Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za veljaču 2019.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za veljaču 2019.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: trojka pehara u uspravnom položaju- simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Odnosi se na stabilan brak/vezu, plodnost i trudnoću. Označava vrijeme kada se čuda događaju. Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati slobodnije nego prije i zbog toga Vam karta savjetuje da napravite nešto što već duže vrijeme planirate- npr. da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Ovo je razdoblje u kojem ćete imati potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski sa voljenom osobom. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni! Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju! Ako niste u vezi, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu na nekoj zabavi a kao druga moguća opcija- izgledno je da ćete obnoviti neku bivšu vezu!

POSAO: kraljica štapova u uspravnom položaju-biti ćete ambiciozni, komunikativni, energični. Pokušavati ćete održavati ravnotežu, podjednako se posvetiti poslu koliko i obitelji. Nezavisnost u poslovnom okruženju će Vam biti vrlo važna. Naći ćete se u centru pažnje i osvojiti druge svojim šarmom. Isto tako, zrela žena Vam može ponuditi koristan poslovni savjet, poslušajte je! Što se tiče poslovnih projekata možete očekivati uspješan ishod. Usmjerenost na ono što radite će Vas lako izdvojiti iz mase i možete očekivati pohvale za dobro urađen posao. Ovo je period kada imate hrpu novih ideja i puno entuzijazma da ih sprovedete u djelo. Sada je vrijeme za akciju! Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate “unutarnji glas” i imati ćete velike uspjehe postignute u kratkom vremenu. Ako tražite posao biti ćete strpljivi, kreativni, vrlo hrabri ali i realistični. Prepustite se intuiciji i prednost neka imaju emocije nad razumom. Poslovna prilika koja je vrlo primamljiva stiže do Vas a moguće je da će ukoliko je prihvatite ona od Vas zahtjevati drugačiji način života (npr. da se zbog posla preselite). Puno će Vam pomoći ženska osoba koja vjerovatno ima svijetliju kosu. Financijski- nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar priljev novca. Karta Vam savjetuje da usprkos dobrom financijskom razvoju, dobro promislite prije trošenja, pokušajte ipak nešto uštedjeti- kasnije ćete biti zahvalni na tome.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima! Duhovnost- izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: mag u uspravnom položaju-je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i novo razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Mag karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donijeti u ovom periodu imati će uspjeh jer sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate! Osjetiti ćete zadovoljstvo, lakoću i spontanost. Veza/brak će Vam cvjetati, a za one koji su slobodni vrlo je vjerojatno da će započeti snažnu romansu.

POSAO: četvorka novčića u uspravnom položaju- ova karta može imati tri značenja- prvo značenje je da će se Vaš naporan rad isplatiti i moguće je da ćete dobiti neku vrstu unapređenja (ne samo u poslovnom, već i u društvenom smislu). Možda Vam se jave nove prilike koje će Vam donjeti nešto novca. Lako možete uvećati ono što imate (u materijalnom smislu) zahvaljujući svom dobrom prosuđivanju i pametnim investicijama. Ako trenutno planirate da kupite nešto “krupnije” npr. novu kuću ili auto ovo je pravo vrijeme. Moguće je da ćete naći upravo ono što Vam odgovara po odličnoj cijeni! Obično ova karta govori da imate “dobar njuh” za biznis. Posvećeni ste i voljni da radite i napredujete ka onome što želite. Ova karta je siguran predznak da će Vaš naporan rad donjeti više nego zadovoljavajuće rezultate!

Sa druge strane, ova karta može biti upozorenje da ste previše kruti i konzervativni. Možda ste previše zabrinuti za svoje financije a strah od neimaštine i škrtost nemaju realnog razloga. Kako se ova karta odnosi i na naše stavove i uvjerenja ona može biti znak da su ta Vaša uvjerenja prilično zastarjela. Sada je pravi period da razmislite o svojim namjerama. Da li ste previše upali u kolotečinu? Da li Vaša potreba za sigurnošću utječe na Vaše veze, posao, stil života generalno? Razmislite dobro o tome.

U nekim slučajevima ova karta govori o tome da ste zaglavili na poslu koji Vas nimalo ne veseli i zbog toga očajavate. Na Vama je da donesete odluku: ili napustite posao i potražite novi ili prihvatite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte! Sami krojite vlastitu sudbinu i budućnost u kojoj ćete živjeti, trgnite se iz mentalne tromosti! Ako ste nezaposleni ova karta govori da ćete naći posao kakvog ste sanjali!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka mačeva u uspravnom položaju- vrlo dobrog ste zdravlja/tjelesne kondicije. Duhovnost- ova karta upozorava Vas da uzmete vrijeme koje će biti samo Vaše kako bi ponovno uspostavili otvorenost i protočnost energije kojom ste ispunjeni. Vaš duh vrišti za samoćom!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: šestica pehara u uspravnom položaju-simbolizira nostalgiju, sjećanja iz djetinjstva, bivše ljubavi i prijateljstva. Šestica pehara povezuje prošlost sa budućnošću. Možda ćete sresti nekog starog poznanika/poznanicu ili prisustvovati nekom obiteljskom okupljanju. Možda ćete iznenada početi razmišljati o svom djetinjstvu. Obuzima Vas nostalgija za djetinjstvom. U nekim slučajevima šestica pehara predstavlja i žal za starim vezama i iskustvima. U Vaš bi život mogla ponovno ući neka bivša ljubav, budite oprezni jer nije slučajno bivša! Ako ste u vezi/braku obratite pažnju da unesete svježine u odnos, okrenite se prema budućnosti, isprobajte nove stvari i nemojte dozvoliti da se dogodi ustajalost i navika. Ukoliko se potrudite ova karta govori da će Vaša veza postati puno ljepša i bezbrižnija! Ovo može biti period emotivnog preporoda. Spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći riješenje nekog aktualnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Prethodni napori će se sada isplatiti. Šestica pehara se također odnosi i na djecu, tako da može predstavljati i trudnoću ili porođaj. Moguće je da na neki način djeca igraju značajnu ulogu u Vašoj trenutnoj situaciji. Djeca mogu biti sjajni savjetnici. Možda riješenje Vaših problema leži u tome da sagledate stvari iz dječje perspektive! Poruka ove karte je: trebamo živjeti sada, u ovom trenutku!

POSAO: as novčića u uspravnom položaju- se prvenstveno odnosi na boljitak u materijalnim pitanjima. Sada je odlično vrijeme da započnete novi posao ili da se nekako istaknete u poslovnom smislu. U nekim slučajevima moguće je da ćete dobiti neko nasljedstvo. Ako ste marljivo radili, Vaši napori će se isplatiti! Ako počinjete novi posao, neće biti teško da pronađete one koji će Vam pomoći financijski. Svaki novi poslovni poduhvat će biti uspješan. Karta govori o napredovanju na poslu ili makar nekoj vrsti priznanja za ono što ste uradili. Ponekad se as novčića odnosi na komunikaciju, posebno onu koja je vezana za karijeru i novac. Možda počinjete vezu/suradnju sa nekim tko će imati utjecaja na Vaš posao. Ovo je također odličan period da kupite novu kuću ili krenete u posao koji je povezan sa nekretninama. Financije- karta Vam nagovještava dobitak i vrlo povoljnu financijsku situaciju. Ipak, pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Svakako podmirite sve dugove u ovom periodu

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica pehara u uspravnom položaju- stres/gomilanje svakodnevnih obaveza- će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju. Duhovnost – potrudite se da zadržite pozitivan stav. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Osigurajte si vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: šestica mačeva u uspravnom položaju- ovo je period spokoja i mira. Očekujte pozitivne promjene. Stvari će se preokrenuti u Vašu korist. Ova karta često predstavlja putovanje, moguće je da ćete otići na odmor sa partnerom ili da ćete otići u posjetu nekome tko živi daleko od Vas. U svakom slučaju, učinite neku promjenu, nešto van rutine i osvježiti ćete Vaš odnos. Ako ste slobodni moguće je da na putovanju upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se moglo dogoditi nešto više. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da preispitate svoje stare probleme i veze. Važno je da se zapitate da li Vas i koliko prošlost prati. Sada je odličan period da “završite” sa starim obrascima ponašanja i razmišljanja. Prestanite da se opirete i pustite da Vas bujica nosi. Šestica mačeva Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite , stvari će se same posložiti.

POSAO: zvijezda u uspravnom položaju- ova karta predstavlja olakšanje i oporavak. Sada je vrijeme da dostignete potpunu ravnotežu i fokusirate se, vjerujte svojoj intuiciji! Ovo je karta nade i zaštite. Budite uvjereni da Svemir radi u Vašu korist. Možda očekujete pozitivan ishod neke situacije, dobiti ćete ono što Vam je potrebno! Ova karta obično donosi dobre vijesti vezano za stvari oko kojih brinete. Ona Vas ohrabruje da se samo malo potrudite i sve će doći na svoje. Obično je ova karta sugestija da je sada pravo vrijeme da se posvetite razvijanju nekog svog talenta. Ovo je vrijeme za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika! Financijski- nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Duhovnost- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: sudnji dan u uspravnom položaju- sudnji dan predstavlja konačnu fazu uravnotežavanja svjesnog i nesvjesnog dijela osobnosti. Integracija ova dva djela psihe je završena. Vaša psiha je prošla kroz dubok proces promjena što joj je omogućilo da postane “kanal” za poruke Božanskog. Ova karta simbolizira ponovno rođenje i buđenje. Sud Vam nagovješćuje period samoprocjene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Ova karta upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi osjećaja krivnje koji Vas prati da date ljudima drugu šansu. Sada je pravi period da napravite velike promjene i ispitate nove mogućnosti koje Vam se pružaju kao rezultat prethodne transformacije. Ova karta također može predstavljati i potrebu da se napravi krucijalna životna odluka- u tom slučaju je izuzetno važno da razmotrite sve moguće posljedice takve odluke. Ova karta često označava da je potrebno zastati i razmotriti pravac u kojem idete. Sada je vrijeme da se zapitate da li je put na kojem se nalazite u skladu sa “višim planom”. Sudnji dan je također karta duhovnog prosvjetljenja. Simbolički prolazite kroz preporod. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U ljubavnim otvaranjima ova karta je poruka da razmotrite svoju vezu/brak. Da li je veza/brak u kojoj ste “zdrava” i dobra za Vas? Da li Vas ispunjava? Ovo je trenutak u vezi/braku “biti ili ne biti”- sasvim otvoreno razgovarajte sa partnerom, ako odlučite da je to kraj budite sigurni da je nova ljubav vrlo blizu. Ukoliko odlučite ostati u vezi/braku budite spremni na veliki trud i odricanja kako bi stvari postavili na pravo mjesto i ostvarili ravnotežu sa partnerom. Ova karta Vas ohrabruje da krenete na novi put ali da pritom na pameti zadržite lekcije koje ste naučili na prijašnjim greškama. Ovo je poticajna tarot karta i konkretan poziv na akciju! Ako ste slobodni ova karta simbolizira ponovno “buđenje”. Daje Vam priliku da upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se vrlo brzo mogli odlučiti na nešto ozbiljnije.

POSAO: dvojka mačeva u uspravnom položaju- simbolizira Vašu neodlučnost, nemogućnost donošenja odluka, izgubljenost i konfuziju. Ako čekate donošenje odluke koja se tiče Vašeg položaja na poslu, ona će biti pozitivna ukoliko ste sve zadatke temeljito odradili. Popunite rupe koje ste propustili kako Vam prilika karijere zbog sitnice ne bi izmakla! Pokušajte biti strpljivi i suzdržani. Ako ste učinili ono što se od Vas tražilo onda je vrlo vjerojatno da će sve biti dobro i u Vašoj koristi. Provjerite jeste li učinili ono što treba, a ako niste, potrudite se kako to objasniti nadređenima i nadoknaditi načinjenu štetu. Vrlo je vjerojatno da ćete morati preuzeti odgovornost, ali nemojte paničariti. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje Vas na nužnost primanja i davanja – obratite pažnju na odnose koje imate sa ljudima i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna! Ako ste nezaposleni ova karta daje Vam mogućnost da se zaposlite! Ipak, pokušajte ne biti brzopleti na razgovoru za posao, budite strpljivi i suzdržani, pokažite da ste fleksibilni i spremni na timski rad- time ćete postići uspješan ishod! Financijski- karta Vas upozorava na potrebu za disciplinom, racionalnošću i redom. Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate, na što možete računati i koliko smijete potrošiti. Važno je da se ne zaigrate previše jer bi posljedice mogle biti dugoročne. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: toranj u uspravnom položaju- učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol! Duhovnost- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati!


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: devetka novčića u uspravnom položaju- ova karta vrlo je povoljna kada se radi o pitanjima ljubavi. Odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete zanimljivu osobu na sasvim neočekivanom mjestu! Ako ste u vezi/braku, odnos s partnerom će biti bolji i iskreniji. S tim da ova karta napominje kako biste više vremena trebali provoditi sami. Nemojte zaboraviti da i kada ste u vezi/braku morate nastaviti razvijati svoju individualnost!

POSAO: devetka mačeva u uspravnom položaju- biti ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Situacija je bolja nego što se to Vama čini. Karta govori da se možda nervirate zbog nečijeg ponašanja prema Vama- možda ne možete srediti misli. Pokušajte se što više distancirati od osoba koje Vam crpe energiju! U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju! Ako ste nezaposleni- ova karta pokazuje Vašu anksioznost i strepnju. Ipak, ukazuje i na to da je moguće da su Vaši strahovi iracionalni! Vaše očajanje može biti proizvod Vaše bujne mašte i nije zasnovano na realnim okolnostima! Vrlo ste osjetljivi i svaka Vas kritika pogađa! Imajte više vjere u sebe i svoje sposobnosti, sami sebi ste najveći neprijatelj! Financijski- stojite solidno no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sunce u uspravnom položaju- Vaše je zdravlje jako dobro! Duhovnost- ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno- osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: desetka štapova u uspravnom položaju- teško Vam je da pozavršavate sve obaveze koje ste preuzeli na sebe u zajedničkom životu sa partnerom. U nekim slučajevima ovo označava da ste preuzeli na sebe više nego što možete izdržati. Bilo bi dobro da otvoreno razgovarate sa partnerom i da on preuzme barem dio Vaših obaveza. Možda je potrebno da na kratko zastanete, jer ste premoreni. Uzmite odmor. Bitno je da dobro razmislite o tome kakve su Vam mogućnosti i sposobnosti. Ako samo radite bez prekida tj. preuzimate na sebe sve obaveze to Vas može učiniti frustriranima i letargičnima što će stvoriti trzavice u Vašem odnosu. Ova karta može predstavljati osobu koja je opsjednuta svojom karijerom- to možete biti Vi ili Vaš partner, u svakom slučaju pojavljuje se problem zapostavljanja ljubavnog odnosa zbog karijere. Vi ili Vaš partner ste se toliko poistovjetili sa svojim ambicijama da ste potpuno zaboravili na emotivni aspekt svog života, savjet je naravno da nađete vremena za romantiku jer će inače biti puno svađa u Vašem odnosu. Deseta štapova obično označava težak period u Vašem odnosu- Vaša ili partnerova potištenost i odsutnost duhom mora se riješiti otvorenim razgovorom! U svakom slučaju, pobrinite se za voljenu osobu, budite iskrena podrška u teškim trenucima! Ako ste slobodni ova karta može značiti da ste Vi ili Vaša simpatija preokupirani karijerom. Ako ste to Vi onda probajte naći vremena i za odmor-izlaske i upoznavanje novih ljudi a ako je to Vaša simpatija dajte joj do znanja da ako se tako nastavi ponašati više joj to nećete tolerirati.

POSAO: petica štapova u uspravnom položaju- karta označava neslaganje, natjecanje, borbu, tenziju, konflikte. Odnosi se na konflikte i promjene koje nisu ugodne. Ova karta je znak da ste usred nekog konflikta, pod tenzijom ili se na neki način sa nekim natječete što Vas odvraća sa zacrtanog puta ka ostvarenju ciljeva. Umjesto da surađujete sa drugima, Vi im neprestano kontrirate jer dovode u pitanje Vaše mišljenje. Problem je što svako ima svoje mišljenje i svoju točku gledišta koju nitko drugi ne uzima u obzir i zato stvari stagniraju. Postoji samo konflikt, a nitko ni ne razmišlja o onome što drugi govore. U tom smislu, ova karta može predstavljati grupu ljudi koji su posvećeni ostvarenju nekog cilja ali ne mogu se dogovoriti kako ga zapravo postići jer je svaki uvjeren da je njegov način najbolji. Pokušajte da cijelu situaciju pretvorite u konstruktivnu raspravu tako što će svaki od vas jasno iznjeti svoje mišljenje i stav ali i saslušati ono što drugi imaju za reći. Kada svi iznesu svoje mišljenje odlučite pravedno čiji je pristup najbolji. Često ovakvi konflikti i rasprave mogu biti vrlo pozitivni. Potrebno je samo pozitivno okruženje gdje možete da “testirate” svoje ideje i da Vam netko ukaže na greške i eventualno predloži kako da ih ispravite. Možete puno dobiti time što ćete se okružiti ljudima koji imaju različite načine razmišljanja i iskustva. Budite otvoreni za ovakvu vrstu “sukoba” i rasprave jer će se to vrlo pozitivno odraziti na kvalitet Vaših ideja i projekata! Karta često govori i o natjecanju. Iako možda niste navikli na to da se morate natjecati sa nekim jer ste do sada sve postizali isključivo sami, sada Vam ovo može dobro doći kao iskustvo u smislu spoznaje što “natjecanje” zaista znači i zahtjeva. Nemojte potcjenjivati protivnika ali se čvrsto držite svojih uvjerenja. Nemojte dozvoliti da prevladaju osjećaji frustracije, bijesa, mržnje ili predrasuda. Možda ste u situaciji gdje ste okruženi ljudima koji potiču iz različitih kultura ili socijalnih miljea i sami imaju problema da se prilagode trenutnoj situaciji. Znajte da svaka od tih osoba posjeduje nešto što može da Vam ide u korist i na kraju možete mnogo profitirati tako što ćete svakog od njih saslušati i vidjeti što imaju za reći. Ova karta je ohrabrenje da spremno dočekate promjenu koja je na pomolu-svidjela se ona Vama ili ne na prvu, možda će se Vaša uloga svesti upravo na to da napravite jasan cilj i strategiju i usmjerite druge ka ostvarenju tog cilja. Ponekad ova karta govori o osobnoj borbi i konfliktu- vanjske okolnosti i Vaša razmišljanja izazivaju Vam dosta tenzija i zbunjenost. Niste sigurni kako trebate postupiti u trenutnim okolnostima i kakav stav zapravo trebate zauzeti. Moguće je i da jednostavno razmišljate o nekim “općenitim” stvarima kao što su imigracija, globalizacija, zagađivanje životne sredine ili ste u velikoj dilemi oko nekih osobnih stvari npr. da li da napustite trenutni posao. Istovremeno, kada god pokušate sjesti i razmisliti o svemu odnekud iskrsne neka nova informacija i ponovno ste na početku što Vas frustrira. Ovakve stvari se zapravo mogu iskoristiti vrlo pozitivno i pomoći Vam da nakon mnogo razmišljanja sagledate stvari iz svakog ugla i dobijete jasniju perspektivu. Ipak, znajte da neke stvari jednostavno ne mogu biti “crno-bijele” i da, što god uradili, netko se neće složiti sa tim. Zato odaberite onu opciju koja Vam trenutno najviše odgovara. Morate odabrati najbolje od onoga što Vam se trenutno nudi. Financijski- ovo je “nategnut” period. Vjerojatno nećete moći podmiriti sve dospjele obveze na vrijeme ali nemojte očajavati, pokušajte naći nove izvore zarade!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u uspravnom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik! Duhovnost- u ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste energije i znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: mjesec u uspravnom položaju- bili u vezi/braku ili slobodni ova karta govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Mjesec je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Put kojim idete je zloslutan i nesiguran. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta ponekad govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti. Ova karta je upozorenje da obratite više pažnje na svoje snove, emocije i intuiciju jer je sada pravi period da slušate svoju intuiciju. Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt koji morate razrješiti. Ako sumnjate na neku vrstu obmane, ova karta je tipično upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Moguće je da je netko uradio nešto loše, ali će se to ipak otkriti. Mjesec također govori i o nekim zakulisnim radnjama, u svakom slučaju saznati ćete istinu u ovom periodu ako je do partnera, ali ako ste Vi ti koji nešto krijete ili lažete- pazite da Vas ne otkrije!

POSAO: as štapova u uspravnom položaju- obično označava neki novi poduhvat. Ovo je sjajan period da iskoristite svoju kreativnost. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju! Iskoristite ovu “novu” energiju kako biste krenuli naprijed. Ako ste nedavno započeli neki novi projekt ili posao, ova karta je predznak uspjeha i ispunjenja. Sada polažete temelje za budućnost! Štapovi obično predstavljaju naš osjećaj svrhe i ciljeva. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati promjenu nekog cilja. Možda krenete u neki poduhvat koji Vam se ranije činio nedostižnim. Također, možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite karijeru! U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja! Na poslu ćete lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali, nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih! U svakom slučaju bili zaposleni ili ne ovo je pozitivna karta- simbolizira početak nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate! Financije- karta nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: snaga u obrnutom položaju- karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema nekome, netko iz Vaše okoline biti će nepovjerljiv prema Vama. Karta može značiti da ćete se Vi ili Vama bliska osoba razboljeti- važno je da pravovremeno posjetite/posjeti liječnika.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: vitez novčića u uspravnom položaju- simbolizira snagu i hrabrost. Ovo je period kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Karta predstavlja stupanj svijesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Glavna poruka koju Vam šalje vitez je da budete svjesni činjenice da ljubav nisu samo vino i ruže, već da bitni dio čini obveza i odgovornost. U odnosu sa partnerom nije i ne može sve biti svedeno samo na užitke i ugodu. Vaša je veza/brak Vaš odnos i za njega ste odgovorni što znači da je kompromis nešto što nikako ne smijete zapostaviti. Rezultat truda je da odnos s partnerom postaje podržavajući i otvoren. Zaključak- ovo je pozitivna karta koja simbolizira mogućnost da svoj ljubavni odnos u ovom periodu poboljšate. Ukoliko ste slobodni odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Ova karta govori o osobi koja je vjerna i želi ozbiljnu vezu.

POSAO: kraljica pehara u uspravnom položaju- nova, zanimljiva prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mjestu, nemojte u njima sudjelovati! Ova karta govori i o potrebi da uronite u svoja osjećanja i nesvjesno. Važno je da osvijestite svoje snove i intuiciju i dozvolite im da Vas inspiriraju. Izražavanje kroz umjetnost može Vam donjeti veliko zadovoljstvo u ovom periodu! Bili zaposleni ili nezaposleni ići će Vam od ruke u ovom periodu kreativni poslovi! Ljudi oko Vas mogu tražiti Vašu podršku i savjete ali važno je da znate kada trebate povući granicu tj. pazite da Vas ne iskorištavaju. Slušajte svoju intuiciju! Možda je potrebno da se povučete u sebe i razmislite o svojim emocijama vezano za datu situaciju. Brižan prijatelj ili član obitelji mogu Vam pružiti potrebnu podršku, posebno majka ili neka majčinska figura. Odana žena Vam ulazi u život u ovom periodu, može se uspostaviti da će Vam biti dragocjen prijatelj! Nemojte se oglušiti na njene savjete jer ima puno veću moć nego što Vi mislite. Financijski- stojite vrlo dobro. Vrijeme je za ulaganja. Poslušajte savjet starije osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž mačeva u obrnutom položaju- pripazite na ozljede. U prometu budite koncentrirani i usredotočeni. Ako imate problema sa zdravljem dobro provjerite liječnika kojeg posjećujete, zatražite drugo mišljenje! Usporite malo, dobar san i meditacija učinit će čuda za Vaše fizičko zdravlje. Duhovnost- u fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj ili prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: vitez štapova u uspravnom položaju-obično predstavlja promjenu. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U nekim slučajevima nagovještava preseljenje, putovanje ili novi ljubavni poduhvat. Ova karta se generalno odnosi na pozitivne promjene-energiju i akciju. U ljubavnim pitanjima ova karta se obično odnosi na strastvenu ljubavnu vezu ukoliko ste sami. Odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Postoji velika mogućnost da ćete u poslovnom kontekstu naići na osobu sa kojom bi mogli započeti romansu. Za one koji su u vezi/braku- ako uložite truda u Vaš odnos s partnerom, on će biti vrlo podržavajući i otvoren- imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera.

POSAO: desetka pehara u uspravnom položaju-ovo je pozitivna karta. Putovanja su povezana sa ovom kartom, moguće je da ćete zbog posla puno putovati. Kada se ova karta pojavi možete očekivati napredak u karijeri! Na poslu se odnosi sa kolegama poboljšavaju ili ćete biti uključeni u neki timski projekt. Moguća je i povišica ili neki bonus za dobro urađen posao. U nekim slučajevima, ova karta predstavlja unapređenje i pohvale zbog toga što ste se istakli u timskom radu. Ako ste nezaposleni ova karta Vam savjetuje da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život u ovom periodu postati jednostavan i sretan. Vrijeme je da učinite promjene koje želite, sve će Vam ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima. Čeka Vas odlična poslovna ponuda! Financijski stojite vrlo dobro- računajte na poveći novčani dobitak! Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica štapova u uspravnom položaju- zdravlje- nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali. Duhovnost- podijelite radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: petica novčića u uspravnom položaju-ova karta govori o tome da se osjećate kao da ste sasvim sami. Možda imate osjećaj da ste potpuno napušteni. Vaša trenutna situacija Vas baca u anksioznost. Značenja ove karte podrazumijevaju osjećaj gubitka i strepnje. U nekim slučajevima, ovo se može odnositi i na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere. Ovo je i period kada energiju trebate usmjeriti ka stvarima koje nisu materijalne. U svakom slučaju, u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče a sada je period da ih potpuno eliminirate. Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja! Isto tako, zapitajte se da li nepotrebno paničarite? Ova karta ponekad indicira da Vaši standardi vezani za novac mogu da se primjene i na ljubavna pitanja. Ljubav nije nešto što se može kupiti! Možda ćete uvidjeti da Vaše financijske prilike nepovoljno utječu na Vaš ljubavni odnos. Ako je u pitanju ishod veze koja je nedavno započela, ova karta obično poručuje da će u ovom periodu veza biti nestabilna. Za one koji su već duže u vezi/braku ova karta je upozorenje- ako Vam je prekid odnosa neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima! Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo i svaku svoju pretpostavku dobro provjerite, ne budite brzopleti! Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje. Moguće je da imate stare emotivne traume zbog kojih ne možete stupiti u dublji odnos. Može biti da Vas je strah u potpunosti se prepustiti drugoj osobi. Moguće je da Vam se u ovom periodu javi stara ljubav, ali…dobro razmislite da li je želite natrag i koliko ste spremni na kompromis. Ako Vam unutrašnji glas govori da obnovite vezu onda to i napravite ali ako imate nedoumice ili sumnje to je znak da je bolje ne obnavljati odnos. Isto tako moguće je da imate konkurenciju ukoliko nekoga simpatizirate, pokušajte ne igrati “prljavo” u tom slučaju.

POSAO: četvorka pehara u uspravnom položaju- govori o osjećaju nemira-nedoumice. Možda ste nesigurni kojim putem trebate krenuti. Možda osjećate dosadu i razočarenje ili se povlačite u sebe jer se osjećate potpuno neispunjeno. Sada je vrijeme da revidirate svoju životnu situaciju i sagledate na kojim poljima Vam zapravo dobro ide. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da razmislite o sljedećem koraku. Možda se nalazite u nekoj situaciji koja je za Vas potpuno nova i niste sigurni što Vam je činiti. Meditacija i razmišljanje će Vam puno pomoći. Nemojte brzati sa odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svemu. Karta obično govori o tome da biste voljeli promijeniti nešto u poslovnom smislu, moguće čak i potpuno promijeniti posao, ali Vam nedostaje motivacije da ispitate nove mogućnosti. Karta je podsjetnik da obavezno preispitate sve prilike koje Vam se nude. Pokušajte da se oslobodite ravnodušnosti i nemojte dozvoliti da Vam neka dobra poslovna prilika isklizne iz ruku jer ste trenutno bezvoljni! Financijski- ne stojite loše koliko god Vi plakali nad sudbinom – fokusirajte se na ono što imate i uživajte u tome!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka pehara u uspravnom položaju- slijedi Vam period poboljšanja zdravstvenog stanja. Ukoliko se borite sa nekim zdravstvenim problemom potražite savjet od strane alternativne medicine i prirodnih načina liječenja. Na duhovnom ste putovanju koje je veoma šaroliko, zapisujte sve što Vam se učini zanimljivim i značajnim. Svoja opažanja podijelite sa prijateljima, od njihovih ćete opažanja i komentara imati velike koristi.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: šestica novčića u obrnutom položaju- u emotivnom smislu ova karta je upozorenje da Vaši osobni interesi mogu biti izvor konflikata. Možda ste previše usmjereni na materijalne stvari. U ljubavnim otvaranjima ova karta govori o tome da je jedan od partnera previše fokusiran samo na svoje potrebe i uopće ne razmišlja o potrebama svog partnera.

POSAO: petica mačeva u uspravnom položaju- simbolizira konflikte, egoizam/sebičnost i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna. Karta Vas upozorava na to da ste sami sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda prema Vama, nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom gubljenja povjerenja od ostalih suradnika a moguće čak i otkaza. Ova karta upozorava da netko koga poznajete negativno utječe na Vas. U takvim situacijama, ova karta govori da možda netko želi da Vas izazove na neki način. Obično je riječ o natjecanju za bolji položaj na poslu. Međutim, ova karta se može odnositi i na borbu dva ega. Drugim riječima, pokušavate da u nečemu nadmašite nekoga. Sada biste trebali preispitati svoj ponos, jer se možda u nekim situacijama precjenjujete. Karta označava i manipulaciju i sebičnost. Pazite da u takvim bitkama ne izgubite sebe i svoj obraz jer pobjeda nije sve na svijetu. Prije nego što nastavite, razmislite o posljedicama. Možda ćete i dobiti ono što želite, ali to će biti Pirova pobjeda. Ako mislite da Vam je potreban savjet, potražite ga od provjerene osobe jer je trenutno oko Vas netko tko Vam ne želi dobro. Razmislite tko od Vaših prijatelja nije vrijedan Vašeg povjerenja! Ako ste nezaposleni ova karta ukazuje da nema pozitivnih promjena na vidiku, ukazuje i da ste sami sebi najveći neprijatelj, Vaš ego je na neki način “blokada” zašto još uvijek tražite posao! Financijski- obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: luda u obrnutom položaju- pripazite na ozljede. U prometu budite sto posto koncentrirani i usredotočeni. Duhovnost- u fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa.