Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za studeni 2017. 

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za studeni 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: vitez mačeva u uspravnom položaju- simbolizira pobjedu, snagu volje, traganje za istinom i čvrst stav. Karta ukazuje da Vaša volja u ključnim trenucima mora biti kontrolirana moralnim principima. Vitez Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa. Ne prihvaćajte sve što Vam se ponudi, ne zaboravite na svoje kriterije. Ako ste slobodni suprotnom ćete spolu biti izuzetno privlačni. Ako ste slobodni i žena- jak, hrabar mladić ulazi u Vaš život. Budite spremni da će on očekivati veću kompatibilnost u razmišljanju nego u osjećanjima. Moguće je da će biti impulsivan i nagao, morate mu dati do znanja gdje je Vaša granica!

POSAO: kraljica mačeva u uspravnom položaju- karta simbolizira brzo razmišljanje, organiziranost, dobro zapažanje, nezavisnost. Kraljica mačeva je znak da trenutno morate biti nezavisni i objektivni u donošenju poslovnih odluka. Kada donosite neku odluku ili zaključak, oslonite se samo na racio i uzmite u obzir i najsitnije informacije i činjenice za koje znate. Suosjećajnost prema drugima može Vas lako navesti na pogrešan put i zato je vrlo bitno da emocije potpuno ostavite po strani i ne dozvolite im da utječu na Vaše odluke. Umjesto toga, koristite samo činjenice i logiku. Poslovna komunikacija ići će glatko, nećete okolišati- biti ćete direktni i isto to očekivati od drugih. Bili zaposleni ili ne nova, zanimljiva poslovna prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost! Tamnokosa žena će Vam dati informacije koje će Vam biti vrlo korisne. U razdoblju ste vrlo visoke sposobnosti samopromocije – iskoristite to! Financije- veliku će ulogu odigrati (moguće starija) ženska osoba – učite od nje, svakako poslušajte njezine savjete i koristite ih u budućnosti! Financijski stojite vrlo dobro.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka mačeva u uspravnom položaju- odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje. Vaše psihičko stanje ima utjecaj na tijelo- psiha je odabrala organ koji napada – rješenje je u opuštanju i relaksaciji. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: obješeni čovjek u uspravnom položaju- karta govori da je vrijeme da napravite pauzu! Možda morate preispitati svoje prioritete i vidjeti da li su oni u skladu sa duhovnim principima kojima se vodite. Ponekad ova karta govori o tome da postoji neka životna lekcija koju morate naučiti. Možda se osjećate kao da Vas vanjske okolnosti stavljaju na neku vrstu testa. Ova karta označava period tranzicije. Možda ste rastrzani između starih i novih vjerovanja ili prisiljeni da žrtvujete nešto za što ste vezani. Potrebno je da preispitate svoje interese i percepcije. Obješeni nas navodi da napustimo i odreknemo se svoje potrebe za kontrolom. Vodite se svojim najvišim principima! Možda je potrebno da zaronite u duhovni domen svog života u cilju izvlačenja nekog mudrog zaključka iz svoje više svijesti. Ova karta govori da možda trebate odustati od neke osobne ambicije zbog svog partnera. Ako ste se spremni boriti za Vašu vezu/brak ova karta sugerira da ukoliko imate dvojbi ili ako Vam ništa ne kreće od ruke, sve to odgodite jer ovo je vrijeme kada trebate biti strpljivi! U nekim slučajevima, karta govori o raspadu veze/braka koja već duže vrijeme ne valja jer postajete svjesni da Vam samo šteti i ne ispunjava Vaše želje i potrebe. Ako niste spremni na kompromis u vezi/braku bolje je da budete iskreni i prema sebi i prema partneru jer ovako oboje samo gubite vrijeme! Ako ste slobodni i imate simpatiju ova karta Vas upozorava da ništa ne forsirate, budite strpljivi jer će Vam se čekanje isplatiti!

POSAO: umjerenost u uspravnom položaju- karta govori o potrebi da uskladimo suprotne elemente u cilju pravljenja nečeg što će imati veću vrijednost. Ovo može zahtjevati da preuzmete kontrolu nad promjenjivim faktorima u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ovo je period da se zapitate što je blizu tome da se izmakne kontroli. Možda se nađete u situaciji koja će zahtjevati da Vi i još netko, svaki koristeći svoje vještine, uradite nešto zajedno. Ova karta se također može odnositi i na Vaš unutarnji svijet. Možda se morate suočiti i kontrolirati svoje želje i strahove kako biste dalje napredovali. Ipak bili zaposleni ili ne ovo je karta koja govori- postavite si visoke ciljeve, budite strpljivi i rezultati će biti viši od očekivanih! Financije- uravnotežena će biti  primanja i davanja. Pokušajte ipak nešto više uštedjeti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pravda u uspravnom položaju- karta Vas upozorava da je vrijeme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi samima! Zdravstveno ste vrlo dobro, pokušajte što je više moguće izbalansirati unos kalorija sa njihovom potrošnjom.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: svijet u uspravnom položaju- bili slobodni ili u vezi/braku, ova karta govori o tome da ste došli do kraja jednog životnog ciklusa. Može predstavljati završetak neke situacije. Predstavlja i potrebu da se pripremite za nova iskustva. Kako ste završili posljednju fazu nečega, krenite planirati nešto novo. Sada je idealan period da se zapitate što zaista želite uraditi. Dosegli ste nivo zrelosti koji Vam omogućuje da poduzmete razumne rizike. Imate dovoljno mudrosti i iskustva da započnete nešto za što ste prije mislili da je nemoguće! Također, ova karta može predstavljati i pozivnicu na neki događaj ili putovanje, svakako ga prihvatite! Ako ste u vezi/braku odnos će se popeti na višu razinu- puno radosti i zadovoljstva ćete osjetiti u društvu partnera. Ako niste u vezi otiđite na kratko putovanje, sresti ćete osobu sa kojom će se dogoditi ljubav!

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Iako nećete biti u nekom znatnijem višku, budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  četvorka mačeva u uspravnom položaju- ovo je razdoblje odličnog zdravlja i izvrsne tjelesne kondicije. Što se duhovnosti tiče, karta Vas upozorava da uzmete vrijeme koje će biti samo Vaše kako bi ponovno uspostavili otvorenost i protočnost energije kojom ste ispunjeni. Vaš duh vrišti za samoćom!


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: desetka novčića u uspravnom položaju- je pozitivna karta. U emotivnom smislu označava ispunjenje i zadovoljstvo. Ova tarot karta je kao svijetlo na kraju tunela, pozitivna sila koja nas uzdiže iznad svih problema. U vezama donosi dug i bogat odnos ispunjen ljubavlju, u kojem se osjećamo sigurnima i sretnima. Ponajviše se to odnosi na obiteljske veze i odnose te na osjećaj povezanosti s njima i ugode u vlastitome domu. U ljubavnoj vezi donosi predanost, iskrenu i duboku povezanost dviju duša te period u kojemu su svi elementi veze usklađeni. Desetka novčića opisuje kako uglavnom nema više velikih životnih i egzistencijalnih problema, ali nas zna podsjetiti na situacije kada neki imaju više nego što im je potrebno. Ako su pak naša materijalna bogatstva ograničena, uvijek nam ostaju duhovna. Desetka nas podsjeća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Uživajte u odnosu sa partnerom, mnogo ste truda uložili da ga izgradite takvim kakav on jest. Često predstavlja ulazak u brak pa ukoliko ste u dužoj vezi Vaš odnos u ovom razdoblju biti će čvršći nego inače tako da su moguće zaruke i ulazak u bračne vode. Ako ste u braku, moguće je da ćete prolaziti kroz fazu učvršćivanja braka. U nekim slučajevima ova karta može govoriti o tome da se nečija familija ili jedan od roditelja miješa u brak. Ne dopustite to i svakako se dogovorite sa partnerom o postavljanju granica. Ako ste u vezi ili braku moguće je da ćete u ovom periodu osjetiti jaču potrebu da morate nešto stvoriti za svoju djecu i unuke. U nekim slučajevima, rješenje problema bi mogla biti pomoć od strane roditelja ili nekog rođaka. Ako ste sami možete očekivati pojavu bogate osobe koja je ozbiljna po pitanju vezivanja. Odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete nekoga na sasvim neobičnom mjestu.

POSAO: vitez štapova u uspravnom položaju- obično ukazuje na promjenu. Vaš život/karijera može krenuti u potpuno novom pravcu. U nekim slučajevima ova karta nagovještava preseljenje, putovanje ili novi poslovni poduhvat. Ova karta se generalno odnosi na promjene, energiju i akciju. Vitez štapova predstavlja vatru u nama i energiju koja nas pokreće. Vitez štapova voli izazove i avanture. Biti ćete vrlo motivirani i ambiciozni, imati ćete puno novih poslovnih ideja koje će Vam donjeti uspjeh i materijalno zadovoljstvo. Biti ćete veoma kreativni i stalno tražiti izvor nove inspiracije. Ova karta simbolizira vijesti o nekom važnom projektu. Možete zaraditi novac na putovanju ili kroz komunikacije. Bitno je zapamtiti da je u ovom periodu najvrednije što imate Vaše samopouzdanje. Ljudi Vas poštuju zbog Vašeg entuzijazma i samouvjerenosti. Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Očekujete li rezultate nedavnog intervjua biti će puno bolji od očekivanih. Financijski- novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedjeti. Smanjite troškove gdje god možete.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : mag u uspravnom položaju- izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja. Fizičko zdravlje i tjelesna kondicija su na uzlaznoj putanji. Razmislite o čišćenju organizma nekom kratkom dijetom.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: luda u uspravnom položaju- predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana prilika ili se nametnuti neka važna životna odluka koju morate donjeti. Možda započnete novu ljubavnu vezu ili se u Vašem životu pojavi nova, neobična osoba s kojom ćete odmah “kliknuti”. Luda je ponekad i znak promjene sagledavanja ljubavne situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ova karta također predstavlja i period sumnje ali ipak poslušajte svoju intuiciju! Ponekad luda predstavlja putovanje na kojem ćete o sebi ili partneru otkriti nešto veoma bitno za Vaš odnos. Bitno je da u ovom periodu slijedite svoje srce i budete spremni na preuzimanje rizika- otvorenog uma. Karta lude oslobođena je društvenih normi, ona nema limita, pa koliko god se neka Vaša ideja činila ambicioznom i možda neizvedivom, treba riskirati i napustiti dosadnu rutinu u kojoj ste zapeli. Ne smijete dopustiti da netko zauzme kontrolu nad Vama, već sami trebate živjeti svoj život! Nemojte mariti za komentare drugih, ni u što nemojte ulaziti mimo svoje volje. Luda označava buđenje duhovnosti i intuicije, novu ideju i misao, zrači originalnošću, te životu daje nekonvencionalan predznak.

POSAO: petica štapova u uspravnom položaju- neslaganje, natjecanje, borba, tenzija, konflikti. Odnosi se na konflikte i promjene koje nisu ugodne. Ova karta je znak da ste usred nekog konflikta, pod tenzijom ili se na neki način sa nekim natječete što Vas odvraća sa zacrtanog puta ka ostvarenju ciljeva. Umjesto da surađujete sa drugima, Vi im neprestano kontrirate jer dovode u pitanje Vaše mišljenje. Problem je što svako ima svoje mišljenje i svoju točku gledišta koju nitko drugi ne uzima u obzir i zato stvari stagniraju. Postoji samo konflikt, a nitko ni ne razmišlja o onome što drugi govore. U tom smislu, ova karta može predstavljati grupu ljudi koji su posvećeni ostvarenju nekog cilja ali ne mogu se dogovoriti kako ga zapravo postići jer je svaki uvjeren da je njegov način najbolji. Pokušajte da cijelu situaciju pretvorite u konstruktivnu raspravu tako što će svaki od Vas jasno iznjeti svoje mišljenje i stav ali i saslušati ono što drugi imaju za reći. Kada svi iznesu svoje mišljenje odlučite pravedno čiji je pristup najbolji. Često ovakvi konflikti i rasprave mogu biti vrlo pozitivni. Potrebno je samo pozitivno okruženje gdje možete da “testirate” svoje ideje i da Vam netko ukaže na greške i eventualno predloži kako da ih ispravite. Možete puno dobiti time što ćete se okružiti ljudima koji imaju različite načine razmišljanja i iskustva. Budite otvoreni za ovakvu vrstu “sukoba” i rasprave jer će se to vrlo pozitivno odraziti na kvalitet Vaših ideja i projekata! Karta često govori i o natjecanju. Iako možda niste navikli na to da se morate natjecati sa nekim jer ste do sada sve postizali isključivo sami, sada Vam ovo može dobro doći kao iskustvo u smislu spoznaje što “natjecanje” zaista znači i zahtjeva. Nemojte potcjenjivati protivnika ali se čvrsto držite svojih uvjerenja. Nemojte dozvoliti da prevladaju osjećaji frustracije, bijesa, mržnje ili predrasuda. Možda ste u situaciji gde ste okruženi ljudima koji potiču iz različitih kultura ili socijalnih miljea i sami imaju problema da se prilagode trenutnoj situaciji. Znajte da svaka od tih osoba posjeduje nešto što može da Vam ide u korist i na kraju možete mnogo profitirati tako što ćete svakog od njih saslušati i vidjeti što imaju za reći. Ova karta je ohrabrenje da spremno dočekate promjenu koja je na pomolu-svidjela se ona Vama ili ne, možda će se Vaša uloga svesti upravo na to da napravite jasan cilj i strategiju i usmjerite druge ka ostvarenju tog cilja. Ponekad ova karta govori o osobnoj borbi i konfliktu- vanjske okolnosti i Vaša razmišljanja izazivaju Vam dosta tenzije i zbunjenosti. Niste sigurni kako trebate postupiti u trenutnim okolnostima i kakav stav zapravo trebate zauzeti. Moguće je i da jednostavno razmišljate o nekim “općenitim” stvarima kao što su imigracija, globalizacija, zagađivanje životne sredine ili ste u velikoj dilemi oko nekih osobnih stvari npr. da li da napustite trenutni posao. Istovremeno, kada god pokušate sjesti i razmisliti o svemu odnekud iskrsne neka nova informacija i ponovno ste na početku što Vas frustrira. Ovakve stvari se zapravo mogu iskoristiti vrlo pozitivno i pomoći Vam da nakon mnogo razmišljanja sagledate stvari iz svakog ugla i dobijete jasniju perspektivu. Ipak, znajte da neke stvari jednostavno ne mogu biti “crno-bijele” i da, što god uradili, netko se neće složiti sa tim. Zato odaberite onu opciju koja Vam najviše odgovara. Morate odabrati najbolje od onoga što Vam se nudi. Financijski- ovo je “nategnut” period. Vjerojatno nećete moći podmiriti sve dospjele obveze na vrijeme ali nemojte očajavati, pokušajte naći nove izvore zarade!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica pehara u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Što se tiče duhovnosti, dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.Vaša “ženska strana” je zastupljena pa ste zbog toga otvoreni u primanju energije i poruka sa svih strana.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: trojka novčića u uspravnom položaju- je karta razvoja i postignuća. Ova karta često označava “nagradu” za Vaš trud i posvećenost. Govori o Vašem zdravom samopouzdanju- postavite si visoke ljubavne ciljeve jer karta govori da ćete ih i ostvariti! Kao da podsvjesno znate da možete postići sve samo je bitno da dovoljno jako u to i vjerujete. Jedino čega se trebate paziti je da u ovom periodu previše fokusa ne stavite na karijeru jer biste mogli zbog zauzetosti poslom-poslovnih ambicija propustiti kvalitetnu ljubavnu priliku! Odnos s partnerom će biti vrlo podržavajući i otvoren, imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera. Ukoliko niste u vezi/braku odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Držite oči otvorenima!

POSAO: vitez novčića u uspravnom položaju- je karta praktičnosti. Ovaj vitez je ozbiljan, temeljan i predan. On odražava marljivost, odgovornost i odlučnost. Sve što je vezano za ovu kartu se realizira. Ova karta Vas podsjeća da ne odustajete olako od svojih ciljeva! Kroz neko vrijeme ćete ih sigurno ostvariti! U pitanjima financijske prirode vitez novčića obično predstavlja uspješan poduhvat na kojem ste teško radili. Taj projekt se vjerovatno razvijao sporo ali sigurno. Novac Vam može iznenada i neočekivano doći. Ako Vas brinu nekretnine, ishod će vjerovatno ići Vama u korist. Posvećenost poslu će Vam osigurati financijsku sigurnost. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati poslovno putovanje. Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Nije vrijeme da se držite ustaljenih obrazaca “pravila službe”, koristite maštu prilikom rješavanja poslovnih zadataka! Vitez označava razdoblje priljeva financija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasljedstva ili dobitak na lotu.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica mačeva u uspravnom položaju- okrenite se alternativnoj medicini i prirodnom načinu liječenja. Previše ste fokusirani na invazivne metode koje ne rješavaju bit problema. Alternativnim pristupom moći ćete otkriti pravi uzrok poteškoća koje imate i sa kojima se već neko vrijeme borite. Što se tiče duhovnosti, biti ćete u kontaktu s nekim novim pristupom i pokretom koji od svojih sljedbenika traži novac kao znak pripadnosti – nemojte nasjesti na te trikove. Pripazite na osobe iz Vaše okoline koje Vas nagovaraju na neki novi religijski pristup jer namjere nisu onakve kakvima se na prvi pogled čine!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: osmica štapova u uspravnom položaju- ovo je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene na ljubavnom planu. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste započeli i što je stagniralo. Očekujte povoljne vijesti u ljubavnom životu! Moguće je da dobijete ponovnu šansu sa bivšim partnerom. Ako ste slobodni očekujte novu, strastvenu vezu. Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, očekujte pomake na ljubavnom planu! Ponekad je ova karta predznak zaruka ili vjenčanja. Bitno je da svom partneru date dovoljno prostora i vremena, nemojte ga požurivati niti gušiti a on će Vas ugodno iznenaditi pažnjom i ljubavi! Mogućnosti koje Vam ova tarot karta donosi su neke poput putovanja u inozemstvo ili odmor i širenje vidika te novi ljudi s kojima ćete stvoriti dobar – koristan odnos.

POSAO: kraljica u uspravnom položaju- označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari tako da možete očekivati da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti. Ako ste okruženi “teškim” ljudima, diplomatski pristup je najbolji. Imati ćete puno novih ideja koje će se vrlo brzo pokazati kao pun pogodak. Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate unutarnji glas. Ako tražite posao ova karta Vam donosi sreću, pogotovo ako se želite baviti nečim kreativnim! Što se financija tiče stojite vrlo dobro, ovo je izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom! Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kolo sreće u uspravnom položaju- pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pozornost na pravilnu prehranu! Što se tiče duhovnosti ova karta nudi nov i svjež početak, priliku da se samoostvarite. Može ukazivati na napredak koji dolazi kroz usvajanje životnoga znanja, ukazuje da ste na pravom putu ako sreću potražite u životnim lekcijama – to je put do zaslužene nagrade.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Mjesec je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Put kojim idete je zloslutan i nesiguran. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta ponekad govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti. Ova karta je upozorenje da obratite više pažnje na svoje snove, emocije i intuiciju jer je sada pravi period da slušate svoju intuiciju. Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt koji morate razrješiti. Ako sumnjate na neku vrstu obmane, ova karta je tipično upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Moguće je da je netko uradio nešto loše, ali će se to ipak otkriti. Mjesec također govori i o nekim zakulisnim radnjama, u svakom slučaju, i to ćete otkriti.

POSAO: petica novčića u uspravnom položaju- ova karta govori o tome da se osjećate kao da ste sasvim sami. Možda imate osjećaj da ste potpuno napušteni. Vaša trenutna situacija Vas baca u depresiju i anksioznost. Značenja ove karte podrazumijevaju osjećaj gubitka i strepnje. U nekim slučajevima, ovo se može odnositi i na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere! Ovo je period kada energiju trebate usmjeriti ka stvarima koje nisu materijalne. Ako u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče, sada je pravi period da ih potpuno eliminirate. Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja! U financijskom smislu ova karta je znak da niste u sjajnoj situaciji. Jedva sastavljate kraj sa krajem, a prihodi su Vam daleko manji nego troškovi. Sada morate “stegnuti remen”. Morate biti oprezni sa investicijama. Ovo svakako nije period da se upuštate u poslovne rizike jer je velika mogućnost da izgubite novac. Ovo je također loš period da napustite posao ili pokušavate započeti nešto rizično, novo.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica štapova u uspravnom položaju- zdravstveno- nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali. Što se duhovnosti tiče, doći ćete do dubokog saznanja, nemojte se bojati podijeliti svoje znanje sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar!


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: kralj novčića u uspravnom položaju- kada se u kontekstu ljubavi otvori ova karta to je uvijek odličan znak. Ukoliko ste slobodni, upoznati ćete nekoga tko će Vas doslovno oboriti s nogu. Nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Ako ste žensko, kralj novčića može predskazivati vezu sa imućnijim muškarcem. Ako ste u vezi/braku odnos sa partnerom će Vam postati ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

POSAO: ljubavnici u uspravnom položaju- obično govori o tome da morate učiniti značajnu životnu odluku. Takva odluka uključuje dvije solucije koje bi dovele do sasvim različitih ishoda i zato morate dobro razmisliti o posljedicama svakog izbora. Ljubavnici također mogu predstavljati trenutak prosvjetljenja koji će Vam se naprosto “javiti” i reći koji put je pravi. Moguće je i da se osjećate kao da je to neka vrsta testa prije nego što započnete novu životnu fazu. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite i na to da strogo odvojite užitak od posla! Nezaposleni- otvaranje ove karte ukazuje na nesporazum sa samim sobom kao i na propitivanje izbora, životne filozofije te načina života uopće. Slušajte vlastite emocije- unutarnji glas koliko god Vam se nešto nelogično/nerazumno činilo! Financije- zbog ljubavne zanesenosti zaboraviti ćete na to da obratite pažnju na financijsku situaciju. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti ono što ne bi trebali odgađati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: kralj štapova u uspravnom položaju- poručuje Vam da je ovo razdoblje u kojem je važno da razum nadvlada osjećaje. Ovo je period u kojem je važno postići samokontrolu kako bi mogli ovladati i situacijama koje će zahtjevati donošenje težih odluka. Kralj štapova može doslovno predstavljati jednu osobu iz Vašeg života koja ima vrlo povoljan učinak na Vas. Općenito, može značiti i da muškarci koji Vas okružuju u ovom razdoblju imaju značajnu ulogu u Vašem životu. Ova karta može poručivati da se za savjet obratite nekome tko za Vas predstavlja očinsku figuru, također ova karta može predstavljati zrelog muškarca. Moguće je da će Vas privući osoba koja je znatno starija ili mlađa od Vas ali to je osoba koja voli red, organizaciju i vrlo je racionalna. Simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi/braku biti ćete posvećeni svom partneru, uživati ćete u zajedničkim trenutcima.

POSAO: papa u uspravnom položaju- je ohrabrenje da pronađete svoj put ka slobodi kroz znanje i istraživanje. Ovo je indikacija da je sada period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg. Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa učiteljem/mentorom čije Vam je znanje trenutno potrebno. Ova karta Vas ohrabruje da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete novi, korisniji pristup stvarima ali bitno je napomenuti- posao će Vam ići od ruke ukoliko ćete slijediti pravila- ključno je da se držite naučenog tj. zadanog jer ovo nije vrijeme za promjene. Naći ćete se u sukobu sa tradicionalnim i zadanim obrascima ponašanja i zato je važno da se držite rituala ma koliko god Vam se oni besmislenim činili. U ovom bi se razdoblju trebali držati tradicionalnih granica i činiti ono što se od Vas očekuje. Ovo je i izvrsno vrijeme da se priključite nekoj grupi ili timu ma koliko Vam se to odbojno činilo. Ako ste nezaposleni dobiti ćete dobar savjet kojeg bi trebali poslušati. Situacija koja Vas muči biti će riješena uz pomoć neke osobe, moguće prijatelja ili nekoga kome ste prije Vi bili pomogli. Financijski- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: dvojka štapova u uspravnom položaju- Vaše je zdravstveno stanje bolje od onog čega se pribojavate. Obratite pozornost da pridajete dovoljno važnosti duhu, tijelu i umu – morate te tri komponente dovesti u ravnotežu. Duhovno- u razdoblju ste gotovo simbiotske veze sa nekom osobom. Ta je osoba svakako pozitivna karika u Vašem životu, ali upamtite da je važno da budete “u vezi sa sobom”, budite malo sami sa sobom i sa svojim mislima.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: četvorka štapova u uspravnom položaju- karta predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vreme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su konačno došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. Kreativni poduhvati će se sada isplatiti. Sada možete sjesti i uživati u onome što ste stvorili. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. U nekim slučajevima moguće je da ćete promijeniti mjesto stanovanja. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Također karta se može odnositi i na zaruke ili brak. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više socijalizirate. Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje u životu. Novi vidici koji Vam se otvaraju omogućiti će Vam da dublje ispitate svoje emocije i duhovnost.

POSAO: pustinjak u uspravnom položaju- govori o tome da bi bilo dobro da se povučete u sebe i osamite. Pustinjak nas podsjeća na to da možemo spoznati istinu u samoći i samoispitivanjem. Meditacija i razmišljanje su neophodni da bismo napredovali i povezali se i sa mudrošću koju nosimo u sebi i sa Svemirom. Vodič će se sam javiti kroz povezanost sa nečim što je veće od nas samih. Prije nego što to započnete, dobro izanalizirajte svoje planove samospoznaje i što time zaista želite positći. Možda je potrebno da malo usporite prije nego što odlučite koji put ili pristup je najbolji za Vas. Ovo je vrlo duboko iskustvo i pokušajte svoja razmišljanja podijeliti s nekim tko Vam je blizak. Savjet bi Vam mogao pomoći u potrazi za Vašim pravim “ja”. Pustinjak govori o tome da možete dobiti takav savjet od nekog mudrijeg i iskusnijeg, zato razmislite imate li nekog takvog u okruženju. Financije- nije vrijeme za ulaganja i igre na sreću. Ostavite to za neko drugo razdoblje.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kočija u uspravnom položaju-  razdoblje odličnog zdravlja i izvrsne tjelesne kondicije. Duhovnost- moguće je da ćete putovati na mjesta koja će biti povoljna za duhovni rast i razvoj. Prihvatite svaki seminar ili predavanje na koje ćete naići jer ćete u ovom razdoblju od toga svakako imati koristi.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: šestica mačeva u uspravnom položaju- ovo je period spokoja i mira. Očekujte pozitivne promjene. Stvari će se preokrenuti u Vašu korist. Ova karta često predstavlja putovanje, moguće je da ćete otići na odmor sa partnerom ili da ćete otići u posjetu nekome tko živi daleko od Vas. U svakom slučaju, učinite neku promjenu, nešto van rutine i osvježiti ćete Vaš odnos. Ako ste slobodni moguće je da na  putovanju upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se moglo dogoditi nešto više.  U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da preispitate svoje stare probleme i veze. Važno je da se zapitate da li Vas i koliko prošlost prati. Sada je odličan period da “završite” sa starim obrascima ponašanja i razmišljanja. Prestanite da se opirete i pustite da Vas bujica nosi. Šestica mačeva Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite , stvari će se same posložiti.

POSAO: osmica novčića uspravnom položaju- obično predstavlja energiju koju ulažete u usavršavanje svojih vještina. Obično se radi o Vašoj potrebi da nastavite školovanje/obuku kako bi stekli nova znanja i vještine. Fokus je dakle na edukaciji. Ova karta ukazuje na to da Vas rad ispunjava. Ne samo da dobro koristite svoje talente već ih i drugi veoma poštuju. U ovom periodu moguće je promaknuće koje sa sobom nosi i zahtjevnije radno mjesto – ne ustručavajte se tražiti asistenta ili neki drugi oblik pomoći kako ne bi previše odgovornosti palo na Vaša leđa! Ako ste tek počeli raditi neki (novi) posao, vjerovatno će Vam biti veoma zanimljiv i uzbudljiv. Usmjerili ste svu svoju pažnju na karijeru i veoma brzo ćete napredovati. Oni koji imaju malo iskustva u poslu kojim se bave će brzo biti zapaženi kao marljivi i predani radnici. Ponekad se ova karta može odnositi i na izbor da se započne nova karijera. Ovo je odličan period da iskoristite novu poslovnu priliku! Vjerovatno ćete se na početku osjećati kao “šegrt” ali budite strpljivi jer ćete steći nova znanja i sposobnosti! Ako ste u fazi traženja posla zaposliti ćete se na radnom mjestu koje je u skladu sa Vašom razinom kompetencija i obrazovanja. Financijski- stojite solidno ali nije vrijeme za laku zaradu; ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Igrajte na sigurno i sigurno će Vam se dvostruko isplatiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž štapova u uspravnom položaju- pripazite na ozljede. Ako imate problema sa zdravljem dobro provjerite liječnika kojeg posjećujete jer bi njegova kompetencija mogla biti upitna. Vrijeme je da unaprijedite kvalitetu života: počnite se zdravije hraniti i općenito, razviti navike zdravog načina života. U fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj ili prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba.