Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za veljaču 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za veljaču 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: as pehara u uspravnom položaju- obično označava nove početke, posebno u ljubavnom smislu. Ovo uključuje ulazak u vezu, zaruke, brak ili trudnoću. Ova karta obično donosi pozitivne vijesti i početke u smislu nove veze, rođenja djeteta, neke nove ideje ili inspiracije. Takođe predstavlja i duhovno prosvjetljenje i intuitivni razvoj. Ovo je siguran znak da ste ispunjeni ljubavlju. Vaše emocije su u ovom periodu vrlo intenzivne. Ova karta obično sugerira ulazak u novu vezu koja može voditi ka nečem dugoročnijem- govori o dubokoj povezanosti. Ako ste već u vezi/braku Vaša će povezanost i intimnost sa partnerom dostići viši nivo. Ako ste sami, ljubav je u zraku- neka osoba će Vas na prvu osvojiti! As pehara može označiti i trudnoću pa ukoliko je ne želite u ovom periodu svakako vodite računa o zaštiti!

POSAO: visoka svećenica u obrnutom položaju- ovo je znak da ne slušate ono što Vam govori intuicija. Ako pokušavate da se što više oslonite na racio, to može loše utjecati na Vaše sposobnosti odlučivanja i riješavanja problema. Možda Vaša podsvijest pokušava da Vam kaže nešto što ne želite čuti. Ovo se obično događa kad nešto bolno što ste potiskivali pokušava “izaći na površinu”. U tom slučaju dozvolite tim osjećajima da se “oslobode” i ne pokušavajte da ih potisnete ili negirate. Nešto što ne znate ili pogrešna informacija može loše utjecati na Vaše odluke, pa se zato uvjerite da znate sve što je potrebno prije nego što nastavite ono što ste započeli. Moguće da ćete razotkriti nešto što se od Vas tajilo. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mjestu, nemojte u njima sudjelovati. I što je najvažnije, nemojte reći “da” u situaciji ili osobi kada u sebi zaista mislite “ne”! Nezaposleni- ova karta šalje Vam signale da se pouzdate u svoje osjećaje, da vjerujete intuiciji, prepoznate svoje talente, potencijale i beskonačne mogućnosti koje su skrivene u Vama. Nemojte misliti da su drugi bolji od Vas, prijavite se na radno mjesto koje želite, poradite na svom samopouzdanju! Financijski- budite na oprezu, netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija, neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: luda u uspravnom položaju- pripazite na ozljede. U prometu budite sto posto koncentrirani i usredotočeni! Ne pričajte na mobitel dok vozite, ne vozite pod utjecajem alkohola! Ako imate problema sa zdravljem dobro provjerite liječnika kojeg posjećujete jer bi njegova kompetencija mogla biti upitna. Svakako potražite još jedno mišljenje! Što se duhovnosti tiče, u fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj i prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: mag u obrnutom položaju- predstavlja Vaš nedostatak usmjerenja. Možda partner namjerno sabotira Vaše napore lažući Vas ili ste možda previše opterećeni potrebom da kontrolirate situaciju da ste zaboravili što to znači opuštenost i pokazivanje pravog “ja” u odnosu. Vrlo često ova karta govori o tome da se u vezi / braku jedan partner fokusira samo na ispunjavanje svojih potreba, ostavljajući drugu osobu razočaranom i neispunjenom. Nedostatak otvorene komunikacije glavni je problem, pokušajte se Vi prvi otvoriti partneru a ako nikako ne ide ozbiljno razmislite o odlasku. Ako ste slobodni zapitajte se zašto je to tako- da li ste previše egoistični, sebični- mislite samo na svoje potrebe? Da li s druge strane imate problem sa samopouzdanjem? Što god bilo ova karta se prije svega odnosi na komunikaciju i stjecanje znanja. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Mag karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo.

POSAO: četvorka štapova u uspravnom položaju- je karta slavlja. Predstavlja period stabilnosti i napretka, što je direktan rezultat Vaše energije, strasti i posvećenosti postizanju ciljeva koje ste sebi postavili. Vrijeme je da uživate u onome što ste postigli. Stvari su konačno došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh i nagrade. Kreativni poduhvati će se sada isplatiti. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće/stana. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine! Ako ste nezaposleni očekujte da ćete dobiti posao kakav ste sanjali, nemojte biti skromni, šaljite molbu i tamo gdje je inače ne biste slali. Na planu financija čeka Vas “nategnut” period, imati ćete osjećaj da nećete moći/stići podmiriti sve dospjele obveze na vrijeme, ali nemojte očajavati zbog toga jer ćete već za nekoliko tjedana uspjeti stvari postaviti na način da budete vrlo zadovoljni!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vrag u uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće- nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: as štapova u uspravnom položaju- je povezan sa kreativnošću i novim idejama. Predstavlja moć, plodnost, nove početke i energiju. Možete očekivati nove ljubavne prilike. Možda je na pomolu nova veza. Očekujte snažna osjećanja koja će utjecati na Vaš životni pravac i ciljeve. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju. Iskoristite energiju kako biste krenuli naprijed. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate. Ako ste već duže vrijeme nezadovoljni partnerom možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite partnera. U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja. As štapova je karta privlačnosti i seksualnosti. Ako ste sami, ova karta može biti predznak- ulazak neke značajne osobe u Vaš život. Ta veza će sigurno biti vrlo strastvena! Oni koji su u vezi/braku će osjetiti nov nalet strasti. U nekim slučajevima, ova karta se može odnositi i na plodnost, trudnoću i rođenje djeteta. U slučaju da ne planirate trudnoću na vrijeme se zaštitite!

POSAO: trojka štapova u uspravnom položaju- ova karta simbolizira suradnju, napredak i ekspanziju, nagradu i pripremu. Ukazuje na dobar razvoj financijske situacije. Nakon poteškoća na koje ste nailazili postižete uspjeh. Karta ukazuje na uspješno razdoblje koje je obilježeno priznanjima, napredovanjem, širenjem posla i novim projektima. Budite ponosni na rješenja koja nudite i sam Vaš nastup koji pokazujete na radnom mjestu. Budite ponosni na sebe i nemojte se bojati to isto i pokazati. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati pozivnicu za neki značajan događaj ili novu poslovnu ponudu. Možda ćete dobiti neke dobre vijesti vezane za projekt na kojem radite ili za potencijalni posao. Moguće je i da ćete uskoro otići na poslovni put ili poželjeti da svoj posao proširite i na nekom drugom mjestu. Ova karta je ohrabrenje da surađujete sa drugima. Ovo je period u kojem ćete vjerovatno dolaziti u situacije da radite u timu i dijelite svoje ideje sa kolegama. Bitno je da im dozvolite da Vam pomognu jer će Vam to puno pomoći u završetku projekta. Ako ste u fazi traženja posla ova karta ukazuje na radno mjesto sa kojim ćete biti zadovoljni. Savjet što se tiče financija: nemojte precijeniti vlastitu financijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane ali udijelite dio onoga što imate potrebitima! Ova karta obećava poboljšanje materijalne situacije. Ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji bliži se trenutak kada će to biti riješeno povoljno po Vas.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pustinjak u uspravnom položaju- pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje, zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja! Što se tiče duhovnosti- nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću. Meditirajte, opustite se.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: pravda u obrnutom položaju- karta ima više tumačenja pa može govoriti o tome da Vam se u ljubavnom odnosu događaju stvari/situacije koje nisu sasvim fer. Nisu isključene lažne optužbe za nešto. Moguće da partner donosi odluke na osnovu nekih predrasuda. S druge strane, ova karta može predstavljati i potrebu da donesete odluke čije ste preispitivanje odlagali i nerado razmišljali o njima. Moguće je da ste sve uzeli zdravo za gotovo i niste vidjeli da Vam Vaši postupci zapravo idu na štetu. Zato se možete suočiti sa zastojem ili odlaganjem da dobijete nešto što smatrate da zaslužujete. Da li ste možda bili lijeni i neodlučni u vezi/braku? U svakom slučaju, ova karta uvijek predstavlja neku vrstu neravnoteže. Možda ste bili previše usmjereni na svoj položaj i status u društvu i pri tome zanemarili partnera. Što god bilo u pitanju, karta Vam govori da morate postići ravnotežu između svjesnih i nesvjesnih želja. Krajnji cilj je da ih uskladite tako da rade u Vašu korist. Karta se ponekad odnosi i na pravna pitanja. Upozorava da izvinjenje koje očekujete nećete dobiti. Netko tko posjeduje moć i autoritet zloupotrebljava tu svoju moć što može utjecati na tok događaja koji priželjkujete. Pravna pitanja mogu postati teret i prolongirati se. Razmotrite sve što osjećate nepravednim, jer ako nešto uradite po tom pitanju može Vas skupo koštati. Nemojte uzimati pravdu u svoje ruke! Ako ste slobodni ova karta Vas upozorava da dobro preispitate svoje ponašanje! Da li ste sigurni što želite? Kakvog partnera zapravo tražite? Važno je da budete sigurni u ono što tražite i da ne šaljete pogrešne signale jer možete u ovom periodu djelovati vrlo zbunjujuće za drugu stranu.

POSAO: sedmica mačeva u obrnutom položaju- ukazuje da ćete dobiti izvinjenje ili na neki način konačno dobiti potvrdu svog rada. Nešto što Vam je bilo “uzeto” biti će Vam vraćeno. Možete biti iskritizirani od strane kolege ili šefa ali će kritika biti konstruktivna. Budite otvoreni za tuđe sugestije i savjete. Dobiti ćete priznanje za svoj rad. Ako želite uspjeh morate uskladiti svoje emocije i razmišljanja. Nemojte gubiti iz vida svoje ciljeve. Bili zaposleni ili ne ova karta upozorava na neodlučnost a moguće i lijenost, zapitajte se da li imate problem sa time- pazite da zbog toga ne propustite neku dobru poslovnu priliku! Financijski- nije vrijeme za kockanje niti za rizična ulaganja. Pozajmica o kojoj razmišljate također nije dobra ideja. Iako sa novcem stojite solidno, pokušajte živjeti što skromnije jer ova karta označava period u kojem nemate baš racionalan odnos spram novca. Nečija isprika za štetu koja Vam je u prošlosti bila nanešena doći će do Vas. Ako Vam je neka stvar bila “otuđena” biti će Vam vraćena.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : sedmica štapova u obrnutom položaju- previše brinete bez ikakvog razloga, zdravlje Vam je uistinu dobro. Čak i ako imate neku zdravstvenu poteškoću pozitivnim ćete ju stavom izliječiti. Što se duhovnosti tiče, suočavate se sa strahovima i borite sa njima – taj će Vam proces mnogo značiti u daljnjem životu. Prevladavanje tvrdo ukorijenjenih strahova stvoriti će Vam potpuno nove vidike i obrasce ponašanja, izići ćete kao mnogo snažniji karakter. Razjasnite si koje su Vam želje, ne budite skromni i ostvarite ih!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: obješeni čovjek u uspravnom položaju- karta govori da je vrijeme da napravite pauzu! Možda morate preispitati svoje prioritete i vidjeti da li su oni u skladu sa duhovnim principima kojima se vodite. Ponekad ova karta govori o tome da postoji neka životna lekcija koju morate naučiti. Možda se osjećate kao da Vas vanjske okolnosti stavljaju na neku vrstu testa. Ova karta označava period tranzicije. Možda ste rastrzani između starih i novih vjerovanja ili prisiljeni da žrtvujete nešto za što ste vezani. Potrebno je da preispitate svoje interese i percepcije. Obješeni nas navodi da napustimo i odreknemo se svoje potrebe za kontrolom. Vodite se svojim najvišim principima! Možda je potrebno da zaronite u duhovni domen svog života u cilju izvlačenja nekog mudrog zaključka iz svoje više svijesti. Ova karta govori da možda trebate odustati od neke osobne ambicije zbog svog partnera. Ako ste se spremni boriti za Vašu vezu/brak ova karta sugerira da ukoliko imate dvojbi ili ako Vam ništa ne kreće od ruke, sve to odgodite jer ovo je vrijeme kada trebate biti strpljivi! Karta govori i o raspadu veze/braka koja ne valja jer postajete svjesni da Vam samo šteti i ne ispunjava Vaše želje i potrebe. Ako niste spremni na kompromis u vezi/braku bolje je da budete iskreni i prema sebi i prema partneru jer ovako oboje samo gubite vrijeme! Ako ste slobodni i imate simpatiju ova karta Vas upozorava da ništa ne forsirate, budite strpljivi jer će Vam se čekanje isplatiti!

POSAO: osmica pehara u obrnutom položaju- obično označava borbu da se napusti stara situacija i krene naprijed. Možda ste previše vezani za prošlost. U nekim slučajevima, ukazuje na neku vrstu zavisnosti ili strah. Može postojati otpor prema sazrijevanju i odrastanju. Iako ste nezadovoljni, strahovi Vas sprečavaju da krenete dalje. Karta od Vas traži da poslušate svoj unutrašnji glas. Vrlo je važno da spoznate svoje prave emocije i ne dozvolite da Vaši strahovi utječu na njih. Karijera Vam može krenuti u potpuno novom pravcu u ovom periodu, ako budete dovoljno hrabri postići ćete konačno svoj mir i osjećati se slobodno! Što se tiče financija, nemojte zanemarivati rješavanje financijskih problema. Prihvatite svaku pomoć koja Vam bude ponuđena. Vodite se mišlju da novac nije sve u životu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u obrnutom položaju- upozorava Vas da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili funkcionirati. Savjetuje Vam da obratite pažnju na što pristajete; ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posljedice bi mogle biti prilično značajne. Ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: car u obrnutom položaju- moguće je da ste u nekoj situaciji koja Vam opasno narušava samopouzdanje, moguće je i da jednostavno previše razmišljate općenito o svemu pa ste izgubili sebe u cijeloj toj priči. Ovo je period kada Vam je itekako potrebno da razmotrite svoje ponašanje. Da li pokušavate previše kontrolirati stvari/situacije a time svjesno ili nesvjesno i partnera? Da li pokušavate da postanete što moćniji (u bilo kojem smislu) kako bi dominirali na neki način odnosom? Ova karta govori o zavisnosti od drugih ljudi- preispitajte sebe i budite iskreni prema sebi! Kada se ova karta pojavi u ljubavnom pitanju, obično su prisutni problemi prevelike međuzavisnosti, Vi ili Vaš partner ovisite jedno o drugome što remeti Vaš odnos. Otvoren razgovor je pod hitno potreban, guranjem problema pod tepih ništa nećete postići a na taj način lako bi moglo doći i do prekida odnosa. Ako ste slobodni ova karta ukazuje na Vašu nezrelost i konfuznost- zbrku u glavi. Moguća su dva scenarija- ili ste previše okrenuti samo sebi i svojim potrebama i želite biti dominantni prema potencijalnom partneru, suviše burno reagirate i ne prihvaćate sugestiju druge strane ili je potencijalni partner taj koji je izrazito sebičan i okrenut samo ka sebi dok Vama nedostaje hrabrosti da mu se suprotstavite i izjasnite se o svojim potrebama. U svakom slučaju preispitajte svoje ponašanje i zašto ste još uvijek slobodni. Ova karta može ukazivati i na Vaš podsvjesni strah, moguće da imate problem sa jednim (ili oba) roditeljem i zbog toga se ne usuđujete krenuti u vezu i emocionalno se u potpunosti otvoriti ka potencijalnoj vezi.

POSAO: petica pehara u obrnutom položaju- tjeskoba, strah, nesigurnost i nemogućnost da učinite korak dalje polako ali sigurno nestaju. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj ali oslonite se na unutarnji glas i intuiciju. Ova karta može značiti svjetlo koje Vas doziva da se vratite na svijetli put. Kako bilo, ovo je razdoblje u kojem je vrlo važno da poslušate što Vam unutarnji glas govori jer je krajnje vrijeme da se osnažite za poduzimanje promjene! Ako ste zaposleni i ova karta Vam se pojavi vjerojatno je da radite pogrešan posao i da je vrijeme da ga promjenite. Ako ste nezaposleni nemojte sumnjati u sebe, sami sebi ste najgori neprijatelj! Financijska situacija nije Vam baš blistava- uskladite svoje navike sa financijskom situacijom. Nemojte ulaziti u rizične investicije. Štednja je nužna.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: ljubavnici u obrnutom položaju- ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će Vam se samo nametnuti. Što se duhovnosti tiče-rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: vitez novčića u uspravnom položaju- simbolizira snagu i hrabrost. Ova karta Vas upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobijediti sebe. Ovo je period kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Karta predstavlja stupanj svijesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Glavna poruka koju Vam šalje vitez je da budete svjesni činjenice da ljubav nisu samo vino i ruže, već da bitni dio čini obveza i odgovornost. U odnosu sa partnerom nije i ne može sve biti svedeno samo na užitke i ugodu. Vaša je veza/brak Vaš odnos i za njega ste odgovorni što znači da je kompromis nešto što nikako ne smijete zapostaviti. Rezultat truda je da odnos s partnerom postaje podržavajući i otvoren. Zaključak- ovo je pozitivna karta koja simbolizira mogućnost da svoj ljubavni odnos u ovom periodu poboljšate. Ukoliko ste slobodni odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Ova karta govori o osobi koja je vjerna i želi ozbiljnu vezu.

POSAO: kolo sreće u uspravnom položaju- stvari su krenule u pravcu nad kojim nemate kontrolu, ali ako prihvatite taj proces desiti će se neka promjena nabolje. Ovo su “sudbinski događaji” i ako pustite da se sve odvija samo od sebe može se dogoditi nešto vrlo značajno. Dozvolite Svemiru da radi za Vas. Ovo može biti period mnogih promjena. Očekujte nove poslovne prilike i budite spremni prihvatiti ih. Financijski- promjenjiva situacija, pokušajte održati ravnotežu, nije vrijeme za rizična ulaganja. Potražite savjet stručnjaka ako želite ulagati svoja financijska sredstva.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka mačeva u obrnutom položaju- u ovom razdoblju najviše Vam problema zadaju vlastite emocije. Popričajte sa nekime u koga imate povjerenja, ako imate mogućnosti posjetite terapeuta kako bi ispravno kanalizirali potisnute emocije i uspostavili ravnotežu. Što se duhovnosti tiče, iako mnogi oko Vas ne odobravaju put kojim idete, budite uporni i samo nastavite istim putem. Pokušajte što više meditirati, osamite se i pronađite unutrašnji mir.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: paž pehara u uspravnom položaju- znak pozitivnih promjena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi u ovom periodu ćete upoznati osobu koja će Vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne! Paž pehara označava pojavu vrlo vjerovatno mlađe osobe u Vašem ljubavnom životu. U svakom slučaju, nemojte imati predrasuda prema razlici u godinama! Ako ste u vezi moguće je da ćete produbiti odnos, moguće su zaruke ili odlazak pred oltar! Karta može govoriti o značajnoj situaciji koja se tiče Vaših emocija ili odnosa. Ova karta simbolizira nove početke, trudnoću, rođenje, intuiciju, kreativnost i nadahnuće. Kada se ova karta otvori vrijeme je da se prestanete promatrati toliko ozbiljno! Vrijeme je da se opustite, igrate, sanjarite i zabavljate. Bili slobodni ili zauzeti karta označava period kada bi trebali više izlaziti. Očekujte zabavu i uzbuđenje! Ovo je period da slijedite svoje snove. Ova karta označava i idealizam i maštu- kreativno stvaralaštvo može Vam donjeti nove veze i neobična-zanimljiva iskustva!

POSAO: papa u uspravnom položaju- je ohrabrenje da pronađete svoj put ka slobodi kroz znanje i istraživanje. Ovo je indikacija da je sada period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg. Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa učiteljem/mentorom čije Vam je znanje trenutno potrebno. Ova karta Vas ohrabruje da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete novi, korisniji pristup stvarima ali bitno je napomenuti- posao će Vam ići od ruke ukoliko ćete slijediti pravila- ključno je da se držite naučenog tj. zadanog jer ovo nije vrijeme za promjene. Naći ćete se u sukobu sa tradicionalnim i zadanim obrascima ponašanja i zato je važno da se držite rituala ma koliko god Vam se oni besmislenim činili. U ovom bi se razdoblju trebali držati tradicionalnih granica i činiti ono što se od Vas očekuje. Ovo je i izvrsno vrijeme da se priključite nekoj grupi ili timu ma koliko Vam se to odbojno činilo. Ako ste nezaposleni dobiti ćete dobar savjet kojeg bi trebali poslušati. Situacija koja Vas muči biti će riješena uz pomoć neke osobe, moguće prijatelja ili nekoga kome ste prije Vi bili pomogli. Financijski- ova karta označava promjenu na bolji period, znatno bolji period. No problem je u odnosu koji imate prema novcu- previše ste usmjereni na materijalno a i škrtost Vam nije strana. Imajte na umu potrebe drugih ljudi koji su u neimaštini – pomozite potrebitima!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica pehara u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Što se tiče duhovnosti- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja. Vaša ženska strana je zastupljena pa ste zbog toga otvoreni u primanju energije i poruka sa svih strana.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: kralj mačeva u uspravnom položaju- ova karta se odnosi na pitanja istine, ravnoteže i objektivnog prosuđivanja. Ovo je period da iskoristite svoje vještine za pregovaranje i pažljivu opservaciju. Vaša objektivnost će Vam pomoći. Možete se naći u situaciji da donesete bitnu odluku. U tom slučaju, budite fer i pravedni. Možete se naći i u situaciji kada ćete morati da se otarasite svojih starih ideja i poimanja sebe. Budite originalni i upotrijebite svoju inteligenciju kako biste razmišljali van standardnih obrazaca. Sa druge strane, ova karta ukazuje na to da možda imate poteškoća da uspostavite vezu sa svojim emocijama. Ne smijete zanemarivati svoje emocije. Možda se ponašate previše hladno i suzdržano. To može kod drugih-partnera izazvati osjećaj da ste bezosjećajni. Ova karta može se odnositi i na strah od intimnosti. Možda ne dozvoljavate sebi da se zbližite sa nekim. Ovo je period da dobro razmotrite svoju vezu/brak. Da li zanemarujete svoje najbliže? Da li odbijate svaku intimnost?

POSAO: petica štapova u obrnutom položaju- bilo da ste zaposleni ili ne, ova karta može predstavljati problem sa samopouzdanjem. To što sumnjate u sebe koči Vaš daljnji napredak. Možda se osjećate kao da niste spremni za nove poslovne izazove. Moguće je da se osjećate kao da ste “rasuti na sto strana” ili paralelno radite na dosta projekata. Bilo bi dobro da napravite pauzu i procijenite situaciju u kojoj se nalazite. Potrebno Vam je da se bolje organizirate ili možda samo nekoliko dana odmora. Na planu financija ovo je “nategnut” period. Vjerojatno nećete moći podmiriti sve dospjele obveze na vrijeme.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica štapova u uspravnom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze, samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu. Duhovnost- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Mjesec je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Put kojim idete je mračan i nesiguran. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi period da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite da budete? Ova karta ponekad govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti odnosno bliskoj budućnosti. Ova karta je upozorenje da obratite više pažnje na svoje snove, emocije i intuiciju jer je sada pravi period da slušate svoju intuiciju. Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt koji morate razriješiti. Ako sumnjate da Vas netko laže onda je ova karta pozitivan znak.
Mjesec govori o nekim zakulisnim radnjama, da li Vašim ili partnerovim- u svakom slučaju saznati ćete istinu u ovom periodu ako je do partnera, ali ako ste Vi ti koji nešto krijete ili lažete- pazite da Vas ne otkrije!

POSAO: sudnji dan u uspravnom položaju- ova karta simbolizira ponovno rođenje i buđenje. Sud Vam nagovješćuje period samoprocjene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Budite sigurni da Vam je ovo period života u kojem dosežete jako bitnu točku svog životnog puta. Pazite na svaki detalj na poslu- ovo je period u kojem će svaki Vaš potez biti promatran. Kao rezultat toga dobiti ćete promaknuće ili ćete na neki način biti nagrađeni, a ukoliko ste do sada zabušavali krajnje je vrijeme da se trgnete! Ova karta može označavati i početak novog puta. Sada je pravi period da napravite velike promjene i ispitate nove mogućnosti koje Vam se pružaju kao rezultat prethodne transformacije. Ova karta može predstavljati i potrebu da se napravi krucijalna životna odluka- u tom slučaju je izuzetno važno da razmotrite sve moguće posljedice takve odluke. Ova karta često označava da je potrebno da zastanete i razmotrite pravac u kojem idete. Sada je vrijeme da se zapitate da li je put na kojem se nalazite u skladu sa “višim planom”. Ako planirate bilo kakvu vrstu promjene, onda će odluka dovesti do uspjeha. Vaša karijera može krenuti u potpuno novom pravcu. Dakle, ako Vam se pruža nova poslovna prilika- iskoristite je! Ako ste nezaposleni velika je mogućnost da ćete dobiti posao kakav ste željeli. Financijski- karta označava odličan financijski period ali vrlo je važno da budete mirni i strpljivi, odluke donosite polako i oprezno! Klonite se rizičnih ulaganja i ne računajte na dobitak na kocki.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica novčića u uspravnom položaju- vrijeme je da sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mjesto. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima i konzultirajte se sa alternativnom medicinom. Tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas. Nemojte da Vas uznemire tuđe kritike i komentari, Vi sami znate što je najbolje za Vas.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: četvorka pehara u uspravnom položaju- je simbol apatije i ravnodušnosti. Ukazuje na potrebu da se povučemo u sebe. U uspravnom položaju govori o osjećaju konfuzije. Možda ste nesigurni kojim putem trebate krenuti. Možda osjećate dosadu i razočarenje ili se povlačite u sebe jer se osjećate potpuno neispunjeno. Sada je vrijeme da revidirate svoju životnu situaciju i sagledate na kojim poljima Vam zapravo dobro ide. U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno razmisliti o sljedećem koraku. Možda se nalazite u nekoj situaciji koja je za Vas potpuno nova i niste sigurni što Vam je činiti. Meditacija i razmišljanje će Vam puno pomoći. Nemojte brzati sa odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svemu. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o pomiješanim osjećanjima. U periodu ste kada Vam je komunikacija sa partnerom narušena, povrijeđeni ste ili sumnjate u odnos. Četvorka pehara Vas upozorava da se ne udaljavate od partnera. Sada je vrijeme da ozbiljno porazgovarate i potegnete temu koja Vas muči već duže vrijeme. Guranje problema pod tepih može uzrokovati samo još veće neslaganje. Ova karta odnosi se na nevoljnost za bilo kakvu vrstu emotivne nadogradnje. Nemate volje pokrenuti se, sve što radite je promatranje ljudi oko sebe i potajno im zavidite na sjajnim odnosima. Ovu kartu treba shvatiti kao upozorenje za umjerenost u odnosima koji idu ravno iz srca, jer često ne shvaćamo kako smo okruženi ljubavlju i da smo počeli gubiti zanimanje za stvari koje su nam nekada pričinjavale veliko zadovoljstvo. Puno razočaranja doživljavamo najčešće kada želimo još više, a već imamo sve u životu. Uzrok većini problema je u nama samima jer smo toliko zaokupljeni nezadovoljstvom da uopće ne možemo doći do ispunjenja. Zaključak: budite iskreni prema sebi i tek kada ste sto posto sigurni da ste dali sve od sebe u odnosu možete donjeti odluku. Ako niste u vezi ova karta govori o dvije moguće opcije prva je da je bezvoljnost to što Vas sprečava da uđete u vezu sa nekim novim dakle probudite se a druga opcija je ta da trošite vrijeme na zauzetu osobu, razmislite da li se nju uopće isplati čekati.

POSAO: desetka novčića u uspravnom položaju- je uvijek pozitivna karta. Obično se odnosi na materijalnu sigurnost, nasljedstvo i uspješne investicije. Možda ćete u ovom periodu biti unaprijeđeni ili sklopiti dobar ugovor. Također, moguć je novac od nasljedstva. Financijski stojite vrlo dobro, imate puno više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka pehara u uspravnom položaju- poradite na samopouzdanju! Ovo je razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu, na postignuća. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnima i prestrašenima. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu! Zdravstveno ste dobro!


Tarot horoskop RIBE

ribe
LJUBAV: desetka mačeva u uspravnom položaju- u većini slučajeva simbolizira promjenu, razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Označava razdoblje neprospavanih noći, nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promjene koje će uzdrmati Vašu sigurnu svakodnevicu- razvod ili kraj veze. Ako Vam je prekid veze ili razvod neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima! Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, svaku svoju pretpostavku dobro provjerite! Pozitivna strana ove karte je ta da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mjesto za bolje i kvalitetnije stvari u Vašem životu. U nekim slučajevima ova karta ukazuje na kraj jednog ciklusa. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. Završavate jedan dio svog života. Možda ste morali donjeti nedavno neku odluku koja Vam je promijenila život. Vrijeme je da krenete naprijed i zaboravite na prošlost. Zamijenili ste stare obrasce razmišljanja novima, što ponekad može biti bolan proces! Slobodni- svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju ali izbjegavajte alkohol jer bi suprotna strana mogla steći krivi utisak o Vama!

POSAO: carica u uspravnom položaju- označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari tako da možete očekivati da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti. Ako ste okruženi “teškim” ljudima, diplomatski pristup je najbolji. Imati ćete puno novih ideja koje će se vrlo brzo pokazati kao pun pogodak. Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate unutarnji glas. Ako tražite posao ova karta Vam donosi sreću, pogotovo ako se želite baviti nečim kreativnim! Što se financija tiče stojite vrlo dobro, možete imati osjećaj stagnacije ali budite dosljedni i odgovorni i ispraviti ćete grešku koju ste učinili. Budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka pehara u uspravnom položaju- pozitivan stav koji trenutno imate Vašem zdravlju čini mnogo dobra. Rad sa učiteljem, mentorom ili svećenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slijepo, slušajte vlastito srce.