Doznajte što Vas sve očekuje u ljubavi,  karijeri i  zdravlju! U tome će nam naravno pomoći zvijezde! Pročitajte svoj horoskop za 2015. godinu!

OVAN

ovan

LJUBAV: Postoje dva različita aspekta obrnutog vraga – pozitivan i negativan. Pozitivna strana govori o tome da ste već (ili ćete u bliskoj budućnosti) svjesni i voljni da se oslobodite svih stega koje ste nametnuli sebi. Možda ste spremni da se osamostalite i izvučete iz neke teške situacije. Ova karta znači da ste spremni prekinuti veze koje su na bilo koji način štetne i bolne. Karta predstavlja oslobađanje od starih ideja i pogleda na stvari. Negativna strana ove karte je da ste možda previše vezani za materijalno. Jedno od glavnih značenja ove karte je prevelika gramzivost. Možda ste opsjednuti materijalnom sigurnošću- isprepliću Vam se emocije i materijalno. Egocentričnost Vam daje lažni osjećaj moći. Nije isključeno ni da Vas netko pokušava izmanipulirati, kontrolirali. Morate se suočiti sa tim problemima. Ova karta predstavlja i nenormalnu požudu, prevelika seksualna žudnja Vas može uvaliti u nevolju. Čuvajte se prevare! Jedan od partnera je previše fokusiran samo na svoje potrebe i uopće ne razmišlja o potrebama svog partnera. Ako ste bez partnera nemojte ulaziti u vezu sa zauzetim osobama, radije nastavite biti sami nego u lošem društvu!

POSAO: Obrnutih šest pentakla u otvaranju je podsjetnik da pazite kako trošite. Neodgovornost i bezbrižnost bi Vas mogle skupo koštati. Možda ćete morati pozajmiti novac od nekoga. Morate pažljivo razmotriti svoje financijske mogućnosti i stanje. Vjerovatno ne sagledavate sve okolnosti koje bi mogle imati bitan utjecaj na Vašu budućnost. Ova karta može označavati i loše poslovne poteze, neetično ponašanje drugih bi Vam moglo naštetiti. Ako surađujete sa drugim ljudima, morate se čuvati izvrtanja onoga što ste rekli i dezinformacija.

ZDRAVLJE: Slabe točke- glava (oči, sinusi, zubi) i visoki krvni pritisak. Stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće- očekujte migrene: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju.

 

BIK

bik

LJUBAV: U uspravnom položaju luda predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana prilika ili se nametnuti neka životna odluka koju morate donjeti. Možda uskoro započnete novu ljubavnu vezu ili se u Vašem životu pojavi nova, neobična osoba. Luda je ponekad i znak promjene, sagledavanje situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ova karta također predstavlja i period sumnje, ali ipak poslušajte svoju intuiciju. Može predstavljati i putovanje zbog ljubavi. Luda je odlična karta za meditaciju ako se suočavate sa nekim strahom. Luda potiče hrabrost i preuzimanje rizika koje je potrebno kako biste iskoristili nove mogućnosti u svom životu.

POSAO: Kralj štapova koristi svoju kreativnu energiju kako bi realizirao svoje planove. U otvaranju ova karta može značiti da se za savjet obratite nekome tko za Vas predstavlja očinsku figuru; također ova karta može predstavljati zrelog, velikodušnog i strastvenog muškarca koji Vam može puno pomoći u poslu i financijama! Vještina pregovaranja koju posjedujete čini Vas odličnim pregovaračem. Kralj štapova također predstavlja i vođu tima ili Vašeg nadređenog. On će Vam pomoći u karijeri.

ZDRAVLJE: Slabe točke- grlo- krajnici, štitna žlijezda. Obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala. Veoma ste okupirani vlastitim “ja”, dajte si vremena da promotrite unutarnji konflikt i ne brzajte sa zaključcima.

 

BLIZANCI

blizanci
LJUBAV: Trojka štapova govori o tome da su Vaši planovi sada dobro razrađeni i da ste spremni razmotriti još više opcija, proširite svoje planove i potpuno iskoristite sav potencijal koji imate. Sve napreduje onako kako je planirano zahvaljujući Vašem dobrom planiranju i odlučnosti da uspijete. U ljubavnim pitanjima, ova karta obično predstavlja novu fazu u vezi/braku. Stvorili ste solidnu osnovu i sada ste spremni da se, u određenom smislu, posvetite partneru na višem nivou. Bitno je da budete sasvim otvoreni jedno prema drugom i komunicirate što slobodnije, jer se može javiti neka situacija koja bi zahtjevala određenu vrstu „timskog rada“. Ako ste sami, razmislite o tome na kojem emotivnom nivou se nalazite; karta upućuje da ćete sresti svog (savršenog ;)) partnera.

POSAO: Uspravan as pehara se odnosi na obilje. Investicije i projekti će naprosto procvjetati. Bez obzira na to koji poslovni poduhvat odaberete, sasvim je sigurno da će biti uspješan. As pehara se također može odnositi na novo kreativno partnerstvo ili priliku. As pehara nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar priljev novca. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

ZDRAVLJE: Slabe točke- pluća (mogući problemi s disanjem), ramena, ruke i prsti. Obratite veću pozornost na pravilnu prehranu. Oslobodite se potrebe za kontrolom jer će to donijeti slobodu prvenstveno Vama, a ne onima koji su objekti Vaše kontrole. Netko od bliskih osoba ima ozbiljnih problema sa zdravljem pa obratite na to pažnju – usmjerite tu osobu da potraži liječničku pomoć iako to tvrdoglavo odbija.

 

RAK

rak

LJUBAV: Osjećaj da ste zapeli na jednom mjestu pratiti će Vas neko vrijeme. Srećom nakon veljače letargiju i gubitak fokusa zamjenjuje osjećaj da ste konačno dobili “vjetar u leđa”. Vitez pehara je znak pozitivnih promjena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će Vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred oltarom. Vitez pehara simbolizira nove veze i emotivna iskustva, slijeđenje snova, idealizam, kreativnost i snažnu intuiciju. Kada se pojavi upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobijediti sebe. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Glavna poruka koju Vam šalje ova karta je da Vam slijedi razdoblje u kojem će Vam sve ići od ruke, biti ćete u punom naponu snage i volje za nove stvari.

POSAO: Kada se pojavi as pentakla znači da ćete na poslu postići ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali. Nemojte biti skromni; ako Vam ne odgovaraju uvjeti na poslu promijenite ga. Ova Vas karta hrabri u namjeri da ili mijenjate postojeći ili da samostalno pokrenete vlastiti posao. As štapova Vam nagovještava dobitak i vrlo povoljnu financijsku situaciju. Ipak, pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Svakako podmirite sve dugove koji su Vam se nagomilali.

ZDRAVLJE: Slabe točke- grudi, trbuh, probavni organi, regulacija tjelesnih tekućina. Pravda obrnuta govori da zdravlje nije u ravnoteži. Da li dovoljno spavate? Da li unosite dovoljno tekućine (vode) u organizam? Da li se dovoljno krećete? Da li jedete dovoljno voća i povrća? Ovo je dobar period da zatražite savjet od stručnjaka, okrenete se alternativnim metodama liječenja.

 

LAV

lav

LJUBAV: Velika svećenica uspravno- kad se ova karta pojavi u otvaranju, uvijek nam poručuje da se nešto dešava „ispod žita“. Potrebno je ispitati što je to. Ova karta se pojavljuje onda kad je potrebno da poslušate svoju intuiciju i smireno se suočite sa svojim strahovima i stvarima koje Vas užasavaju. Sada nije trenutak da brzate. Postoji još nešto što morate znati o trenutnoj situaciji. Vjerovatno da i sami osjećate da se nešto čudno odigrava u Vašoj podsvijesti. Moguće je čak i da Vam u ovom periodu libido naglo opadne. Intuicija Vam je trenutno najbolji vodič. Ona u ljubavnim problemima može upućivati na neaktivnost, otkriva Vam kako je osoba oko koje se trudite pronašla sreću sa nekim drugim. Ako ste sami biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipat će Vas pažnjom i laskanjem. Budite na oprezu kako Vam onaj pravi/prava ne bi promakli.

POSAO: Devetka štapova obrnuta- simbolizira nezauzimanje za sebe, defenzivan stav, manjak samopouzdanja i labilnost. Sve ove osobine onemogućuju Vam zdrav napredak, karta Vam savjetuje da se trgnete i zauzmete za sebe i za svoje stavove. Značenja ove karte mogu se odnositi i na strah da ćete pred drugima pokazati slabost i ranjivost. Vaše trenutno ponašanje nije pravi odraz onoga što jeste. Vaši potezi mogu biti nefleksibilni i rigidni. Možda ste izgubili dosta energije na određene planove i sad više nemate snage da nastavite dalje. Moguće je i da ste zbog nečega prinuđeni da odložite realizaciju plana do daljnjeg. Situacija na poslu je napeta; zadržite unutarnji mir i samokontrolu. Ništa što se događa nije vrijedno da gubite dostojanstvo i ponos. Niti na financijskom planu ne stojite bajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati Vaš račun. Usmjerite se na poduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa kratkim razdobljem skromnosti.

ZDRAVLJE: Slabe točke-srce, arterije, vene, kapilare i kičma Razmislite o porocima i ostavljanju loših navika. Pripazite na ozljede. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete tijelu, duhu i umu. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima, važno je da pravovremeno posjetite liječnika.

 

DJEVICA

djevica

LJUBAV: Devet pehara uspravno- ova karta simbolizira cjelovitost, postignuće i zadovoljstvo. Pred Vama su trenuci u kojima završavate cijeli jedan životni period. Slijedi Vam ubiranje plodova vlastitog truda. Postići ćete najviši životni cilj i osjetiti puninu života. Karta nagovješćuje sklapanje braka i rođenje djeteta. Vaša će se veza popeti na višu razinu, puno radosti i zadovoljstva ćete osjetiti u društvu partnera. Ako niste u vezi otiđite na kratko putovanje, srest ćete osobu sa kojom će se desiti ljubav. Ako ste postavili pitanje koje traži pozitivan ili negativan odgovor onda je devetka pehara svakako – da.

POSAO: Paž štapova uspravno govori da ćete na poslu biti suočeni sa nerazumijevanjem i neodobravanjem. Potrudite se podrobnije uputiti suradnike u Vaše namjere i ciljeve, dozvolite okolini da Vas upozna. Pojaviti će se mlađa ženska osoba koja Vam može biti od velike pomoći. Kada se u otvaranju pojavi paž štapova, on predstavlja novu šansu, vijesti ili novu avanturu. Pošto je povezan sa kreativnošću, može predstavljati neki novi poduhvat. U ovom periodu vrlo lako možete realizirati svoje ideje i planove. Imate neograničen potencijal. Ovo je i nova faza u Vašem životu. Možete postati vrlo motivirani da svoj život sasvim promijenite. Možete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja bi Vas mogla navesti da napravite veliku promjenu u karijeri. Ako ste već razmatrali mogućnost nekog doškolovavanja ili prekvalifikacije, sada je pravo vrijeme da se posvetite tome.

ZDRAVLJE: Slabe točke- probava, trbuh, želudac. Desetka štapova- stres i brige kojima ste se tako zdušno predali u prošloj godini već su Vam ozbiljno naškodili. Nemojte zanemariti ovo upozorenje jer mnogo toga u ovom trenutku možete učiniti za svoje zdravlje. Nadoknadite propušteni san, počnite koristiti vitamine i ostale dodatke prehrani. Obavezno si priuštite nekoliko tretmana masaže. Morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju.

 

VAGA

vaga

LJUBAV: Šestica pentakla obrnuta- u emotivnom smislu ova karta je upozorenje da Vaši osobni interesi mogu biti izvor konflikata. Možda ste previše usmjereni na materijalne stvari. U ljubavnim otvaranjima ova karta govori o tome da je jedan od partnera previše fokusiran samo na svoje potrebe i uopće ne razmišlja o potrebama svog partnera. Očekujte konflikte na privatnom planu. U vezi budite na oprezu jer ova karta upozorava na izdaju ili nevjeru. Na vrijeme popričajte s partnerom, otvorena komunikacija sve riješava! Ozbiljno obratite pažnju na vlastito ponašanje jer ćete za njega morati snositi posljedice. Ako ste sami, ova karta predstavlja probleme da se veza pokrene jer nemate zajedničke ideje i stavove.

POSAO: Carica u uspravnom položaju generalno označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari, tako da možete očekivati da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti i u duhovnom i u materijalnom smislu. Ako ste okruženi „teškim“ ljudima, diplomacija je najbolji pristup. Carica također predstavlja i ljepotu. Uživa da bude okružena luksuznim stvarima. Samim tim ova karta može predstavljati i kupovinu novih stvari. Ovo se posebno odnosi na stvari koje dom čine udobnijim i estetski ljepšim. Carica nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

ZDRAVLJE: Slabe točke- abdominalni organi, bubrezi, koža. Kralj pehara uspravno- fizičko zdravlje i tjelesna kondicija su na uzlaznoj putanji. Pojava Kralja pehara znači dobre vijesti i znak je da možete imati povjerenja u liječnike. Izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate jer su Vam potrebne dodatne smjernice. Osjećate se rastrganim u postavljanju granica. Ne znate kako istovremeno biti i strogi i puni ljubavi. Poslušajte tuđa iskustva i naučiti ćete kada treba i kako podvući crtu.

 

ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: Karta kraljice pentakla obrnuta označava period manjka kreativnosti i životne inspiracije uopće. Prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer ima osjećaj da ga “gušite”. Potreba za kontrolom i ljubomora izjeda i Vas, ne samo osobu sa kojom ste u vezi. Može označiti i sumnje i strahove. Previše mozganja i briga će dovesti do toga da potpuno izgubite samopouzdanje i Vaš napredak će samo stati. Vrijeme je za regeneraciju ako ste već u vezi/braku, morate „hraniti“ Vaš odnos i on će zaista procvjetati! Ako ste sami, potrebno je da se oslobodite ljubomore i posesivnosti jer ako Vaša simpatija to “namiriše” u startu loše Vam se piše!

POSAO: U obrnutom položaju desetka pehara može govoriti o tome da ne cijenite ono što imate. Vrlo je važno da stvari ne uzimate zdravo za gotovo. Moguće je i da niste zadovoljni nekim odnosom, što dalje može dovesti do neslaganja i loše komunikacije. Ovo se odnosi na odnose sa kolegama na poslu. Ovako okrenuta karta simbolizira neispunjenost, nisko samopouzdanje, nepovjerljivost i egocentrizam. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu, na postignuća, prijatelje i vezu. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnim i prestrašenim. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu.

ZDRAVLJE: Slabe točke- spolni organ, jajnici, prostata, mokraćni mjehur. Vitez pentakla uspravno ukazuje da razmislite o porocima i ostavljanju loših navika. Nadoknadite nedostatak sna i više se posvetite pravilnoj prehrani. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Svaka promjena koju sada učinite biti će veliki ulog u budućnost.

 

STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: Osmica pehara u obrnutom položaju obično označava borbu da se napusti stara situacija i krene naprijed. Možda ste previše vezani za prošlost. U nekim slučajevima, ukazuje na neku vrstu zavisnosti ili strah od samoće. Može postojati otpor prema sazrijevanju i odrastanju. Iako ste nezadovoljni, strahovi Vas sprečavaju da krenete dalje. Strah od zbližavanja također je prisutan. Možda ste distancirani od osoba kojima ste dragi. Možda je potrebno i da preispitate svoje odnose prije nego što zaključite da je dobro prekinuti ih. Postoji mogućnost da ćete zažaliti što ste pobjegli iz nečega što Vam je jako bitno. Moguće je i da ćete napraviti pogrešnu odluku. Poslušajte svoju intuiciju. Vrlo je važno da spoznate svoje prave emocije i ne dozvolite da Vaši strahovi utječu na njih. Oni koji budu hrabri i poslušaju svoje srce biti će spremni za novu fazu u svom životu. Sklopit će mir sa prošlošću i konačno se osjećati slobodno! Slobodni, očekujte osobu koja će Vas oboriti s nogu!

POSAO: Osmica pentakla uspravno obično predstavlja energiju koju osoba ulaže u usavršavanje svojih vještina. Obično se radi o potrebi da se nastavi školovanje kako bi se stekla nova znanja i vještine. Fokus je, dakle, na edukaciji. Ako ste tek počeli da radite neki novi posao, vjerovatno će Vam biti veoma zanimljiv i uzbudljiv. Usmjerili ste svu svoju pažnju na karijeru i veoma brzo ćete napredovati. Oni koji imaju malo iskustva u poslu kojim se bave će brzo biti zapaženi kao marljivi i predani radnici. Ponekad se ova karta može odnositi i na izbor da se započne nova karijera. Ovo je sjajan moment da iskoristite novu poslovnu šansu. Vjerovatno ćete se na početku osjećati kao „šegrt”, ali budite strpljivi, jer ćete uskoro steći nova znanja i sposobnosti. Ako ste u fazi traženja posla zaposliti ćete se na radnom mjestu koje je u skladu sa Vašom razinom vještina i obrazovanja. Financijski, nije vrijeme za laku zaradu; ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morat ćete se pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost- savjet: samo bez rizika i sve će biti ok.

ZDRAVLJE: Slabe točke- bedra, kukovi, jetra i žuč. Alkohol, cigarete i masna hrana, ono je što Vam najviše šteti. Zdravlje Vam se poboljšava, ali polako. Budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika. Vrijeme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovedu u isto takve situacije.

 

JARAC

jarac

LJUBAV: Kada se karta vrag pojavi u uspravnom položaju u otvaranju, obično govori o tome da je potrebno da prestanete razmišljati samo o sebi i počnete da mislite što možete uraditi za druge. Možda se osjećate kao da ste zarobljeni u svojim motivima i ambicijama. Ova karta obično govori o tome da smo previše vezani za materijalne stvari i za veze koje odavno ne funkcioniraju. Možda su Vaši strahovi ono što Vas vezuje za situacije koje Vas zapravo čine nesretnima. Dobro preispitajte svoju vezu/brak. Da li ostajete u vezi/braku zbog straha da ne ostanete sami? Da li Vas partner kontrolira? Da li imate potrebu da prekinete ljubavnu vezu/brak, ali zbog nečega ne možete? Možda ste rob svojih strahova. Možda ste previše vezani za prošlost. Sada je pravi moment da ispitate svoje strahove, ograničenja i loše stvari za koje ste vezani. Ukratko ova karta Vam često govori da je došlo vrijeme da prekinete lošu vezu/brak u kojoj se i Vi i Vaš partner osjećate sputano. Ako ste odlučni u tome da spasite odnos djelujte odmah, otvoreno razgovarajte s partnerom o vlastitim osjećajima i željama jer još ništa nije izgubljeno! Uvijek imate izbor koje ćete ponašanje odabrati. Vi imate izbor pobijediti sebe i napustiti dosadašnje obrasce ponašanja. Ako ste sami dobro razmislite da li zaista želite ozbiljnu vezu, da li ste spremni pristati na kompromis itd.

POSAO: Vitez štapova uspravno ukazuje- na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Očekujete li rezultate nedavnog intervjua biti će mnogo bolji od očekivanih. Novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedjeti. Smanjite troškove gdje god možete.

ZDRAVLJE: Slabe točke- koljena, kosti, zglobovi,zubi. Kralj štapova okrenut- važno je uvesti red i disciplinu. Obratite pažnju na prehranu, možda je potrebno napraviti test intolerancije na hranu. Posvetite se meditaciji jer ste na putu duhovnog istraživanja koje može biti vrlo zbunjujuće i iscrpljujuće.

 

VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: U obrnutom položaju, dvojka pehara ukazuje na privremeni rastanak ili raskid veze. Možda se plašite te mogućnosti. Netko je možda izdao Vaše povjerenje ili Vas nečije ponašanje veoma povređuje. Osjećate se odbijenim i napuštenim. Vaše zamisli idealne veze su se pokazale nerealnima. Prisutni su konflikti i disharmonija. Moguće su i svađe i neslaganja. Jedan od partnera ulaže u vezu daleko više od drugoga. Parovi koji su u vezi/braku se mogu „izgubiti“ svatko u „svom svijetu“. Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do postizanja zrelosti. Kako god, biti ćete na velikom testu, ako ga izdržite budite sigurni da će Vaša veza/brak opstati u budućnosti! Ako ste sami, pronađite više vremena da se posvetite prijateljima, izlazite i upoznati ćete zanimljivu osobu s kojom bi mogli ući u ludu avanturu a postoji šansa i za nešto više, samo nemojte imati strah od odgovornosti i sve će biti ok!

POSAO: Trojka pehara uspravno- očekujte slavlje. Trojka pehara se obično odnosi na dobre vijesti i sreću. Nemojte se iznenaditi ako dobijete vijesti o unapređenju. Vaš težak rad i posvećenost su se višestruko isplatili. Sada vjerovatno možete da promijenite život na bolje. U materijalnom smislu, ova karta obećava uspjeh. Šta god da započnete, posao će Vam cvjetati. Možda ćete upoznati značajne poslovne ljude na nekoj ceremoniji tipa vjenčanja… Sa financijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se na neplanirani trošak. Ovo je razdoblje u kojem morate obratiti pažnju na ovaj aspekt. Nije vrijeme za rizična ulaganja!

ZDRAVLJE: Slabe točke- gležnjevi, potkoljenice, nervni sistem, dišni organi. Odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Mjesec simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost, nesvjesno u nama. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. Mjesec Vam savjetuje da slušate svoje instinkte koji Vas upućuju na određena razmišljanja i akcije. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi.

 

RIBE

ribe

LJUBAV: U emotivnom smislu, osjećate se na neki način omalovaženim ili kao da ne dobivate ono što mislite da zaslužujete. Moguća je i loša komunikacija. Potrebno je da ustuknete i postavite prioritete. Ako se rasipate na mnogo strana, imati ćete problem da završite sve što ste započeli. Ova karta označava probleme u braku ili vezi. Ovako okrenuta šestica štapova simbolizira odgađanja, gubitak energije, nesporazume i manjak samopouzdanja. Pod hitno popričajte otvoreno s partnerom o svojim emocijama mogli bi se začuditi njegovom reakcijom i konačno obnoviti staru iskru. Ako niste u vezi ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali!

POSAO: Petica mačeva simbolizira manjak osjećaja za druge, konflikte, sebičnost. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna. S druge strane, karta Vas upozorava na to da ste sam sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom otkaza. Obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive.

ZDRAVLJE: Slabe točke- stopala (cirkulacija), vene, regulacija tjelesnih tekućina. Ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik. U ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste energije i znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.