Obješeni poručuje da ste sposobni da učinite nešto nesebično. Možda možete da se posvetite nekim projektima u slobodno vrijeme, nečemu što će služiti nekom drugom ili općem dobru, a ne Vama osobno ali će Vam se upravo ta nesebičnost isplatiti na kraju! Ova karta Vas navodi da napustite i odreknete se svoje potrebe za kontrolom. Vodite se svojim najvišim principima! Možda je potrebno da zaronite u spiritualni domen svog života u cilju izvlačenja nekog mudrog zaključka iz svoje više svijesti. U svakom slučaju ova karta Vam govori da je vrijeme da napravite pauzu- možda morate preispitati svoje prioritete i vidjeti da li su oni u skladu sa duhovnim principima kojima se vodite. Govori o tome da postoji neka životna lekcija koju morate naučiti. Možda se osjećate kao da Vas vanjske okolnosti stavljaju na neku vrstu testa ali zapravo se radi o tome da morate najprije pronaći svoj unutrašnji mir  kako bi bili sretni i radili ono što Vas ispunjava! Financijski- bez obzira na to u koliko ste lošoj financijskoj situaciji, podijelite dio onoga što imate s potrebitima, to će Vam se vratiti kada najmanje očekujete!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima! Izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: papa u uspravnom položaju- bili slobodni ili zauzeti ova karta je ohrabrenje da pronađete put ka slobodi kroz znanje tj. istraživanje. Ovo je indikacija da je sada pravi period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg- osobe u koju imate povjerenja! Moguć je i savjet od nekog profesionalca. Karta Vas u svakom slučaju usmjerava da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari (osobe) koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete nov, korisniji pristup situaciji koja Vas muči! Možda ste u sred potrage za nekom vrstom pravog vjerovanja, možda u religijskom smislu ili trenutno razmišljate o smislu svog života i preispitujete svoje ponašanje, ovo je period kada ćete konačno riješiti neki stari problem. Karta može označavati i pozivnicu na neku ceremoniju, svakako prihvatite taj poziv!

POSAO: dvojka štapova u uspravnom položaju- je karta potencijala. Govori da ste na pravome putu, koliko god Vam rad bio težak on će se na kraju isplatiti! Čeka Vas dosta planiranja, pregovora i suradnji u ovom periodu. Karta simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem smislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U ovom razdoblju unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve, pa pripazite da ne izgubite fokus. Što se samog posla tiče, ići će neuobičajenim smjerom pa pripazite da zadržite koncentraciju. Vaše liderske sposobnosti će same doći do izražaja i postaviti stvari na njihovo mjesto. Vaše kreativne ideje i napori će se pokazati uspješnima. Dvojka štapova također ukazuje na potrebu za planiranjem. Možda se trenutno nalazite “na raskršću”. Ostanite otvorenog uma i ostavite rezervu da se predomislite ako to bude neophodno. Tijekom ovog perioda ste nespokojni i bijesni jer morate čekati da nastavite sa daljnjim radom ili se nešto ne odvija brzinom koju ste Vi zamislili. Ako ste već počeli neki projekt, vjerovatno ste previše zabrinuti za njegov ishod. Morate se opustiti- ova karta obično sugerira da je potrebno strpljenje. Iskoristite i usmjerite energiju na druge stvari. Planirajte svoj sljedeći potez ali budite spremni da sačekate pravo vrijeme za akciju. Iskoristite ovaj period da steknete bolji uvid u situaciju!

Ova karta se također odnosi i na Vaše vještine u pregovaranju i suradnju. Svaki pregovor će proći dobro u ovom periodu. Ostanite otvoreni za nove ideje i lako ćete riješiti svaki konflikt. Možda dođe do novog partnerstva sa nekim ili se možda ukaže potreba za timskim radom. Obično se takva partnerstva zasnivaju na zajedničkim ciljevima i idejama. Zajedno možete postići vrlo velik uspjeh. Kada se ova karta pojavi u otvaranju, može nagovještavati i potrebu da samoinicijativno preuzmete kontrolu nad situacijom. Iskoristite pametno svoju energiju. Ne zaboravite da imate snage i mogućnosti da prevaziđete sve prepreke. Ova karta govori o tome da će se Vaš trud i napori na kraju ipak isplatiti, zato nastavite putem kojim ste krenuli. Dostići ćete svoje ciljeve ako se dosljedno držite svojih planova. Na kraju, ova karta može predstavljati poslovno putovanje. Možda dobijete novu poslovnu ponudu koja će zahtjevati dosta putovanja ili čak promjenu Vašeg mjesta boravka. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerojatno da ćete se zaposliti na radnom mjestu koje će Vam u potpunosti odgovarati. Financijski- karta nagovješćuje bolju financijsku situaciju, no morati ćete obratiti pažnju da je takvom i održite.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica pehara u uspravnom položaju- obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala. Fizički napor je ono što će Vam biti od velike pomoći u ovoj fazi života. Duhovno- vizualizirajte ciljeve koje želite postići nekoliko puta dnevno – to će Vam pomoći da ostanete koliko toliko usmjereni na bitno.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: kolo sreće u uspravnom položaju- ukoliko ste u vezi/braku budite uporni u unošenju bitnih promjena jer se odnos gradi u smjeru koji Vašoj osobnosti nikako ne odgovara. Ako niste u vezi budite sigurni da ste definirali što točno želite jer je ovo period kada će mogućnosti izbora biti na pretek, pa pazite što ćete odabrati! Bili slobodni ili ne, ovo može biti period mnogih promjena. Očekujte nove šanse i budite spremni da ih prihvatite. Ova karta može predstavljati neku novu situaciju koja će zahtjevati neku životnu odluku, što može značiti veliku promjenu u Vašoj sudbini. Iako se stvari brzo odvijaju, dajte sve od sebe da sagledate sve detalje!

POSAO: as novčića u uspravnom položaju- se prvenstveno odnosi na boljitak u materijalnim pitanjima. Sada je odlično vrijeme da započnete novi posao ili da se nekako istaknete u poslovnom smislu. Moguće je i da ćete dobiti neko nasljedstvo. Ako ste marljivo radili, Vaši napori će se isplatiti! Ako počinjete novi posao, neće biti teško da pronađete one koji će Vam pomoći financijski. Svaki novi poslovni poduhvat će biti uspješan. Karta govori o napredovanju na poslu ili makar nekoj vrsti priznanja za ono što ste uradili. Ponekad se as novčića odnosi na komunikaciju, posebno onu koja je vezana za karijeru i novac. Možda počinjete vezu/suradnju sa nekim tko će imati utjecaja na Vaš posao. Ovo je također odličan period da kupite novu kuću ili krenete u posao koji je povezan sa nekretninama. Financije- karta Vam nagovještava dobitak i vrlo povoljnu financijsku situaciju. Ipak, pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Svakako podmirite sve dugove u ovom periodu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: smrt u uspravnom položaju- izbjegavajte alkohol i stres. Osigurajte si mnogo sna i odmora! Nemojte ignorirati znakove koje Vam tijelo šalje! Posjetite liječnika! Duhovno- ne odupirite se promjeni, dozvolite si da osjetite i tugu i ljutnju, ali nemojte dopustiti da Vas negativne emocije preuzmu! Nemojte potiskivati emocije ali nemojte dozvoliti niti da ovladaju Vama!


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: vitez mačeva u uspravnom položaju- simbolizira pobjedu, snagu volje, traganje za istinom i čvrst stav. Karta ukazuje da Vaša volja u ključnim trenucima mora biti kontrolirana moralnim principima. Vitez Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa. Ne prihvaćajte sve što Vam se ponudi, ne zaboravite na svoje kriterije. Ako ste slobodni suprotnom ćete spolu biti izuzetno privlačni. Ako ste slobodni i žena- jak, hrabar mladić ulazi u Vaš život. Budite spremni da će on očekivati veću kompatibilnost u razmišljanju nego u osjećanjima. Moguće je da će biti impulsivan i nagao, morate mu dati do znanja gdje je Vaša granica!

POSAO: paž mačeva u obrnutom položaju- može prikazivati nekoga tko pokušava da Vas ugrozi. Može doći do nekih nepredviđenih problema na poslu. Temeljito iščitajte važne papire- dokumente, ugovore! Može lako doći do nesporazuma ili netko može prekršiti obećanje koje Vam je dao. Ova karta obično označava period iznenadnih i nepredviđenih događaja. Vaši planovi mogu biti otkazani ili izmijenjeni. Netko koga poznajete može biti neosjetljiv prema Vama. Možda ćete se osjećati prevareno. Ova karta ponekad označava klasičan skandal ili ucjenjivanje. Svakako budite na oprezu, ne povjeravajte se i ne sudjelujte u ogovaranjima! Nezaposleni- karta Vas upozorava da zbog straha od nepoznatoga i nedostatka jasnoće možete propustiti odličnu poslovnu priliku! Odvažite se poslati molbu za poslove za koje mislite da im niste dorasli ili da nemate realne šanse, mogli bi se iznenaditi! Ne nasjedajte na tuđe priče, sami poduzmite akciju, bitno je da budete odvažni! Financijski ne stojite dobro- karta označava gubitak fokusa, letargiju, manjak Vaše energije. Savjetuje Vam da ne riskirate previše i da dobro promislite prije bilo kakve akcije.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: visoka svećenica u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja! Duhovno- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: svijet u uspravnom položaju- bili slobodni ili u vezi/braku, ova karta govori o tome da ste došli do kraja jednog životnog ciklusa. Može predstavljati završetak neke situacije. Predstavlja i potrebu da se pripremite za nova iskustva. Kako ste završili posljednju fazu nečega, krenite planirati nešto novo. Sada je idealan period da se zapitate što zaista želite uraditi. Dosegli ste nivo zrelosti koji Vam omogućuje da poduzmete razumne rizike. Imate dovoljno mudrosti i iskustva da započnete nešto za što ste prije mislili da je nemoguće! Također, ova karta može predstavljati i pozivnicu na neki događaj ili putovanje, svakako ga prihvatite! Ako ste u vezi/braku odnos će se popeti na višu razinu- puno radosti i zadovoljstva ćete osjetiti u društvu partnera. Ako niste u vezi otiđite na kratko putovanje, sresti ćete osobu sa kojom će se dogoditi ljubav!

POSAO: ljubavnici u uspravnom položaju- obično govori o tome da morate učiniti značajnu životnu odluku. Takva odluka uključuje dvije solucije koje bi dovele do sasvim različitih ishoda i zato morate dobro razmisliti o posljedicama svakog izbora. Ljubavnici također mogu predstavljati trenutak prosvjetljenja koji će Vam se naprosto “javiti” i reći koji put je pravi. Moguće je i da se osjećate kao da je to neka vrsta testa prije nego što započnete novu životnu fazu. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite i na to da strogo odvojite užitak od posla! Nezaposleni- otvaranje ove karte ukazuje na nesporazum sa samim sobom kao i na propitivanje izbora, životne filozofije te načina života uopće. Slušajte vlastite emocije- unutarnji glas koliko god Vam se nešto nelogično/nerazumno činilo! Financije- zbog ljubavne zanesenosti zaboraviti ćete na to da obratite pažnju na financijsku situaciju. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti ono što ne bi trebali odgađati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka pehara u uspravnom položaju- pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu svojim ponašanjem! Imajte vjeru u dobru budućnost jer će Vam onda i život postajati sve jednostavnijim i sretnijim. Vrijeme je da učinite promjene koje već duže vrijeme želite!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: vrag u uspravnom položaju- za slobodne i one u vezi/braku- ova karta ne predstavlja palog anđela niti znači da neka loša sila utječe na Vaš život. Ova karta predstavlja sljedeći korak životnog puta. U ovoj fazi razvoja morate uroniti u tamniju stranu kolektivnog nesvjesnog kako biste shvatili koncept čovječanstva u cjelini! Ovo je period kada možete prodrijeti puno dublje tj. spoznati kreativnu snagu Vaše podsvijesti! Spremni ste da ispitate primitivnost ljudske psihe! U suštini, morate se suočiti sa novim izazovom. Karta Vam je ohrabrenje da se oduprete snažnoj primitivnosti svoje primarne prirode. To je proces kada morate doći i do one negativne strane koju ima svaki čovjek. To su osobine poput nasilja, okrutnosti, žudnjom za moći itd.  Kada postanete svjesni ovoga, možete produbiti svoje iskustvo i nastaviti sa “putovanjem”. Imate mogućnost da razvijete još dublje suosjećanje i sposobnost praštanja kada su u pitanju loše i bijedne stvari koje su drugi učinili Vama! Istovremeno, ovo se može odnositi i na Vas! Sebi možete oprostiti svoje greške i ponašanje koje je nekoga povrijedilo ili oštetilo na neki način. Ova karta je inicijacija za prihvaćanje sebe i drugih onakvih kakvi jesu!Karta može ukazivati i na okultnu moć i sposobnost vladanja energijom u magiji.

Karta u svakom slučaju otkriva da ste previše vezani za nešto npr. za materijalne stvari, emocionalne veze koje odavno ne funkcioniraju, za drogu/alkohol/sex i sl. Možda su Vaši strahovi ono što Vas vezuje za situacije koje Vas zapravo čine nesretnima. Ova karta Vam govori da je potrebno da dobro preispitate svoje veze s drugim ljudima. Vaše veze su na neki način loše ili Vam čak i direktno štete. Da li ostajete u vezi/braku zbog straha da ne ostanete sami? Da li Vas partner kontrolira? Da li imate potrebu da prekinete ljubavnu vezu/brak ali zbog nečega ne možete? S druge strane, ova karta  može govoriti o tome da koristite svoju moć u negativne svrhe. Morate razmisliti na koji način se odnosite prema drugima (partneru). Da li možda manipulirate ili prijetite? Na drugom nivou, ova karta govori o tome da sami sebe stavljamo u neku vrstu zarobljeništva. Jednostavno rečeno- možda ste rob svojih strahova! Obično, kada se nečega jako bojimo, jednostavno ne možemo dalje. Možda ste previše vezani za prošlost, ovo se sve može lako primijeniti i na “stare rane”. U svakom slučaju ova karta Vam poručuje da se suočite sa tamnom stranom svoje osobnosti! Ovo je pravi period da ispitate svoje strahove, ograničenja i loše stvari za koje ste vezani! Ova karta predstavlja potrebu da definitivno prevaziđete neku traumu koja Vam iznova i iznova uzrokuje bol. Radite duhovno na sebi, budite uporni i doći ćete do rješenja koje će Vam otvoriti nove horizonte!

POSAO: snaga u uspravnom položaju- govori o novoj mogućnosti koja zahtjeva prihvaćanje nekog rizika. Ovo je vrijeme da budete hrabri! Riješavate svoje unutrašnje konflikte zahvaljujući tome što ste postali svjesni svojih mračnih nagona i lakše Vam je da ih kontrolirate. Diplomatski pristup i samokontrola su Vaši najbolji saveznici! Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Financije-solidno ćete stajati s novcem ali pokušajte barem malo uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka štapova u uspravnom položaju-  ako čekate rezultate nekog testa, njegov će rezultat biti zadovoljavajući po Vas i moći ćete odahnuti. Imate li problema sa zdravljem već duže vremena vjerojatno je da ćete naći rješenje. Duhovnost- ako Vam prijatelji i/ili rodbina negoduju zbog odabira duhovnog puta nemojte da Vas to pokoleba ili razljuti. Uvažite njihove kritike koje proizlaze iz nerazumijevanja na način da ih informirate i educirate. Slijedite svoj instinkt!


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: trojka novčića u uspravnom položaju- je karta razvoja i postignuća. Ova karta često označava “nagradu” za Vaš trud i posvećenost. Govori o Vašem zdravom samopouzdanju- postavite si visoke ljubavne ciljeve jer karta govori da ćete ih i ostvariti! Kao da podsvjesno znate da možete postići sve samo je bitno da dovoljno jako u to i vjerujete. Jedino čega se trebate paziti je da u ovom periodu previše fokusa ne stavite na karijeru jer biste mogli zbog zauzetosti poslom-poslovnih ambicija propustiti kvalitetnu ljubavnu priliku! Odnos s partnerom će biti vrlo podržavajući i otvoren, imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera. Ukoliko niste u vezi/braku odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Držite oči otvorenima!

POSAO: petica mačeva u uspravnom položaju- simbolizira konflikte, egoizam/sebičnost i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna. Karta Vas upozorava na to da ste sami sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda prema Vama, nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom gubljenja povjerenja od ostalih suradnika a moguće čak i otkaza. Ova karta upozorava da netko koga poznajete negativno utječe na Vas. U takvim situacijama, ova karta govori da možda netko želi da Vas izazove na neki način. Obično je riječ o natjecanju za bolji položaj na poslu. Međutim, ova karta se može odnositi i na borbu dva ega. Drugim riječima, pokušavate da u nečemu nadmašite nekoga. Sada biste trebali preispitati svoj ponos, jer se možda u nekim situacijama precjenjujete. Karta označava i manipulaciju i sebičnost. Pazite da u takvim bitkama ne izgubite sebe i svoj obraz jer pobjeda nije sve na svijetu. Prije nego što nastavite, razmislite o posljedicama. Možda ćete i dobiti ono što želite, ali to će biti Pirova pobjeda. Ako mislite da Vam je potreban savjet, potražite ga od provjerene osobe jer je trenutno oko Vas netko tko Vam ne želi dobro. Razmislite tko od Vaših prijatelja nije vrijedan Vašeg povjerenja! Ako ste nezaposleni ova karta ukazuje da nema pozitivnih promjena na vidiku, ukazuje i da ste sami sebi najveći neprijatelj, Vaš ego je na neki način “blokada” zašto još uvijek tražite posao! Financijski- obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka pehara u uspravnom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Pozitivan stav koji trenutno imate Vašem zdravlju čini mnogo dobra! Duhovno- rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce!