Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za listopad 2018.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za listopad 2018.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: kralj novčića u uspravnom položaju- kada se u kontekstu ljubavi otvori ova karta to je uvijek odličan znak. Ukoliko ste slobodni, upoznati ćete nekoga tko će Vas doslovno oboriti s nogu. Nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Ako ste žensko, kralj novčića može predskazivati vezu sa imućnijim muškarcem. Ako ste u vezi/braku odnos sa partnerom će Vam postati ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

POSAO: desetka pehara u uspravnom položaju- ovo je pozitivna karta. Putovanja su povezana sa ovom kartom, moguće je da ćete zbog posla puno putovati. Kada se ova karta pojavi možete očekivati napredak u karijeri! Na poslu se odnosi sa kolegama poboljšavaju ili ćete biti uključeni u neki timski projekt. Moguća je i povišica ili neki bonus za dobro urađen posao. U nekim slučajevima, ova karta predstavlja unapređenje i pohvale zbog toga što ste se istakli u timskom radu. Ako ste nezaposleni ova karta Vam savjetuje da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život u ovom periodu postati jednostavan i sretan. Vrijeme je da učinite promjene koje želite, sve će Vam ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima. Čeka Vas odlična poslovna ponuda! Financijski stojite vrlo dobro- računajte na poveći novčani dobitak! Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka mačeva u obrnutom položaju- simbolizira kraj briga, nadu, pomoć i ponovni početak aktivnosti i rasta na svim životnim planovima. Svojom voljom i trudom prebrodili ste anksioznost koja Vas je gušila i sada, mnogo jači nego prije nastavljate putem na kojem ste tako naprasno i naglo stali. Izbjegavajte alkohol i tablete – ako tjeskobu razbijate tim supstancama možete biti sigurni da Vas to samo baca pet koraka unatrag!Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Posvetite se čitanju budističke literature koja u ovom razdoblju može biti od velike pomoći.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: pravda u uspravnom položaju- predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje kako je na Vama izbor hoćete li slušati vraga ili anđela u sebi. Upozorava na karmu- ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama. Obično je dobar znak da ste pred odlukom koju morate donjeti kako bi Vaš život krenuo u novom pravcu. Takva odluka uvijek zahtjeva mnogo razmišljanja i “vaganja”. Ovo je prekretnica koja obično utječe na daljnji tok Vašeg života. Ova karta često govori o tome da je ovo period kada trebate srediti svoj život u skladu sa svojim moralnim principima. U Vašem je najboljem interesu da preispitate i tuđe točke gledišta. Možda postoji neki problem sa pravdom i pravednošću generalno a vezano je za Vaš ljubavni život, ljubavnu prošlost. Možda se sada ispoljavaju posljedice nekih Vaših odluka. Ako ste prema nekome bili nepošteni, sada Vam se to vraća. Isto tako, ako ste bili pošteni biti ćete nagrađeni! Ponekad ova karta govori doslovno o pravnim pitanjima. Stvari bi trebale da se završe brzo i po zakonu, a ishod bi trebao biti pozitivan za Vas. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekoga tko dobro poznaje pravo! Ako ste slobodni ovo je period kada je izgledno da ćete naći ono što ste tražili. Važno je da budete sigurni u ono što tražite kod potencijalnog partnera jer je sada vrijeme kada će se takva osoba pojaviti u Vašem životu!

POSAO: dvojka mačeva u uspravnom položaju- simbolizira Vašu neodlučnost, nemogućnost donošenja odluka, izgubljenost i konfuziju. Ako čekate donošenje odluke koja se tiče Vašeg položaja na poslu, ona će biti pozitivna ukoliko ste sve zadatke temeljito odradili. Popunite rupe koje ste propustili kako Vam prilika karijere zbog sitnice ne bi izmakla! Pokušajte biti strpljivi i suzdržani. Ako ste učinili ono što se od Vas tražilo onda je vrlo vjerojatno da će sve biti dobro i u Vašoj koristi. Provjerite jeste li učinili ono što treba, a ako niste, potrudite se kako to objasniti nadređenima i nadoknaditi načinjenu štetu. Vrlo je vjerojatno da ćete morati preuzeti odgovornost, ali nemojte paničariti. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje Vas na nužnost primanja i davanja – obratite pažnju na odnose koje imate sa ljudima i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna! Ako ste nezaposleni ova karta daje Vam mogućnost da se zaposlite! Ipak, pokušajte ne biti brzopleti na razgovoru za posao, budite strpljivi i suzdržani, pokažite da ste fleksibilni i spremni na timski rad- time ćete postići uspješan ishod! Financijski- karta Vas upozorava na potrebu za disciplinom, racionalnošću i redom. Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate, na što možete računati i koliko smijete potrošiti. Važno je da se ne zaigrate previše jer bi posljedice mogle biti dugoročne. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: papa u uspravnom položaju- obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala. Duhovnost- veoma ste okupirani vlastitim “ja”, dajte si vremena da promotrite unutarnji konflikt i ne brzajte sa zaključcima!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: carica u uspravnom položaju- generalno označava dobru sreću. Predstavlja trudnoću, rođenje djeteta, zaruke ili brak. Ova karta je ohrabrenje da oslobodite ženski dio svoje osobnosti! Znajte da kroz nježnost i velikodušnost možete postići puno toga u odnosu! Carica može predstavljati trudnoću i rođenje djeteta, ali isto tako rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. U svakom slučaju ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav, suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Ako ste u vezi/braku ona će postati dublja, nježnija i iskrenija. Ako ste slobodni uživajte u naklonosti suprotnog spola ali čuvajte se neželjene trudnoće!

POSAO: toranj u uspravnom položaju- simbolizira promjenu, razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Označava razdoblje neprospavanih noći, nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promjene koje će uzdrmati Vašu sigurnu svakodnevicu. Ovo je turbulentan period pun iznenadnih promjena. Ova karta može značiti i preseljenje, promjenu posla ili preokret u nekoj značajnoj poslovnoj vezi. Na osobnom nivou, možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i da se suočite sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Pozitivna strana ove karte je ta da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mjesto za bolje i kvalitetnije stvari u Vašem životu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osjećati slobodno i sretno. Bitno je da sada zadržite pribranost na poslu. Nezaposleni- koliko kod Vam se neki potencijalni posao činio sigurnim, budite na oprezu- ne vjerujte velikim obećanjima i shvatite da nije sve u novcu! Zadržite pribranost ovaj mjesec, ne odustajte od traženja posla jer bi se u trenutku kada budete htjeli od svega dignuti ruke mogao pojaviti onaj pravi! Financijski- ovo nije vrijeme za laku zaradu- ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morat ćete se dobro pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vitez štapova u uspravnom položaju- u prilično ste dobroj tjelesnoj formi. Razmislite o porocima i ostavljanju loših navika! Pripazite na ozljede! Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete tijelu, duhu i umu.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: kraljica štapova u uspravnom položaju- simbolizira žensku moć i snažne emocije-ona je kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, senzualna, vrlo hrabra i realistična. Ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom “ženskom stranom”, da se prepustite intuiciji te da date prednost emocijama nad razumom. Označava rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Biti ćete posvećeniji obitelji i domu. Karta ukazuje na to da je Vaša veza/brak u sasvim solidnom stanju. U pojedinim slučajevima, ako ste nezadovoljni svojom vezom/brakom ova karta označava da se držite svojih čvrstih uvjerenja i stavova bez obzira na posljedice. Budite vizionar i ako nešto želite nemojte da Vas ništa odvrati sa puta do cilja! Ovaj period Vam daje priliku da konačno postanete emotivno zreli i “volite do kraja”- usudite se riskirati! Ako ste sami, ova karta je predznak novih iskustava, upoznavanja novih ljudi i vjerovatno novog početka. Suprotnom spolu ćete biti veoma privlačni! Što ste otvoreniji, to je veća prilika da upoznate nekog značajnog!

POSAO: šestica novčića u uspravnom položaju- je karta obilja i prosperiteta. Govori o tome da će se Vaš trud konačno financijski isplatiti. Značenja ove karte se odnose na materijalni dobitak i financijski prosperitet. Vaše vrijeme i napori će biti nagrađeni. U nekim slučajevima ova karta označava vraćanje pozajmica i dugova. Ako imate financijskih problema, možda će Vam netko pomoći. Stare investicije će se isplatiti. Često je ova karta znak da ćete dobiti neki poklon, pozajmicu ili dobru priliku za zaradu. Možda ćete dobiti ponudu za posao ili unapređenje. Ovo je također period kada imate priliku da nešto uštedite. Ako imate djecu, možda baš sada želite odvojiti nešto novca za njihovo školovanje. Nije isključeno da će Vas netko tražiti savjet u polju u kojem ste stručni. Možda ste u položaju da nekome pomognete da napreduje u karijeri što će Vam se kasnije dvostruko vratiti. Ako tražite posao onda je ova karta iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mjesto o kakvom se niste usudili niti sanjati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : ljubavnici u uspravnom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Duhovnost- rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: dvojka pehara u uspravnom položaju- karta je povezana sa ravnotežom i suradnjom. Predstavlja početak nove veze što je dobra vijest za slobodne! Ako ste u konfliktu sa nekom bliskom osobom očekujte da će se on riješiti u ovom periodu. Ova karta je također znak kompromisa. Možda osjećate potrebu da se bolje razumijete sa partnerom pa ste spremniji na kompromis tj. fleksibilniji ste što će partner svakako znati prepoznati. Ovo je karta zajedništva- predstavlja uzajamnu privlačnost, romantiku, strast, ljubavne ponude, brak, trudnoću (ako je ne planirate svakako se u ovom periodu zaštitite!). Sa ovom kartom mogući su samo pozitivni scenariji! Možda uđete u novu vezu gdje će Vam partner uzvraćati istom mjerom u emotivnom smislu. Ako ste već u vezi, možda dobijete bračnu ponudu ili ta veza u nekom smislu pređe na viši nivo. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi/braku mogu očekivati ponovno buđenje strasti i privlačnosti.

POSAO: mag u uspravnom položaju- ovo je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, pronalazak novih informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica štapova u uspravnom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze! Duhovnost- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: četvorka štapova u uspravnom položaju- karta predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su konačno došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. Kreativni poduhvati će se sada isplatiti. Sada možete sjesti i uživati u onome što ste stvorili. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. U nekim slučajevima moguće je da ćete promijeniti mjesto stanovanja. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Također karta se može odnositi i na zaruke ili brak. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više socijalizirate. Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje u životu. Novi vidici koji Vam se otvaraju omogućiti će Vam da dublje ispitate svoje emocije i duhovnost.

POSAO: umjerenost u uspravnom položaju- karta govori o potrebi da uskladimo suprotne elemente u cilju pravljenja nečeg što će imati veću vrijednost. Ovo može zahtjevati da preuzmete kontrolu nad promjenjivim faktorima u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ovo je period da se zapitate što je blizu tome da se izmakne kontroli. Možda se nađete u situaciji koja će zahtjevati da Vi i još netko, svaki koristeći svoje vještine, uradite nešto zajedno. Ova karta se također može odnositi i na Vaš unutarnji svijet. Možda se morate suočiti i kontrolirati svoje želje i strahove kako biste dalje napredovali. Ipak bili zaposleni ili ne ovo je karta koja govori- postavite si visoke ciljeve, budite strpljivi i rezultati će biti viši od očekivanih! Financije- uravnotežena će biti  primanja i davanja. Pokušajte ipak nešto više uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: snaga u uspravnom položaju- u dobroj ste tjelesnoj formi. Razmislite imate li koju lošu naviku na kojoj biste trebali poraditi!  Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete tijelu, duhu i umu.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: as novčića u uspravnom položaju- asevi su uvijek značajni jer obično predstavljaju početak novog životnog ciklusa. Uvijek se odnose na nove početke i značajne prekretnice. Na osobnom nivou ova karta se odnosi na Vaš sistem vrijednosti. As novčića je karta koja govori o tome da postajete prizemniji i stabilniji. Ova karta obično označava početak nove ljubavne veze. Neko prijateljstvo bi lako moglo prerasti u romantičan odnos. Oni koji su u dužim vezama i braku svoj odnos će učvrstiti a moguća je i trudnoća. Sa partnerom ćete ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada. Osjećati ćete se kao da se dogodio neki novi spoj među Vama.

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Duhovnost- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: četvorka pehara u uspravnom položaju- je simbol apatije i ravnodušnosti. Ukazuje na potrebu da se povučemo u sebe. U uspravnom položaju govori o osjećaju konfuzije. Možda ste nesigurni kojim putem trebate krenuti. Možda osjećate dosadu i razočarenje ili se povlačite u sebe jer se osjećate potpuno neispunjeno. Sada je vrijeme da revidirate svoju životnu situaciju i sagledate na kojim poljima Vam zapravo dobro ide. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno razmisliti o sljedećem koraku. Možda se nalazite u nekoj situaciji koja je za Vas potpuno nova i niste sigurni što Vam je činiti. Meditacija i razmišljanje će Vam puno pomoći. Nemojte brzati sa odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svemu. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o pomiješanim osjećanjima. U periodu ste kada Vam je komunikacija sa partnerom narušena, povrijeđeni ste ili sumnjate u odnos. Četvorka pehara Vas upozorava da se ne udaljavate od partnera. Sada je vrijeme da ozbiljno porazgovarate i potegnete temu koja Vas muči već duže vrijeme. Guranje problema pod tepih može uzrokovati samo još veće neslaganje. Ova karta odnosi se na nevoljnost za bilo kakvu vrstu emotivne nadogradnje. Nemate volje pokrenuti se, sve što radite je promatranje ljudi oko sebe i potajno im zavidite na sjajnim odnosima. Ovu kartu treba shvatiti kao upozorenje za umjerenost u odnosima koji idu ravno iz srca, jer često ne shvaćamo kako smo okruženi ljubavlju i da smo počeli gubiti zanimanje za stvari koje su nam nekada pričinjavale veliko zadovoljstvo. Puno razočaranja doživljavamo najčešće kada želimo još više, a već imamo sve u životu. Uzrok većini problema je u nama samima jer smo toliko zaokupljeni nezadovoljstvom da uopće ne možemo doći do ispunjenja. Zaključak: budite iskreni prema sebi i tek kada ste sto posto sigurni da ste dali sve od sebe u odnosu možete donjeti odluku. Ako niste u vezi ova karta govori o dvije moguće opcije prva je da je bezvoljnost to što Vas sprečava da uđete u vezu sa nekim novim dakle probudite se a druga opcija je ta da trošite vrijeme na zauzetu osobu, razmislite da li se nju uopće isplati čekati.

POSAO: kralj mačeva u uspravnom položaju- karta se uvijek odnosi na pitanja istine, harmonije i objektivnog prosuđivanja. Ovo je period da iskoristite svoje vještine za pregovaranje i pažljivu opservaciju. Ukoliko budete objektivni to će Vam svakako pomoći. Možete se naći u situaciji da donesete bitnu odluku. U tom slučaju, budite fer i pravedni. Važa nezavisnost će Vam pružiti nove liderske mogućnosti. Možete se naći i u situaciji kada ćete morati da se otarasite svojih starih ideja i poimanja sebe. Budite originalni i upotrijebite svoju inteligenciju kako biste razmišljali van standardnih obrazaca. Ovo je također dobar period da zatražite savjet nekog iskusnijeg, npr. stručnjaka. Sa druge strane, karta ukazuje na to da možda imate poteškoća da uspostavite vezu sa svojim emocijama. Ne smijete zanemarivati svoje emocije. Možda se ponašate previše hladno i suzdržano. To može kod drugih izazvati osjećaj da ste bezosjećajni i neempatični. Možda ne dozvoljavate sebi da se zbližite sa nekim. Ovo je trenutak da dobro razmotrite međuljudske odnose i da li se ponašate pravedno prema svima. Financijski- krajnje je vrijeme da se suočite sa financijskim problemima koji nisu veliki ali ukoliko ne promijenite stav ti će problemi poprimiti veće razmjere. Kralj mačeva Vas opominje da ste zaboravili na darežljivost i pomaganje drugima ili grublje – da ste postali škrti, poradite malo na tome.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: mjesec u uspravnom položaju- odlično je razdoblje za prekid s porocima. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: petica štapova u uspravnom položaju- karta označava neslaganje, natjecanje, borbu, tenziju, konflikte. Odnosi se na konflikte i promjene koje nisu ugodne. Ova karta je znak da ste usred nekog konflikta, pod tenzijom ili se na neki način sa nekim natječete što Vas odvraća sa zacrtanog puta ka ostvarenju ciljeva. Umjesto da surađujete sa partnerom/bliskom osobom, Vi mu/joj neprestano kontrirate jer dovodi u pitanje Vaše mišljenje. Problem je što svako ima svoje mišljenje i svoju točku gledišta. Postoji samo konflikt, a nitko ni ne razmišlja o onome što drugi govori. Pokušajte da cijelu situaciju pretvorite u konstruktivnu raspravu tako što će svaki od Vas jasno iznjeti svoje mišljenje i stav ali i saslušati ono što druga strana ima za reći. Kada oboje iznesete svoje mišljenje odlučite pravedno čiji je pristup najbolji. Često ovakav konflikt i rasprava može biti vrlo pozitivna ali samo ako ste dovoljno otvoreni za ovakvu vrstu “sukoba” i rasprave. Nemojte dozvoliti da prevladaju osjećaji frustracije, bijesa, mržnje ili predrasuda. Ova karta je ohrabrenje da spremno dočekate promjenu koja je na pomolu-svidjela se ona Vama ili ne, možda će se Vaša uloga svesti upravo na to da napravite jasan cilj i strategiju i usmjerite odnos ka ostvarenju tog cilja. Ponekad ova karta govori o osobnoj borbi i konfliktu- vanjske okolnosti i Vaša razmišljanja izazivaju Vam dosta tenzije i zbunjenosti. Niste sigurni kako trebate postupiti u trenutnim okolnostima i kakav stav zapravo trebate zauzeti. Kada god pokušate sjesti i razmisliti o svemu odnekud iskrsne neka nova informacija i ponovno ste na početku što Vas frustrira. Ovakve stvari se zapravo mogu iskoristiti vrlo pozitivno i pomoći Vam da nakon mnogo razmišljanja sagledate stvari iz svakog ugla i dobijete jasniju perspektivu. Ipak, znajte da neke stvari jednostavno ne mogu biti “crno-bijele” i da, što god uradili, netko se neće složiti sa tim. Zato odaberite onu opciju koja Vam trenutno najviše odgovara. Morate odabrati najbolje od onoga što Vam se nudi. Nema razloga da se bojite, osvijestite samome sebi vlastite kvalitete i snage. Vjerujte u sebe više nego ikad do sada i sigurno ćete stvari posložiti na pravo mjesto. Bili u vezi/braku ili slobodni- osobi u koju ste zaljubljeni svidjeti će se čak nekoliko ljudi iz okoline, neće to biti prava zaljubljenost već samo simpatije. Usprkos tome, potrudite se i dajte sve od sebe i naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem. Za Vašu će budućnost biti važna spoznaja da ste pokušali sve što ste mogli. Petica štapova može značiti i obrnutu situaciju – da će Vas privući neka druga osoba ili čak više njih. Ova karta ukazuje i na unutrašnju borbu ili sukob. Sada se morate suočiti sa svojim emotivnim problemima. Usmjerite energiju na analizu svojih dubokih osjećaja. Kada budete načisto sami sa sobom, lako ćete pronaći nov pravac i novu perspektivu. Vaši unutrašnji konflikti mogu utjecati i na Vaše ponašanje prema partneru. Redovito otvoreno komunicirajte i pokušajte ostati što više fleksibilni!

POSAO: as štapova u uspravnom položaju- obično označava neki novi poduhvat. Ovo je sjajan period da iskoristite svoju kreativnost. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju! Iskoristite ovu “novu” energiju kako biste krenuli naprijed. Ako ste nedavno započeli neki novi projekt ili posao, ova karta je predznak uspjeha i ispunjenja. Sada polažete temelje za budućnost! Štapovi obično predstavljaju naš osjećaj svrhe i ciljeva. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati promjenu nekog cilja. Možda krenete u neki poduhvat koji Vam se ranije činio nedostižnim. Također, možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite karijeru! U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja! Na poslu ćete lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali, nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih! U svakom slučaju bili zaposleni ili ne ovo je pozitivna karta- simbolizira početak nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate! Financije- karta nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: visoka svećenica u uspravnom položaju- duhovno-dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja. Što se tiče zdravlja razmotrite različite pristupe liječenja ako imate neki zdravstveni problem!


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: petica novčića u uspravnom položaju- ova karta govori o tome da se osjećate kao da ste sasvim sami. Možda imate osjećaj da ste potpuno napušteni. Vaša trenutna situacija Vas baca u anksioznost. Značenja ove karte podrazumijevaju osjećaj gubitka i strepnje. U nekim slučajevima, ovo se može odnositi i na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere. Ovo je i period kada energiju trebate usmjeriti ka stvarima koje nisu materijalne. U svakom slučaju, u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče a sada je period da ih potpuno eliminirate. Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja! Isto tako, zapitajte se da li nepotrebno paničarite? Ova karta ponekad indicira da Vaši standardi vezani za novac mogu da se primjene i na ljubavna pitanja. Ljubav nije nešto što se može kupiti! Možda ćete uvidjeti da Vaše financijske prilike nepovoljno utječu na Vaš ljubavni odnos. Ako je u pitanju ishod veze koja je nedavno započela, ova karta obično poručuje da će u ovom periodu veza biti nestabilna. Za one koji su već duže u vezi/braku ova karta je upozorenje- ako Vam je prekid odnosa neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima! Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo i svaku svoju pretpostavku dobro provjerite, ne budite brzopleti! Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje. Moguće je da imate stare emotivne traume zbog kojih ne možete stupiti u dublji odnos. Može biti da Vas je strah u potpunosti se prepustiti drugoj osobi. Moguće je da Vam se u ovom periodu javi stara ljubav, ali…dobro razmislite da li je želite natrag i koliko ste spremni na kompromis. Ako Vam unutrašnji glas govori da obnovite vezu onda to i napravite ali ako imate nedoumice ili sumnje to je znak da je bolje ne obnavljati odnos. Isto tako moguće je da imate konkurenciju ukoliko nekoga simpatizirate, pokušajte ne igrati “prljavo” u tom slučaju.

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam! Pozitivna strana ove karte je kreativnost pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe! U svakom slučaju ova karta poručuje- nemojte tratiti svoju energiju na ono što je van Vaše moći, mijenjajte ono što možete! Bili zaposleni ili ne ova karta govori o tome da morate poduzeti konkretnu akciju. Odlučnost i posvećenost u ovom periodu će se isplatiti. Ako ste sigurni u svoje ciljeve, lako ćete ih postići! Financijski- stojite solidno- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica pehara u uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Duhovnost- potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Osigurajte si vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: četvorka mačeva u uspravnom položaju- predstavlja smirenje nakon bure- poručuje da Vam je u ovom periodu najpotrebnije da naprosto legnete i odmorite se od svega. Ovo je karta oporavka i ozdravljenja. Također govori o periodu meditacije i kontemplacije. Potrebno Vam je emocionalno pročišćenje, ili možda mijenjanje rutina na koje trošite vrijeme koje biste mogli iskoristiti na konstruktivniji način. Općenito, ova karta obično znači da Vam je potrebno slobodno vrijeme i prostor za sebe. Drugi će uvijek tražiti Vaše vrijeme i pažnju. Ne ustručavajte se povući granice za sebe i reći ne. Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa, zatražite svoj prostor i vrijeme za sebe ali objasnite partneru zašto to činite! Važno je da Vaš partner zna što se događa s Vama. S druge strane posao partnera ne mora biti nužno pokušaj da se Vi osjećate fantastično cijelo vrijeme! Otvorena komunikacija s partnerom sigurno će pomoći da uvidite neke stvari ali ova karta je savjet da ne radite nikakve nagle tj. drastične odluke jer bi mogli ubrzo požaliti! U nekim slučajevima ova karta može označavati doslovno odlazak na odmor sa partnerom, ili planiranje istog. Ako ste u potrazi za ljubavi, sada nije vrijeme za ikakvo forsiranje. Bilo bi bolje da usmjerite svoje vrijeme na razmišljanje o tome što zaista želite od veze nego da se bez cilja upuštate, ne znajući hoće li uspjeti ili ne.

POSAO: as pehara u uspravnom položaju- obično donosi pozitivne vijesti i početke u smislu neke nove poslovne ideje ili inspiracije, novog projekta a moguće i novog posla ili nove poslovne ponude. Investicije i projekti će naprosto procvjetati. Bez obzira na to koji poslovni poduhvat u ovom periodu odaberete, sasvim je sigurno da će biti uspješan. Ova karta se također može odnositi na novo kreativno partnerstvo ili priliku za poslovnu suradnju. Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate “unutarnji glas”. Izvrsni rezultati koje postižete u ovom periodu biti će bogato honorirani. Ako ste nezaposleni ovo je karta koja označava period Vaše kreativnosti i životne inspiracije. Biti ćete uporni i znati ćete se nositi sa izazovima. Očekujte primamljivu poslovnu ponudu! Financijski- as pehara nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vitez pehara u uspravnom položaju- zdravlje Vam je odlično. Ako čekate rezultate neke pretrage možete se opustiti i čekati dobre vijesti. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Svaka promjena koju sada učinite biti će veliki ulog u budućnost. Nemojte se predati tami i neznanju, iskoristite svoj potencijal!


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: sud u uspravnom položaju- ova karta označava kraj ciklusa. Karta može označavati i početak novog puta. Sada je pravi trenutak da napravite velike promjene i ispitate nove mogućnosti koje Vam se pružaju kao rezultat prethodne transformacije. Ova karta također može predstavljati i potrebu da se napravi krucijalna životna odluka- u tom slučaju je izuzetno važno da razmotrite sve moguće posljedice takve odluke. Ova karta često označava da je potrebno zastati i razmotriti pravac u kojem idete. Sada je vrijeme da se zapitate da li je put na kojem se nalazite u skladu sa “višim planom”. Sudnji dan je također karta duhovnog prosvjetljenja. Simbolički prolazite kroz preporod. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U ljubavnim otvaranjima ova karta je poruka da razmotrite svoju vezu/brak. Da li je veza/brak u kojoj ste “zdrava” i dobra za Vas? Da li Vas ispunjava? Ovo je trenutak u vezi/braku “biti ili ne biti”- sasvim otvoreno razgovarajte sa partnerom, ako odlučite da je to kraj budite sigurni da je nova ljubav vrlo blizu. Ukoliko odlučite ostati u vezi/braku budite spremni na veliki trud i odricanja kako bi stvari postavili na pravo mjesto i ostvarili ravnotežu sa partnerom. Ako ste slobodni ova karta simbolizira ponovno “buđenje”. Sud Vam nagovješćuje period samoprocjene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Daje Vam priliku da upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se vrlo brzo mogli odlučiti na nešto ozbiljnije.

POSAO: šestica pehara u uspravnom položaju- ovo može biti period emotivnog preporoda. Možda ste konačno raskrstili sa nekim starim problemom. Spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći riješenje nekog aktualnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Stari poznanici Vam mogu pomoći u nečemu. Prethodni napori će se sada isplatiti. Financijski- stojite vrlo dobro, ova karta nagovještava dobitak! Moguće je da će u nekim slučajevima doći do dobivanja nasljedstva!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica štapova u uspravnom položaju- zdravstveno- nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali. Duhovnost- podijelite radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar!