Izrada natalne karte

Izrada natalne karte nam omogućava uvid u karakter osobe – njene navike, potrebe, kao i predispozicije. Na osnovu nje možemo dobiti saznanje i o tome na koji se način nedostaci, prepreke i greške mogu ispraviti. Natalna karta može nam pomoći da efikasnije iskoristimo svoje potencijale i predispozicije koje nam se pružaju, da lakše prebrodimo kritične periode i da uspješnije riješimo probleme u poslu, ljubavi i na svim drugim životnim poljima. Natalna astrologija se bavi proučavanjem planetarnih utjecaja na pojedinca, njegovih životnih smjernica i opisom svih životnih područja. Bazira se na položaju planeta u trenutku rođenja.

Sve astrološke analize radim pisanim putem i šaljem na Vaš e-mail. Nakon čitanja slobodno mi se obratite za sve nedoumice i dodatna pitanja.

Plaćanje astrološke analize je neposredno prije slanja, a način uplate je na žiro račun u banci ili  preko PayPal-a.

Izrada natalne karte – cijena 100 kn/13 eura

Izrada natalne karte

Analizirati ću Vašu natalnu kartu. Dati ću Vam odgovor na 3 konkretna pitanja koja Vas zanimaju, a tiču se Vaše natalne karte.

Primjer natalne karte

Izrada i tumačenje sinastrije – cijena 100 kn/13 eura

Sinastrija se bavi usporedbom planetarnih odnosa između dvije osobe, a može se napraviti na bilo kojoj razini odnosa – ljubavni, poslovni, prijateljski, roditeljski, obiteljski… Važno je naglasiti kakvu vrstu odnosa želite da vam se razradi pa ćete dobiti kompletan uvid u traženi odnos, dobre i loše strane tog odnosa, kao i moguće smjernice kako prevladati razne poteškoće i izbjeći ili bar ublažiti napetosti.

Analizirati ću Vašu te natalnu kartu Vašeg partnera.

Izrada i tumačenje sinastrije

Izrada i tumačenje solarnog horoskopa – cijena 75 kn/10eura

Opća analiza horoskopa za trenutnu godinu (Solarni horoskop – godina se računa od rođendana osobe), 2 do 3 stranice teksta.

ROK IZRADE OD DANA NARUDŽBE: 5 dana

Kontaktirajte me putem e-mail adrese astropolis4@gmail.com

Facebook: Astro Polis

(*Uvijek je potrebno navesti datum, godinu, grad i TOČNO vrijeme rođenja jer bez tih podataka ne mogu analizirati natalnu kartu)

O meni

NAPOMENA

Uvijek je potrebno navesti datum, godinu, grad i TOČNO vrijeme rođenja jer bez tih podataka ne mogu analizirati natalnu kartu.Prilikom naručivanja dostavite svoje ispravne podatke jer astrolog ne snosi odgovornost u slučaju Vaše greške niti preuzima obavezu ponovne izrade horoskopa ukoliko dostavite pogrešne podatke!

Potrebno je da navedete pozadinu pitanja. Navedite najbitnije detalje. Dobivene informacije koriste se na vlastitu odgovornost. Ne postoje znanstveni dokazi o djelovanju tehnika proricanja. Savjeti služe samo kao smjernice kako bi klijent dobio određene informacije pomoću kojih može bolje razumjeti svoje stanje.

– Maloljetnicima ne odgovaram na pitanja.
– Ne odgovaram na pitanja za treće osobe.

Poštujem Vašu privatnost i osobni podaci biti će dostupni samo meni. Ukoliko trebate neku informaciju, slobodno me kontaktirajte.

Poruke uvredljivog ili prijetećeg karaktera bit će proslijeđene nadležnim organima.