Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za veljaču 2018. 

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za veljaču 2018.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: desetka pehara u obrnutom položaju- može govoriti o tome da ne cijenite ono što imate. Vrlo je važno da stvari ne uzimate zdravo za gotovo. Bitno je da voljenim osobama jasno stavite do znanja koliko Vam znače, ovo se posebno odnosi na djecu ako ih imate. Moguće je i da niste zadovoljni nekim odnosom, što dalje može dovesti do neslaganja i loše komunikacije. Ako ste u vezi/braku, moguće je da komunikacija sa partnerom nije na nivou koji Vi želite. Pokušajte biti otvoreni u komunikaciji i dovoljno fleksibilni, nemojte djelovati prestrogo ali ako vidite da do dogovora ne može doći dajte do znanja da nećete tolerirati neke situacije ako se nastave. Ako ste slobodni ova karta simbolizira neispunjenost, nisko samopouzdanje, samoprihvaćanje i nepovjerljivost. Ovo je razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu. Koncentriranost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnima i prestrašenima. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe!

POSAO: šestica štapova u obrnutom položaju- obično uključuje odlaganje. Možda se osjećate kao da nemate dovoljno energije da izgurate nešto do kraja ili Vam nedostaje samopouzdanja. Niste potpuno zadovoljni poslovnom i financijskom situacijom. U nekim slučajevima, ova karta može označavati neslaganja i konflikte u radnom okruženju. Osjećate se na neki način omalovaženo ili kao da ne dobivate ono što mislite da zaslužujete. Moguća je loša komunikacija na poslu ili rivalstvo. Moguće je da se previše trošite na poslu, ustuknite i postavite si prioritete! Ako se “rasipate” na previše strana imati ćete problem završiti sve što ste započeli i djelovati neprofesionalno. Bolji pristup je da se odmah na početku ogradite od naknadnih projekata a ako to nije moguće potražite pomoć od kolega. Ako ste nezaposleni ovaj period ukazuje na Vašu neodlučnost, gubljenje vremena na nepotrebne stvari i premalo uloženog truda kako bi dobili posao kojeg želite. Pazite se nekontroliranih emocija, potrebno je da se smirite i postavite si prioritete. Nemojte slati molbe samo da ih šaljete i za poslove koji Vam i nisu baš nešto samo da bi se zaposlili. Napišite bolje svoju zamolbu, upišite dodatni tečaj i krenite vjerovati u sebe- svoje sposobnosti! Financijski- smanjenje Vaših prihoda. Moguć je veći financijski problem u ovom periodu, obratite pozornost na to što ćete činiti sa novcem! Pokušajte stvoriti dodatnu zaradu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica pehara u uspravnom položaju- ukoliko osjećate zdravstvene probleme zavirite u djetinjstvo jer bi tamo mogao ležati korijen i uzrok problema – najvjerojatnije emocionalni. Terapija razgovorom je nešto što Vam u ovom razdoblju može pomoći. Što se tiče duhovnosti, ovo je razdoblje u kojem su Vam potrebni rituali. Ako Vam niti jedan ne pada na pamet, prisjetite se nekih tradicionalnih rituala koje ste upražnjavali u djetinjstvu.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: kraljica novčića u obrnutom položaju- bili u vezi/braku ili slobodni, ova karta može označavati pretjerano zaštitnički stav ili čak i “gušenje” drugih. Karta može označiti i Vaše sumnje i strahove. Previše mozganja i pretjerana briga će dovesti do toga da potpuno izgubite samopouzdanje i Vaš napredak će samo stati. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o problemima vezanim za kontrolu koji proizilaze iz osjećaja zavisti i ljubomore. Previše brinete oko toga kako djelujete drugima što Vas dovodi do sumnje u sebe tj. nesigurnosti. Oslobodite se i posesivnosti tj. potrebe za kontrolom (potencijalnog) partnera.

POSAO: snaga u uspravnom položaju- govori o novoj mogućnosti koja zahtjeva prihvaćanje nekog rizika. Ovo je vrijeme da budete hrabri! Riješavate svoje unutrašnje konflikte zahvaljujući tome što ste postali svjesni svojih mračnih nagona i lakše Vam je da ih kontrolirate. Diplomatski pristup i samokontrola su Vaši najbolji saveznici! Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Financije-solidno ćete stajati s novcem ali pokušajte barem malo uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kočija u uspravnom položaju- odličnog ste zdravlja, pravo je vrijeme da se počnete ozbiljnije baviti nekim sportom. Duhovnost- moguće je da ćete putovati na mjesta koja će biti povoljna za duhovni rast i razvoj. Prihvatite svaki seminar ili predavanje na koje ćete naići jer ćete u ovom razdoblju od toga svakako imati koristi.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: vitez pehara u obrnutom položaju- može označavati prijevaru i manipulaciju, bilo s Vaše ili partnerove strane. Pazite se nevjere! Vi ili partner se možete bojati vezivanja i zbližavanja. Možete Vi ili Vaš partner biti potpuno izgubljeni u vezi/braku i neodgovorni. U svakom slučaju ova karta govori da će doći u ovom periodu do neslaganja ili sukoba interesa jer se Vaše vrijednosti i ideali ne podudaraju sa partnerovima. Može Vas pratiti osjećaj zarobljenosti. Karta govori o nedostatku mašte ili kreativnosti u Vašem odnosu, potrudite se osvježiti odnos ukoliko Vam je još stalo do Vašeg partnera! Otvoren razgovor je neizbježan ako ga mislite zadržati! Slobodni- karta govori o Vašem nedostatku fokusa, letargiji i manjku energije. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema ljudima, moguće da imate problem sa nepovjerenjem i nekim predrasudama. Nemojte da zbog toga propustite ljubavnu priliku koja bi se mogla pojaviti ovaj mjesec!

POSAO: mag u obrnutom položaju- predstavlja nedostatak usmjerenja i govori da ne koristite u potpunosti svoje vještine i talente kako biste postigli svoje ciljeve. Iako možda imate sve što Vam je neophodno, manjak samopouzdanja blokira Vaš napredak. Možda netko namjerno sabotira Vaše napore obmanjujući Vas ili ste možda previše opterećeni potrebom da kontrolirate situaciju. Ovo nije dobar period da napustite siguran posao kako biste prihvatili neku novu priliku! U svakom slučaju pazite se prijevare i laži u Vašem poslovnom okruženju. Nezaposleni budite iskreni prema sebi, nedostatak usmjerenja Vas obeshrabruje ali to nije razlog da odustanete od sebe! Financijski- stojite loše, pokušajte naći priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite svaku ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka pehara u obrnutom položaju- razmislite na koje načine možete poboljšati vlastito zdravlje – prehranom, tjelovježbom, opuštanjem…što god ste utvrdili da Vam godi počnite primjenjivati jer sve što sada uložite u zdravlje višestruko će Vam se isplatiti! Duhovnost- u ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, nakon ovog perioda bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima. Nemojte oklijevati u prihvaćanju duhovnog učitelja!


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: četvorka štapova u obrnutom položaju- značenja ove karte obično se odnose na osjećaj nesigurnosti i razočarenja. Može se dogoditi neko odlaganje ili prepreka koja Vas sprečava da ostvarite neki zajednički cilj sa partnerom. Dobra stvar je to što je taj zastoj samo privremen. Ako je riječ o nekretninama, ova karta može predstavljati konflikte i prepreke, nije vrijeme za brzoplete odluke, radije pričekajte da prođe ovaj period! Nemojte se zatvarati u sebe, bitno je da o svemu što Vas muči otvoreno razgovarate sa partnerom! Ako ste slobodni nemojte da Vas prošlost proganja, morate se riješiti vlastite nesigurnosti i razočarenja u ljude!

POSAO: kraljica štapova u uspravnom položaju- biti ćete ambiciozni, komunikativni, energični. Pokušavati ćete održavati ravnotežu, podjednako se posvetiti poslu koliko i obitelji. Nezavisnost u poslovnom okruženju će Vam biti vrlo važna. Naći ćete se u centru pažnje i osvojiti druge svojim šarmom. Isto tako, zrela žena Vam može ponuditi koristan poslovni savjet, poslušajte je! Što se tiče poslovnih projekata možete očekivati uspješan ishod. Usmjerenost na ono što radite će Vas lako izdvojiti iz mase i možete očekivati pohvale za dobro urađen posao. Ovo je period kada imate hrpu novih ideja i puno entuzijazma da ih sprovedete u djelo. Sada je vrijeme za akciju! Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate “unutarnji glas” i imati ćete velike uspjehe postignute u kratkom vremenu. Ako tražite posao biti ćete strpljivi, kreativni, vrlo hrabri ali i realistični. Prepustite se intuiciji i prednost neka imaju emocije nad razumom. Poslovna prilika koja je vrlo primamljiva stiže do Vas a moguće je da će ukoliko je prihvatite ona od Vas zahtjevati drugačiji način života (npr. da se zbog posla preselite). Puno će Vam pomoći ženska osoba koja vjerovatno ima svijetliju kosu. Financijski- nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar priljev novca. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica pehara u obrnutom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće- nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema! Duhovnost- potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Osigurajte si vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: ljubavnici u obrnutom položaju- govori o tome da imate problem u ljubavnoj vezi/braku. Mogući su sukobi i povrijeđenost. Sada je pravi trenutak da preispitate da li je Vaša veza/brak zaista dobar. Vi ili Vaš partner možda niste spremni da se obavežete, mogući su sukobi zbog neodgovornosti jednog od vas dvoje. Ova karta također može ukazivati na nevjeru. Jedan od partnera nije dovoljno zreo za ozbiljnu vezu ili ne želi prihvatiti odgovornosti koje dolaze. Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do sazrijevanja i demonstracija vlastite zrelosti. U svakom slučaju ova karta ukazuje kako je potrebno biti odgovorniji u odnosu. Ova karta govori i o mogućnosti prekida veze/braka ali u većini slučajeva govori (samo) o problemima u istoj. Moguće je i da je potrebno da jedan partner poradi na podizanju samopouzdanja onom drugom. Potrebna je veća podrška u odnosu. Na drugom nivou, ova karta može govoriti o tome da niste izabrali pravi put i Vaš moralni integritet je doveden u pitanje. Sada morate preispitati svoj put ka individualizaciji. Da li pridajete previše pažnje partneru a zanemarujete sebe? Da li partnera promatrate više kao roditeljsku figuru nego kao partnera? Ako je tako, to Vam nikako ne ide u korist. Možda ostajete u nezadovoljavajućoj vezi/braku jer se bojite ostati sami. Što god da je u pitanju, na kraju ćete morati prihvatiti činjenicu da je sasvim normalno i u redu biti i bez partnera. Ako ste slobodni ova karta simbolizira strah od odgovornosti (ulaska u vezu) i nevjeru, možete doći u iskušenje da započnete tajnu/zabranjenu vezu- sa osobom koja je već u vezi ili braku, ali budite spremni suočiti se sa izazovima ako do komplikacija dođe!

POSAO: obješeni u obrnutom položaju- upozorava Vas da niste iskreni prema sebi. Stanite na loptu i razjasnite si vlastite motive i ciljeve, nemojte bježati od istine. Dva su scenarija- prvi je da Vas ova karta upozorava na sebičnost i škrtost u vlastitim postupcima. Potreba za materijalnim u Vama izaziva frustraciju. Možda previše „živite u prošlosti“ ili ste preopterećeni kontrolom svojih planova i njihovih ishoda. Vrijeme je da promijenite način na koji pristupate i sebi i drugima, budite sigurni da će uz malo napora stvari postati puno jednostavnije i lakše! Drugi scenarij je da se možda previše žrtvujete kako biste ljude oko sebe učinili sretnima. Da li se odričete nečega što zapravo služi Vašim potrebama? U pitanjima vezanim za novac ova karta je savjet da financijska ulaganja mogu propasti. Ovo nije period za financijske rizike. Ako čekate da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji ova karta pokazuje da se neće riješiti povoljno po Vas!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica štapova u obrnutom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze, samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu! Duhovnost- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta!


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: kraljica mačeva u obrnutom položaju- je žena koju vodi osvetoljubivost. Ona je žena koja može na neki način pokušati da Vas ugrozi. Sklona je ogovaranju i izvrtanju činjenica. Budite oprezni i razmislite da li ste nekad nekoga ostavili bijesnim. Veoma je važno da se suočite sa svojim osjećajima. Netko može pokušati da Vas izmanipulira silom ili zastrašivanjem. Provjerite sve informacije koje dobijete! U nekim slučajevima moguće je da će Vam se u odnos umiješati majka – dajte joj do znanja gdje su granice preko kojih nikako ne smije! Ova karta Vas upozorava da ste stavili naglasak samo na intelektualnu komponentu, što može uzrokovati potpuno isključivanje osjećaja. Važno je da ostanete uravnoteženi, fer i da nikome ne sudite! Ova karta govori o potrebi da se povežete sa svojim emocijama, nemojte biti otuđeni od ljudi! Zaključak: bili u odnosu ili slobodni ovako okrenuta karta simbolizira ogovaranja, otuđenje od ljudi, unutarnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarnjeg glasa, pristajanje na stvari koje nisu za Vas pozitivne. Kraljica mačeva upozorava Vas da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili funkcionirati. Savjetuje Vam da obratite pažnju na što pristajete; ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posljedice bi mogle biti prilično značajne!

POSAO: sedmica štapova u obrnutom položaju- karta ukazuje na manjak energije ili odlučnosti kada se suočite sa nekom preprekom. Jednostavno želite pobjeći od problema ili izbjeći sukob. Uspjeti ćete samo ako ne prepustite “meč” suparniku. U pojedinim slučajevima, najveća prepreka je to što se bojite budućnosti, a ne konkurencija. Ako ne budete pažljivi, mogli biste propustiti neke sjajne poslovne prilike! Ova karta se često odnosi i na manjak samopouzdanja i hrabrosti. U takvim situacijama morate pronaći snagu u sebi i vjerovati da ipak jeste sposobni da savladate prepreke. Ne dozvolite drugima da Vas zaplaše ili iskorištavaju! Ako ste nezaposleni borite se sa osjećajem nemoći i nedoraslosti. Bojite se budućnosti i toga da pred Vama stoje mnoge prepreke u kojima se nećete osjećati doraslo. Takvim stavom već se unaprijed osuđujete na propast. Upamtite da Vi nad sobom imate kontrolu i da ništa nije unaprijed izgubljeno. Karta Vas samo upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju u koju su Vas upravo one dovele kako bi uspješno prevladali poteškoće. Nemojte pristajati na svaku poslovnu ponudu i ne dajte da Vas (potencijalni) nadređeni iskorištava! Financijski- ne stojite bajno ali to je sve zbog Vas samih, karta Vas upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju kako bi uspješno prevladali financijske poteškoće. Nemojte dozvoljavati drugima da Vas iskorištavaju!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pustinjak u obrnutom položaju- pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje- zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja. Nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću. Karta Vas upozorava da će ovaj period biti ispunjen osjećajima odbačenosti, usamljenosti, bespomoćnosti i nesvrhovitosti ali morate shvatiti da ste sami sebi najveći neprijatelj. Vrlo je važno da poslušate dobronamjerni savjet osobe kojoj je stalo do Vas!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: kralj štapova u obrnutom položaju- ako ste u vezi/braku ova karta može ukazivati na razmirice koje proizilaze iz netolerancije i tvrdoglavosti. Ova karta predstavlja osobu koja je netolerantna, nestrpljiva i uvjerena da je uvijek u pravu a to možete biti ili Vi ili Vaš partner. Ako Vaš partner pokušava da Vas kontrolira ili manipulira Vama, branite svoje stavove! Morate razviti jači osjećaj nezavisnosti! Sa druge strane, možda je potrebno da razmislite o svom ponašanju, možda su Vaše akcije prema partneru bezosjećajne ili čak i tiranske. Važno je da ne namećete svoje stavove partneru jer Vas to može dovesti do potpunog udaljavanja od njega. Ako ste slobodni ovako okrenuta karta simbolizira ili da ste neodgovorni i želite pobjeći od vezivanja pod svaku cijenu pa zbog toga ispašta Vaš potencijalni ljubavni partner ili s druge strane imate posla sa osobom koja se prema Vama ponaša kruto, egoistično i tvrdoglavo. U svakom slučaju dobro preispitajte svoje ponašanje i budite iskreni prema sebi!

POSAO: dvojka novčića u uspravnom položaju- simbolizira prilagođavanje, balansiranje ali i fizički-psihički umor. Kada se ova karta pojavi gotovo uvijek Vam govori da ste iscrpljeni i upozorava Vas da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti. U ovoj ste fazi života fokusirani na dvije stvari, na dva životna aspekta koja Vam oduzimaju puno energije. Potrudite se da Vam još nešto ne zasmeta tj. da se ne pojavi i treća stvar sa kojom ćete se morati boriti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Istina je da se događaju veliki projekti i da posla imate više no obično ali fokusirajte se samo na bitno, nemojte biti površni. Podijelite odgovornost sa kolegama, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Ako tražite posao pošaljite samo nekoliko molbi kojima ćete se posvetiti kvalitetno. Bili zaposleni ili ne pokušajte se što više koncentrirati jer temeljitost Vam u ovom periodu nije jača strana. Financijski ste slabi ali nemojte dopustiti da Vas osjećaj nemoći i frustracija preplave. Ono što u ovom periodu možete učiniti je to da ne gomilate dugove. Nemojte trošiti energiju na ono na što ne možete utjecati! Postavite si prioritete!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka pehara u uspravnom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Pozitivan stav koji trenutno imate Vašem zdravlju čini puno dobroga! Rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: šestica novčića u uspravnom položaju- karta označava period napretka i Vašeg nesebičnog ljubavnog davanja. U ovom periodu biti ćete velikodušni prema partneru i svim voljenim osobama. Osjećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako ste sami ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali- potrudite se da svi oko Vas znaju da tražite “onu/onog pravu/pravog”. Kako ova tarot karta balansira i vlada ravnotežom, možete očekivati da stvari budu u harmoniji te se opustiti jer je ovaj period za Vas period stabilnosti. Preplaviti će Vas osjećaji sreće, zadovoljstva, bit ćete spremni opustiti se i napokon uživati u sadašnjem trenutku! Možete dobiti poklon od voljene osobe- u svakom slučaju čeka Vas neka vrsta ugodnog iznenađenja!

POSAO: viši sud u obrnutom položaju- govori o tuzi, izolaciji i poteškoćama da se prevaziđu prepreke. Možda ste primorani da se suočite sa posljedicama svojih starih odluka i iz njih izvučete vrijedne pouke. Ovo je odličan period da poduzmete konstruktivne mjere. Moguće je i da se bojite donjeti neku bitnu odluku ali promjena je neizbježna! Ako ne želite prihvatiti promjene, umjesto napretka dočekati će Vas stagnacija! Neželjene promjene Vam mogu izazvati osjećaj gubitka kontrole i bespomoćnosti. Ova karta je znak da pustite “višu silu” da Vas vodi. Bili zaposleni ili ne ova karta govori da imate sklonost kritiziranju i osuđivanju drugih, izbjegavate odgovornost, neodlučni ste i imate strah od budućnosti. Vjerojatno je da ćete se morati suočiti sa posljedicama grešaka koje ste činili u prošlosti. Ovako okrenuta karta ozbiljno Vam poručuje da naučite praštati i da krenete dalje sa svojim životom! Financijski ne stojite dobro, nemojte previše očekivati u ovom periodu ali važno je da budete strpljivi i imate dovoljno samokontrole pri trošenju! Odluke donosite polako i oprezno!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u obrnutom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude. Nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik! U ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: devetka pehara u obrnutom položaju- bili slobodni ili u vezi/braku, ova karta može govoriti o tome da imate nerealna ljubavna očekivanja. Karta ukazuje i da možda previše pažnje poklanjate svojim potrebama. Previše ste ekstravagantni ili ste se odali porocima. Ako ste u vezi/braku, ova karta ponekad može ukazivati da je jedan partner emotivno ovisan o drugome što u odnos unosi nemir i svađe. Sa druge strane, ova karta može ukazivati i na površnost/bezosjećajnost Vas ili partnera. U svakom slučaju, bitno je da ne zaboravite tko ste u suštini ali i da se ne promijenite na gore zbog slijepe fokusiranosti na ostvarenje ciljeva! Bili u vezi/braku ili slobodni ova karta ukazuje na nemogućnost promjene, frustraciju, stagnaciju i poroke. Ovako okrenuta karta upozorava Vas na činjenicu da Vam se zbog nerealnog gledanja na (potencijalnog) partnera nijedna vrata ne otvaraju i niste u mogućnosti ići korak naprijed. Posvetite se više svemu što radite, budite dosljedni, odgovorni ali i objektivni-realni i ispraviti ćete grešku koju ste putem propustom učinili. Svakako pripazite da ne izgubite sliku o vlastitom “ja” ali klonite se beskorisnih rasprava i ne budite arogantni i tašti.

POSAO: petica mačeva u obrnutom položaju- obično ukazuje na to da poslovna situacija neće imati povoljan ishod. Nepoštenje i zastrašivanje utječu na trenutne okolnosti. Možda se osjećate poniženo i bijedno. Možda Vas čak netko i zlostavlja na neki način. Ova karta također predstavlja potrebu da preispitate svoj osjećaj da ste žrtva. Glumite li žrtvu? Krivljenje drugih za svoje greške samo će pogoršati stvari. Ovo je trenutak da preuzmete odgovornost za svoje postupke! Možda je Vaše samopouzdanje poljuljano zbog nekog neuspjeha ili poniženja. Vidite što se može popraviti i poradite na tome! Na psihološkom nivou, označava unutrašnje konflikte i bitke sa samim sobom. Vaša djela mogu biti kontradiktorna sa Vašim stavovima i vrijednostima. Pazite se potrebe za ogovaranjem i pasivno agresivnog ponašanja, takvo ponašanje Vas nigdje neće dovesti! Pažljivo se zapitajte tko je osoba na koju se možete osloniti i sačuvajte svoj unutarnji mir! Obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka štapova u obrnutom položaju- stres i brige škode Vašem zdravlju- najviše pati krvožilni sustav stoga izbjegavajte alkohol i nikotin. Pijte više vode nego inače, potrudite se da nekoliko puta dnevno učinite vježbe disanja. Morate u ovom razdoblju skupiti snagu i staviti zdravlje na prvo mjesto. Boravak u prirodi i vježbanje biti će Vam od velike pomoći. Nemoguće je da osjećate duhovni mir kada ste cijelo vrijeme u akciji. Trčite kao “muha bez glave” što Vam zadaje mnoge unutrašnje nesporazume. Uzmite malo vremena za sebe, slušajte muziku i bar nakratko odlutajte od briga i žurbe.


 Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: sunce u obrnutom položaju- bili slobodni ili u vezi/braku- neće se ostvariti sve što ste očekivali. Moguće je da imate nerealna ljubavna očekivanja! Ponekad ova karta govori o aroganciji. Ovo je dobar period da razmislite zašto želite postići uspjeh u vezi/braku? Da li je jedini razlog Vaš ego? Ili to što se uspoređujete sa drugima? Netko u odnosu ima osjećaj bezvrijednosti. Moguće je da je Vaš pogled na svijet baziran na sumnjama i negativnosti. Sada trebate promijeniti način razmišljanja. Možda ste bez energije i anksiozni što može dovesti do svađa i nesporazuma. Možda se osjećate nevoljenima i mislite da Vas partner ne poštuje. U svakom slučaju niste zadovoljni u kojem smjeru ide odnos, otvoren razgovor je pod hitno potreban!

POSAO: osmica novčića u obrnutom položaju- može predstavljati stagnaciju na polju karijere ili nezadovoljstvo poslom. Nemojte izbjegavati svoje obaveze i tražiti najlakši način da ih se riješite. Moguće je i da imate problema na poslu. Vaše nestrpljenje može Vam samo ići na štetu i dovesti Vas u nepriliku. Ova karta govori da svoje potencijale možete iskoristiti puno bolje i više. Ovo se posebno odnosi na korištenje znanja i vještina koje posjedujete. U nekim slučajevima ova karta može govoriti o tome da mislite da zavisite isključivo od pomoći drugih i poručuje Vam da sami preuzmete odgovornost za ono što radite! Sa druge strane, možda ste nezadovoljni svojim trenutnim položajem u okruženju u kojem radite. Nastavite učiti i stjecati nove vještine-  što više znate o onome što morate raditi to će Vam se više i isplatiti! Financijski- nije vrijeme za laku zaradu, ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morati ćete se dobro pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka mačeva u uspravnom položaju- u ovom razdoblju najviše Vam problema zadaju vlastite emocije. Popričajte sa nekime u koga imate povjerenja, ako imate mogućnosti posjetite terapeuta kako bi ispravno kanalizirali potisnute emocije i uspostavili ravnotežu. Duhovnost- iako mnogi oko Vas ne odobravaju put kojim idete, budite uporni i samo nastavite istim putem. Imate osjećaj da ste u disbalansu i da nemate životne energije, posvetite se meditaciji!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: kralj pehara u uspravnom položaju- u ljubavnim pitanjima ova karta predstavlja mudrog i suosjećajnog partnera- emotivno zrelog. Dakle ako ste u vezi/braku Vaš odnos će se produbiti. Bitno je samo da u odnosima sa drugima ostanete fleksibilni i da ne racionalizirate stvari jer ova karta govori Vam da se okrenete svojim emocijama. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive. Kralj pehara može predstavljati i suosjećajnog prijatelja/prijateljicu ili nekoga tko Vam daje pametan ljubavni savjet. Bili u odnosu ili slobodni, ova karta govori da ćete u ovom periodu postati  svjesni sebe, pomiriti se sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Karta predstavlja odlučnost da se djeluje. Ovo je period kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate.  Karta Vas podsjeća na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama!

POSAO: svijet u obrnutom položaju- obično predstavlja odlaganje uspjeha. Možda se osjećate nesigurnima i “zakočenima”. Sad je vrijeme da sagledate sve faze svog putovanja. Da li ste ostavili nešto nedovršeno? Ovo je odličan period da preispitate sebe. Strah je najveća prepreka osobnom razvoju. Ova karta ponekad govori o tome da Vas strah sprečava da ostvarite svoje ciljeve. Možda ne radite u skladu sa namjerama Svemira. Moguće je i da Vam je jednostavno lakše ići linijom manjeg otpora i prepustiti se, nego da razmislite o situaciji. Nezainteresiranost Vas sprečava da postignete svoje ciljeve. U svakom slučaju ova karta govori o tome da nešto nije dovršeno i kompletno. U određenom smislu, postoji kod Vas i opiranje promjeni. Nova iskustva Vam djeluju zastrašujuće. Postoji još puno prilika koje trebate razmotriti ali tek nakon što završite proces transformacije! Ne dozvolite da Vas preplavi osjećaj frustracije! Financije- ovako okrenuta karta upozorava Vas na činjenicu da Vam se zbog nedovršenog posla nijedna vrata ne otvaraju i niste u mogućnosti ići korak naprijed. Posvetite se više svemu što radite, budite dosljedni i odgovorni i ispraviti ćete grešku koju ste putem propustom učinili! U svakom slučaju budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka mačeva u obrnutom položaju- dobrog ste zdravlja, pravo je vrijeme da se počnete baviti nekim sportom. Četvorka mačeva upozorava Vas da uzmete vrijeme koje će biti samo Vaše kako bi ponovno uspostavili otvorenost i protočnost energije kojom ste ispunjeni. Vaš duh vrišti za samoćom! Moguće je povremeno javljanje osjećaja nesvrhovitosti. Sami ćete sebi biti najveći neprijatelj, vrlo je važno da poslušate dobronamjerni savjet osobe kojoj je stalo do Vas!


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: pravda u obrnutom položaju- karta ima više tumačenja pa može govoriti o tome da Vam se u ljubavnom odnosu događaju stvari/situacije koje nisu sasvim fer. Nisu isključene lažne optužbe za nešto. Moguće da partner donosi odluke na osnovu nekih predrasuda. S druge strane, ova karta može predstavljati i potrebu da donesete odluke čije ste preispitivanje odlagali i nerado razmišljali o njima. Moguće je da ste sve uzeli zdravo za gotovo i niste vidjeli da Vam Vaši postupci zapravo idu na štetu. Zato se možete suočiti sa zastojem ili odlaganjem da dobijete nešto što smatrate da zaslužujete. Da li ste možda bili lijeni i neodlučni u vezi/braku? U svakom slučaju, ova karta uvijek predstavlja neku vrstu neravnoteže. Možda ste bili previše usmjereni na svoj položaj i status u društvu i pri tome zanemarili partnera. Što god bilo u pitanju, karta Vam govori da morate postići ravnotežu između svjesnih i nesvjesnih želja. Krajnji cilj je da ih uskladite tako da rade u Vašu korist. Karta se ponekad odnosi i na pravna pitanja. Upozorava da izvinjenje koje očekujete nećete dobiti. Netko tko posjeduje moć i autoritet zloupotrebljava tu svoju moć što može utjecati na tok događaja koji priželjkujete. Pravna pitanja mogu postati teret i prolongirati se. Razmotrite sve što osjećate nepravednim, jer ako nešto uradite po tom pitanju može Vas skupo koštati. Nemojte uzimati pravdu u svoje ruke! Ako ste slobodni ova karta Vas upozorava da dobro preispitate svoje ponašanje! Da li ste sigurni što želite? Kakvog partnera zapravo tražite? Važno je da budete sigurni u ono što tražite i da ne šaljete pogrešne signale jer možete u ovom periodu djelovati vrlo zbunjujuće za drugu stranu.

POSAO: visoka svećenica u obrnutom položaju- ovo je znak da ne slušate ono što Vam govori intuicija. Ako pokušavate da se što više oslonite na racio, to može loše utjecati na Vaše sposobnosti odlučivanja i rješavanja problema. Možda Vaša podsvijest pokušava da Vam kaže nešto što ne želite čuti. Ovo se obično događa kad nešto bolno što ste potiskivali pokušava “izaći na površinu”. U tom slučaju dozvolite tim osjećajima da se “oslobode” i ne pokušavajte da ih potisnete ili negirate. Nešto što ne znate ili pogrešna informacija može loše utjecati na Vaše odluke, pa se zato uvjerite da znate sve što je potrebno prije nego što nastavite ono što ste započeli. Moguće da ćete razotkriti nešto što se od Vas tajilo. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mjestu, nemojte u njima sudjelovati. I što je najvažnije, nemojte reći “da” u situaciji ili osobi kada u sebi zaista mislite “ne”! Nezaposleni- ova karta šalje Vam signale da se pouzdate u svoje osjećaje, da vjerujete intuiciji, prepoznate svoje talente, potencijale i beskonačne mogućnosti koje su skrivene u Vama. Nemojte misliti da su drugi bolji od Vas, prijavite se na radno mjesto koje želite, poradite na svom samopouzdanju! Financijski- budite na oprezu, netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija, neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vrag u obrnutom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju!