Dnevna tarot karta, 28.4.2018.- Neiskrenost u uspravnom položaju

Ova karta simbolizira neiskrenost, laži, prešućivanje, ogovaranje, intrige, licemjerje, lukavost, prijevaru, opasnost od materijalnog iskorištavanja, oprez koji je potreban u radu, nedosljednost, nezgodu, netko ili nešto nije onako kao što izgleda, lažne prijatelje, lažnu ljubav, nesretnu zaljubljenost, ponižavanje, vrijeđanje, neiskren(e) odnos(e), mržnju, zavist,svađu, nezadovoljstvo, proces truljenja i raspadanja.
Neiskrenost- ova karta govori upravo o onome što i znači.
Karta može imati dva značenja. Prvo značenje je da karta upozorava na opasnost ili izdaju od strane neke osobe u koju imate povjerenja pa danas pazite da ne postanete nečiji plijen zbog svoje naivnosti! Drugo značenje je da vi možete nešto prešutjeti, biti neiskreni, ne otvarati svakome dušu kako se to ne bi okrenulo protiv vas ali ova karta može ukazivati i na nešto što trebate prevazići ili bolje rečeno ukazuje na lukavost koja vam je potrebna kako biste se izvukli iz određene opasne situacije. Ako pripazite na svoje ponašanje (imajte dovoljno samokontrole!) sretan ishod je moguć za vas. Karta može značiti neiskrenost neke osobe prema vama, svakako budite na oprezu danas u komunikaciji i ne dajte se “navući” na zlobne komentare. Možda intuitivno osjećate (ali si možda ne želite priznati) da se neka osoba previše miješa u vaš život. Zapitajte se kakvim ljudima ste okruženi i da li postoji neka osoba u vašoj blizini koja previše zna o vama i/ili na neki način vam nameće svoj stav-kontrolira vas. Moguće da se netko ponaša suzdržano prema vama i ne pokazuje svoje pravo mišljenje o vama a vi to osjećate.Osjećate se kao da igrate igru mačke i miša i da se nikako ne možete “uskladiti” sa tom osobom, jednostavno vas odbija svojom energijom. Nemojte upasti u zamku krivnje tj. nemojte si prebacivati odgovornost za tuđa razmišljanja- emocije.
Danas se pripazite mržnje, zavisti i općenito bilo kakvog moralnog iskušenja jer postoji velika mogućnost da nećete biti zadovoljni ishodom-rezultatom i da druga strana neće reagirati onako kako biste htjeli- vrlo je moguće da se ništa neće riješiti a vi ćete i dalje biti okruženi negativnom energijom. Savjet za danas- klonite se novih poznanstava ali i općenito povjeravanja.
Manjak energije nadoknadite boravkom u prirodi i klonite se ljudi koji vam oduzimaju energiju tzv. energetskih vampira! Što se tiče posla moguće je da ćete danas dobiti lažna obećanja koja se neće ispuniti, zato sve uzmite sa dozom skeptičnosti. Karta ukazuje na nečiste igre i mogli biste ako na nešto pristanete biti žrtva tuđih spletki. Zdravstveno- ova karta ukazuje na manjak energije ali i na moguće ginekološke-urološke i spolne bolesti, trovanje hranom, ubode životinja, probleme sa jetrom, debelim crijevom, infekcijama, parazitima u organizmu. Ako već duže vremena imate neki problem sa zdravljem moguće je ili da je dijagnoza pogrešna ili da ste naišli na liječnika koji nije previše otvoren ili koji nije ozbiljno shvatio vaše tegobe pa svakako razmislite o promjeni liječnika ili traženju drugog mišljenja! Duhovno- ako budete danas iskreni prema sebi ova karta donosi oslobođenje kroz bitnu spoznaju!