Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za srpanj 2018.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za srpanj 2018.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: desetka pehara u uspravnom položaju- bili u vezi/braku ili slobodni ova karta se odnosi na sreću i radost. Često ukazuje na zadovoljstvo u ljubavnim pitanjima. Ovo je karta davanja i primanja darova i poručuje Vam da podijelite svoju sreću sa drugima. Ponekad predstavlja obiteljska okupljanja i sretne događaje u obitelji. Ova karta može biti predznak braka, trudnoće ili rođenja. Putovanja su također povezana sa ovom kartom. Možda je sada pravi period da krenete na put ili odete na odmor koji ste oduvijek željeli. Tarot karta desetka pehara predstavlja emocionalno bogatstvo. Ona simbolizira duboko ispunjenje u emotivnom smislu. Mir, smirenost uma i zadovoljstvo su glavne karakteristike ove tarot karte. Ova karta nam govori da ne smijemo potratiti uzalud ovo vrijeme koje nam je sada naklonjeno, trebamo ga dobro iskoristiti, sreća se ne smije uzimati zdravo za gotovo! Tarot karta simbolizira brak, vezu, prijateljstvo ili neku drugu vrstu partnerstva koje nam donosi u ovom periodu sreću. Ako ste sami odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete nekoga na sasvim neočekivanom mjestu. Ako ste u vezi/braku, odnos s partnerom će Vam biti bolji.

POSAO: desetka štapova u obrnutom položaju- ova karta ima pozitivno ali u nekim slučajevima i negativno značenje. Karta može označavati oslobađanje od pritiska i obaveza. Moguće da će netko preuzeti dio Vaših obaveza pa ćete moći bez problema završiti ono što Vam je bitno. Osjećaj stresa i brige popušta. Negativno značenje karte predstavlja upravo suprotno, povećanje obaveza i stresa. Moguće da netko navaljuje da na sebe preuzmete još više obaveza nego što možete ispuniti. Velik trud i napori koje ulažete u nešto Vam ne donose zadovoljavajuće rezultate. U nekim slučajevima ova karta se može odnositi na osobu koja želi previše kontrole i autoriteta, što može biti povezano sa tim da nema povjerenja u druge ljude. Financije- moguće da će Vas obuzeti osjećaj frustracije u jednom momentu ali probudite svoje kreativne resurse i rješenje će se pojaviti! Nikako nemojte dozvoliti da ignorirate problem!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: petica pehara u uspravnom položaju- ovo je odličan period za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje! Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Veoma je važno da oprostite kome trebate oprostiti – to je čin koji će Vama donijeti dobrobit.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: luda u obrnutom položaju- moguća su dva scenarija sa ovom kartom, prvi je da ako ste u vezi / braku ova karta govori da se ne upuštate u bilo kakve rizike. Pažljivo ispitajte svaki aspekt aktualne situacije i dobro razmislite prije nego što poduzmete nešto. Ako reagirate impulsivno ishod može biti nepovoljan. Moguće je da ni ne razmišljate o tome da Vaša procjena nije sasvim objektivna i da ne sagledavate situaciju u pravom svjetlu. Ako je ikako moguće odgodite definitivne odluke za ovaj mjesec. Drugi scenarij- karta može predstavljati Vaš strah od nepoznatog. Taj strah može biti zamka koja Vas sprečava da nastavite dalje i započnete novu i bolju životnu fazu. Bitno je da prepoznate i shvatite značaj ovog straha i način na koji on iskrivljuje Vaš pogled na svijet. Posebno obratite pažnju na prilike koje možda niste iskoristili zbog tog straha. Ako dobro razmislite, shvatiti ćete koje su najveće blokade u Vašem životu. Ako ste slobodni ova karta simbolizira ili strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće ili neodgovornost i nemar. Upozorava Vas na činjenicu da zbog straha od nepoznatog propuštate mnoge prilike koje Vam se nude. Dobro razmislite što očekujete od potencijalnog partnera i veze. I za kraj bili slobodni ili u odnosu držite distancu s ljudima koji su u Vašoj bližoj okolini jer u ovom periodu postoji mogućnost podmetanja, zato dobro promislite kome ćete se povjeriti!

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: as novčića u uspravnom položaju- Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Sada dolazi pravo vrijeme da uvedete nove režime tjelovježbe ili zdravije prehrane; nekoliko minuta vježbe svaki dan ili pak više voća za doručak, povrće za večeru. Duhovnost- obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. Ova karta označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju držati samo za sebe. Podijelite sa drugima svoja razmišljanja, nedoumice i stavove. Upamtite da pitanje duhovnosti nije duboko intimna stvar koju morate držati samo za sebe.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: sedmica štapova u obrnutom položaju- obično ukazuje na manjak energije ili odlučnosti kada se suočite sa nekom preprekom. Jednostavno želite da pobjegnete od problema ili izbjegnete sukob. Uspjeti ćete samo ako ne prepustite „meč“ suparniku. U pojedinim slučajevima, najveća prepreka je to što se bojite budućnosti, a ne konkurencija. Ako ne budete pažljivi, mogli biste propustiti neke sjajne šanse. Ova karta se često odnosi i na manjak samopouzdanja i hrabrosti. U takvim situacijama morate pronaći snagu u sebi i vjerovati da ipak jeste sposobni savladati prepreke. Ne dozvolite drugima da Vas zaplaše ili iskorištavaju! Trenutno ste suočeni sa preprekama koje Vam izgledaju nepremostive, i Vi gubite strpljenje. Vaš partner je ljut na Vas, a Vi ne znate kako reagirati, otvorena komunikacija će sve riješiti ali Vi ste ti koji morate napraviti prvi korak! Ako ste sami ova karta ukazuje da ste neodlučni tako da nije najbolji period za brzopleti ulazak u vezu ili ulazak u vezu “reda radi”. Karta Vas upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju u koju su Vas upravo one dovele, kako bi uspješno prevladali poteškoće.

POSAO: paž novčića u obrnutom položaju- u obrnutom položaju značenja ove karte vezuju se za odlaganje planova, loše vijesti i zastoj. Možda imate poteškoća da realizirate neki projekt. Pazite da ne previdite važne detalje, posebno u ugovorima i svim vrstama dokumenata. Možda papirologija i birokracija predstavljaju prepreku zbog koje posao ne može napredovati. Provjerite da li ste sve uradili kako treba! Možete se naći u situaciji da ćete morati vratiti se nekoliko koraka nazad. U nekim slučajevima ova karta sugerira da ste previše obratili pažnju na detalje, što Vas sprečava da sagledate širu sliku! Pazite se loše komunikacije- nesporazuma sa kolegama i nadređenima, pokušajte što više prakticirati to da ostavljate pisani trag kako biste imali dokaz ukoliko do nesporazuma dođe! Ova karta daje prevelik naglasak na materijalnom. Možda ste preokupirani svojim financijama i zaboravili ste se posvetiti ostalim aspektima svog života. Nemojte se previše identificirati sa svojim poslom ili karijerom! Ako ste nezaposleni ova karta simbolizira manjak samopouzdanja i neusredotočenost na bitno. Upozorava Vas da ne koristite svoja znanja i vještine a upravo to se očekuje od Vas. Financije- upamtite da se držite tradicionalnih ulaganja, nikakve igre na sreću sada Vam neće donijeti priljev novca.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u uspravnom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik. U ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: kralj novčića u uspravnom položaju- kada se u kontekstu ljubavi otvori ova karta to je uvijek odličan znak. Ukoliko ste slobodni, upoznati ćete nekoga tko će Vas doslovno oboriti s nogu. Nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Ako ste žensko, kralj novčića može predskazivati vezu sa imućnijim muškarcem. Ako ste u vezi/braku odnos sa partnerom će Vam postati ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

POSAO: trojka mačeva u uspravnom položaju- vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. Karta Vam savjetuje da slušate svoje instinkte. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” sa kojima ćete se konačno suočiti. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju. Imajte strpljenja, ne brzajte. Imajte na umu da posao i karijera ne oblikuju cijelu Vašu osobnost- Vi ste puno više od te jedne uloge u životu! Pravo je vrijeme za kreativnost i inovacije. Ako Vam radno mjesto ne dozvoljava ispoljavanje kreativnosti pokušajte u vrijeme dnevne pauze crtati ili pisati – ti će Vam se trenuci vrlo pozitivno odraziti na posao koji radite. Nezaposleni- spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći rješenje aktualnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Stari poznanici Vam mogu pomoći u traženju posla, prethodni napori će Vam se sada isplatiti! Financijski- ne stojite loše koliko god Vi plakali nad sudbinom – fokusirajte se na ono što imate i uživajte u tome! Odluke koje se tiču ulaganja morat će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: zvijezda u obrnutom položaju- zdravstveno ne stojite loše ali znate da bi mogli puno bolje, više se posvetite pravilnoj prehrani i nadoknadite nedostatak sna. Duhovno-simbolizira neispunjenost, nisko samoprihvaćanje a generalno gledano ovo je razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu, na postignuća, prijatelje, ljubavni odnos. Koncentriranost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnim i prestrašenim. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: smrt u obrnutom položaju- ova karta je obično znak da se opirete promjeni- svjesno ili nesvjesno. Uzrok tome može biti Vaš strah od nepoznatoga ili prevelika vezanost za stare navike koje čine da se osjećate sigurnima. Karta govori o tome da se čvrsto držite zastarjelih navika, starih veza ili pogleda na svijet. Možda ne želite gledati u budućnost jer ste previše vezani za prošlost. Biti ćete melankolični. Moguće je da ćete nekako biti prisiljeni da se odreknete nečega, iako to ne želite. Opiranje promjeni čini čitav ovaj proces bolnijim. Predaja i prihvaćanje su u Vašem najboljem interesu. Ako se suočite sa tom promjenom, vidjeti ćete da je ipak vrijedilo! Uhvatite se u koštac s problemima koje imate u vezi/braku, pokušajte ih razriješiti. Savjet- važno je u ovom razdoblju biti hrabar i odvažiti se na nove izazove koji će uvelike doprinijeti Vašoj boljoj kvaliteti života. Slobodni- pripazite da zbog mentalne i duhovne tromosti ne izgubite šansu kod potencijalnog partnera! Savjet za slobodne ali i one u vezi/braku- zbog straha od nepoznatog, sami sebe “blokirate”, karta Vam savjetuje da se potrudite i da promijenite način razmišljanja jer ste ovako teški samom sebi i bliskim ljudima!

POSAO: ljubavnici u obrnutom položaju- ukazuje da ćete imati nesporazum sa samim sobom kao i na propitivanje izbora, životne filozofije te načina života uopće. Karta Vam savjetuje da slušate svoj unutrašnji glas. Slijedi Vam donošenje važnih odluka. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite na to da strogo odvojite užitak od posla! Ako ste nezaposleni ova karta simbolizira strah od odgovornosti, morate se odvažiti i demonstrirati vlastitu zrelost! Financijski- osjećate frustraciju i odgađanje. Osjećate napetost zbog toga što se stvari ne kreću onako kako ste zamislili. Dobro razmotrite financijska ulaganja kako ne bi došlo do veće pogreške, nije vrijeme za rizik!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka pehara u uspravnom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Pozitivan stav Vašem zdravlju čini mnogo dobra. Rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: devetka štapova u uspravnom položaju- simbolizira da se u ovom periodu od Vas traži dosljednost, hrabrost i snaga. Savjetuje Vam da duboko udahnete i smirite unutarnje tenzije jer je mnogo toga što je pred Vama. Nemojte dozvoliti da Vas brige i pesimizam preplave i nikako svoje sumnje i strahove nemojte prenositi na svog partnera! Pokušajte partneru dati prostora i vremena. Možda se u nekim situacijama osjećate kao da ste već dali sve od sebe te ne znate što dalje ali ova karta govori o tome da imate u sebi borbeni duh koji treba “isplivati” van. Možda smatrate kako Vam je život postao suviše težak u nekim segmentima ali ova karta govori da je sada pravo vrijeme da se pokrenete jer su okolnosti na Vašoj strani! Ništa nije konstantno niti nepopravljivo! Snaga koju Vam ova tarot karta donosi je fleksibilna i primjenjiva u svim situacijama, ona kreira harmoniju između Vašeg svjesnog i nesvjesnog djela osobnoti. Ovo nije snaga koja se razmeće, već mudar um, koji je odavno nadrastao potrebu da se pred drugima hvali svojom snagom- time se vodite! Iskoristite ovaj period kako bi dovršili ono što ste započeli! U nekim slučajevima ova karta predstavlja neke traume iz prošlosti zbog kojih ste sagradili branu oko sebe. Ako ste u prošlosti bili povrijeđeni, sada Vas strah od ponovnog povređivanja sprečava da ostvarite bliskost sa partnerom ili ako ste slobodni, sa nekim novim. Vjerovatno se bojite da ne budete ponovo povređeni- pokušajte da ne prenosite te strahove na partnera ili ako ste slobodni na potencijalnog partnera.

POSAO: paž štapova u uspravnom položaju- pojaviti će se osoba koja Vam može biti od velike pomoći. Kada se u otvaranju pojavi paž štapova, on predstavlja novu šansu, nove-pozitivne vijesti. Kako je povezan sa kreativnošću može predstavljati neki novi poslovni poduhvat. U ovom periodu vrlo lako možete realizirati svoje ideje i planove. Imate neograničen potencijal. Ovo je i nova faza u Vašem životu. Možete postati vrlo motivirani da svoj poslovni život sasvim promijenite. Možete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja bi Vas mogla navesti da napravite veliku promjenu u karijeri. Ako ste već razmatrali mogućnost nekog doškolovanja ili prekvalifikacije, sada je pravo vrijeme da se posvetite tome! U nekim slučajevima može predstavljati konkurenciju ili izazove ali to Vam neće predstavljati problem. Potpuno ste spremni da ustanete i izborite se sa svim izazovima! Ako ste nezaposleni ova karta Vas podsjeća da ukoliko uložite trud u traženju posla i svom prezentiranju potencijalnom poslodavcu svakako će Vam se isplatiti! Financijski- označava razdoblje priljeva financija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasljedstva ili dobitak na lotu, posvetite se poslu i financijsko stanje će se itekako poboljšati.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka pehara u obrnutom položaju- razmislite na koje načine možete poboljšati vlastito zdravlje – prehranom, tjelovježbom, opuštanjem…što god ste utvrdili da Vam godi počnite primjenjivati jer sve što sada uložite u zdravlje višestruko će Vam se isplatiti. U ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima. Nemojte oklijevati u prihvaćanju duhovnog učitelja!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: sudnji dan u uspravnom položaju- sudnji dan predstavlja konačnu fazu uravnotežavanja svjesnog i nesvjesnog dijela osobnosti. Integracija ova dva djela psihe je završena. Vaša psiha je prošla kroz dubok proces promjena što joj je omogućilo da postane “kanal” za poruke Božanskog. Ova karta simbolizira ponovno rođenje i buđenje. Sud Vam nagovješćuje period samoprocjene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Ova karta upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi osjećaja krivnje koji Vas prati da date ljudima drugu šansu. Sada je pravi period da napravite velike promjene i ispitate nove mogućnosti koje Vam se pružaju kao rezultat prethodne transformacije. Ova karta također može predstavljati i potrebu da se napravi krucijalna životna odluka- u tom slučaju je izuzetno važno da razmotrite sve moguće posljedice takve odluke. Ova karta često označava da je potrebno zastati i razmotriti pravac u kojem idete. Sada je vrijeme da se zapitate da li je put na kojem se nalazite u skladu sa “višim planom”. Sudnji dan je također karta duhovnog prosvjetljenja. Simbolički prolazite kroz preporod. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U ljubavnim otvaranjima ova karta je poruka da razmotrite svoju vezu/brak. Da li je veza/brak u kojoj ste “zdrava” i dobra za Vas? Da li Vas ispunjava? Ovo je trenutak u vezi/braku “biti ili ne biti”- sasvim otvoreno razgovarajte sa partnerom, ako odlučite da je to kraj budite sigurni da je nova ljubav vrlo blizu. Ukoliko odlučite ostati u vezi/braku budite spremni na veliki trud i odricanja kako bi stvari postavili na pravo mjesto i ostvarili ravnotežu sa partnerom. Ova karta Vas ohrabruje da krenete na novi put ali da pritom na pameti zadržite lekcije koje ste naučili na prijašnjim greškama. Ovo je poticajna tarot karta i konkretan poziv na akciju! Ako ste slobodni ova karta simbolizira ponovno “buđenje”. Daje Vam priliku da upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se vrlo brzo mogli odlučiti na nešto ozbiljnije.

POSAO: as štapova u uspravnom položaju- obično označava neki novi poduhvat. Ovo je sjajan period da iskoristite svoju kreativnost. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju! Iskoristite ovu “novu” energiju kako biste krenuli naprijed. Ako ste nedavno započeli neki novi projekt ili posao, ova karta je predznak uspjeha i ispunjenja. Sada polažete temelje za budućnost! Štapovi obično predstavljaju naš osjećaj svrhe i ciljeva. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati promjenu nekog cilja. Možda krenete u neki poduhvat koji Vam se ranije činio nedostižnim. Također, možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite karijeru! U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja! Na poslu ćete lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali, nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih! U svakom slučaju bili zaposleni ili ne ovo je pozitivna karta- simbolizira početak nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate! Financije- karta nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica mačeva u obrnutom položaju- ako imate zdravstvenih poteškoća potražite drugo mišljenje i drugi način liječenja. Ovako okrenuta karta savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnite raditi kompromise.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: sedmica pehara u uspravnom položaju- karta obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti, ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Ova karta Vam poručuje da dobro razmotrite sve opcije prije nego što uradite bilo što. Bitno je da se usredotočite i raščistite misli. Polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne, jer morate doprijeti do srži stvari kako biste ih razumjeli. Jedno od glavnih značenja ove karte je fantaziranje i previše bujna mašta. Možda imate potpuno nerealna očekivanja vezana za ljubavni odnos. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima”, a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti. Situacija možda nije takva kakvom se čini a Vaša očekivanja najvjerovatnije nisu realna. Uglavnom u ljubavnim pitanjima ova karta se obično odnosi na zbunjenost vezanu za partnera. Zapitajte se da li zaista želite biti sa takvom osobom. Isto tako, pazite da ne donesete ishitrenu odluku za kojom ćete kasnije žaliti. Imajte na umu da morate biti iskreni prema svima koji su uključeni u Vaše ljubavne nedoumice! Ako ste sami, nije isključeno da morate izabrati jednog od dva potencijalna partnera. U svakom slučaju, dobro se raspitajte o osobi za koju ste zainteresirani!

POSAO: kraljica mačeva u uspravnom položaju- karta simbolizira brzo razmišljanje, organiziranost, dobro zapažanje, nezavisnost. Kraljica mačeva je znak da trenutno morate biti nezavisni i objektivni u donošenju poslovnih odluka. Kada donosite neku odluku ili zaključak, oslonite se samo na racio i uzmite u obzir i najsitnije informacije i činjenice za koje znate. Suosjećajnost prema drugima može Vas lako navesti na pogrešan put i zato je vrlo bitno da emocije potpuno ostavite po strani i ne dozvolite im da utječu na Vaše odluke. Umjesto toga, koristite samo činjenice i logiku. Poslovna komunikacija ići će glatko, nećete okolišati- biti ćete direktni i isto to očekivati od drugih. Bili zaposleni ili ne nova, zanimljiva poslovna prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost! Tamnokosa žena će Vam dati informacije koje će Vam biti vrlo korisne. U razdoblju ste vrlo visoke sposobnosti samopromocije – iskoristite to! Financije- veliku će ulogu odigrati (moguće starija) ženska osoba – učite od nje, svakako poslušajte njezine savjete i koristite ih u budućnosti! Financijski stojite vrlo dobro.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: carica u uspravnom položaju- ukoliko pokušavate zatrudnjeti, ova je karta znak da će se to i dogoditi. Ukoliko pak ne želite zatrudnjeti, ovo shvatite kao upozorenje da budete dvostruko oprezniji. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima ili homeopatijom.Tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: četvorka mačeva u uspravnom položaju- predstavlja smirenje nakon bure- poručuje da Vam je u ovom periodu najpotrebnije da naprosto legnete i odmorite se od svega. Ovo je karta oporavka i ozdravljenja. Također govori o periodu meditacije i kontemplacije. Potrebno Vam je emocionalno pročišćenje, ili možda mijenjanje rutina na koje trošite vrijeme koje biste mogli iskoristiti na konstruktivniji način. Općenito, ova karta obično znači da Vam je potrebno slobodno vrijeme i prostor za sebe. Drugi će uvijek tražiti Vaše vrijeme i pažnju. Ne ustručavajte se povući granice za sebe i reći ne. Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa, zatražite svoj prostor i vrijeme za sebe ali objasnite partneru zašto to činite! Važno je da Vaš partner zna što se događa s Vama. S druge strane posao partnera ne mora biti nužno pokušaj da se Vi osjećate fantastično cijelo vrijeme! Otvorena komunikacija s partnerom sigurno će pomoći da uvidite neke stvari ali ova karta je savjet da ne radite nikakve nagle tj. drastične odluke jer bi mogli ubrzo požaliti! U nekim slučajevima ova karta može označavati doslovno odlazak na odmor sa partnerom, ili planiranje istog. Ako ste u potrazi za ljubavi, sada nije vrijeme za ikakvo forsiranje. Bilo bi bolje da usmjerite svoje vrijeme na razmišljanje o tome što zaista želite od veze nego da se bez cilja upuštate, ne znajući hoće li uspjeti ili ne.

POSAO: šestica štapova u uspravnom položaju- je karta pobjede i postignuća. Vaše ambicije i težak rad će na kraju biti nagrađeni. Očekujte napredak u poslu. Možda ćete dobiti unapređenje ili povišicu. Prevazišli ste neke probleme koje ste imali i sada možete očekivati period blagostanja i uspjeha. Vaše samopouzdanje i liderske sposobnosti Vas izdvajaju iz mase. Sada možete uživati u svemu što ste postigli. Ova karta može označavati dobre vijesti ili povoljne okolnosti. Nastavite raditi na ostvarivanju svojih ciljeva i ishod će biti više nego zadovoljavajuć. Sada je pravo vrijeme za samopromociju. Pokažite samopouzdanje i pokažite drugima što možete. Ostali će prepoznati Vaše talente, upornost i kreativnost. Financije- dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja jednom većem financijskom problemu. Obratite pozornost na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte dio za kišne dane!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka pehara u obrnutom položaju- zdravlje Vam se poboljšava, ali polako. Budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika. Zadržite pozitivan stav. Vrijeme je da promijenite način na koji pristupate i sebi i drugima, budite sigurni da će uz malo napora stvari postati mnogo jednostavnije i lakše.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: kraljica novčića u uspravnom položaju- u ovom periodu možete očekivati sigurnost u ljubavnoj vezi/braku. Ova karta je simbol napretka ljubavnog odnosa. Ovo je vrijeme za regeneraciju Vašeg odnosa. Morate “hraniti” Vaš odnos i on će zaista procvjetati. Poželjeti ćete svoj odnos unaprijediti, promijeniti dosadašnji način “funkcioniranja” u vezi/braku. Ako se potrudite, odnos će postati dublji, nježniji i iskreniji. Sa partnerom ćete ponovno oživjeti staru strast. Ženski pripadnici ovog znaka mogu osjetiti potrebu da postanu majke. Moguća je i trudnoća jer se ova karta povezuje sa ženskim, majčinskim principom- povezana je sa plodnošću. Vjerojatno je da ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana kako bi što ugodnije živjeli sa partnerom. Slobodni, ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav. Suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Moguće da ćete upoznati nekoga preko (tamnokose) prijateljice.

POSAO: desetka novčića u uspravnom položaju- je uvijek pozitivna karta. Obično se odnosi na materijalnu sigurnost. Moguće je čak i nasljedstvo a isto tako i uspješne investicije. Možda ćete u ovom periodu biti unaprijeđeni ili sklopiti dobar ugovor. Ako ste nezaposleni ova karta Vas podsjeća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Ovo je razdoblje u kojem ćete biti preplavljeni osjećajima samozadovoljstva, ponosa i sreće na poslovnom planu. Vrijeme je za prihvaćanje svih ponuđenih prilika! Financijski stojite vrlo dobro, imate puno više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: petica mačeva u uspravnom položaju- karta Vas opominje na to da odgovori do kojih ste došli nakon godina traženja su samo Vaši odgovori – nemojte ih nametati drugima niti od njih tražiti da se prilagode Vašem kalupu i Vašim načinima. Ova karta može značiti i nagli prekid u duhovnom miru – ako se to dogodi nemojte očajavati – novi odgovori će Vam se sami nametnuti. Sačuvajte svoj unutarnji mir i zdravstveno stanje će Vam se odmah poboljšati, izbjegavajte enegetske vampire!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: kralj štapova u uspravnom položaju- poručuje Vam da je ovo razdoblje u kojem je važno da razum nadvlada osjećaje. Ovo je period u kojem je važno postići samokontrolu kako bi mogli ovladati i situacijama koje će zahtjevati donošenje težih odluka. Kralj štapova može doslovno predstavljati jednu osobu iz Vašeg života koja ima vrlo povoljan učinak na Vas. Općenito, može značiti i da muškarci koji Vas okružuju u ovom razdoblju imaju značajnu ulogu u Vašem životu. Ova karta može poručivati da se za savjet obratite nekome tko za Vas predstavlja očinsku figuru, također ova karta može predstavljati zrelog muškarca. Dakle ova karta se može odnositi na dolazak dobrih vijesti ili pak savjeta. Ako ste slobodni- moguće je da će Vas privući osoba koja je znatno starija ili mlađa od Vas ali to je osoba koja voli red, organizaciju i vrlo je racionalna. Simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi/braku biti ćete posvećeni svom partneru, uživati ćete u zajedničkim trenutcima.

POSAO: vrag u uspravnom položaju- može govoriti o tome da je potrebno da prestanete razmišljati samo o sebi i krenete misliti što možete uraditi za druge. Možda se osjećate kao da ste zarobljeni u svojim motivima i ambicijama. Doduše, ta osjećanja svakako morate imati kako biste napredovali i dalje ali u manjoj mjeri. Ova karta obično otkriva da smo ili vezani za materijalne stvari ili veze (poslovne odnose) koje odavno ne funkcioniraju. Možda su Vaši strahovi ono što Vas vezuje za situacije koje Vas zapravo čine nesretnima. Ova karta govori da je potrebno da dobro preispitate svoje poslovne veze/suradnje. One su na neki način loše ili Vam čak i direktno štete. Da li ostajete u poslovnom odnosu zbog straha da ne ostanete sami? Da li Vas poslovni partner kontrolira? Da li imate potrebu da prekinete  neku suradnju ali zbog nečeg ne možete? Ova karta govori da sami sebe stavljate u neku vrstu zarobljeništva. Možda ste rob svojih strahova. Možda ste rob prošlosti- vezani ste prejako za nju. Ova karta također može govoriti o tome da koristite svoju moć u negativne svrhe. Morate razmisliti na koji način se odnosite prema drugima. Da li možda manipulirate ili prijetite? U svakom slučaju ova karta Vam poručuje da se suočite sa tamnom stranom svoje osobnosti. Sad je pravi period da ispitate svoje strahove, ograničenja i loše stvari za koje ste vezani. Također predstavlja i potrebu da definitivno prevaziđete neku traumu koja Vam iznova i iznova uzrokuje strah/ bol. Imate osjećaj da ste zaglavili na poslu koji Vas nimalo ne veseli i zbog toga očajavate. Na Vama je da donesete odluku: ili napustite posao i potražite novi ili prihvatite-riješite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte. Ako ste nezaposleni ova karta  simbolizira čovjekove strahove, ovisnosti i ostale razorne impulse. Zapitajte se jeste li zapeli u životu, imate li osjećaj da Vaš razvoj stagnira. Karta ukazuje na neko ovisničko ponašanje – npr. u vidu alkoholizma, ovisnosti o drogama, prekomjernom trošenju novca ili pak lošim/bolesnim odnosima. Nemojte se zavaravati time da Vas je snašlo neko zlo, odgovornost je na Vama, okove koje imate sami ste postavili, tako da se sami morate i osloboditi. Uvijek imate izbor koje ćete ponašanje odabrati. Vi imate izbor pobijediti sebe i napustiti dosadašnje obrasce ponašanja! Financijski ovo Vam je prilično loše razdoblje ali nemojte zanemarivati rješavanje financijskih problema. Imati ćete osjećaj kao da se vrtite u krug- sve što dobijete odmah i potrošite, poradite na samokontroli! Prihvatite svaku pomoć koja Vam bude ponuđena, to će Vas spasiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: umjerenost u uspravnom položaju- posvetite se meditaciji; vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas. Zdravstveno stojite dobro, poradite više na balansiranju prehrane i fokusirajte se na povezanost uma i tijela.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: vitez štapova u obrnutom položaju- predstavlja nestrpljivost i neodlučnost. Karta može ukazivati na to da ste brzopleti ili nedovoljno uporni. Možda ste u periodu velikih promjena, što Vam izaziva osjećaj nesigurnosti. Važno je da ostanete pribrani, jer stres može djelovati vrlo iscrpljujuće na Vas. Pazite kako se ponašate  jer Vas drugi mogu smatrati neodgovornima. U ljubavnim pitanjima ova karta predstavlja partnera koji se ne želi vezati. Dajte šansu drugoj osobi, nekome ste zanimljivi!

POSAO: sedmica novčića u uspravnom položaju- Vas podsjeća da iako Vam se čini kao da stvari stagniraju, zapravo nije tako. Ponekad govori o tome da se stvari samo nešto sporije odvijaju. Budite strpljivi. Bilo bi najbolje da zastanete i procijenite svoje financije i poslovne poduhvate. To će Vam dati jasniji uvid u to na kojim poljima biste trebali nešto promijeniti. U nekim slučajevima, mogli biste uvidjeti da je potrebno da promijenite strategiju. U svakom slučaju, nemojte sada dići ruke od svega! Vaši napori će se na kraju isplatiti! Ako ste nezaposleni dobiti ćete ponudu koja će biti od velikog značaja za Vašu poslovnu budućnost i karijeru uopće. Financijski- znak je financijskog prosperiteta. Ne znači da “plivate u novcu”, ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka mačeva u uspravnom položaju- ovo je period odličnog zdravlja i tjelesne kondicije. Četvorka mačeva upozorava Vas da uzmete vrijeme koje će biti samo Vaše kako bi ponovno uspostavili otvorenost i protočnost energije kojom ste ispunjeni. Vaš duh vrišti za samoćom.