Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za studeni 2015.

OVAN

 

ovan

LJUBAV: as pehara u uspravnom položaju- ova karta simbolizira emocionalni preporod i nove početke. Ova karta Vam savjetuje da slušate intuiciju koja Vam u ovom periodu nudi mnoge odgovore. Ako se prepustite instinktu i poslušate vlastitu intuiciju postići ćete mnoge pozitivne promjene! Kako je glavna odlika ove karte plodnost, ona može predstavljati zaruke, trudnoću ili rođenje djeteta, ali isto tako rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života! Osjećati ćete se slobodno i poletno pa je izvrsno vrijeme za upoznavanje novih ljudi! Ovo je  vrlo plodno razdoblje za ljubav, suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni! Plijeniti ćete pažnju energijom koju širite. Dakle, ukoliko niste u vezi ovo je pravo razdoblje za pravu ljubav. Ako ste u vezi/braku ona će postati dublja, nježnija i iskrenija!

 

POSAO: trojka štapova u uspravnom položaju- ova karta simbolizira suradnju, napredak i ekspanziju, nagradu i pripremu. Ukazuje na dosta dobar razvoj financijske situacije. Nakon svih poteškoća na koje ste nailazili konačno ćete postići uspjeh. Karta ukazuje na uspješno razdoblje koje je obilježeno priznanjima, napredovanjem, širenjem posla-novim projektima. Budite ponosni na rješenja koja nudite i sam Vaš nastup koji pokazujete na radnom mjestu. Budite ponosni na sebe i nemojte se bojati to isto i pokazati. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati pozivnicu za neki značajan događaj ili novu poslovnu ponudu. Možda ćete dobiti neke dobre vijesti vezane za projekt na kojem radite ili za posao. Moguće je i da ćete uskoro otići na poslovni put ili poželjeti da svoj posao proširite i na nekom drugom mjestu. Ako ste u fazi traženja posla ova karta ukazuje na radno mjesto sa kojim ćete biti prilično zadovoljni. Savjet što se tiče financija: nemojte precijeniti vlastitu financijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane ali udijelite dio onoga što imate potrebitima!

 

DUHOVNOST: zvijezda uspravnom položaju- mirniji ste i konačno pronalazite spokoj, vrijeme je da taj duh podijelite s ostalima. Pozitivno ćete utjecati na okolinu!

 

 

BIK

 

bik

LJUBAV: deset pentakla u obrnutom položaju- ova karta ponekad može predstavljati probleme sa obitelji. Možda Vas obiteljske obaveze guše ili postoje neke nesuglasice oko nasljedstva ili podijele novca. Možda se osjećate kao da ste zarobljeni u braku/vezi ili se Vašoj obitelji ne dopada Vaš partner. Ovo je razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na stvari i situacije koje možete mijenjati i na koje imate utjecaj. Koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere i pozitivnog stava Vas čini tjeskobnima i prestrašenima, ne dopustite da upadnete u stanje letargije! Slobodni, nemojte propuštati priliku za izlazak zbog vlastite lijenosti, mogli bi propustiti dobru priliku!

 

POSAO: osmica pentakla u obrnutom položaju- ova karta može predstavljati stagnaciju na polju karijere ili nezadovoljstvo poslom. Nemojte izbjegavati svoje obaveze i tražiti najlakši način da ih se riješite. Moguće je i da imate problema na poslu. Vaše nestrpljenje može Vam samo ići na štetu i dovesti Vas u nepriliku! Ova karta govori da svoje potencijale možete iskoristiti puno bolje i više. Ovo se posebno odnosi na korištenje znanja i vještina koje posjedujete. U nekim slučajevima može govoriti o tome da mislite kako zavisite isključivo od pomoći drugih i poručuje Vam da sami preuzmete odgovornost za ono što radite! Sa druge strane, možda ste nezadovoljni svojim trenutnim položajem u okruženju u kojem radite. Nastavite učiti i stjecati nove vještine. Što više znate o onome što radite, to će Vam se više i isplatiti! Financijski- imajte na umu da ne ulažete više od onoga što možete izgubiti! Moguć je dobitak na lotu, igrajte igre na sreću!

