Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za srpanj 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za srpanj 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: obješeni čovjek u uspravnom položaju- karta govori da je vrijeme da napravite pauzu! Možda morate preispitati svoje prioritete i vidjeti da li su oni u skladu sa duhovnim principima kojima se vodite. Ponekad ova karta govori o tome da postoji neka životna lekcija koju morate naučiti. Možda se osjećate kao da Vas vanjske okolnosti stavljaju na neku vrstu testa. Ova karta označava period tranzicije. Možda ste rastrzani između starih i novih vjerovanja ili prisiljeni da žrtvujete nešto za što ste vezani. Potrebno je da preispitate svoje interese i percepcije. Obješeni nas navodi da napustimo i odreknemo se svoje potrebe za kontrolom. Vodite se svojim najvišim principima! Možda je potrebno da zaronite u duhovni domen svog života u cilju izvlačenja nekog mudrog zaključka iz svoje više svijesti. Ova karta govori da možda trebate odustati od neke osobne ambicije zbog svog partnera. Ako ste se spremni boriti za Vašu vezu/brak ova karta sugerira da ukoliko imate dvojbi ili ako Vam ništa ne kreće od ruke, sve to odgodite jer ovo je vrijeme kada trebate biti strpljivi! Karta govori i o raspadu veze/braka koja već duže vrijeme ne valja jer postajete svjesni da Vam samo šteti i ne ispunjava Vaše želje i potrebe. Ako niste spremni na kompromis u vezi/braku bolje je da budete iskreni i prema sebi i prema partneru jer ovako oboje samo gubite vrijeme! Ako ste slobodni i imate simpatiju ova karta Vas upozorava da ništa ne forsirate, budite strpljivi jer će Vam se čekanje isplatiti!

POSAO: toranj u uspravnom položaju- simbolizira promjenu, razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Označava razdoblje neprospavanih noći, nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promjene koje će uzdrmati Vašu sigurnu svakodnevicu. Ovo je turbulentan period pun iznenadnih promjena. Ova karta može značiti i preseljenje, promjenu posla ili preokret u nekoj značajnoj poslovnoj vezi. Na osobnom nivou, možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i da se suočite sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Pozitivna strana ove karte je ta da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mjesto za bolje i kvalitetnije stvari u Vašem životu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osjećati slobodno i sretno. Bitno je da sada zadržite pribranost na poslu. Nezaposleni- koliko kod Vam se neki potencijalni posao činio sigurnim, budite na oprezu- ne vjerujte velikim obećanjima i shvatite da nije sve u novcu! Zadržite pribranost ovaj mjesec, ne odustajte od traženja posla jer bi se u trenutku kada budete htjeli od svega dignuti ruke mogao pojaviti onaj pravi! Financijski- ovo nije vrijeme za laku zaradu- ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morat ćete se dobro pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Duhovno-izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: sedmica štapova u uspravnom položaju- ova karta upozorava na konflikte ili izazove u vezi/braku. Moguće je da se ne slažete sa partnerom po pitanju toga u kojem pravcu treba ići Vaš odnos. Najbolje bi bilo da razgovarate hladne glave i tako riješite probleme. Bitno je da svoj ego držite na uzici jer ponosnim i tvrdoglavim pristupom nećete ništa riješiti. Nemojte oklijevati da kažete partneru sve što Vas muči, iako Vam se čini da nećete naići na razumijevanje otvoren razgovor i Vaša spremnost na dogovor će poboljšati Vaš odnos i biti ćete iznenađeni razumijevanjem i podrškom koju će Vaš partner pokazati. Sedmica štapova simbolizira slobodu, neovisnost, učenje i kreativnost. Ako ste u nekim konfliktima budite sigurni da ćete iz njih izaći kao pobjednik. Stvari će se odvijati na način koji želite, osjećati ćete se odlično! Sada je vrijeme da poduzimate akcije usprkos strahu koji osjećate! U nekim slučajevima, ova karta je predznak suparništva i miješanja neke osobe u Vašu vezu/brak. Ako je ovo slučaj odlučno branite ono što imate i želite i sigurno ćete uspjeti u tome da spasite odnos! Ako niste u vezi/braku, karta govori da ćete upoznati zanimljivu osobu daleko od uobičajenih mjesta na koja zalazite, ne oklijevajte isprobati nešto novo!

POSAO: paž mačeva u uspravnom položaju- ova karta označava važne vijesti. Ove vijesti mogu biti iznenađujuće ali često i zabrinjavajuće. Međutim, morate znati da su ove vijesti veoma značajne i da ih ne smijete uzeti zdravo za gotovo! Ova karta može predskazati situaciju u kojoj će biti potrebno da brzo razmišljate i djelujete. Racionalnost Vam može pomoći u donošenju pravih odluka. Budite sigurni u ono u što se upuštate. Prije nego što potpišete neki ugovor, pažljivo ga i temeljito pročitajte. Možda Vam je potreban savjet nekog profesionalca. Fleksibilnost će Vam pomoći da lakše prihvatite promjene. Možda ćete morati napraviti kompromis u nekoj situaciji ali morate shvatiti da će se to dugoročno pokazati kao najbolja opcija. Također ova karta ukazuje u nekim slučajevima da Vam se mogu dogoditi tračevi-glasine koje utječu na Vašu reputaciju. Netko Vas može izazivati na svađu. Moguć je konflikt ali zato iskoristite svoje mentalne sposobnosti i objektivnost da uspostavite kontrolu nad situacijom! U svakom slučaju obratite pažnju na svoje poslovno okruženje, pokušajte koristiti što je više moguće diplomatski pristup i pazite kome se povjeravate! Ako ste nezaposleni obratite pažnju što potpisujete jer biste mogli potpisati nešto na što niste pristali. Financijski ne stojite loše- ako se posvetite poslu tj. uložite trud svakako će Vam se isplatiti.  Ako je riječ o ulaganju, svakako potražite savjet stručnjaka jer Vas ova karta upozorava da je površinska slika puno bolja od stvarnog stanja stvari.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kotač sreće u uspravnom položaju- pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pozornost na pravilnu prehranu. Što se tiče duhovnosti osjećati ćete kao da se stvari događaju mimo Vas i da nikako ne možete utjecati na promjenu što nije istina. Nemojte se predati jer ipak postoje stvari zbog kojih se isplati potruditi!Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: vitez mačeva u uspravnom položaju- simbolizira pobjedu, snagu volje, traganje za istinom i čvrst stav. Karta ukazuje da Vaša volja u ključnim trenucima mora biti kontrolirana moralnim principima. Vitez Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa. Ne prihvaćajte sve što Vam se ponudi, ne zaboravite na svoje kriterije. Ako ste slobodni suprotnom ćete spolu biti izuzetno privlačni. Ako ste slobodni i žena- jak, hrabar mladić ulazi u Vaš život. Budite spremni da će on očekivati veću kompatibilnost u razmišljanju nego u osjećanjima. Moguće je da će biti impulsivan i nagao, morate mu dati do znanja gdje je Vaša granica!

POSAO: vitez pehara u uspravnom položaju- ova karta Vam poručuje- slijedite svoje snove! Označava idealizam i maštu. Kreativno stvaralaštvo može Vam donijeti nove poslovne veze i iskustva. Moguće je da dobijete novu poslovnu ponudu koja će biti vrlo primamljiva. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Karta predstavlja stupanj svijesti kojim ćete ovladati vlastitim afektima. Glavna poruka ove karte je da je ovo period u kojem će Vam sve ići od ruke. Biti ćete u punom naponu snage i imati volje za nove poslovne poduhvate. Na poslu ćete napredovati. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao gotovo je sigurno da ćete ga naći. Sada je vrijeme da “pucate visoko”. Biti ćete veoma ponosni na svoj rad i učinak. Financijski – ovo je razdoblje priljeva financija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasljedstva ili dobitak na lotu. Ipak, nemojte ulaziti u (pre)rizične poduhvate, imajte na umu da ne ulažete više od onoga što možete izgubiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  pravda u uspravnom položaju-  vrijeme je da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara- stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi samima! Zdravlje Vam je dobro, pokušajte izbjeći tešku hranu i pijte više vode!Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: dvojka mačeva u uspravnom položaju-  ova karta može imati više značenja- prvo govori o tome da ste trenutno u pat poziciji. Možda se osjećate kao da ste uvučeni u vrtlog, ne možete jasno sagledati situaciju i odabrati pravi put. Previše sputavate emocije i pretjerano se oslanjate na intelekt koji Vam, u ovoj situaciji, ne pomaže previše. Morate razmisliti o onome što zaista osjećate, koliko god Vam to bilo neugodno. Ignoriranje i potiskivanje problema mogu nanjeti samo još veću štetu. Značenja koja se vezuju za ovu kartu vezana su za probleme sa odbijanjem. Ova karta odražava razdvojenost između pitanja srca i uma. Možda Vam je trenutno lakše da gurate probleme pod tepih ali to je samo privremeno riješenje. Na kraju ćete morati suočiti se sa problemom i istinom.

Drugo značenje- karta može značiti da morate napustiti stare obrasce razmišljanja i emocija i imati vjere u duhovne sile koje će Vas navesti na pravi put. Ova karta označava nedostatak ravnoteže u Vašem ljubavnom životu. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje na nužnost primanja i davanja. Obratite pažnju na Vaš ljubavni odnos i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna. Sa pozitivne strane, ova karta ukazuje da će istina konačno biti iznjeta na vidjelo kroz konflikte i neslogu.

Treće značenje- ako ste u vezi/braku odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumijevajuća. Ipak, imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost Vašeg partnera nije da Vas učini potpunima već da uljepša cjelovitost.

U slučaju da tražite vezu preispitajte se što i zašto želite. Upamtite – očaj se vidi na kilometre, a to odbija svaku razumnu osobu!

POSAO: kraljica novčića u uspravnom položaju-  predstavlja arhetip ženske moći- kreativna, strpljiva, predana, darežljiva i hrabra. Ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom ženskom stranom, da slušate intuiciju te da date prednost emocijama. Kako je ovoj karti glavna odlika plodnost, ona može predstavljati rođenje Vaših novih poslovnih ideja pa i sasvim drugačiji način života- drugačiji pristup poslu. U ovom periodu čeka Vas povoljan tijek događaja. Imati ćete kreativnosti i svježih ideja na pretek. Žena koja radi s Vama svakako je osoba na koju se možete osloniti, ne oklijevajte od nje prihvatiti pomoć. Karta Vam savjetuje da ukoliko to možete, na posao donesete neku sitnicu iz vlastitog doma kako bi se osjećali ugodnije i bili još produktivniji. Nezaposleni- u ovom periodu ste originalni, kreativni, puni novih ideja- iskoristite ovaj period, privući ćete posao s kojim ćete biti zadovoljni! Financijski- izvrsno razdoblje za ulaganja vođena intuicijom te vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko je u nevolji. Nemojte štedjeti, priuštite si zadovoljstva koja dugo niste.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : devetka štapova u uspravnom položaju- stress tj. brige škode Vašem zdravlju- najviše pati krvožilni sustav stoga izbjegavajte alkohol i nikotin. Pijte više vode nego inače i potrudite se da nekoliko puta dnevno učinite vježbe disanja. Morate u ovom razdoblju skupiti snagu i staviti zdravlje na prvo mjesto. Boravak u prirodi i vježbanje biti će Vam od velike pomoći. Duhovno- nemoguće je da osjećate duhovni mir kada ste cijelo vrijeme u akciji. Trčite kao “muha bez glave” što Vam zadaje mnoge unutrašnje nesporazume. Uzmite malo vremena za sebe, slušajte muziku i bar nakratko odlutajte od briga i žurbe.Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: šestica pehara u uspravnom položaju- simbolizira nostalgiju, sjećanja iz djetinjstva, bivše ljubavi i prijateljstva. Šestica pehara povezuje prošlost sa budućnošću. Možda ćete sresti nekog starog poznanika/poznanicu ili prisustvovati nekom obiteljskom okupljanju. Možda ćete iznenada početi razmišljati o svom djetinjstvu. Obuzima Vas nostalgija za djetinjstvom. U nekim slučajevima šestica pehara predstavlja i žal za starim vezama i iskustvima. U Vaš bi život mogla ponovno ući neka bivša ljubav, budite oprezni jer nije slučajno bivša! Ako ste u vezi/braku obratite pažnju da unesete svježine u odnos, okrenite se prema budućnosti, isprobajte nove stvari i nemojte dozvoliti da se dogodi ustajalost i navika. Ukoliko se potrudite ova karta govori da će Vaša veza postati puno ljepša i bezbrižnija! Ovo može biti period emotivnog preporoda. Spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći riješenje nekog aktualnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Prethodni napori će se sada isplatiti. Šestica pehara se također odnosi i na djecu, tako da može predstavljati i trudnoću ili porođaj. Moguće je da na neki način djeca igraju značajnu ulogu u Vašoj trenutnoj situaciji. Djeca mogu biti sjajni savjetnici. Možda riješenje Vaših problema leži u tome da sagledate stvari iz dječje perspektive!

POSAO: šestica novčića u uspravnom položaju- je karta obilja i prosperiteta. Govori o tome da će se Vaš trud konačno financijski isplatiti. Značenja ove karte se odnose na materijalni dobitak i financijski prosperitet. Vaše vrijeme i napori će biti nagrađeni. U nekim slučajevima ova karta označava vraćanje pozajmica i dugova. Ako imate financijskih problema, možda će Vam netko pomoći. Stare investicije će se isplatiti. Često je ova karta znak da ćete dobiti neki poklon, pozajmicu ili dobru priliku za zaradu. Možda ćete dobiti ponudu za posao ili unapređenje.

Ovo je također period kada imate priliku da nešto uštedite. Ako imate djecu, možda baš sada želite odvojiti nešto novca za njihovo školovanje. Nije isključeno da će Vas netko tražiti savjet u polju u kojem ste stručni. Možda ste u položaju da nekome pomognete da napreduje u karijeri što će Vam se kasnije dvostruko vratiti. Ako tražite posao onda je ova karta iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mjesto o kakvom se niste usudili niti sanjati.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: as štapova u uspravnom položaju- Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Ovo je pravo vrijeme da uvedete nove režime tjelovježbe ili zdravije prehrane – to ne mora biti velika promjena, dovoljno je nekoliko minuta vježbe svaki dan ili pak više voća za doručak. Duhovnost- obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. As štapova označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju zanemariti i pustiti da prođe mimo Vas.Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: paž pehara u uspravnom položaju- obično predstavlja nešto novo što se pojavljuje u Vašem životu. Ovo je period emocionalnog preporoda. Također, ovo je sjajan period da izrazite svoju kreativnost. Imate veliku inspiraciju i želju da izrazite sebe kroz slikanje, pisanje ili muziku. Kreativno stvaralaštvo može Vam donjeti nove veze i neobična-zanimljiva iskustva!

Ovo je također i period kada sa bliskim osobama otvoreno pričate o svojim osjećajima.

Ova karta je znak pozitivnih promjena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi u ovom periodu ćete upoznati osobu koja će Vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne! Paž pehara označava pojavu vrlo vjerovatno mlađe osobe u Vašem ljubavnom životu. U svakom slučaju, nemojte imati predrasuda prema razlici u godinama! Ako ste u vezi/braku moguće je da ćete produbiti odnos, moguće su zaruke ili odlazak pred oltar! Ova karta simbolizira nove početke, trudnoću, rođenje, intuiciju, kreativnost i nadahnuće. Kada se ova karta otvori vrijeme je da se prestanete promatrati toliko ozbiljno! Vrijeme je da se opustite, igrate, sanjarite i zabavljate. Bili slobodni ili zauzeti karta označava period kada bi trebali više izlaziti. Očekujte zabavu i uzbuđenje! Ovo je period da slijedite svoje snove.

POSAO: luda u uspravnom položaju- bili zaposleni ili ne ova karta predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana poslovna prilika ili se nametnuti neka važna životna odluka koju morate donjeti. Luda je znak promjene tj. sagledavanje situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ako krenete sumnjati u nešto,  poslušajte svoju intuiciju. U nekim slučajevima luda predstavlja poslovno putovanje. Financije- pojava ove karte označava dobitak i napredovanje. Posvetite se poslu, uložite trud i svakako će Vam se isplatiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka novčića u uspravnom položaju- pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pozornost na pravilnu prehranu. Netko od bliskih osoba ima ozbiljnih problema sa zdravljem pa obratite na to pažnju – usmjerite tu osobu da potraži liječničku pomoć iako to tvrdoglavo odbija! Duhovnost- Osjećati ćete kao da se stvari događaju mimo Vas i da nikako ne možete utjecati na promjenu. Ali nemojte se predati! Živite u umjetno stvorenim okovima za koje ste sami zaslužni, oslobodite se potrebe za kontrolom jer će to donijeti slobodu prvenstveno Vama, a ne onima koji su objekti Vaše kontrole!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: trojka pehara u uspravnom položaju- simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Odnosi se na stabilan brak/vezu, plodnost i trudnoću. Označava vrijeme kada se čuda događaju. Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati slobodnije nego prije i zbog toga Vam karta savjetuje da napravite nešto što već duže vrijeme planirate- npr. da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Ovo je razdoblje u kojem ćete imati potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski sa voljenom osobom. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni! Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju! Ako niste u vezi, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu na nekoj zabavi a kao druga moguća opcija- izgledno je da ćete obnoviti neku bivšu vezu!

POSAO: umjerenost u uspravnom položaju- karta govori o potrebi da uskladimo suprotne elemente u cilju pravljenja nečeg što će imati veću vrijednost. Ovo može zahtjevati da preuzmete kontrolu nad promjenjivim faktorima u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ovo je period da se zapitate što je blizu tome da se izmakne kontroli. Možda se nađete u situaciji koja će zahjtevati da Vi i još netko, svaki koristeći svoje vještine, uradite nešto zajedno. Ova karta se također može odnositi i na Vaš unutrašnji svijet. Možda se morate suočiti i kontrolirati svoje želje i strahove kako biste dalje napredovali. Ipak bili zaposleni ili ne ovo je karta koja govori- postavite si visoke ciljeve, budite strpljivi i rezultati će biti viši od očekivanih! Financije- uravnotežena će biti i primanja i davanja. Pokušajte ipak nešto više uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  mjesec u uspravnom položaju- odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje! Duhovno ste  vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: kraljica pehara u uspravnom položaju- govori o potrebi da uronite u svoje emocije i nesvjesno. Važno je da osvijestite svoje snove i intuiciju i dozvolite im da Vas inspiriraju. Izražavanje kroz umjetnost može Vam donjeti veliko zadovoljstvo. Ljudi oko Vas mogu Vas tražiti podršku. Važno je samo da ne potpadnete pod utjecaj drugih! U nekim slučajevima označava situaciju kada je potrebno da slijedite svoje srce, a ne um. Možda je potrebno da se povučete u sebe i razmislite o svojim emocijama vezano za datu situaciju. Brižan prijatelj ili član obitelji mogu Vam pružiti potrebnu podršku, posebno majka ili neka majčinska figura. Odana žena Vam ulazi u život i može se ispostaviti da će Vam biti dragocjen prijatelj. Važno je da nađete vremena da preispitate svoje emocije. U nekim slučajevima ova karta označava partnera koji je previše emotivno zavisan- potrebno je poraditi na otvorenoj komunikaciji kako bi odnos opstao! Ako ste slobodni biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipati će Vas pažnjom i laskanjem. Budite na oprezu kako Vam onaj pravi/prava ne bi izmakao/izmakla. Ako ste žena ova karta Vam poručuje da se pazite kako se ne biste previše zanijeli u koketiranju koje može voditi i promiskuitetnom ponašanju. Podignite na vrijeme ručnu kočnicu!

POSAO: četvorka štapova u uspravnom položaju- je karta slavlja. Predstavlja period stabilnosti i napretka, što je direktan rezultat Vaše energije, strasti i posvećenosti postizanju ciljeva koje ste sebi postavili. Vrijeme je da uživate u onome što ste postigli. Stvari su konačno došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh i nagrade. Kreativni poduhvati će se sada isplatiti. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće/stana. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine! Ako ste nezaposleni očekujte da ćete dobiti posao kakav ste sanjali, nemojte biti skromni, šaljite molbu i tamo gdje je inače ne biste slali. Financijski stojite vrlo dobro. To nije slučaj puke sreće, već je to rezultat Vašeg napornog rada. Nagradite se nečime što će Vas razveseliti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  ljubavnici  u uspravnom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Duhovnost- rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: devetka pehara u uspravnom položaju- značenja ove karte podrazumijevaju sreću, blagostanje i ispunjenost. Postići ćete sve što želite. Ova karta je također i poruka da je došlo vrijeme da se zabavite. Moguće je da će Vas voljena osoba zaprositi ili ćete svoj odnos produbiti.  Vaša će se veza/brak popeti na višu razinu, osjetiti ćete puno zadovoljstva u društvu partnera. Odnos će postajati sve slađi i ljepši. Ako niste u vezi, ova karta ukazuje na pojavu nove ljubavi. Otiđite na kratko putovanje, sresti ćete osobu sa kojom će se dogoditi ljubav.

POSAO: devetka mačeva u uspravnom položaju- biti ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Situacija je bolja nego što se to Vama čini. Karta govori da se možda nervirate zbog nečijeg ponašanja prema Vama- možda ne možete srediti misli. Pokušajte se što više distancirati od osoba koje Vam crpe energiju! U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju! Ako ste nezaposleni- ova karta pokazuje Vašu anksioznost i strepnju. Ipak, ukazuje i na to da je moguće da su Vaši strahovi iracionalni! Vaše očajanje može biti proizvod Vaše bujne mašte i nije zasnovano na realnim okolnostima! Vrlo ste osjetljivi i svaka Vas kritika pogađa! Imajte više vjere u sebe i svoje sposobnosti, sami sebi ste najveći neprijatelj! Financijski- stojite solidno no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka štapova u uspravnom položaju- Vaše je zdravstveno stanje bolje od onog čega se pribojavate. Obratite pozornost da pridajete dovoljno važnosti duhu, tijelu i umu – morate te tri komponente dovesti u ravnotežu. Duhovnost- u razdoblju ste gotovo simbiotske veze sa nekom osobom. Ta je osoba svakako pozitivna karika u Vašem životu, ali upamtite da je važno da budete “u vezi sa sobom”, budite malo sami sa sobom i sa svojim mislima.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: sedmica novčića u uspravnom položaju- ova karta nas podsjeća da, iako nam se čini kao da stvari stagniraju, zapravo nije tako. Ponekad govori o tome da se stvari samo nešto sporije odvijaju. Budite strpljivi. Bilo bi najbolje da zastanete i procijenite svoje ljubavne poduhvate. To će Vam dati jasniji uvid u to što biste trebali promijeniti. U svakom slučaju, nemojte sada dići ruke od svega. Vaši napori će se na kraju isplatiti! Ako ste u vezi/braku ali i ako ste slobodni razmislite imate li teškoća zbog teškoća sa sobom; zagledajte se u sebe, oprostite sebi vlastite pogreške i nađite spokoj i to će automatski imati učinak na Vaš odnos s partnerom ili ukoliko ste slobodni otvoriti ćete se za nova iskustva pa je vrlo moguća i nova simpatija.

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam! Pozitivna strana ove karte je kreativnost pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe! U svakom slučaju ova karta poručuje- nemojte tratiti svoju energiju na ono što je van Vaše moći, mijenjajte ono što možete! Bili zaposleni ili ne ova karta govori o tome da morate poduzeti konkretnu akciju. Odlučnost i posvećenost u ovom periodu će se isplatiti. Ako ste sigurni u svoje ciljeve, lako ćete ih postići! Financijski- stojite solidno- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pustinjak u uspravnom položaju- pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje; zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja. Duhovnost- nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: petica mačeva u uspravnom položaju- karta simbolizira manjak osjećaja za druge- egoizam, konflikte i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna! Karta Vas upozorava da Vaše ponašanje može imati loše posljedice po Vas ili Vašeg partnera. Sada biste trebali preispitati ono što radite i razmislite da li je to -destruktivno. Dakle, pripazite da u svakom trenutku budete svjesni što želite u ljubavnom odnosu i sigurni u to da se tim putem i krećete. Ljubavna veza/brak nije borba dva ega! Karta naglašava da ćete Vi ili Vaš partner biti povrijeđeni, možda teškim riječima ili ishitrenim postupcima druge strane. Netko u Vašem odnosu uporno tjera po svom, ne slušajući što druga strana želi. Ako ste slobodni ova karta Vas opominje da se ponašate egoistično i da time uništavate priliku za ostvarenje kvalitetne ljubavne veze.

POSAO: petica pehara u uspravnom položaju- simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost- nemogućnost za učiniti korak dalje. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti na poslu. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju. Biti ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Ako ste zaposleni i ova karta Vam se pojavi vjerojatno je da radite pogrešan posao i da je vrijeme da ga promijenite! Ako tražite posao- ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji, bliži se trenutak kada će to biti riješeno povoljno po Vas, bitno je da mislite pozitivno! Financijski- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Što više razbijate glavu mogućim rješenjima to su Vam ona dalja. Opustite se i usmjerite na druge aspekte života.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  osmica štapova u uspravnom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze, samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu. Duhovnost- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: kralj pehara u uspravnom položaju- u ljubavnim pitanjima ova karta predstavlja mudrog i suosjećajnog partnera- emotivno zrelog. Dakle ako ste u vezi/braku Vaš odnos će se produbiti. Bitno je samo da u odnosima sa drugima ostanete fleksibilni i da ne racionalizirate stvari jer ova karta govori Vam da se okrenete svojim emocijama. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive. Kralj pehara može predstavljati i suosjećajnog prijatelja/prijateljicu ili nekoga tko Vam daje pametan ljubavni savjet. Bili u odnosu ili slobodni, ova karta govori da ćete u ovom periodu postati  svjesni sebe, pomiriti se sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Karta predstavlja odlučnost da se djeluje. Ovo je period kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate.  Karta Vas podsjeća na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo.

POSAO: desetka novčića u uspravnom položaju- je uvijek pozitivna karta. Obično se odnosi na materijalnu sigurnost, nasljedstvo i uspješne investicije. Možda ćete u ovom periodu biti unaprijeđeni ili sklopiti dobar ugovor. Također, moguć je novac od nasljedstva. Financijski stojite vrlo dobro, imate puno više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka mačeva u uspravnom položaju- dobrog ste zdravlja i tjelesne kondicije. Duhovnost- karta Vas upozorava da uzmete vrijeme koje će biti samo Vaše kako bi ponovno uspostavili otvorenost i protočnost energije kojom ste ispunjeni. Vaš duh vrišti za samoćom.