Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za travanj 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za travanj 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: petica štapova u uspravnom položaju- petica štapova u uspravnom položaju- simbolizira oprez, natjecanje i suočavanje sa izazovima. Dva su moguća scenarija sa ovom kartom, prvi je da će se osobi u koju ste zaljubljeni svidjeti čak nekoliko ljudi iz okoline, neće to biti prava zaljubljenost već samo simpatije. Usprkos tome, potrudite se i dajte sve od sebe i naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem. Za Vašu će budućnost biti važna spoznaja da ste pokušali sve što ste mogli. Nema razloga da se bojite, osvijestite samome sebi vlastite kvalitete i snage. Vjerujte u sebe više nego ikad do sada i sigurno ćete stvari posložiti na pravo mjesto. Petica štapova može značiti i obrnutu situaciju – da će Vas privući neka druga osoba ili čak više njih. U svakom slučaju ova karta ukazuje na unutrašnju borbu ili sukob. Sada se morate suočiti sa svojim emotivnim problemima. Usmjerite energiju na analizu svojih dubokih osjećaja. Kada budete načisto sami sa sobom, lako ćete pronaći nov pravac i novu perspektivu. Vaši unutrašnji konflikti mogu utjecati i na Vaše ponašanje prema partneru, redovito otvoreno komunicirajte i pokušajte ostati što više fleksibilni!

POSAO: kočija u uspravnom položaju- govori o tome da imate sve što Vam je potrebno da prevaziđete sve prepreke koje Vam se nađu na putu. Uspjeh koji postižete u ovom periodu je rezultat Vaše sposobnosti da obuzdate svoje nesvjesne nagone. Što više napora uložite u to, to će uspjeh biti veći. Sada je period da ostanete fokusirani i posvećeni razrješavanju svojih unutrašnjih konflikata. Možda Vas nervira to što se neke stvari sporo odvijaju i zato je neophodno strpljenje. Ako pričekate i ne reagirate brzopleto- stvari će se završiti u Vašu korist. Isto tako, vjerojatno je da će se na poslu naći osoba koja će raditi protiv Vas pa pazite na to da obuzdate agresiju i nemojte toj osobi davati pažnju. Posvetite se tome da posao obavljate ispravno, kolege će Vaš trud vidjeti i nitko Vam neće uspjeti nanijeti štetu. Ova karta također može predstavljati i poslovno putovanje koje će Vam u budućnosti biti od velike koristi. Ako ste nezaposleni kočija Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Kočija simbolizira ambiciju-snagu volje ali i disciplinu te predan rad. Na financijskom planu stojite vrlo dobro. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vrijeme da ih vratite.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Što se duhovnosti tiče izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: desetka pehara u obrnutom položaju- može govoriti o tome da ne cijenite ono što imate. Vrlo je važno da stvari ne uzimate zdravo za gotovo, također, bitno je da voljenim osobama jasno stavite do znanja koliko Vam znače. Ovo se posebno odnosi na djecu ako ih imate. Moguće je i da niste zadovoljni nekim odnosom, što dalje može dovesti do neslaganja i loše komunikacije. Ako ste u vezi/braku, moguće je da komunikacija sa partnerom ili djetetom nije na nivou koji Vi želite, moguće da se Vaše dijete ponaša vrlo buntovno. Pokušajte biti otvoreni u komunikaciji i dovoljno fleksibilni, nemojte djelovati prestrogo ali ako vidite da do dogovora ne može doći dajte do znanja da nećete tolerirati neke situacije ako se nastave. Ako ste slobodni ova karta simbolizira neispunjenost, nisko samopouzdanje i samoprihvaćanje i nepovjerljivost. Ovo je razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu. Koncentriranost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnima i prestrašenima. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe!

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Iako nećete biti u nekom znatnijem višku, budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u uspravnom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude, nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik! Što se duhovnosti tiče u ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: kraljica novčića u uspravnom položaju- u ovom periodu možete očekivati sigurnost u ljubavnoj vezi/braku. Ova karta je simbol napretka ljubavnog odnosa. Ovo je vrijeme za regeneraciju Vašeg odnosa. Morate “hraniti” Vaš odnos i on će zaista procvjetati. Poželjeti ćete svoj odnos unaprijediti, promijeniti dosadašnji način “funkcioniranja” u vezi/braku. Ako se potrudite, odnos će postati dublji, nježniji i iskreniji. Sa partnerom ćete ponovno oživjeti staru strast. Ženski pripadnici ovog znaka mogu osjetiti potrebu da postanu majke. Moguća je i trudnoća jer se ova karta povezuje sa ženskim, majčinskim principom- povezana je sa plodnošću. Vjerojatno je da ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana kako bi što ugodnije živjeli sa partnerom. Slobodni, ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav. Suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Moguće da ćete upoznati nekoga preko (tamnokose) prijateljice.

POSAO: petica pehara u uspravnom položaju- simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost, gubitak i nemogućnost za učiniti korak dalje. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti na poslu. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju. Biti ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Ako ste zaposleni i ova karta Vam se pojavi vjerojatno je da radite pogrešan posao i da je vrijeme da ga promijenite! Ako tražite posao- ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji, bliži se trenutak kada će to biti riješeno povoljno po Vas, bitno je da mislite pozitivno! Financijski- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Što više razbijate glavu mogućim rješenjima to su Vam ona dalja. Opustite se i usmjerite na druge aspekte života.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: smrt u obrnutom položaju- u ovom periodu mučiti će Vas neka situacija iz prošlosti zbog koje imate strah od budućnosti Bojite se poduzeti promjenu u životu jer se bojite nepoznatog. Razmišljate u poznatim i davno naučenim okvirima što Vas nikako ne dovodi do napretka i željenih dostignuća. Karta Vam savjetuje da se potrudite i da promijenite način razmišljanja, otvorite se za nova iskustva i uvidjeti ćete kako se sve oko Vas mijenja na bolje! Izbjegavajte alkohol i stres. Osigurajte si puno sna i odmora. Nemojte ignorirati znakove koje Vam tijelo šalje. Posjetite liječnika.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: četvorka mačeva u uspravnom položaju- predstavlja smirenje nakon bure- poručuje da Vam je u ovom periodu najpotrebnije da naprosto legnete i odmorite se od svega. Ovo je karta oporavka i ozdravljenja. Također govori o periodu meditacije i kontemplacije. Potrebno Vam je emocionalno pročišćenje, ili možda mijenjanje rutina na koje trošite vrijeme koje biste mogli iskoristiti na konstruktivniji način. Općenito, ova karta obično znači da Vam je potrebno slobodno vrijeme i prostor za sebe. Drugi će uvijek tražiti Vaše vrijeme i pažnju. Ne ustručavajte se povući granice za sebe i reći ne. Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa, zatražite svoj prostor i vrijeme za sebe ali objasnite partneru zašto to činite! Važno je da Vaš partner zna što se događa s Vama. S druge strane posao partnera ne mora biti nužno pokušaj da se Vi osjećate fantastično cijelo vrijeme! Otvorena komunikacija s partnerom sigurno će pomoći da uvidite neke stvari ali ova karta je savjet da ne radite nikakve nagle tj. drastične odluke jer bi mogli ubrzo požaliti! U nekim slučajevima ova karta može označavati doslovno odlazak na odmor sa partnerom, ili planiranje istog. Ako ste u potrazi za ljubavi, sada nije vrijeme za ikakvo forsiranje. Bilo bi bolje da usmjerite svoje vrijeme na razmišljanje o tome što zaista želite od veze nego da se bez cilja upuštate, ne znajući hoće li uspjeti ili ne.

POSAO: snaga u uspravnom položaju- govori o novoj mogućnosti koja zahtjeva prihvaćanje nekog rizika. Ovo je vrijeme da budete hrabri! Riješavate svoje unutrašnje konflikte zahvaljujući tome što ste postali svjesni svojih mračnih nagona i lakše Vam je da ih kontrolirate. Diplomatski pristup i samokontrola su Vaši najbolji saveznici! Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Financije-solidno ćete stajati s novcem ali pokušajte barem malo uštedjeti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : osmica novčića u obrnutom položaju- razmislite ima li Vaš posao veze sa Vašim duhovnim životom – dobro preispitajte to pitanje. Potrudite se da saznate odgovor na pitanje kojem višem cilju na taj način služite. Budite otvoreni za razgovor o novim pristupima, o pristupima koji Vam nisu čak niti bliski. Zdravstveno- učinite sve što je u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju jer bi Vam trenutna razina stresa mogla ozbiljno naškoditi. Napravite sistematski pregled! Izbjegavajte alkohol, pogotovo ako sjedate za volan!


Tarot horoskop LAV

lav
LJUBAV: pustinjak u obrnutom položaju- bili u vezi/braku ili slobodni upozorava Vas da pretjerana izolacija može biti štetna. Možda se osjećate izgubljeno, usamljeno i kao da Vaš život nema svrhu. Pazite da se ne oslonite previše na sebe i svoje iskustvo jer biste mogli prečuti neki vrlo koristan savjet! U ovom periodu sebi možete biti najveći neprijatelj! Obratite pažnju na savjete koje Vam drugi nude, iako ste sumnjičavi prema ljudima koji Vam nude pomoć. Strah koji osjećate Vas sprečava da otkrijete svoj put i iskoristite pomoć koja Vam se nudi da dođete do njega.

POSAO: devetka štapova u uspravnom položaju- ostanite vjerni svojim uvjerenjima. Iako Vam se možda čini da je cilj daleko, imate snage da ga postignete. Devetka štapova predstavlja i potrebu da branite svoju poziciju. Možda se morate boriti za neke svoje odluke ili položaj. Iako Vam se situacija čini teškom, imate prednost u odnosu na drugu stranu. Ako prevaziđete trenutne prepreke, ishod će biti više nego uspješan. Ova karta zahtjeva od Vas hrabrost i strpljenje. Ako ste u situaciji koja Vam izaziva snažne emocije, pričekajte neko vrijeme da se smire prije nego što uradite bilo što. Bili zaposleni ili ne- nemojte se ustručavati tražiti pomoć, traženje tuđe pomoći odlika je snažnih ljudi! Financijski ne stojite bajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati Vaš račun. Usmjerite se na poduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa razdobljem skromnosti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica mačeva u obrnutom položaju- simbolizira mogućnost loše odluke. Savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnete raditi kompromise. Ako imate zdravstvenih poteškoća potražite drugo mišljenje i drugi način liječenja, ova karta govori da liječnik koji brine o Vašem zdravlju nije kompetentna osoba. Posvetite se meditaciji; vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas. Obratite pažnju na snove – mnogo toga Vam govore u ovom razdoblju.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: dvojka pehara u uspravnom položaju- karta je povezana sa ravnotežom i suradnjom. Predstavlja početak nove veze što je dobra vijest za slobodne! Ako ste u konfliktu sa nekom bliskom osobom očekujte da će se on riješiti u ovom periodu. Ova karta je također znak kompromisa. Možda osjećate potrebu da se bolje razumijete sa partnerom pa ste spremniji na kompromis tj. fleksibilniji ste što će partner svakako znati prepoznati. Ovo je karta zajedništva- predstavlja uzajamnu privlačnost, romantiku, strast, ljubavne ponude, brak, trudnoću (ako je ne planirate svakako se u ovom periodu zaštitite!). Sa ovom kartom mogući su samo pozitivni scenariji! Možda uđete u novu vezu gdje će Vam partner uzvraćati istom mjerom u emotivnom smislu. Ako ste već u vezi, možda dobijete bračnu ponudu ili ta veza u nekom smislu pređe na viši nivo. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi/braku mogu očekivati ponovno buđenje strasti i privlačnosti.

POSAO: umjerenost u obrnutom položaju- upozorava Vas na to da ne pazite kako se ponašate i da ćete se zbog toga morati suočiti sa posljedicama. Nekontrolirani impulsi Vas mogu uvaliti u nevolju. Morate paziti da Vaše ambicije ne zahtjevaju da donosite radikalne odluke na prečac. Bolje je da razmislite o mogućem kompromisu; u suprotnom, možete se suočiti sa velikim problemima. Položaj karte ukazuje na gubitak samokontrole, preveliku količinu temperamenta u Vašim nastupima te nervozno ponašanje – trebate izbalansirati svoje emocije i dovesti se u stanje ravnoteže. Također, ovaj položaj može ukazivati i na nesređen život, neuravnoteženo ponašanje i navike koje Vam idu na štetu. Nadalje, moguće je da pokušavate manipulirati drugim ljudima ili pak da netko drugi pokušava manipulirati Vama- u svakom slučaju odnosi u kojima ste se našli su neharmonizirani. Pazite se svakako komunikacije s kolegama na poslu ali i nadređenima, koncentracija Vam je slaba a imate potrebu da radite više stvari odjednom što Vas može blokirati i vratiti dva koraka unazad. Ako ste nezaposleni budite iskreni prema sebi, karta ukazuje na nedostatak odgovornosti. Karta savjetuje da u međuljudskim odnosima počnete raditi kompromise. Financijski- morate uravnotežiti svoja primanja i davanja. Ukoliko mislite da bi trebali imati više prihode budite iskreni prema sebi i zapitajte se da li to zbilja zaslužujete.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Što se duhovnosti tiče dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: desetka štapova u obrnutom položaju- ukazuje na previše odgovornosti ili potpuno izbjegavanje odgovornosti. Uspravno desetka štapova znači da ste na sebe preuzeli pretežak teret ALI obrnuta znači da nosite taj teret iako ste odavno mogli da ga odbacite. Ako osjećate da Vas trenutne okolnosti pritišću sagledajte situaciju iz drugog ugla. Da li možete podijeliti sa nekim trenutne zadatke i odgovornosti? Brinete li se o problemima koji Vas se zapravo ne tiču? Nemojte glumiti mučenika i preuzimati na sebe više nego što možete. Moguće da prolazite kroz nekakav proces čišćenja jer morate srediti svoj život. U ovom periodu je najbolje da se reorganizirate i napravite listu prioriteta. Bili u vezi/braku ili slobodni ova karta Vam poručuje “skuhao si sam kašu, sada je jedi!” dakle najbitnije je da budete iskreni prema sebi tj. objektivno se preispitajte, što je to što tražite od partnera i koliko zapravo nudite.

POSAO: četvorka štapova u obrnutom položaju- značenje ove karte obično se odnosi na osjećaje poput nesigurnosti i razočarenja. Može Vam se dogoditi neko odlaganje ili prepreka koja sprečava završavanje nekog bitnog projekta. Ova karta može govoriti i o potrebi da se vratite radu. Sada je period kada trebate planirati iduću fazu razvoja. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da ste se previše prepustili zadovoljstvima i da zanemarujete posao. Nemojte dozvoliti da Vas uživanja odvrate sa Vašeg puta ka ciljevima koje ste zacrtali! Pripremite se na nadolazeće prepreke i teškoće te prevladajte vlastitu nesigurnost i bacite se na naporan rad kako ne bi izgubili ono na čemu ste dosta dugo radili. Ako ste nezaposleni zapitajte se zašto- prepuštanje samo zabavi sigurno ne vodi do posla iz snova, upišite neki tečaj ili se učlanite u neki klub gdje ćete produbiti znanje o svojim interesima. Financijski stojite loše- prestanite si stalno ugađati i pokušajte što više uštedjeti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica mačeva u uspravnom položaju- okrenite se alternativnoj medicini i prirodnom načinu liječenja. Previše ste fokusirani na invazivne metode koje ne rješavaju bit problema. Alternativnim pristupom moći ćete otkriti pravi uzrok poteškoća koje imate i sa kojima se već neko vrijeme borite. Što se tiče duhovnosti, biti ćete u kontaktu sa nekim novim pristupom i pokretom koji od svojih sljedbenika traži novac kao znak pripadnosti – nemojte nasjesti na te trikove. Pripazite na osobe iz Vaše okoline koje Vas nagovaraju na neki novi religijski pristup jer namjere nisu onakve kakvima se na prvi pogled čine.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i novo razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Mag karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donijeti u ovom periodu imati će uspjeh jer sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate! Osjetiti ćete zadovoljstvo, lakoću i spontanost. Veza/brak će Vam cvjetati, a za one koji su slobodni vrlo je vjerojatno da će započeti snažnu romansu.

POSAO: obješeni čovjek u uspravnom položaju- simbolizira žrtvu, čekanje, odgađanje i nemoć. Može ukazivati na potrebu da se žrtvujete i pritom imajte na umu da je žrtva koju sada činite ulog u bolju i bezbrižniju budućnost. Ova karta sugerira da ukoliko imate dvojbi ili ako Vam ništa ne kreće od ruke, sve to odgodite na neko vrijeme. Vrijeme je za strpljenje! Situacija na poslu stagnira, gotovo ništa se ne događa i toga Vam je dosta. Savjet Vam je da se strpite i da prihvatite čekanje kao jedini izbor. Ako je to zaista previše za Vas onda promijenite posao! Ova karta označava period tranzicije. Možda ste rastrzani između starih i novih vjerovanja ili prisiljeni da žrtvujete nešto za što ste vezani. Potrebno je da preispitate svoje interese i percepcije. Obješeni poručuje da ste sposobni da učinite nešto nesebično. Možda možete da se posvetite nekim projektima u slobodno vrijeme, nečemu što će služiti nekom drugom ili općem dobru, a ne Vama osobno ali će Vam se upravo ta nesebičnost isplatiti na kraju! Ova karta Vas navodi da napustite i odreknete se svoje potrebe za kontrolom. Vodite se svojim najvišim principima. Možda je potrebno da zaronite u spiritualni domen svog života u cilju izvlačenja nekog mudrog zaključka iz svoje više svijesti. U svakom slučaju ova karta Vam govori da je vrijeme da napravite pauzu- možda morate preispitati svoje prioritete i vidjeti da li su oni u skladu sa duhovnim principima kojima se vodite. Govori o tome da postoji neka životna lekcija koju morate naučiti. Možda se osjećate kao da Vas vanjske okolnosti stavljaju na neku vrstu testa ali zapravo se radi o tome da morate najprije pronaći svoj unutrašnji mir kako bi bili sretni i radili ono što Vas ispunjava. Financijski- bez obzira na to u koliko ste lošoj financijskoj situaciji, podijelite dio onoga što imate s potrebitima, to će Vam se vratiti kada najmanje očekujete!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka pehara u uspravnom položaju- u ovom periodu dolazi do poboljšanja Vašeg zdravstvenog stanja. Ukoliko se borite sa nekim zdravstvenim problemom potražite savjet od strane alternativne medicine i prirodnih načina liječenja. Na duhovnom ste putovanju koje je veoma šaroliko, zapisujte sve što Vam se učini zanimljivim i značajnim. Svoja opažanja podijelite sa prijateljima, od njihovih ćete opažanja i komentara imati velike koristi.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: kraljica u uspravnom položaju- generalno označava dobru sreću. Predstavlja trudnoću, rođenje djeteta, zaruke ili brak. Ova karta je ohrabrenje da oslobodite ženski dio svoje osobnosti! Znajte da kroz nježnost i velikodušnost možete postići puno toga u odnosu! Carica može predstavljati trudnoću i rođenje djeteta, ali isto tako rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. U svakom slučaju ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav, suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Ako ste u vezi/braku ona će postati dublja, nježnija i iskrenija. Ako ste slobodni uživajte u naklonosti suprotnog spola ali čuvajte se neželjene trudnoće!

POSAO: dvojka novčića u uspravnom položaju- simbolizira prilagođavanje, balansiranje ali i fizički-psihički umor. Kada se ova karta pojavi gotovo uvijek Vam govori da ste iscrpljeni i upozorava Vas da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti. U ovoj ste fazi života fokusirani na dvije stvari, na dva životna aspekta koja Vam oduzimaju puno energije. Potrudite se da Vam još nešto ne zasmeta tj. da se ne pojavi i treća stvar sa kojom ćete se morati boriti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Istina je da se događaju veliki projekti i da posla imate više no obično ali fokusirajte se samo na bitno, nemojte biti površni. Podijelite odgovornost sa kolegama, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Ako tražite posao pošaljite samo nekoliko molbi kojima ćete se posvetiti kvalitetno. Bili zaposleni ili ne pokušajte se što više koncentrirati jer temeljitost Vam u ovom periodu nije jača strana. Financijski ste slabi ali nemojte dopustiti da Vas osjećaj nemoći i frustracija preplave. Ono što u ovom periodu možete učiniti je to da ne gomilate dugove. Nemojte trošiti energiju na ono na što ne možete utjecati! Postavite si prioritete!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica štapova u uspravnom položaju- previše brinete bez ikakvog razloga, zdravlje Vam je uistinu dobro. Što se duhovnosti tiče suočavate se sa strahovima i borite sa njima – taj će Vam proces mnogo značiti u daljnjem životu. Prevladavanje tvrdo ukorijenjenih strahova stvoriti će Vam potpuno nove vidike i obrasce ponašanja, izići ćete kao snažniji karakter. Razjasnite si koje su Vam želje, ne budite skromni i ostvarite ih!


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: as štapova u obrnutom položaju- može govoriti o Vašoj neodlučnosti ili nedostatku usmjerenja. Možda Vam je teško da ispunite sve svoje obaveze i uskladite ih sa zahtjevima svog partnera. Ono što Vam je nekada djelovalo zanimljivo postaje Vam dosadno. Moguće je da Vam libido padne u ovom periodu, biti ćete frustrirani i imati manjak inicijative ili energije. Ova karta govori da niste u potpunosti posvećeni svom partneru. Problem može biti i u Vašem partneru, možda je sebičan ili se jednostavno ne želi dublje vezati. Što god bilo vrlo je bitno da preispitate i vlastito ponašanje u vezi/braku! Da li ste možda prezahtjevni ili previše agresivni prema partneru? Bitno je da razmislite o svojim motivima i o stavu prema drugima/partneru. Nemojte biti pesimistični i tvrdoglavi, morate poraditi na svom ponašanju! Ako ste nešto obećali partneru onda to obećanje i ispunite! Ova karta Vas upozorava na izdaju i nevjeru u Vašoj vezi/braku, otvoreno ali smireno popričajte sa partnerom o tome što Vas muči, nemojte da situacija izmakne kontroli! Slobodni- neodlučni ste a imate jaku potrebu za pripadanjem. Trebali biste propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja! Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost koja Vam samo šteti i pesimističan način razmišljanja! Ne možete očekivati da se dogodi čudo ako se sami ne potrudite, bitno je da znate što tražite u potencijalnoj vezi i kakvog partnera želite!

POSAO: šestica pehara u uspravnom položaju- u nekim slučajevima, ova karta znači da će Vam se ponovo pružiti neka poslovna prilika koju ste propustili. Konačno ste “završili” sa nekim starim problemom. Spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći riješenje nekog aktuelnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Stari poznanici Vam mogu pomoći u nečemu. Prethodni napori će se sada isplatiti. Pravo je vrijeme za kreativnost i inovacije. Ako Vam radno mjesto ne dozvoljava ispoljavanje kreativnosti pokušajte u vrijeme dnevne pauze crtati ili pisati – ti će Vam se trenuci vrlo pozitivno odraziti na posao koji radite! Ako ste nezaposleni vrlo je moguće da će Vam neko staro poznanstvo pomoći da dobijete posao. Nemojte se bojati pokazati koliko ste kreativni, gledajte na posao iz “dječje perspektive”. Financijski- stojite vrlo dobro, u ovom periodu moguć je veći dobitak.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: mjesec u uspravnom položaju- ovo je odličan period da prekinete sa porocima! Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: luda u uspravnom položaju- predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana prilika ili se nametnuti neka životna odluka koju morate donjeti. Možda započnete novu ljubavnu vezu ili se u Vašem životu pojavi nova, neobična osoba s kojom ćete odmah “kliknuti”. Luda je ponekad i znak promjene sagledavanja ljubavne situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ova karta također predstavlja i period sumnje ali ipak poslušajte svoju intuiciju! Ponekad luda predstavlja putovanje na kojem ćete o sebi ili partneru otkriti nešto veoma bitno za Vaš odnos. Bitno je da u ovom periodu slijedite svoje srce i budete spremni na preuzimanje rizika- otvorenog uma. Karta lude oslobođena je društvenih normi, ona nema limita, pa koliko god se neka Vaša ideja činila ambicioznom i možda neizvedivom, treba riskirati i napustiti dosadnu rutinu u kojoj ste zapeli. Ne smijete dopustiti da netko zauzme kontrolu nad Vama, već sami trebate živjeti svoj život! Nemojte mariti za komentare drugih, ni u što nemojte ulaziti mimo svoje volje. Luda označava buđenje duhovnosti i intuicije, novu ideju i misao, zrači originalnošću, te životu daje nekonvencionalan predznak.

POSAO: visoka svećenica u uspravnom položaju- karta Vam poručuje da se nešto događa “ispod površine”. Potrebno je ispitati što je to. Ova karta se pojavljuje onda kada je potrebno da poslušate svoju intuiciju i smireno se suočite sa svojim strahovima i stvarima koje Vas užasavaju. Ovo nije period da brzate! Postoji još nešto što morate znati o trenutnoj situaciji. Vjerovatno da i sami osjećate da se nešto čudno odigrava u Vašoj podsvjesti. Intuicija Vam je najbolji vodič. Ova karta ponekad može značiti da je neophodno da doslovno “produbite” svoje razumijevanje i viđenje neke situacije kroz aktivno učenje ili vježbanje neke vještine kako biste uspostavili ravnotežu! Nezaposleni- nova, zanimljiva prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Financijski- budite na oprezu; netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija, neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka mačeva u obrnutom položaju-  u ovom periodu učinite sve što je u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju jer bi u takvim trenutcima mogli doći do genijalnih ideja! Izbjegavajte alkohol. Duhovno- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: trojka pehara u uspravnom položaju- simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Odnosi se na stabilan brak/vezu, plodnost i trudnoću. Označava vrijeme kada se čuda događaju. Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da napravite nešto što već duže vrijeme planirate- npr. da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Ovo je razdoblje u kojem ćete imati potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski sa voljenom osobom. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni! Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju! Ako niste u vezi, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu na nekoj zabavi a kao druga moguća opcija- izgledno je da ćete obnoviti neku bivšu vezu!

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti, ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Karta Vam poručuje da dobro razmotrite sve opcije prije nego što uradite bilo što. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam! Pozitivna strana ove karte je kreativnost pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe! U svakom slučaju ova karta poručuje- nemojte tratiti svoju energiju na ono što je van Vaše moći, mijenjajte ono što možete! Financijski- stojite solidno- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sudnji dan u uspravnom položaju- imajte pozitivan stav i budite sigurni da će se pozitivno odraziti na Vaše zdravlje. Što se duhovnosti tiče budite otvoreni prema novim i nepoznatim stvarima. Vjerojatno je da će Vas početi zanimati nešto o čemu nikada niste ni sanjali. Odbacite predrasude i imati ćete veliku korist.