 

DUHOVNOST: četvorka štapova u uspravnom položaju- ako Vam prijatelji i rodbina negoduju zbog odabira duhovnog puta, nemojte da Vas to pokoleba ili razljuti. Uvažite njihove kritike koje proizlaze iz nerazumijevanja na način da ih informirate i educirate. Slijedite svoj instinkt!

 

 

BLIZANCI

 

blizanci

LJUBAV: osmica mačeva u obrnutom položaju- često je predznak neke vrste emotivnog oslobađanja. Prepreke polako nestaju, strah i stres se smanjuju. Sada možete jasno sagledati situaciju. Sada možete poduzeti pravu akciju i nositi se sa svojim strahovima. Sada jačate u svakom smislu i vraća Vam se samopouzdanje. Negativne misli zamijenjujete pozitivnima. Otvaraju Vam se nove mogućnosti. Sada možete uraditi ono što sami izaberete. Vjerojatno je da ćete skupiti snagu i prekinuti vezu koja je imala jako loše djelovanje po Vas. Slobodnima se smiješi flert sa osobom koja bi Vas mogla na prvu zaintrigirati svojim ponašanjem.

 

POSAO: trojka pentakla u uspravnom položaju- simbolizira snagu, sposobnost, nagradu i zadovoljstvo. Kada se ova karta pojavi znači da ćete biti nagrađeni za posao koji ste do sada toliko predano i dosljedno odrađivali. Postavljajte ciljeve visoko. Vaše je samopouzdanje opravdano na zavidno visokom nivou. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se od negativnih emocija koje guše Vašu sposobnost da živite život baš onako kako to želite. Uživati ćete ugled i poštovanje u krugu ljudi sa kojima se svakodnevno družite. Dosežete stupanj svijesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije! Ako pokušavate da se specijalizirate za neko posebno područje, ova karta predstavlja promjenu statusa u Vašoj karijeri. Vaše znanje u određenoj oblasti Vas izdvaja od drugih. Možda Vam se pruže neke nove prilike da zaradite nešto novca!

 

DUHOVNOST:  trojka pentakla u obrnutom položaju- ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Ako se osjećate kao da stagnirate potražite neku duhovnu grupu sa kojom bi mogli doći do odgovora koji su Vam potrebni!

 

 

RAK

 

rak

LJUBAV:  as pehara u obrnutom položaju- u većini slučajeva se odnosi na nesuglasice u emotivnoj vezi. Možda ste trenutno u svađi sa partnerom ili ste na neki način doživjeli razočarenje u vezi sa njime. Možda Vas Vaša emotivna veza ne ispunjava. Možda ste tužni ili ste nedavno izgubili nekog dragog; moguće je da Vas neka stara trauma ili neriješeno emotivno pitanje sprečavaju da se osjećate sretnima i sigurnima. Ova karta ponekad govori i o tome da izbjegavate zbližavanje sa drugima. Možda jednostavno ne želite prihvatiti tuđu ljubav ili se osjećate izmanipuliranima ili odbijenima. U nekim slučajevima ova karta je upozorenje da ste previše egocentrični i gledate samo svoje potrebe! Isto tako moguće je da se prema partneru odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer ima osjećaj da ga “gušite”. Otvorenom komunikacijom možete riješiti probleme koji Vas muče!

 

POSAO: zvijezda u uspravnom položaju- ova karta predstavlja olakšanje i oporavak. Sada je vrijeme da dostignete potpunu ravnotežu i fokusirate se, vjerujte svojoj intuiciji! Ovo je karta nade i zaštite. Budite uvjereni da Svemir radi u Vašu korist. Možda očekujete pozitivan ishod neke situacije, dobiti ćete ono što Vam je potrebno! Ova karta obično donosi dobre vijesti vezano za stvari oko kojih brinete. Ona Vas ohrabruje da se samo malo potrudite i sve će doći na svoje. Obično je ova karta sugestija da je sada pravo vrijeme da se posvetite razvijanju nekog svog talenta. Ovo je vrijeme za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika! Financijski- budite strpljivi, uskladite svoje navike sa financijskom situacijom. Nemojte ulaziti u rizične investicije, ono što ste uštedjeli čuvajte!

 

DUHOVNOST: dvojka pentakla u uspravnom položaju- morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju i snagu. Sve što uložite u tjelesno zdravlje pozitivno će se odraziti na Vaš duhovni rast!

 

 

LAV

 

lav

LJUBAV: dvojka mačeva u obrnutom položaju- simbolizira spremnost za donošenje odluka, jasnoću i jednostavnost na emotivnom planu, unutarnju ravnotežu i opuštenost u interpersonalnim odnosima. Ova karta označava da ste “pustili na volju” emocijama i tenzijama koje ste potiskivali. Suočili ste se sa svojim osjećajima i sada su stvari puno jasnije. Ako ste bili neodlučni, sada ste u mogućnosti da donesete odluku i krenete dalje. Ova karta može biti znak da je vrijeme da krenete u akciju. Negativna strana ove karte ukazuje na to da ste možda previše upleteni u neku svađu. Ako sami birate strah i neizvjesnost, to će spriječiti Vaš duhovni i emotivni napredak. Možda shvatite da su Vaše sebično ponašanje i manjak samokontrole zapravo korijen Vaših problema. Netko blizak koga poznajete Vas možda laže ili pokušava sakriti neke informacije o sebi.

 

POSAO:  mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donijeti imati će uspjeh, u svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate.Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete riješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću! Financijski- uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

 

DUHOVNOST: paž pehara u uspravnom položaju- zapustili ste ovaj aspekt života. Krajnje je vrijeme da razbijete ustajalost i monotoniju. Zavirite u knjižnice kako bi našli nešto što će Vas zaintrigirati.

 

 

DJEVICA

 

djevica

LJUBAV: as štapova u uspravnom položaju- ova karta simbolizira početak novog života, nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Ukoliko Vam se otvori ova karta znači da je težak period iza Vas i da slijedi razdoblje visoke aktivnosti i zadovoljstva. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Može se reći da nastupa sasvim nova faza u životu. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate.Ukoliko niste u vezi vrlo brzo ćete se zaljubiti i započeti vrlo intenzivnu ljubavnu vezu. Ako ste pak u vezi/braku, oslobodite se i potpuno opustite jer ćete sa partnerom ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada! U nekim slučajevima, ova karta se može odnositi i na plodnost, trudnoću i rođenje djeteta.

 

POSAO: as mačeva u obrnutom položaju- obično govori o tome da ste na neki način prenaglili. U komunikaciji ste previše oštri, lako se može dogoditi da uvrijedite nekoga. Možda koristite svoju moć da nekako zaplašite drugoga. Pazite da ne pretjerate. Takvo ponašanje Vas može skupo koštati! Ova karta može govoriti o tome da je potrebno da se povučete iz nekog nezdravog odnosa ili situacije. Možda ste uplašeni i osjećate se zarobljenima. Mislite da Vam je nanjeta neka nepravda i da Vaše ideje nisu uzete za ozbiljno. Pazite se nerealnih poslovnih očekivanja! Ova karta može značiti da Vam predstoji promjena radnog mjesta. Ako ste na radnom mjestu sa kojeg ne biste željeli otići, obratite pozornost na to da li Vam netko od kolega “krade ideje”. Financijski stojite prilično dobro, ova karta nagovještava Vam skori dobitak i trajno poboljšanje standarda.

 

DUHOVNOST: kralj u obrnutom položaju- obavezno nađite vrijeme za vlastiti duhovni rast, odvojite vrijeme u kojem će se lijeva strana mozga malo “odmoriti” i dati prostora desnoj strani.

 

 

VAGA

 

vaga

LJUBAV: dvojka pentakla u obrnutom položaju- možda morate donijeti bitne odluke i trenutno niste u stanju da se suočite sa tom odgovornošću. Nedostatak fokusiranosti na ono što radite čini da se osjećate pretrpanima obavezama i nesposobnima da uradite sve što se od Vas očekuje. Umorni ste i razdražljivi. Ponekad ovo znači da ste preuzeli na sebe previše odgovornosti. Morate jasno sagledati situaciju kako biste napravili bolji plan. Generalno, ova karta je znak da je potrebno povratiti ravnotežu u ljubavnom životu. Ako niste u vezi onda Vam je savijet da tako i ostane. Trenutno nemate kapaciteta niti vremena za početak nečeg novog. Ne brinite, ovo će razdoblje kratko trajati!

 

POSAO: šestica mačeva u obrnutom položaju- obično se odnosi na poteškoće da prevaziđete konflikte i tenzije. Možda se osjećate kao da ste zaglavljeni i ne možete nastaviti sa svojim životom. Možda ćete morati odložiti planirano putovanje. Moguće je da se osjećate zarobljenima i ne vidite izlaz iz problema. Ova karta Vam poručuje da morate bolje sagledati svoju situaciju. Da li postoji nešto što poričete? Da li odbijate da se suočite sa nečim? Ova karta je poruka da se suočite sa poteškoćama i razmislite kako ih možete riješiti. Ponekad je ova karta znak da neka neriješena pitanja iz prošlosti negativno utječu na trenutnu situaciju. Na određenom nivou postoji unutrašnji konflikt koji sprečava Vaš razvoj. Morate poraditi na tome. Ako razmišljate o promjeni posla ova karta Vam govori da to i učinite! Na financijskom planu stojite solidno. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vrijeme da ih vratite. Smiješi Vam se novčani dobitak – pametno ga raspodijelite, nemojte sve uludo potrošiti!

 

DUHOVNOST: dvojka pentakla u uspravnom položaju- morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju i snagu. Sve što uložite u tjelesno zdravlje pozitivno će se odraziti na Vaš duhovni rast!

 

 

ŠKORPION

 

skorpion

LJUBAV: ljubavnici u obrnutom položaju- može značiti da će doći do prekida veze ili samo nadolazeće probleme u istoj. Okrenuta karta ljubavnika simbolizira strah od odgovornosti i nevjeru, Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do sazrijevanja i demonstracija vlastite zrelosti! Ova karta govori o tome da imate problema u ljubavnoj vezi. Mogući su sukobi i povrijeđenost. Sada je pravi trenutak da preispitate da li je Vaša veza zaista dobra. Vi ili Vaš partner možda niste spremni da se obavežete. Moguće je i da je potrebno da jedan partner poradi na podizanju samopouzdanja onom drugom. Na drugom nivou, obrnuti ljubavnici mogu govoriti o tome da niste izabrali pravi put i Vaš moralni integritet je doveden u pitanje. Sada morate preispitati svoj put ka individualizaciji. Da li pridajete previše pažnje svojim vezama? Da li partnera promatrate više kao roditeljsku figuru nego kao partnera? Ako je tako, to Vam nikako ne ide u korist. Možda ostajete u nezadovoljavajućoj vezi jer se bojite da ostanete sami. Što god da je u pitanju, na kraju ćete morati prihvatiti činjenicu da je sasvim normalno i u redu biti i bez partnera.

 

POSAO: smrt u uspravnom položaju- smrt govori o velikoj promjeni. To će biti iskustvo koje će dovesti do drastične transformacije. Možda se u Vašem životu dogodi potpuno nov i neočekivan preokret poput promjene karijere. Smrt također govori o nekom iskustvu zbog kojeg ubrzano sazrijevate i Vi to znate. Ova karta govori i o tome da je neophodno da se oslobodimo starih ideja koje nam više nisu korisne. To može zahtjevati određen period samoće i razmišljanja. Ponekad je potrebno dosta napora i introspekcije kako bismo otkrili što točno ne valja u našem pristupu. Smrt govori o tome da se promjena mora dogoditi kako bi stvari krenule u novom pravcu. Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na poslu, smatrate da ste potplaćeni a ipak radite taj posao zbog sigurnosti prihoda te je vjerojatno da ćete otkaz dobiti, razmislite ne bi li radije sami dali otkaz. Ne bojte se promjene jer Vas čeka posao na kojem ćete biti puno zadovoljniji nego što ste sada! Financijski, za one koji su u financijskim teškoćama ova karta označava promjenu na bolji period, a za one koji su u razdoblju blagostanja znači da će malo morati pripaziti jer se situacija mijenja nepovoljno po njih.

 

DUHOVNOST: trojka mačeva u uspravnom položaju- duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama, ali neka to prepuštanje ima razuman rok trajanja! :)

 

 

STRIJELAC

 

strijelac

LJUBAV: šestica mačeva u uspravnom položaju- razmislite imate li teškoća u vezi zbog teškoća sa samima sobom; zagledajte se u sebe, oprostite sebi vlastite pogreške i nađite spokoj i to će automatski imati učinak na Vaš odnos s partnerom. Učinite neku promjenu, nešto van rutine! Ova karta savjetuje Vam da obratite više pažnje u međuljudskim odnosima jer slijedi razdoblje u kojem ćete uz malo truda mnoge stvari moći uskladiti. Šestica mačeva Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite , stvari će se same posložiti! Ova karta često predstavlja putovanje, moguće je da ćete otići u posjetu nekome tko živi daleko od Vas. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da preispitate svoje stare probleme i veze. Važno je da se zapitate da li Vas i koliko prošlost prati. Ova karta govori o tome da ste spremni da napustite vezu koja Vas više ne ispunjava. Sada je odličan period da raskrstite sa starim obrascima ponašanja i razmišljanja. Prestanite da se opirete i pustite da Vas bujica nosi!

 

 POSAO: kralj mačeva u uspravnom položaju- na radnom mjestu ćete biti u čestom kontaktu sa muškarcem čije će Vam se ponašanje činiti dosadnim i napornim – razmislite jeste li preosjetljivi i pomalo netolerantni. Ova karta se uvijek odnosi na pitanja istine, harmonije i nepristrasnog prosuđivanja. Ovo je vrijeme da iskoristite svoje vještine za pregovaranje i pažljivu opservaciju. Vaša objektivnost će Vam pomoći. Možete se naći u situaciji da donesete bitnu odluku. U tom slučaju, budite fer i pravedni. Važa nezavisnost će Vam pružiti nove liderske mogućnosti. Možete se naći i u situaciji kada ćete morati da se otarasite svojih starih ideja i poimanja sebe. Budite originalni i upotrijebite svoju inteligenciju kako biste razmišljali van standardnih obrazaca. Ukoliko tražite posao Vaše će zapošljavanje ovisiti o muškarcu. Da bi Vas zaposlio morati ćete se potruditi i pokazati se u najboljem svjetlu ali znajte unaprijed gdje ćete povući granicu! Financijski ne stojite baš bajno, dobro promislite ako su u pitanju investicije. Nije vrijeme za riskiranje!

 

DUHOVNOST: kraljica pentakla u uspravnom položaju- tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas. Nemojte da Vas uznemire tuđe kritike i komentari, Vi sami znate što je najbolje za Vas!

 

 

JARAC

 

jarac

LJUBAV: kralj štapova u uspravnom položaju- kralj štapova koristi svoju kreativnu energiju kako bi realizirao svoje planove. Njegovo urođeno samopouzdanje ga lako izdvaja iz gomile. On je dinamičan i poduzetan. Kada se pojavi u Vašem životu, lako će Vas inspirirati. Njegova navika da sve organizira do u detalje ga čini odličnim liderom. U otvaranju ova karta može poručiti da se za savjet obratite nekome tko za Vas predstavlja očinsku figuru, također, ova karta može predstavljati zrelog, velikodušnog i strastvenog muškarca. Ako ste trenutno sami, moguće je da ćete sresti ovakvu osobu – samouvjerenu, odlučnu i energičnu. Simpatije će biti uzajamne. Preusmjerite pažnju sa karijere i posla na ljubavni aspekt života! Oni koji su u vezi/braku ovaj period donosi pozitivne vijesti u ljubavnom životu!

 

POSAO: šestica pentakla u uspravnom položaju- predstavlja vrlo pozitivnu i optimističnu kartu. Simbolizira pobjedu, postignuće, nagradu, novi posao. Sve što će se sada mijenjati, mijenjati će se u pozitivnom smjeru. Usmjerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Dozvolite si da osjetite ponos i radost. Ako tražite posao onda je ova karta od iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mjesto o kakvom se niste usudili niti sanjati. Ako ste pak u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mjestu onda slobodno očekujte promjene na bolje. Sada je pravo vrijeme da zatražite povišicu! Kada je riječ o financijama nikako se ne upuštajte u rizik niti ne ulažite ništa što ne bi mogli izgubiti. Izgledno je da će Vas netko od prijatelja zamoliti za pozajmicu – ako posudite, morate biti spremni da taj novac više nećete dobiti natrag.

 

DUHOVNOST: paž pentakla u uspravnom položaju- izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.

 

 

VODENJAK

 

vodenjak

LJUBAV:  šestica štapova u obrnutom položaju- obrnuta značenja ove karte obično uključuju odlaganja. Možda se osjećate kao da nemate dovoljno energije da izgurate nešto do kraja ili Vam nedostaje samopouzdanja. Niste potpuno zadovoljni situacijom. U emotivnom smislu, osjećate se na neki način omalovaženima ili kao da ne dobivate ono što mislite da zaslužujete. Moguća je i loša komunikacija sa partnerom. Pazite se nevjere i nepovjerenja u partnera. Možda se previše trošite. Potrebno je da ustuknete i postavite prioritete. Ako se rasipate na mnogo strana, imati ćete problem da završite sve što ste započeli. Pokušajte izgladiti nesporazume i raditi na vlastitom samopouzdanju!

 

POSAO: osmica štapova u uspravnom položaju- simbolizira promjenu, početak akcije i pokretačku energiju. Određene stvari i situacije iz Vašeg života koje su sada u stagniranju, na koje niste mogli utjecati jer niste znali kojim smjerom krenuti sada će konačno postati aktivne. Mnogo toga će Vam biti jasnije pa se pripremite na djelovanje. Nemojte više biti frustrirani zbog čekanja jer je potrebno da se još samo malo strpite i sve će krenuti u onom smjeru koji ste priželjkivali. Nemojte brzati niti požurivati, sada samo strpljivo čekajte. Trenutno čekate da se donesu odluke na koje ne možete više utjecati. Vi ste napravili sve što ste trebali, nemojte požurivati ljude u donošenju tih odluka. Pustite da se stvari razvijaju polako i ishod će po Vas biti povoljan. Budite strpljivi. Također, ova karta govori da je odlično vrijeme za početak nekog novog posla. Vjerovatno imate obilje novih ideja i kreativnosti. Ako je to slučaj, ne zaboravite da usmjerite energiju samo na to što radite i da radite stvari jednu po jednu. Energija ove karte zahtjeva fokus i usmjerenost, jedino tako može biti pozitivno iskorištena. U nekim slučajevima ova karta je predznak neplaniranog putovanja ili preseljenja zbog posla. Na financijskom planu stojite solidno, vrijeme je za ulaganja. Poslušajte savijet ženske osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti!

 

DUHOVNOST:  šestica mačeva u uspravnom položaju- posvetite se meditaciji, vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Obratite pažnju na snove – mnogo toga Vam govore u ovom razdoblju!

 

RIBE

 

ribe

LJUBAV: vitez pehara u uspravnom položaju- simbolizira nove veze i emotivna iskustva, slijeđenje snova, idealizam, kreativnost i snažnu intuiciju. Kada se pojavi upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobijediti sebe. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Predstavlja stupanj svijesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Glavna poruka koju Vam šalje ova karta je da Vam slijedi razdoblje u kojem će Vam ići od ruke na ljubavnom planu! Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će Vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi/braku produbiti ćete svoj odnos i poraditi na romantici!

 

POSAO: mjesec u obrnutom položaju- možda se suočavate sa nekim poteškoćama u trenutnoj situaciji ili sa svojim emocijama (vezano za posao). Sada je vrijeme da se pouzdate u svoju duhovnost i pojaviti će se nove perspektive i stvari će se raščistiti. Sada nije dobar trenutak da donosite bitne odluke, bolje bi bilo da sačekate i da se uvjerite kako ste upoznati sa pravim stanjem stvari. U otvaranju, ova karta je ohrabrenje da se suočite sa svojim mračnim porivima. Možda uvidite da su neki neriješeni unutrašnji konflikti pravi uzrok stagnacije. Ponekad ova karta upozorava na laži. U narednom periodu budite oprezni sa ljudima koji Vas okružuju na poslu. Vjerujte svojoj intuiciji, ako nekome od prve ne vjerujete nemojte se uvjeravati da krivo mislite o toj osobi. Financijski, priljev novca će Vam doći nenadano, imate u posjedu vrijednost za koju ste mislili da je gotovo bezvrijedna. Međutim, pripazite kuda ulažete novac.

 

DUHOVNOST: kraljica štapova u uspravnom položaju-  tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.