Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za siječanj 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za siječanj 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: sunce u uspravnom položaju- sunce donosi pozitivne vijesti kao što su trudnoća, rođenje djeteta, brak, stabilnost. Ovo je period da uživate i veselite se! Jedan životni ciklus je završen. Možete ponovno vidjeti svijet iz nove perspektive. Sunce se odnosi na spontana saznanja koja Vam nadolaze iz dječje perspektive. Poput djeteta, imate potpuno čiste namjere. Sunce predstavlja određen nivo naivnosti i nevinosti. Nema nikakvih sumnji niti negativnosti. Promatrate svijet kao mjesto beskrajnih mogućnosti. Sunce donosi novi početak i ostavlja prošlost iza sebe, tako da se morate suočiti sa novom situacijom. Sunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Ovo je period kada se čuda događaju! Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete ljude- suprotan spol svojom pozitivnom energijom i toplinom, mogućnost ulaska u ljubavnu vezu je velika!

Ovo je period kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se! Za one koji su u vezi/braku- provoditi ćete više vremena sa partnerom, obitelji i prijateljima, što će Vam donjeti emotivno ispunjenje.

POSAO: mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Karta mjeseca u uspravnom položaju je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta ponekad govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti. Ako ste u prethodnom periodu radili nešto loše sada Vam se to vraća!
Ako sumnjate da Vam netko radi iza leđa budite sigurni da je to istina. Ova karta je upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Pazite što i kome pričate! Ipak, ova karta govori i o otkrivanju zakulisnih radnji. Saznati ćete na vrijeme o kome i čemu se radi. Obratite više pažnje na svoje snove i intuiciju jer je ovo period kada su naglašeni.

Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt kojeg morate riješiti! Bit ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte! Ako ste nezaposleni biti ćete nesigurni, tjeskobni i mučiti će Vas raznorazni strahovi. Ne paničarite i ne poduzimajte brzoplete akcije! Ovo je razdoblje emocionalne rastresenosti, oslonite se na unutarnji glas! Financijski- vrlo promjenjivo stanje, odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati. Nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Vrlo je važno da budete mirni i strpljivi. Odluke donosite polako i oprezno. Pripremite se na neplanirani trošak. Ovo je razdoblje u kojem morate obratiti pažnju na ovaj aspekt.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u obrnutom položaju- izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja. Svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: svijet u uspravnom položaju- simbolizira cjelovitost, puninu, postignuće i zadovoljstvo. Karta nagovješćuje dobre vijesti tipa produbljivanje odnosa, zaruke, sklapanje braka ili rođenje djeteta. Ova karta može predstavljati i pozivnicu na neki zanimljivi događaj ili putovanje. Vaša će se veza/brak popeti na višu razinu, puno radosti i zadovoljstva ćete osjetiti u društvu partnera. Ako ste slobodni otiđite na kratko putovanje, sresti ćete osobu sa kojom će se dogoditi ljubav!

POSAO: pravda u uspravnom položaju- predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje Vam kako je na Vama izbor hoćete li slušati vraga ili anđela u sebi. Upozorava na karmu- ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vrijeme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama.

Ova karta obično je dobar znak da ste pred odlukom koju morate donjeti kako bi Vaš život krenuo u novom pravcu. Takva odluka uvijek zahtjeva dosta razmišljanja i “vaganja”. Ovo je prekretnica koja obično dosta utječe na daljnji tok Vašeg života. Ova karta često govori o tome da je sada vrijeme da sredite svoj život u skladu sa svojim moralnim principima. U Vašem je najboljem interesu da preispitate i tuđe točke gledišta. Možda postoji neki problem sa pravdom i pravednošću generalno. Možda se sada ispoljavaju posljedice nekih Vaših prijašnjih odluka. Ako ste prema nekome bili nepošteni, sada Vam se to vraća. Ova karta Vas savjetuje da pripazite na ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Ponekad ova karta govori doslovno o pravnim pitanjima. Ako je to u pitanju, stvari bi trebale da se završe brzo i po zakonu, a ishod bi trebao biti pozitivan za Vas. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekoga tko dobro poznaje pravo. Financijski- solidno ćete stajati s novcem ali pokušajte barem malo uštedjeti. Pravo je vrijeme za igre na sreću, slušajte svoj instinkt!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vrag u uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće- nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: osmica štapova u obrnutom položaju- za one u vezi/braku i za slobodne- značenja ove karte podrazumijevaju rasipanje energije ili impulsivno ponašanje. Nemojte raditi ništa prije nego što dobro promislite o tome. Bilo bi dobro da usporite i pažljivo promotrite svoje okruženje. Možda se osjećate iscrpljeno i kao da su stvari van Vaše kontrole ali podsvjesno znate da to nije istina. Bujica energije koju nosi ova karta ponekad može izazvati strah, nemojte si dopustiti da ste pod strahom. Nisu isključena ni odlaganja i neuspjesi u planovima ali nemojte se grčevito truditi držati sve pod kontrolom jer što više forsirate takvo ponašanje to će biti gore za Vas!

Ova karta govori o tome da energiju koju imate ne koristite na pravi način. Potrebno je da napravite pauzu i dobro razmislite o sljedećem koraku koji ćete učiniti! Ako ste u vezi/braku razmislite o odnosu i o tome da li je pravac u kojem on ide zaista ono što želite. Impulsivne odluke i postupci u ovom periodu (pogotovo) mogu imati vrlo negativne posljedice po Vašu vezu/brak. Možda bi bilo najbolje da u ovom periodu ne donosite definitivne odluke.

POSAO: zvijezda u obrnutom položaju- zaposleni i nezaposleni- ova karta često govori o tome da ste zanemarili duhovni aspekt svog života. Možda uopće ne razmišljate o tome koliko je značajno da svoja djela uskladite sa “univerzalnim planom”. Ponekad je ova karta upozorenje da niste povezani sa Božanskim. Ako ste započeli nešto novo, u početku se možete suočiti sa neuspjesima ali to će biti samo privremeno. Nedostatak samopouzdanja i nesigurnost Vam ne dozvoljavaju da budete u potpunosti sretni! Nedostatak vjere u sebe Vas bezrazložno čini uplašenima! Ova karta je znak da trebate biti zahvalni jer ste previše okupirani onim što nemate. Zauzmite suprotan stav! Krenite da dajete umjesto da primate i usmjerite se na ono što imate.

Često ova karta govori o krutosti i tvrdoglavosti u razmišljanju, ne vjerujete ljudima i ne želite prihvatiti tuđu pomoć što Vam samo otežava situaciju- otvorite se prema ljudima! Financijski- karta ukazuje na besciljnost- osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do ciljeva. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost i pesimizam koji Vas prati kroz ovaj period! Imajte više vjere u sebe i u budućnost!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj novčića u uspravnom položaju- na području zdravlja je važno uvesti red i disciplinu. Obratite pažnju na prehranu. Obavezno nađite vrijeme za vlastiti duhovni rast; odvojite vrijeme u kojem ćete dozvoliti emocijama da iziđu na površinu. Nemojte se bojati dubokog proživljavanja i radosti i tuge!


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: zvijezda u uspravnom položaju- za one u vezi/braku i slobodne- karta predstavlja olakšanje i oporavak. Došli ste do svjetla na kraju tunela. Sada je vrijeme da dostignete potpunu ravnotežu i fokusirate se, također ovo je period kada se trebate osloniti isključivo na vjeru i prepustiti se Božanskom. Vjerujte svojoj intuiciji i unutrašnjem “glasu”. Zvijezda je karta nade i zaštite. Budite uvjereni da Svemir radi u Vašu korist. Možda očekujete pozitivan ishod neke situacije- Svemir će se pobrinuti da dobijete sve što Vam je potrebno. Zvijezda obično donosi dobre vijesti vezano za stvari oko kojih brinete. Ova karta Vas ohrabruje da se samo malo potrudite i sve će doći na svoje.

Vrijeme je da napravite promjene koje želite jer je ovo period kada će Vam ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima! Ako ste slobodni budite otvoreni za druženja, upoznati ćete nekoga na sasvim neočekivanom mjestu. Ako ste u vezi/braku odnos s partnerom će Vam biti bolji – iskreniji.

POSAO: paž pehara u uspravnom položaju- obično predstavlja nešto novo što se pojavljuje u Vašem životu. Ovo je sjajan period da izrazite svoju kreativnost. Imate veliku inspiraciju i želju da izrazite sebe kroz slikanje, pisanje ili muziku. Svi poslovi koji su kreativni idu Vam od ruke u ovom periodu. U financijskim pitanjima ova karta se odnosi na nove projekte. Pred Vama je nova poslovna prilika. U radnom okruženju moguće su dobre vijesti vezane za Vaš posao. Možda od Vas bude zatraženo da uradite nešto što ranije niste radili ili Vam bude ponuđena nova pozicija na poslu. Ako počinjete novi posao, važno je da obratite pažnju na svoje emocije i osjećaje drugih. Vaš unutrašnji glas je Vaš najbolji vodič!

Ova karta poručuje- kakvo god Vaše radno mjesto bilo i kakvu god razinu obrazovanja da imate, morate znati da imate mogućnost izbora posla. Ako ste nezadovoljni na poslu osvjestite si činjenicu da ključ za promjenu leži u Vama! Ovo je period kada bez problema možete naći vrlo brzo novi posao ili dobiti priliku za dodatnu zaradu. Financije- zamjetno poboljšanje materijalne situacije. Ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji to će biti riješeno povoljno po Vas.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : as novčića u uspravnom položaju- Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Sada dolazi pravo vrijeme da uvedete nove režime tjelovježbe ili zdravije prehrane; nekoliko minuta vježbe svaki dan ili pak više voća za doručak, povrće za večeru. Što se duhovnosti tiče, obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. Ova karta označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju držati samo za sebe. Podijelite sa drugima svoja razmišljanja, nedoumice i stavove. Upamtite da pitanje duhovnosti nije duboko intimna stvar koju morate držati samo za sebe!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: petica štapova u uspravnom položaju- simbolizira oprez, natjecanje i suočavanje sa izazovima. Savjetuje Vam asertivnost u djelovanju. Upozorava Vas na natjecanje – u ljubavnom smislu. Nema razloga da se bojite, osvijestite samome sebi vlastite kvalitete i snage. Vjerujte u sebe više nego ikad do sada i sigurno ćete stvari posložiti na pravo mjesto. Osobi u koju ste zaljubljeni svidjeti će se čak nekoliko ljudi iz okoline, neće to biti prava zaljubljenost već samo simpatije. Usprkos tome, potrudite se i dajte sve od sebe i naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem. Za Vašu će budućnost biti važna spoznaja da ste pokušali sve što ste mogli.

Petica štapova može značiti i obrnutu situaciju – da će Vas privući neka druga osoba ili čak više njih. Ova karta ukazuje na unutrašnju borbu ili sukob. Sada se morate suočiti sa svojim emotivnim problemima. Usmjerite energiju na analizu svojih dubokih osjećaja. Kada budete načisto sami sa sobom, lako ćete pronaći nov pravac i novu perspektivu. Vaši unutrašnji konflikti mogu utjecati i na Vaše ponašanje prema partneru. Redovito otvoreno komunicirajte i pokušajte ostati što više fleksibilni!

POSAO: petica mačeva u uspravnom položaju- simbolizira konflikte, egoizam, sebičnost i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna.

Karta Vas upozorava na to da ste sami sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda prema Vama, nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom gubljenja povjerenja od ostalih suradnika pa čak i otkaza.

Ova karta upozorava da netko koga poznajete negativno utječe na Vas. U takvim situacijama, ova karta govori da možda netko želi da Vas izazove na neki način. Obično je riječ o natjecanju za bolji položaj na poslu. Međutim, ova karta se može odnositi i na borbu dva ega. Drugim riječima, pokušavate da u nečemu nadmašite nekoga. Sada biste trebali preispitati svoj ponos, jer se možda u nekim situacijama precjenjujete. Karta označava i manipulaciju i sebičnost. Pazite da u takvim bitkama ne izgubite sebe i svoj obraz jer pobjeda nije sve na svijetu. Prije nego što nastavite, razmislite o posljedicama. Možda ćete i dobiti ono što želite, ali to će biti Pirova pobjeda. Ako mislite da Vam je potreban savjet, potražite ga od provjerene osobe jer je trenutno oko Vas netko tko Vam ne želi dobro. Razmislite tko od Vaših prijatelja nije vrijedan Vašeg povjerenja!

Ako ste nezaposleni ova karta ukazuje da nema pozitivnih promjena na vidiku, ukazuje i da ste sami sebi najveći neprijatelj, Vaš ego je na neki način “blokada” zašto još uvijek tražite posao! Financijski- ne stojite baš blistavo, ukoliko imate dugova pokušajte se najprije njih riješiti. Pametno raspodijelite svoje financije, nemojte sve uludo potrošiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devet mačeva u uspravnom položaju- izbjegavajte alkohol i tablete – ako tjeskobu razbijate tim supstancama možete biti sigurni da Vas to samo baca pet koraka unatrag. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Posvetite se čitanju budističke literature koja u ovom razdoblju može biti od velike pomoći.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: devetka novčića u uspravnom položaju- ova karta vrlo je povoljna kada se radi o pitanjima ljubavi. Odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete zanimljivu osobu na sasvim neočekivanom mjestu. Ako ste u vezi/braku, odnos s partnerom će biti bolji i iskreniji. S tim da ova karta napominje kako biste više vremena trebali provoditi sami. Nemojte zaboraviti da i kada ste u vezi/braku morate nastaviti razvijati svoju individualnost!

POSAO: četvorka novčića u uspravnom položaju- Vaš naporan rad će se isplatiti i moguće je da ćete dobiti neku vrstu unapređenja (ne samo u poslovnom, već i u društvenom smislu). Možda Vam se jave nove prilike koje će Vam donjeti nešto novca. Lako možete uvećati ono što imate (u materijalnom smislu) zahvaljujući svom dobrom prosuđivanju i pametnim investicijama. Ako trenutno planirate da kupite nešto “krupnije” npr. novu kuću ili auto ovo je pravo vrijeme. Moguće je da ćete naći upravo ono što Vam odgovara po odličnoj cijeni! Obično ova karta govori da imate “dobar njuh” za biznis. Posvećeni ste i voljni da radite i napredujete ka onome što želite. Ova karta je siguran predznak da će Vaš naporan rad donjeti više nego zadovoljavajuće rezultate!

Sa druge strane, ova karta može biti upozorenje da ste previše kruti i konzervativni. Možda ste previše zabrinuti za svoje financije a strah od neimaštine i škrtost nemaju realnog razloga. Kako se ova karta odnosi i na naše stavove i uvjerenja ona može biti znak da su ta Vaša uvjerenja prilično zastarjela. Sada je pravi period da razmislite o svojim namjerama. Da li ste previše upali u kolotečinu? Da li Vaša potreba za sigurnošću utječe na Vaše veze, posao, stil života generalno? Razmislite dobro o tome.

U nekim slučajevima ova karta govori o tome da ste zaglavili na poslu koji Vas nimalo ne veseli i zbog toga očajavate. Na Vama je da donesete odluku: ili napustite posao i potražite novi ili prihvatite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte! Sami krojite vlastitu sudbinu i budućnost u kojoj ćete živjeti, trgnite se iz mentalne tromosti! Ako ste nezaposleni ova karta govori da ćete naći posao kakvog ste sanjali!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: visoka svećenica u obrnutom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje! Razmotrite različite pristupe liječenja! Što se duhovnosti tiče- dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja! Ono što Vam unutrašnji glas (prva emocija) govori to je ono pravo!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: paž pehara u uspravnom položaju- obično predstavlja nešto novo što se pojavljuje u Vašem životu. Ovo je period emocionalnog preporoda. Također, ovo je sjajan period da izrazite svoju kreativnost. Imate veliku inspiraciju i želju da izrazite sebe kroz slikanje, pisanje ili muziku. Značenja ove karte odnose se i na dobre vijesti o npr. vjenčanju, zarukama ili rođenju. Netko koga poznajete donosi Vam važne pozitivne vijesti. Ovo je i period kada sa bliskim osobama otvoreno pričate o svojim emocijama. Trenutna ljubavna veza/brak dostiže dublji nivo intimnosti. U nekim slučajevima ova karta označava i novu romantičnu vezu. Paž pehara označava pojavu osobe u Vašem ljubavnom životu koja može biti puno mlađa ili starija od Vas. Nemojte imati predrasuda prema razlici u godinama!

POSAO: desetka pehara u uspravnom položaju- ovo je pozitivna karta. Putovanja su povezana sa ovom kartom, moguće je da ćete zbog posla puno putovati. Kada se ova karta pojavi možete očekivati napredak u karijeri! Na poslu se odnosi sa kolegama poboljšavaju ili ćete biti uključeni u neki timski projekt. Moguća je i povišica ili neki bonus za dobro urađen posao. U nekim slučajevima, ova karta predstavlja unapređenje i pohvale zbog toga što ste se istakli u timskom radu.

Ako ste nezaposleni ova karta Vam savjetuje da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život u ovom periodu postati jednostavan i sretan. Vrijeme je da učinite promjene koje želite, sve će Vam ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima. Čeka Vas odlična poslovna ponuda! Financijski stojite vrlo dobro- računajte na poveći novčani dobitak! Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti puno bolja od Vaših očekivanja!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka novčića u uspravnom položaju- u prilično ste dobroj tjelesnoj formi. Nastavite sa zdravim navikama i osjećati ćete se još bolje i poletnije. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Ako se osjećate kao da stagnirate potražite neku referentnu grupu sa kojom bi mogli doći do odgovora koji su Vam potrebni.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: šestica štapova u obrnutom položaju- obično uključuje odlaganja, gubitak energije, nesporazume i manjak samopouzdanja. Možda se osjećate kao da nemate dovoljno energije da izgurate nešto do kraja ili Vam nedostaje samopouzdanja. Niste potpuno zadovoljni ljubavnom situacijom. U emotivnom smislu, osjećate se na neki način omalovaženima ili kao da ne dobivate ono što mislite da zaslužujete. Moguća je i loša komunikacija sa partnerom. Pazite se nevjere (s Vaše ali i partnerove strane)- nepovjerenja u partnera- pokušajte otvoreno razgovarati! Možda se previše trošite. Potrebno je da ustuknete i postavite prioritete. Ako se rasipate na mnogo strana, imati ćete problem da završite sve što ste započeli. Pokušajte izgladiti nesporazume i raditi na vlastitom samopouzdanju! Bili slobodni ili zauzeti ova karta Vas upozorava na razdoblje u kojem Vas manjak samopouzdanja čini isfrustriranima i onemogućava Vam postizanje vlastitih ciljeva – u tom smislu sami sebe kočite.

POSAO: devetka pehara u obrnutom položaju- ova karta može govoriti o tome da imate nerealna očekivanja. Možda previše pažnje poklanjate svojim potrebama. Karta može označavati pohlepu ili preveliku usmjerenost na novac. Preokupiranost novcem Vas može udaljiti od ljudi kojima je stalo do Vas. Ponekad ova karta može govoriti i o problematičnim odnosima. Vaše egoistično ponašanje može biti uzrok svađama. Sa druge strane, ova karta može ukazivati i na površnost. Bitno je da ne zaboravite tko ste u suštini i da se ne promijenite zbog slijepe fokusiranosti na ostvarenje ciljeva! Financijski- stojite loše, budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima! Posvetite se više svemu što radite, budite dosljedni i odgovorni i ispraviti ćete grešku koju ste putem propustom učinili. Pripazite da ne izgubite sliku o vlastitom “ja”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica štapova u uspravnom položaju- educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze, samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu. Što se tiče duhovnosti- za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: paž štapova u uspravnom položaju- predstavlja novu priliku, pozitivne vijesti ili novu ljubavnu avanturu. U ovom periodu vrlo lako možete realizirati svoje ideje i planove. Imate neograničen potencijal. Ova karta također može predstavljati novu fazu u Vašem životu. Možete odjednom postati vrlo motivirani i posvećeni tome da svoj ljubavni život sasvim promijenite! Ako ste u vezi/braku i partner i Vi imati ćete volje i želje raditi na rješavanju problema. Isplatiti će Vam se!

Ako ste slobodni- paž štapova predstavlja strastvenog, šarmantnog, uzbudljivog i nepredvidljivog potencijalnog partnera. Ova karta govori da je na pomolu strastvena veza ali naglašava da bi mogla biti više avanturističkog tipa nego što obećava nešto trajno. Ipak, to će biti nešto što će Vas sasvim oboriti sa nogu! Zadovoljstvo je zagarantirano ali dobro pazite jer paž štapova vrlo brzo gubi svoj interes- njegova radoznalost ga stalno tjera na pokret i jako mu je teško da se skrasi sa jednom osobom! S druge strane paž štapova može opisivati Vas- niste još spremni na ozbiljnu vezu koja sa sobom nosi obveze. Nemojte mariti za komentare drugih, ako se osjećate nespremnima onda ni u što nemojte ulaziti mimo svoje volje. Zabava Vam je još uvijek na prvome mjestu.

POSAO: trojka novčića u uspravnom položaju- simbolizira snagu, sposobnost, nagradu i zadovoljstvo. Kada se ova karta pojavi znači da ćete biti nagrađeni za posao koji ste do sada odrađivali. Postavljajte ciljeve visoko u ovom periodu bez straha da će nešto loše krenuti! Vaše je samopouzdanje na zavidno visokom nivou. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se od negativnih emocija koje guše Vašu sposobnost da živite život baš onako kako to želite. Uživati ćete ugled i poštovanje u krugu ljudi sa kojima se svakodnevno družite.

Dosežete stupanj svijesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije! Ako pokušavate da se specijalizirate za neko posebno područje, ova karta predstavlja promjenu statusa u Vašoj karijeri. Vaše znanje u određenoj oblasti Vas izdvaja od drugih. Možda Vam se pruže neke nove poslovne prilike da zaradite nešto novca! Financijski- ovo je period mira. Tenzije koje su postojale sada su zamijenjene jednom mirnom energijom. Napraviti ćete korak naprijed u financijskom smislu u ovom periodu.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: petica štapova u uspravnom položaju- previše ste okupirani poslom što se na Vaše zdravstveno stanje vrlo loše odražava. Pripazite na to da se dovoljno naspavate i da odahnete kada osjetite zamor. Nemoguće je da osjećate duhovni mir kada ste cijelo vrijeme u akciji. Trčite kao “muha bez glave” što Vam zadaje mnoge unutrašnje nesporazume. Uzmite malo vremena za sebe, slušajte muziku i bar nakratko odlutajte od briga i žurbe.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: dvojka štapova u uspravnom položaju- simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem simislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U ovom periodu unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve pa pripazite da ne izgubite fokus. Za one koji su slobodni- osoba iz Vaše okoline mogla bi biti idealan partner za Vas, obratite pažnju na osobe koje poznajete i ne sudite na prečac – dajte šansu nečemu što Vam se na prvu ruku neće učiniti zanimljivom opcijom. Za one koji su u vezi/braku omjer snaga i potreba u odnosu bi se trebao ujednačiti ali to je jedino u slučaju da pristanete na otvoren razgovor, u suprotnom nema pomaka!

POSAO: as pehara u uspravnom položaju- obično donosi pozitivne vijesti i početke u smislu neke nove poslovne ideje ili inspiracije, novog projekta a moguće i novog posla ili nove poslovne ponude. Investicije i projekti će naprosto procvjetati. Bez obzira na to koji poslovni poduhvat u ovom periodu odaberete, sasvim je sigurno da će biti uspješan. Ova karta se također može odnositi na novo kreativno partnerstvo ili priliku za poslovnu suradnju. Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama.

Karta Vam savjetuje da slušate “unutarnji glas”. Izvrsni rezultati koje postižete u ovom periodu biti će bogato honorirani. Ako ste nezaposleni ovo je karta koja označava period Vaše kreativnosti i životne inspiracije. Biti ćete uporni i znati ćete se nositi sa izazovima. Očekujte primamljivu poslovnu ponudu! Financijski- period ravnoteže i opuštenosti. Nije baš da ćete se “valjati u novcu” ali dugovi su iza Vas i financije Vas nikako ne bi trebale brinuti. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti ono što ne bi trebali odgađati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: snaga u uspravnom položaju- u prilično ste dobroj tjelesnoj formi. Razmislite o porocima i ostavljanju loših navika. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete tijelu, duhu i umu!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: paž novčića u uspravnom položaju- ova karta se obično odnosi na ideje koje počinju da poprimaju stabilnu formu. Vaš entuzijazam i posvećenost ciljevima donjeti će Vam uspjeh. Paž novčića se može odnositi i na komunikaciju. Moguće da ćete čuti lijepe vijesti o nekome za koga ste zainteresirani! Ova karta se također odnosi na produbljenje odnosa, na zaruke ili brak. Ipak, paž novčića Vas podstiče da uspostavite ravnotežu između ljubavi i posla. Nađite vremena za svog partnera! Ako ste sami, ovo je odlično vrijeme da promijenite taj status. Ako je pitanje o potencijalnom partneru, ova karta označava idealistički nastrojenu osobu. Međutim, ona je ambiciozna i odlučna, njezina energija je možda usmjerena samo na posao i karijeru. Takva osoba ulazi u Vaš život u ovom periodu.

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo.

Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan!

Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pravda u uspravnom položaju- pravda Vas upozorava da je vrijeme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi samima. Zdravstveno stojite vrlo dobro.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: zvijezda u uspravnom položaju- ova karta simbolizira nadu, obnovu, hrabrost, osjećaj ispunjenosti i blagostanja. Savjetuje Vam da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život biti jednostavniji i sretniji. Vrijeme je da učinite promjene koje želite jer je ovo period u kojem će Vam sve ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima. Zvijezda obično donosi dobre vijesti vezano za stvari oko kojih brinete. Odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete nekoga na sasvim neočekivanom mjestu. Ako ste u vezi/braku, odnos s partnerom će Vam biti bolji i iskreniji.

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa.

Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Veoma Vam je naklonjena nadređena muška osoba koja će Vam biti od velike pomoći. Obratite mu se za savjet. Financijski- priljev novca će Vam doći nenadano. Vjerovatno imate u posjedu vrijednost za koju ste mislili da je gotovo bezvrijedna. Jedino čega se trebate pripaziti je gdje ulažete novac, nemojte raditi ništa na svoju ruku, potražite stručnu pomoć!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kočija u uspravnom položaju- ovo je period odličnog zdravlja i izvrsne tjelesne kondicije. Pravo je vrijeme da se počnete baviti nekim sportom. Moguće je da ćete putovati na mjesta koja će biti povoljna za duhovni rast i razvoj. Prihvatite svaki seminar ili predavanje na koje ćete naići jer ćete u ovom razdoblju od toga svakako imati koristi.