Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za kolovoz 2015.

OVAN

ovan

LJUBAV: mjesec u obrnutom položaju- karta mjeseca simbolizira nesporazume, tajne, duboko potisnute strahove, izdaju i zanemarivanje unutarnjeg glasa. Može značiti svjetlo koje Vas doziva da se vratite na svijetli put. Vjerojatno je da ste zaglibili u lošoj vezi/braku ili imate emotivne nesporazume sa samim sobom. Kako bilo, slijedi Vam razdoblje u kojem je vrlo važno da poslušate što Vam unutarnji glas govori! Ova Vas karta upozorava na laži sa kojima bi mogli biti suočeni, vjerujte što Vam intuicija govori! U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Sada je vrijeme da se pouzdate u svoju duhovnost i pojaviti će se nove perspektive i stvari će se raščistiti. Sada nije dobar trenutak da donosite bitne odluke ali je ključno da raščistite neke probleme sa sobom. Bilo bi najbolje da sačekate da se uvjerite kako ste upoznati sa pravim stanjem stvari!

 POSAO: pravda u obrnutom položaju- govori o tome da Vam se događaju stvari koje nisu sasvim fer. Nisu isključene lažne optužbe za nešto. Osoba od autoriteta možda donosi svoje odluke na osnovu nekih predrasuda. Ova karta može predstavljati potrebu da donesete odluke čije ste preispitivanje odlagali i nerado razmišljali o njima. Moguće je da ste sve uzeli zdravo za gotovo i niste vidjeli da Vam Vaši postupci zapravo idu na štetu. Zato se možete suočiti sa zastojem ili odlaganjem da dobijete nešto što smatrate da zaslužujete. Da li ste možda bili lijeni i neodlučni? Ova karta uvijek predstavlja neku vrstu neravnoteže. Možda ste bili previše usmjereni na svoj položaj i status u društvu. Morate postići balans između svjesnih i nesvjesnih želja. Ova karta upozorava da ispriku koju očekujete možda nećete dobiti. Netko tko posjeduje moć i autoritet zloupotrebljava tu svoju moć što može utjecati na tok događaja koji priželjkujete. Pravna pitanja mogu postati teret i prolongirati se. Razmotrite sve što osjećate nepravednim, jer ako nešto uradite po tom pitanju može Vas skupo koštati. Nemojte uzimati pravdu u svoje ruke! Financijski ne stojite baš najbolje- gubitak fokusa i loše vijesti su na vidiku. Vaša (materijalna) ovisnost o drugim ljudima koči Vaš osobni rast i razvoj, a nema stvarne prepreke da se osamostalite. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima, ljudi iz okoline biti će nepovjerljivi prema Vama a to se pogotovo tiče novca i materijalne imovine općenito. Pokušajte barem malo uštedjeti, smanjite troškove gdje god možete!

DUHOVNOST: paž mačeva uspravno- u fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj i prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba. Pokažite svima da ne odustajete u svojoj namjeri!

 

BIK

bik

LJUBAV: pet pentakla uspravno- najvažnije obilježje ove karte je nesigurnost. Ova karta označava razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Označava razdoblje neprospavanih noći, nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promjene koje će uzdrmati Vašu sigurnu svakodnevicu. Često ćete se osjećati usamljeno i napušteno. Imati ćete osjećaj da svi oko Vas vode živote opušteno i lagodno, a Vi ste nasukani sami bez igdje ikoga. Nemojte se ustručavati tražiti pomoć, biti ćete iznenađeni činjenicom da su Vam prijatelji spremni otvorena srca pružiti istu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osjećati sretno i prihvaćeno! Ova karta može značiti da vezi/braku dolazi kraj. Ako Vam je prekid neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, svaku svoju pretpostavku dobro provjerite! Ako se osjećate ugroženo od neke osobe onda za to imate i dobar razlog. Budite na oprezu! Isto tako, u nekim slučajevima, ova karta ukazuje na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere! Ako u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče, sada je trenutak da ih potpuno eliminirate! Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja!

POSAO: čarobnjak uspravno- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donijeti imati će uspjeh, u svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate! Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Sada je odličan trenutak da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate nove prilike. Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan, posebno ako je riječ o financijama! Izvrsno je razdoblje za ulaganja vođena intuicijom! Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko je u nevolji. Nemojte (toliko) štedjeti, priuštite si zadovoljstva koja dugo niste!

DUHOVNOST: kraljica mačeva uspravno- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja!

 

BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: as mačeva- može ukazivati na novi početak u Vašem životu. Ponekad taj novi početak može biti pokrenut i zbog određenog odvajanja odnosno razlaza u odnosu. Ova karta Vas općenito poziva da se ne bojite napraviti skok, ako je to u Vašem interesu. Ukratko, poziva Vas na hrabrost. Vjerojatno već imate dobru ideju o tome što mora biti učinjeno. Najteži dio je započeti na stvaranju iste. Započnite već danas i ustrajte u onome što želite. Ova karta može značiti da ste spremni započeti novi odnos, a ako ste trenutno u uspješnom odnosu, to može značiti da će doći do određenih promjena. Nemojte oklijevati izraziti svoje mišljenje. Ako je u vezi/braku nešto bolno ili loše za Vas te ste spremni izgubiti svog partnera – niste ništa stvarno izgubili već ste se usmjerili prema odnosu koji je bolji za Vas. Recite istinu sami sebi i krenite prema boljoj budućnosti! Samcima se smiješi nova veza!

POSAO: trojka pehara uspravno- ova karta signalizira napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mjestu u isto tako neočekivano vrijeme. Već ste iscrpljeni traženjem posla, ali nikako ne odustajte! U materijalnom smislu, ova karta obećava uspjeh. Što god da započnete, posao će Vam cvjetati. Možda ćete upoznati značajne poslovne ljude na nekoj ceremoniji tipa vjenčanja. Financijski ćete stajati puno bolje nego do sada!

DUHOVNOST:  kraljica uspravno- tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas!

 

RAK

rak

LJUBAV: sedam pentakla uspravno- karta simbolizira zajedništvo, harmoniju, ravnotežu, strpljenje i svrhu. Označava razdoblje polaganog ali sigurnog rasta i razvoja. Naglašava potrebu za strpljenjem i traženjem novih, svježih rješenja. Podsjeća Vas da se trud na kraju uvijek isplati. Razmislite imate li teškoća u vezi/braku zbog teškoća sa samima sobom; zagledajte se u sebe, oprostite sebi vlastite pogreške i nađite spokoj i to će automatski imati učinak na Vaš odnos s partnerom. Vaši napori će se na kraju isplatiti! Ako ste slobodni karta ukazuje da ste preživjeli najgori dio, situacija je sada na putu potpunog oporavka i promjene! Emotivni kaos je nestao i sada Vas vjera u bolje sutra vodi na pravi put. Naučili ste veoma važne životne lekcije- očekujte pojavu nove simpatije!

POSAO: četvorka štapova uspravno- predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su konačno došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh i nagrade. Kreativni poduhvati će se sada isplatiti. Sada možete sjesti i uživati u onome što ste stvorili! U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine! Moguće je da ćete promijeniti mjesto stanovanja! Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje u životu! Financijski ste spremni za novi početak ciklusa. Materijalno stojite vrlo dobro! Imate bitnu fazu u Vašem životu i svu energiju ćete usmjeriti na ostvarenje cilja!

DUHOVNOST: šestica mačeva u obrnutom položaju- posvetite se meditaciji; vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Obratite pažnju na snove – mnogo toga Vam govore u ovom razdoblju!

 

LAV

lav

LJUBAV: vrag u obrnutom položaju- postoje dva različita aspekta obrnutog vraga- pozitivan i negativan. Pozitivna strana govori o tome da ste već (ili ćete u bliskoj budućnosti)  svjesni i voljni da se oslobodite svih stega koje ste nametnuli sebi. Više Vas ne kontroliraju Vaši mračni impulsi. Možda ste spremni da se osamostalite i izvučete iz neke teške situacije. U ljubavnim pitanjima, ovo znači da ste spremni da prekinete veze koje su na bilo koji način štetne i bolne. Ova karta predstavlja oslobađanje od starih ideja i pogleda na stvari! Negativna strana ove karte je da ste možda previše vezani za materijalno. Jedno od glavnih značenja ove karte je prevelika gramzivost. Možda ste opsjednuti materijalnom sigurnošću i birate na taj način partnera. Egocentričnost Vam daje lažni osjećaj moći. Nije isključeno ni da netko pokušava da Vas izmanipulira, prijeti ili Vas kontrolira! Možda ste anksiozni i/ili depresivni. Morate se suočiti sa tim problemima. Možda se osjećate beskorisno  i zarobljeno u nekoj situaciji i djeluje Vam kao da budućnost ne postoji. U ljubavnim pitanjima, ova karta govori o nenormalnoj požudi. Vi ili Vaš partner se možda upuštate u seksualne odnose koji su na neki način nezdravi. Prevelika seksualna žudnja Vas može uvaliti u nevolju. Također, ova karta često govori o nevjeri! Ako ste odlučni u tome da spasite odnos djelujte odmah, otvoreno razgovarajte s partnerom o vlastitim osjećajima i željama! Ako ste slobodni nemojte odmah ići u krevet s potpunim strancem, mogli bi se kasnije kajati! Uzmite vremena kako bi bolje upoznali osobu koja Vam se sviđa!

POSAO:  osam pentakla u obrnutom položaju- simbolizira dosadu,negativne posljedice prijašnjeg ponašanja, krizu, unutarnji konflikt, previranje i ovisnost o drugima. Slijedi Vam razdoblje velikih previranja i promjena što iziskuje mnogo truda i odricanja. Vjerojatno je da ćete promijeniti posao. Ova karta predstavlja stagnaciju na polju karijere ili nezadovoljstvo poslom. Nemojte izbjegavati svoje obaveze i tražiti najlakši način da ih se riješite. Moguće je i da imate problema na poslu. Vaše nestrpljenje može Vam samo ići na štetu i dovesti Vas u nepriliku. U otvaranju ova karta govori da svoje potencijale možete iskoristiti mnogo bolje i više. Ovo se posebno odnosi na korišćenje znanja i vještina koje posjedujete. U nekim slučajevima ova karta može govoriti o tome da mislite da zavisite isključivo od pomoći drugih i poručuje Vam da sami preuzmete odgovornost za ono što radite! Sa druge strane, možda ste nezadovoljni svojim trenutnim položajem u okruženju u kojem radite. Nastavite učiti i stjecati nove vještine! Što više znate o onome što radite, to će Vam se više i isplatiti! Financijski klonite se nezakonitih špekulacija i nemoralnih političko-ekonomskih kalkulacija!

DUHOVNOST: ljubavnici u obrnutom položaju- rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce. Za duhovno uzdizanje nikada niste bili spremniji nego sada!

 

DJEVICA

djevica

LJUBAV: as mačeva u obrnutom položaju- obično govori o tome da ste na neki način prenaglili. U komunikaciji ste previše oštri, lako se može desiti da uvrijedite nekoga. Možda koristite svoju moć da nekako zaplašite drugog. Pazite da ne pretjerate. Takvo ponašanje Vas može skupo koštati! Ova karta također može govoriti o tome da je potrebno da se povučete iz nekog nezdravog odnosa ili situacije. Možda ste uplašeni i osjećate se zarobljenima. Mislite da Vam je nanijeta neka nepravda i da Vaše ideje nisu uzete za ozbiljno. Ovako okrenuta karta simbolizira nerealna očekivanja i želju za moći. Karta Vam ukazuje na to da se previše koristite silom (ne u doslovnom smislu) – sve što radite radite pod svaku cijenu i zadovoljavate potrebe “sad i odmah”. Pripazite na to koliko štetite ljudima oko sebe, a da toga niste ni svjesni. Ovakav stav mogao bi porušiti mostove u nekim odnosima do kojih Vam je stalo. Slobodni bi mogli biti zbunjeni ponašanjem simpatije ili zbunjeni vlastitim emocijama. Nedostatak jasnoće ćete riješiti otvorenim razgovorom, nije vrijeme da donosite ishitrene odluke!

POSAO: osmica pehara u obrnutom položaju- obično označava borbu da se napusti stara situacija i krene naprijed. Možda ste previše vezani za prošlost. U nekim slučajevima ukazuje na neku vrstu zavisnosti ili strah od samoće (vezan za financije). Može postojati otpor prema sazrijevanju. Iako ste nezadovoljni, strahovi Vas sprečavaju da krenete dalje. Ova karta može u nekim slučajevima značiti i pozitivno- uspješno ste ostavili prošlost iza sebe. Spremni ste za novu fazu u svom životu. Možda Vam karijera krene u drugom pravcu. Sklopili ste mir sa prošlošću i sada se osjećate slobodno! Na financijskom planu, ako ste nezadovoljni svojim poslom, ne dopustite da Vas sigurnost redovne plaće drži vezanima zauvijek za taj posao. Naravno, prije nego što se odlučite na davanje otkaza, pažljivo proučite situacije i ako uopće možete takvo što dopustiti sebi. Samo budite sigurni da su Vaši planovi dobro uređeni i sveobuhvatni. Stres zbog svih ovih problema može uzrokovati zdravstvene probleme! Isto tako odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Što više razbijate glavu mogućim rješenjima to su Vam ona dalja. Opustite se i usmjerite na druge aspekte života!

DUHOVNOST: dva pentakla uspravno- morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju i snagu. Sve što uložite u tjelesno zdravlje pozitivno će se odraziti na Vaš duhovni rast!

 

VAGA

vaga

LJUBAV: osmica štapova uspravno- simbolizira promjenu, početak akcije i pokretačku energiju. Određene stvari i situacije iz Vašeg života koje su bile u stagniranju, na koje niste mogli utjecati jer niste znali kojim smjerom krenuti sada će konačno postati aktivne. Mnogo toga će Vam biti jasnije pa se pripremite na djelovanje. Nemojte više biti frustrirani zbog čekanja jer je potrebno da se još samo malo strpite i sve će krenuti u onom smjeru koji ste priželjkivali. Nemojte brzati niti požurivati, sada samo strpljivo čekajte. Osjećate da ste baš sada spremni na vezivanje i ozbiljnost u vezi što ne znači da bi se tako trebao osjećati i Vaš partner. Nemojte ga gušiti niti požurivati, dajte mu vremena da osjeti ono što bi trebao. Zaokupite se neko vrijeme nečim drugim, posvetite se hobiju. Čim pružite partneru malo prostora i vremena ugodno će Vas iznenaditi pažnjom i ljubavi! Ako ste slobodni, izvlačenjem ove tarot karte možete očekivati događaje koji će se zbivati brže nego inače. Osjećate se ispunjeni entuzijazmom u vezi i spremni ste joj se posvetiti u potpunosti! I za slobodne i za one u vezi/braku- mogućnosti koje nam ova tarot  karta još donosi su neke poput putovanja u inozemstvo ili godišnji odmor i širenje vidika te novi ljudi s kojima ćemo stvoriti koristan odnos. Ovo je tarot  karta općeg napretka, stvari će se napokon pokrenuti s mrtve točke, naše čekanje se približava kraju i sada je vrijeme za promjene – želje i očekivanja koje imamo, samo što se nisu ostvarila!

POSAO: kralj mačeva u obrnutom položaju- simbolizira nepravdu, diskriminaciju i potrebu za izražavanjem emocija. Upozorava Vas na manipulativnog muškarca sa nečasnim namjerama. Na radnom mjestu budite na oprezu jer bi mogli biti izloženi diskriminaciji – ako pravodobno reagirate situacija će se okrenuti u Vašu korist. Ukoliko pretrpite nepravdu -potražite savjet pravnika kako bi pravda bila zadovoljena na sudu! Možda Vam je potrebno da „pretresete“ svoje dosadašnje obrasce u komunikaciji sa drugima! Financijski, budite oprezni i nemojte precijeniti vlastitu financijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane, ali udijelite dio onoga što imate potrebitima.

DUHOVNOST: sunce u obrnutom položaju- u ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno, osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima.

 

ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: zvijezda u obrnutom položaju- simbolizira neispunjenost, nisko samopouzdanje i samoprihvaćanje, nepovjerljivost i egocentrizam. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu, na postignuća, prijatelje i vezu. Koncentriranost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnim i prestrašenim. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu!

POSAO: as pentakla u obrnutom položaju- simbolizira loše odabrane investicije, kašnjenje prihoda, financijski gubitak i neodgovornost. Osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do ciljeva. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. Možda ste donesli neku lošu odluku u poslovnom smislu. Investicije Vam „vise o koncu“ i osjećate se nesigurnima. Pretjerano razmišljanje o materijalnim stvarima koči Vaš duhovni razvoj. Sada ne smijete biti pohlepni. Umjesto toga, budite zahvalni na onome što imate! Sa druge strane, ova karta može govoriti o tome da ne želite ni da razmislite o novim prilikama koje Vam se nude. Možda se plašite da preuzmete rizik. U krajnjem slučaju, možda odbijate da krenete u nekom sasvim novom pravcu i napravite veliku promjenu koja bi bila odličan potez za Vas!

DUHOVNOST: as štapova u obrnutom položaju- obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. As štapova označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju zanemariti i pustiti da prođe mimo Vas!

 

STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: petica štapova u obrnutom položaju- simbolizira period unutrašnjeg mira i sklada. Označava razdoblje koje slijedi nakon brojnih konflikata i borbi. Vaše tenzije sada su zamijenjene jednom mirnom energijom. Prevladali ste vanjske, ali i unutarnje konflikte i sada ste spremni napraviti korak naprijed u životu. Ako ste slobodni očekuje Vas ulazak u vezu, karta simbolizira jasnoću, jednostavnost, realističan stav i spremnost na promjene. Potrudite se zadati si što više ciljeva jer je vrlo povoljno vrijeme za njihovo ostvarivanje.

POSAO: deset štapova u obrnutom položaju- simbolizira olakšanje, otpuštanje stresa i odmor. Karta Vam poručuje da je razdoblje pojačanog napora i briga iza Vas i da možete odahnuti i uživati u plodovima vlastitog truda. Posvetite se obitelji i samome sebi. Nemojte biti skromni kada je u pitanju zadovoljavanje vlastitih potreba! Financijski, ova karta ukazuje na izvinjenje, nešto što Vam je uzeto biti će Vam vraćeno. Nemojte gubiti iz vida svoje ciljeve. Pazite da ne propustite neku dobru investicijsku priliku. Poslušajte savjet ženske osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti.

DUHOVNOST: četvorka štapova u obrnutom položaju- ako Vam prijatelji i obitelj negoduju zbog odabira duhovnog puta, nemojte da Vas to pokoleba ili razljuti. Uvažite njihove kritike koje proizlaze iz nerazumijevanja na način da ih informirate i educirate. Slijedite svoj instinkt!

 

JARAC

jarac

LJUBAV: kralj pentakla u obrnutom položaju- označava razdoblje nesamostalnosti, neodgovornosti, neaktivnosti, neiskrenosti i usmjerenosti na materijalno. Ukazuje na situaciju u kojoj želite izbjeći odgovornost i pobjeći od problema. Savjetuje Vam da postanete svjesni koliko ste postali usredotočeni na novac i dobitak. Obratite malo pažnju na ljude oko sebe i posvetite se obitelji! Ponekad ova karta može označavati nekog tko trenutno dosta utječe na Vaš život. Ta osoba je vjerovatno neiskrena, vulgarna i nepristojna. Možda ima emotivnih problema i tendenciju da ih potiskuje. Ignorirajte njezino ponašanje a ako bude potrebno jasno postavite granicu do koje smije ići! Ako ste slobodni nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Odnos će Vam postati puno ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite!

POSAO: paž mačeva u obrnutom položaju- može prikazivati nekoga tko pokušava da Vas ugrozi. Može doći do nekih nepredviđenih problema. Temeljito iščitajte važne papire. Može lako doći do nesporazuma ili netko može prekršiti obećanje koje Vam je dao. Ova karta obično označava period iznenadnih i nepredviđenih događaja. Vaši planovi mogu biti otkazani ili izmijenjeni. Netko koga poznajete može biti neosjetljiv prema Vama. Možda se osjećate prevareno. Postavite čvrste i jasne granice takvom ponašanju! Na poslu ćete biti suočeni sa nerazumijevanjem i neodobravanjem. Potrudite se podrobnije uputiti suradnike u Vaše namjere i ciljeve, dozvolite okolini da Vas upozna. Nemojte gubiti kontrolu u sukobima sa kolegama i sve ćete uspjeti na kraju riješiti! Sa financijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se na neplanirani trošak. Ovo je razdoblje u kojem morate obratiti pažnju na ovaj aspekt!

DUHOVNOST: trojka pentakla u uspravnom položaju- ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Ako se osjećate kao da stagnirate potražite neku referentnu grupu sa kojom bi mogli doći do odgovora koji su Vam potrebni.

 

VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: kralj štapova uspravno- kralj štapova predstavlja drugi pol kraljice; on je uspješan, samopouzdan, brz, hladne je glave ali energičan. Ova karta Vam poručuje da slijedi razdoblje u kojem je važno da razum nadvlada osjećaje. Slijedi period u kojem je važno postići samokontrolu kako bi mogli ovladati i situacijama koje će zahtijevati donošenje težih odluka. Kralj štapova može doslovno predstavljati jednu osobu iz Vašeg života koja ima vrlo povoljan učinak na Vas. Općenito, može značiti i da muškarci koji Vas okružuju u ovom razdoblju imaju značajnu ulogu. Vjerojatno je da će Vas privući osoba koja je znatno starija od Vas, osoba koja voli red, organizaciju i vrlo je racionalna. Simpatije će biti uzajamne. Preusmjerite pažnju sa karijere i posla na ljubavni aspekt života!

POSAO: čarobnjak u obrnutom položaju- predstavlja nedostatak usmjerenja i govori da ne koristite u potpunosti svoje vještine i talente kako biste postigli svoje ciljeve. Iako možda imate sve što Vam je neophodno, manjak samopouzdanja blokira Vaš napredak. Možda netko namjerno sabotira Vaše napore obmanjujući Vas ili ste možda previše opterećeni potrebom da kontrolirate situaciju. Sada nije dobar trenutak da napustite siguran posao kako biste prihvatili neku novu šansu. Financijski ova karta Vas poziva na strpljenje. Financijska situacija nije Vam baš blistava; uskladite svoje navike sa financijskom situacijom. Nemojte ulaziti u rizične investicije. Štednja je nužna!

DUHOVNOST: svijet u obrnutom položaju- na duhovnom ste putovanju koje je veoma šaroliko, zapisujte sve što Vam se učini zanimljivim i značajnim. Svoja opažanja podijelite sa prijateljima, od njihovih ćete opažanja i komentara imati velike koristi!

 

RIBE

ribe

LJUBAV: čarobnjak uspravno- ovo je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donijeti imati će uspjeh, u svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate! U ljubavi Vam slijedi period lakoće i spontanosti. Veza/brak će Vam cvjetati, a osobe koje nisu u vezi vrlo vjerojatno će započeti vrlo snažnu romansu!

POSAO: sedmica pentakla u obrnutom položaju- simbolizira odustajanje, financijsku nesigurnost, nestrpljivost, rizično ponašanje i melankoliju. Upozorava Vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posljedice. Nemojte okušavati sreću u kocki jer upozorava na moguć kockarski dug. Savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti (poslovni) život i da u međuljudskim odnosima počnite raditi kompromise.

DUHOVNOST: kralj štapova u obrnutom položaju- obavezno nađite vrijeme za vlastiti duhovni rast; odvojite vrijeme u kojem će se lijeva strana mozga malo “odmoriti” i dati prostora desnoj strani.