Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za rujan 2016.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za rujan 2016.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: sedmica štapova u uspravnom položaju- ova karta upozorava na konflikte ili izazove u vezi/braku. Moguće je da se ne slažete sa partnerom po pitanju toga u kojem pravcu treba ići Vaš odnos. Najbolje bi bilo da razgovarate hladne glave i tako riješite probleme. Bitno je da svoj ego držite na uzici jer ponosnim i tvrdoglavim pristupom nećete ništa riješiti. Nemojte oklijevati da kažete partneru sve što Vas muči, iako Vam se čini da nećete naići na razumijevanje otvoren razgovor i Vaša spremnost na dogovor će poboljšati Vaš odnos i biti ćete iznenađeni razumijevanjem i podrškom koju će Vaš partner pokazati. Sedmica štapova simbolizira slobodu, neovisnost, učenje i kreativnost. Ako ste u nekim konfliktima budite sigurni da ćete iz njih izaći kao pobjednik. Stvari će se odvijati na način koji želite, osjećati ćete se odlično! Sada je vrijeme da poduzimate akcije usprkos strahu koji osjećate! U nekim slučajevima, ova karta je predznak suparništva i miješanja neke osobe u Vašu vezu/brak. Ako je ovo slučaj odlučno branite ono što imate i želite i sigurno ćete uspjeti u tome da spasite odnos! Ako niste u vezi/braku, karta govori da ćete upoznati zanimljivu osobu daleko od uobičajenih mjesta na koja zalazite, ne oklijevajte isprobati nešto novo!

POSAO: kraljica novčića u uspravnom položaju- predstavlja arhetip ženske moći- kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi i hrabra. Ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom ženskom stranom, da slušate intuiciju te da date prednost emocijama. Kako je ovoj karti glavna odlika plodnost, ona može predstavljati rođenje Vaših novih poslovnih ideja pa i sasvim drugačiji način života- drugačiji pristup poslu. U ovom periodu čeka Vas povoljan tijek događaja. Imati ćete kreativnosti i svježih ideja na pretek. Žena koja radi s Vama svakako je osoba na koju se možete osloniti, ne oklijevajte od nje prihvatiti pomoć. Karta Vam savjetuje da ukoliko to možete, na posao donesete neku sitnicu iz vlastitog doma kako bi se osjećali ugodnije i bili još produktivniji. Nezaposleni- u ovom periodu ste originalni, kreativni, puni novih ideja- iskoristite ovaj period, privući ćete posao s kojim ćete biti zadovoljni! Financijski- pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. Svakako podmirite sve dugove koji su Vam se nagomilali.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka pehara u uspravnom položaju- ovaj ćete mjesec biti vrlo duhovno aktivni- spoznavati ćete neke istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno- osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima. Nemojte oklijevati u prihvaćanju duhovnog učitelja! Što se zdravlja tiče razmislite na koje načine možete poboljšati vlastito zdravlje – prehranom, tjelovježbom, opuštanjem. Što god ste utvrdili da Vam godi počnite primjenjivati jer sve što sada uložite u zdravlje višestruko će Vam se isplatiti!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: as novčića u uspravnom položaju- asevi su uvijek značajni jer obično predstavljaju početak novog životnog ciklusa. Uvijek se odnose na nove početke i značajne prekretnice. Na osobnom nivou ova karta se odnosi na Vaš sistem vrijednosti. As novčića je karta koja govori o tome da postajete prizemniji i stabilniji. Ova karta obično označava početak nove ljubavne veze. Neko prijateljstvo bi lako moglo prerasti u romantičan odnos. Oni koji su u dužim vezama i braku svoj odnos će učvrstiti a moguća je i trudnoća. Sa partnerom ćete ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada. Osjećati ćete se kao da se dogodio neki novi spoj među Vama.

POSAO: sedmica mačeva u uspravnom položaju- na radnom mjestu biti ćete izloženi stalnoj kontroli od strane poslodavca – posao odrađujte savjesno i pažljivo, nemojte da Vam štogod promakne! Ne upuštajte se u poslovanje tvrtke niti u politiku iste. Isto tako u odnosima sa drugima budite što taktičniji, posebno kada na umu imate neki konkretan cilj! Morate razmišljati izvan ustaljenih obrazaca poručuje ova karta! Na kraju, možda je najbolje šutjeti o svojim planovima i ciljevima, jer se trenutno u Vašem poslovnom okruženju nalazi netko tko će Vam “podmetati nogu”. Dobro preispitajte tko su Vam zaista prijatelji! Također ova karta može označavati i “prljave poslove” u svakom smislu. Prije nego što uđete u posao sa nekim, dobro se informirajte o toj osobi. Pazite što govorite i pišete u ovom periodu! Na drugom nivou, ova karta ponekad govori o tome da se osjećate prevareno i poraženo. Moguće je da osjećate krivicu zbog nekih ranijih postupaka ili možda želite pobjeći i izbjeći posljedice neke trenutne situacije ili okolnosti. Pazite da time sebi ne učinite medvjeđu uslugu! Bijeg bi Vam se kasnije mogao obiti o glavu! I na kraju ova karta pokazuje da je moguće da ćete možda Vi osjetiti potrebu da nekoga kontrolirate i na taj mu način oduzimate slobodu – zaustavite taj impuls i nemojte dopustiti da se oduzme kontroli! Ako tražite posao dobro se raspitajte može li Vam netko od bivših zaposlenika ili netko od poznanika dati informacije koje bi Vam mogle biti od koristi! Financijski- zbog ljubavne zanesenosti zaboraviti ćete na to da obratite pažnju na financijsku situaciju. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti/obaviti ono što ne bi trebali odgađati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pustinjak u uspravnom položaju- nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću. Pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje- zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja! Poslušajte dobronamjerni savjet osobe kojoj je stalo do Vas!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: sunce u uspravnom položaju- sunce donosi pozitivne vijesti kao što su trudnoća, rođenje djeteta, brak, stabilnost. Ovo je period da uživate i veselite se! Jedan životni ciklus je završen. Možete ponovno vidjeti svijet iz nove perspektive. Sunce se odnosi na spontana saznanja koja Vam nadolaze iz dječje perspektive. Poput djeteta, imate potpuno čiste namjere. Sunce predstavlja određen nivo naivnosti i nevinosti. Nema nikakvih sumnji niti negativnosti. Promatrate svijet kao mjesto beskrajnih mogućnosti. Sunce donosi novi početak i ostavlja prošlost iza sebe, tako da se morate suočiti sa novom situacijom. Sunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Ovo je period kada se čuda događaju! Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete ljude- suprotan spol svojom pozitivnom energijom i toplinom, mogućnost ulaska u stabilnu ljubavnu vezu je velika! Ovo je period kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se! Provoditi ćete više vremena sa partnerom, obitelji i prijateljima, što će Vam donjeti emotivno ispunjenje.

POSAO: toranj u uspravnom položaju- simbolizira promjenu, razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Označava razdoblje neprospavanih noći, nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promjene koje će uzdrmati Vašu sigurnu svakodnevicu. Možda se već nalazite u turbulentnom periodu, punom iznenadnih promjena. Ova karta može značiti i preseljenje, promjenu posla ili preokret u nekoj značajnoj poslovnoj vezi. Na osobnom nivou, možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i da se suočite sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Pozitivna strana ove karte je ta da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mjesto za bolje i kvalitetnije stvari u Vašem životu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osjećati slobodno i sretno. Bitno je da sada zadržite pribranost na poslu. Nezaposleni- koliko kod Vam se neki potencijalni posao činio sigurnim, budite na oprezu- ne vjerujte velikim obećanjima i shvatite da nije sve u novcu! Zadržite pribranost ovaj mjesec, ne odustajte od traženja posla jer bi se u trenutku kada budete htjeli od svega dignuti ruke mogao pojaviti onaj pravi! Financijski- ovo nije vrijeme za laku zaradu- ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morat ćete se dobro pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica novčića u uspravnom položaju- posvetite se meditaciji, vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Ovo je vrijeme kada ćete dosta vremena provoditi razmišljajući o nestalnosti stvari.
Imajte na umu da darežljivost u trenucima obilja oblikuje Vašu budućnost – uložite u nju. Zdravlje- suočeni ste sa posljedicama neurednog života ali nikada nije prekasno da unaprijedite fizičko zdravlje. Otiđite na pregled liječniku i svakako provjerite svoj krvožilni sustav.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: kralj mačeva u obrnutom položaju- može ukazivati na to da ste pretrpjeli neku nepravdu. Možda se netko nepravedno ponio prema Vama, ili ste bili žrtva diskriminacije. Dobro razmislite i iskoristite svoje intelektualne sposobnosti da to ispravite jer emotivni ispad će samo pogoršati situaciju. Vjerovatno Vam je potrebno da pretresete svoje dosadašnje obrasce u komunikaciji sa drugima. Možda Vaše riječi povređuju Vama bliske osobe a da toga niste svjesni. Ova karta savjetuje da budete manje oprezni tj. racionalni u ljubavi- možda je potrebno da svojim emocijama date potpunu slobodu! Nemojte pokušavati mijenjati partnerovo ponašanje jer to nigdje ne vodi ili ga prihvatite takvim kakav on je ili krenite dalje ali ključno je da prije definitivne odluke dobro razmislite jer kako je kralj mačeva u obrnutom položaju mogli bi brzopleto reagirati a kasnije požaliti tako da ovaj period nije najbolji za radikalne poteze. Ako ste slobodni pripazite se sanjarenja o idealnom partneru i emotivne nestabilnosti- kontradiktornosti u svom ponašanju. Zapitajte se zašto ne pronalazite odgovarajućeg partnera i budite iskreni prema sebi. Možda ipak niste raščistili što je to što želite od potencijalnog partnera i veze.

POSAO: pravda u obrnutom položaju- govori o tome da Vam se događaju stvari koje nisu fer. Nisu isključene ni lažne optužbe za nešto. Osoba od autoriteta možda donosi svoje odluke na osnovu nekih predrasuda o Vama. Karta može predstavljati potrebu da donesete odluke čije ste preispitivanje odlagali i nerado razmišljali o njima. Moguće je da ste sve uzeli zdravo za gotovo i niste vidjeli da Vam Vaši postupci zapravo idu na štetu. Zato se možete suočiti sa zastojem ili odlaganjem da dobijete nešto što smatrate da zaslužujete. Da li ste bili lijeni na poslu ili neodlučni sa poduzimanjem neke konkretne akcije koja Vas već duže vrijeme okupira? Ova karta uvijek predstavlja neku vrstu neravnoteže. Što god bilo u pitanju ova karta govori- morate postići balans između svjesnih i nesvjesnih želja. Karta također upozorava da izvinjenje koje očekujete vjerovatno nećete dobiti. Netko tko posjeduje moć i autoritet zloupotrebljava tu svoju moć što može utjecati na tok događaja koji priželjkujete. Razmotrite sve što osjećate nepravednim ali nemojte uzimati pravdu u svoje ruke jer ako nešto uradite po tom pitanju može Vas skupo koštati. Sve što radite na poslu ovaj mjesec radite sa krajnjim oprezom i pazite kome se povjeravate. Nezaposleni – ova karta Vam savjetuje da ste previše opterećeni pitanjem pravde, mislite da se samo Vama događaju nepravedne situacije što naravno nije točno. Umjesto da budete frustrirani bolje Vam je da utrošite slobodno vrijeme na upisivanje nekog tečaja i proširivanja kruga poznanstva. Financijski- pripazite na savjete koje ćete dobivati, vjerojatno je da će Vas savjetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namjere. Karta Vam savjetuje da razmišljate “svojom glavom”. Ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : šestica novčića u obrnutom položaju- ozbiljno obratite pažnju na vlastito ponašanje jer ćete za njega morati snositi posljedice. Ovo je razdoblje ključno za životnu lekciju o ophođenju sa drugima. Doći ćete do velikih spoznaja i istrenirati ćete komunikacijske sposobnosti. Što se tiče zdravlja- nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: osmica štapova u uspravnom položaju- ovo je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene na ljubavnom planu. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste započeli i što je stagniralo. Očekujte povoljne vijesti u ljubavnom životu! Moguće je da dobijete ponovnu šansu sa bivšim partnerom. Ako ste slobodni očekujte novu, strastvenu vezu. Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, očekujte velike pomake na ljubavnom planu! Ponekad je ova karta predznak zaruka ili vjenčanja. Bitno je da svom partneru date dovoljno prostora i vremena, nemojte ga požurivati niti gušiti a on će Vas ugodno iznenaditi pažnjom i ljubavi! Mogućnosti koje Vam ova tarot karta donosi su neke poput putovanja u inozemstvo ili (godišnji) odmor i širenje vidika te novi ljudi s kojima ćete stvoriti koristan odnos.

POSAO: kraljica mačeva u obrnutom položaju- ova karta ukazuje na osobu (moguće ženu) koju vodi osvetoljubivost. Pazite što pričate na poslu i s kim jer postoji neka osoba (moguće žena) koja Vas može na neki način pokušati ugroziti. Sklona je ogovaranju i izvrtanju činjenica. Budite oprezni ali i razmislite da li ste nekad nekoga ostavili ljutoga/bijesnoga. Netko Vas može pokušati izmanipulirati silom ili zastrašivanjem. Zato provjerite sve informacije koje dobijete! Uglavnom, karta ovako okrenuta simbolizira ogovaranja, otuđenje, unutarnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarnjeg glasa, pristajanje na stvari koje nisu za Vas pozitivne (nemojte reći “da” ako mislite “ne” jer bi se ubrzo mogli kajati!). Kraljica mačeva upozorava Vas da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili funkcionirati. Ako ste nezaposleni ova karta govori da se riješite strahova, skloni ste čestim promjenama raspoloženja pa se zato i ne možete koncentrirati i organizirati. Nemojte već unaprijed misliti o odbijanju i biti razočarani jer time samo privlačite negativnu energiju! Nije vrijeme da pristajete na bilo što jer bi se moglo pokazati da je posao koji je na prvu izgledao kao dobra prilika ustvari prijevara ili ste okruženi lažljivim, manipulativnim ljudima a u takvoj poslovnoj atmosferi ne želite raditi! Savjet za ovaj mjesec što se poslovnog aspekta tiče je: slušajte svoju intuiciju, nije vrijeme za “laku i brzu zaradu”, ako nešto izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno je to tako! Financijski- nemojte zanemarivati rješavanje financijskih problema. Prihvatite svaku pomoć koja Vam bude ponuđena. Ako nastavite probleme stavljati pod tepih uskoro će Vam trebati novi!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kralj mačeva u uspravnom položaju- ako na sebi uočavate neke neoubičajene simptome pripremite se na gomilu testova na koje će Vas liječnik slati. Educirajte se o tim simptomima i mogućnostima koje Vam se nude, nemojte nepripremljeni kucati na vrata. Važno je da budete aktivni sudionik! Što se duhovnosti tiče u ovom će Vam razdoblju najpogodnija metoda za duhovni razvoj biti meditacija. Puni ste znatiželje – istražujte različite pristupe, pokušajte nešto novo.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: smrt u obrnutom položaju- ova karta je obično znak da se opirete promjeni- svjesno ili nesvjesno. Uzrok tome može biti Vaš strah od nepoznatoga ili prevelika vezanost za stare navike koje čine da se osjećate sigurnima. Karta govori o tome da se čvrsto držite zastarjelih navika, starih veza ili pogleda na svijet. Možda ne želite gledati u budućnost jer ste previše vezani za prošlost. Biti ćete melankolični. Moguće je da ćete nekako biti prisiljeni da se odreknete nečega, iako to ne želite. Opiranje promjeni čini čitav ovaj proces bolnijim. Predaja i prihvaćanje su u Vašem najboljem interesu. Ako se suočite sa tom promjenom, vidjeti ćete da je ipak vrijedilo! Uhvatite se u koštac s problemima koje imate u vezi/braku, pokušajte ih razriješiti. Savjet- važno je u ovom razdoblju biti hrabar i odvažiti se na nove izazove koji će uvelike doprinijeti Vašoj boljoj kvaliteti života. Slobodni- pripazite da zbog mentalne i duhovne tromosti ne izgubite šansu kod potencijalnog partnera!

POSAO: dvojka pehara u obrnutom položaju- govori da je poslovna situacija vrlo povoljna po Vas samo je trebate znati prepoznati! Ako spustite svoja visoka očekivanja i upustite se u novi projekt, u svemu što radite biti ćete izvrsni i isto tako vrednovani od kolega i nadređenih. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerovatno da zaposlenje uskoro dolazi! Nemojte da Vas strah ili previsoka očekivanja spriječe da ne prihvatite poslovnu ponudu koja na prvu ne djeluje “savršeno”- mogli bi zažaliti. Financijski- karta simbolizira da se još osjećate “rastrgani na sve strane” i poručuje da su još prisutne neke financijske poteškoće ali kraj im se bliži ako budete radili marljivo na njima ovaj mjesec.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pravda u uspravnom položaju- Vas upozorava da je vrijeme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi samima. Baviti ćete se pojmom pravde ovaj mjesec i doći do pametnog zaključka. Odličnog ste zdravlja i vrlo dobre tjelesne kondicije, pravo je vrijeme da se počnete baviti nekim sportom.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: luda u obrnutom položaju- moguća su dva scenarija sa ovom kartom, prvi je da ako ste u vezi / braku ova karta govori da se ne upuštate u bilo kakve rizike. Pažljivo ispitajte svaki aspekt aktualne situacije i dobro razmislite prije nego što poduzmete nešto. Ako reagirate impulsivno ishod može biti nepovoljan. Moguće je da ni ne razmišljate o tome da Vaša procjena nije sasvim objektivna i da ne sagledavate situaciju u pravom svjetlu. Ako je ikako moguće odgodite definitivne odluke za ovaj mjesec. Drugi scenarij- kartamože predstavljati Vaš strah od nepoznatog. Taj strah može biti zamka koja Vas sprečava da nastavite dalje i započnete novu i bolju životnu fazu. Bitno je da prepoznate i shvatite značaj ovog straha i način na koji on iskrivljuje Vaš pogled na svijet. Posebno obratite pažnju na prilike koje možda niste iskoristili zbog tog straha. Ako dobro razmislite, shvatiti ćete koje su najveće blokade u Vašem životu. Ako ste slobodni ova karta simbolizira strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Upozorava Vas na činjenicu da zbog straha od nepoznatog propuštate mnoge prilike koje Vam se nude. Dobro razmislite što očekujete od potencijalnog partnera i veze.

POSAO: sunce u obrnutom položaju- postići ćete (polovičan) uspjeh – proces može biti prolongiran. Biti ćete sretni ali ne potpuno. Neće se ostvariti sve što ste očekivali. Moguće je da imate nerealna očekivanja. Ponekad obrnuto sunce govori o aroganciji. Ovo je dobar trenutak da razmislite zašto želite postići uspjeh. Da li je jedini razlog Vaš ego? Ili to što se stalno uspoređujete sa drugima? Moguće je da je Vaš pogled na svijet baziran na sumnjama i negativnosti. Sada trebate promijeniti način razmišljanja! Ako ste nezaposleni zapitajte se zašto je to tako, da li si postavljate previsoke ciljeve? Da li sebe precjenjujete? Da li se uopće dovoljno trudite i realno što nudite potencijalnom poslodavcu? Što iskreniji budete prema sebi to ćete prije naći posao! Financijski- nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Karta Vam savjetuje da ne riskirate previše i da dobro promislite prije bilo kakve financijske akcije. Štedite što je više moguće ovaj mjesec.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka novčića u obrnutom položaju- simbolizira neispunjenost, nisko samopouzdanje i samoprihvaćanje, nepovjerljivost, neimaštinu i egocentrizam. Razdoblje je ovo u kojem ste previše usredotočeni na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje. Koncentriranost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere Vas čini tjeskobnima i prestrašenima. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode. Imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu. Počnite dijeliti svoje brige sa drugim ljudima, imajte povjerenja u bližnje! Zdravlje- osjećate se umorno, pokušajte uzimati što više vitamina i hraniti se što zdravije!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: četvorka štapova u uspravnom položaju- ova karta predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh na ljubavnom planu. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Moguće je da ćete promijeniti mjesto stanovanja. Četvorka štapova se također može odnositi i na zaruke ili brak. Ovo je karta ljubavi i vjernosti. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o tome da veza počiva na čvrstim temeljima. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti, sigurnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više družite! Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Nemojte se dvoumiti, mogli bi upoznati zanimljivu osobu s kojom ćete odmah “kliknuti”. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje sa partnerom!

POSAO: osmica štapova u uspravnom položaju- ovo je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste započeli i što je stagniralo. Vjerovatno ćete dobiti odlične vijesti ili neku novu poslovnu priliku. Moguće je unapređenje. Ovo je također odličan period za samopromociju. Ova karta govori da je odličan period za početak nekog novog posla. Vjerovatno imate obilje novih ideja i kreativnosti. Ako je to slučaj, ne zaboravite da usmjerite energiju samo na to što radite i da radite stvari jednu po jednu. Energija ove karte zahtjeva fokus i usmjerenost, jedino tako može biti pozitivno iskorištena. U nekim slučajevima ova karta je predznak neplaniranog putovanja ili preseljenja zbog posla. Ako ste nezaposleni ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”, mogli biste se iznenaditi kada dobijete poziv na intervju za posao kojeg već duže vremena želite. Financijski- pokušajte mijenjati svoje negativne osobine koje su sada vrlo izražene. Posebnu pažnju obratite na pohlepu i nekontrolirano trošenje novca! Pomozite potrebitima i dva puta razmislite da li Vam nešto zaista treba.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica novčića u obrnutom položaju- vrijeme je da sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mjesto. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima i konzultirajte se sa alternativnom medicinom. Tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas. Nemojte da Vas uznemire tuđe kritike i komentari, Vi sami znate što je najbolje za Vas.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: dvojka štapova u obrnutom položaju- ova karta može označavati osjećaje bijesa i anksioznosti jer čekate na materijalizaciju nekog plana. Možda mislite da ste napravili pogrešan izbor. Energija Vam je rasuta na više strana i ne možete se fokusirati na jednu stvar. Stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili. Moguća su odlaganja, prepreke i rasprave u Vašoj vezi / braku. U nekim slučajevima, upravo to što sumnjate u sebe je uzrok manjka energije i usmjerenja. Značenja ove karte se odnose i na pitanje ponosa. Ako je to slučaj, Vaš ponos i egoizam možda sprečavaju daljnji napredak i dogovor sa partnerom. Ova karta upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. Unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve pa pripazite da ne izgubite fokus. Ako ste slobodni nemojte da Vas ponos (i egoizam) odvrate od zanimljivog potencijalnog partnera, ne sudite na prečac- dajte priliku nečemu što Vam se na prvu ruku možda neće učiniti zanimljivom opcijom.

POSAO: devetka pehara u uspravnom položaju- se smatra kartom ispunjenja želja. Obećava da ćete dobiti ono što želite. Obećava materijalni dobitak i sigurnost. Obično je povezana sa završecima bitnih projekata. Očekujte da vidite plodove svog rada. Moguće je da ćete dobiti sjajnu ponudu za posao. Ovo je period (iznenadnog) poslovnog napretka. Obratite pažnju na poslove koji se nude, odaberite zemlju o kojoj ste uvijek sanjali i biti ćete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste uvijek željeli. Financijski- budite odgovorni i oprezni sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica novčića u obrnutom položaju- posvetite se meditaciji- ovo je vrijeme kada ćete mnogo vremena provoditi razmišljajući o nestalnosti stvari. Imajte na umu da darežljivost u trenucima obilja oblikuje Vašu budućnost – uložite u nju. Ova karta savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnite raditi kompromise. Suočeni ste sa posljedicama neurednog života, ali nikada nije prekasno da unaprijedite fizičko zdravlje. Otiđite na pregled liječniku i svakako provjerite svoj krvožilni sustav.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: petica štapova u uspravnom položaju- simbolizira oprez, natjecanje i suočavanje sa izazovima. Savjetuje Vam asertivnost u djelovanju. Upozorava Vas na natjecanje – u ljubavnom smislu. Nema razloga da se bojite, osvijestite samome sebi vlastite kvalitete i snage. Vjerujte u sebe više nego ikad do sada i sigurno ćete stvari posložiti na pravo mjesto. Osobi u koju ste zaljubljeni svidjeti će se čak nekoliko ljudi iz okoline, neće to biti prava zaljubljenost već samo simpatije. Usprkos tome, potrudite se i dajte sve od sebe i naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem. Za Vašu će budućnost biti važna spoznaja da ste pokušali sve što ste mogli. Petica štapova može značiti i obrnutu situaciju – da će Vas privući neka druga osoba ili čak više njih. Ova karta ukazuje na unutrašnju borbu ili sukob. Sada se morate suočiti sa svojim emotivnim problemima. Usmjerite energiju na analizu svojih dubokih osjećaja. Kada budete načisto sami sa sobom, lako ćete pronaći nov pravac i novu perspektivu. Vaši unutrašnji konflikti mogu utjecati i na Vaše ponašanje prema partneru. Redovito otvoreno komunicirajte i pokušajte ostati fleksibilni!

POSAO: as pehara u obrnutom položaju- označava period manjka kreativnosti i životne inspiracije. Na poslu Vas očekuje zamor i blokada, vjerojatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Savjet za zaposlene i nezaposlene- ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom ženskom stranom, da slušate intuiciju koja Vam u ovom periodu nudi mnoge odgovore. Ako se prepustite instinktu i poslušate vlastitu intuiciju, postići ćete mnoge pozitivne promjene i velike korake. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi i na poslovnu suradnju jer ćete samo na taj način postići uspjeh. Financije- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Što više razbijate glavu mogućim rješenjima to su Vam ona dalja. Opustite se i usmjerite na druge aspekte života.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vrag u obrnutom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Budite manje opterećeni materijalnim što će Vas dovesti do širenja vidika!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: mag u obrnutom položaju- predstavlja Vaš nedostatak usmjerenja. Možda partner namjerno sabotira Vaše napore lažući Vas ili ste možda previše opterećeni potrebom da kontrolirate situaciju da ste zaboravili što to znači opuštenost i pokazivanje pravog “ja” u odnosu. Vrlo često ova karta govori o tome da se u vezi / braku jedan partner fokusira samo na ispunjavanje svojih potreba, ostavljajući drugu osobu razočaranom i neispunjenom. Nedostatak otvorene komunikacije glavni je problem, pokušajte se Vi prvi otvoriti partneru a ako nikako ne ide ozbiljno razmislite o odlasku. Ako ste slobodni zapitajte se zašto je to tako- da li ste previše egoistični, sebični- mislite samo na svoje potrebe? Da li s druge strane imate problem sa samopouzdanjem? Što god bilo ova karta se prije svega odnosi na komunikaciju i stjecanje znanja. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Mag karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo.

POSAO: dvojka novčića u uspravnom položaju- simbolizira prilagođavanje, balansiranje i umor. Kada se ova karta pojavi gotovo uvijek Vam govori da ste iscrpljeni i upozorava Vas da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti. U ovoj ste fazi fokusirani na dvije stvari, na dva životna aspekta koja Vam oduzimaju puno energije. Potrudite se da Vam još nešto ne zasmeta tj. da se ne pojavi i treća stvar sa kojom ćete se morati boriti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Istina je da se događaju veliki projekti i da posla imate više no obično ali fokusirajte se samo na bitno, nemojte biti površni. Podijelite odgovornost sa kolegama, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Ako tražite posao pošaljite samo nekoliko molbi kojima ćete se posvetiti kvalitetno. Temeljitost Vam sada nije jača strana. Financije- negiranje i potiskivanje problema neće ga riješiti – samo će ga uvećati. Karta Vas upozorava da uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica mačeva u uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: sunce u uspravnom položaju- sunce donosi pozitivne vijesti kao što su trudnoća, rođenje djeteta, brak, stabilnost. Ovo je period da uživate i veselite se! Jedan životni ciklus je završen. Možete ponovno vidjeti svijet iz nove perspektive. Sunce se odnosi na spontana saznanja koja Vam nadolaze iz dječje perspektive. Poput djeteta, imate potpuno čiste namjere. Sunce predstavlja određen nivo naivnosti i nevinosti. Nema nikakvih sumnji niti negativnosti. Promatrate svijet kao mjesto beskrajnih mogućnosti. Sunce donosi novi početak i ostavlja prošlost iza sebe, tako da se morate suočiti sa novom situacijom. Sunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Ovo je period kada se čuda događaju! Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete ljude- suprotan spol svojom pozitivnom energijom i toplinom, mogućnost ulaska u stabilnu ljubavnu vezu je velika! Ovo je period kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se! Provoditi ćete više vremena sa partnerom, obitelji i prijateljima, što će Vam donjeti emotivno ispunjenje.

POSAO: osmica štapova u uspravnom položaju- je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste davno započeli i što je stagniralo. Vjerovatno ćete dobiti odlične vijesti ili neku novu poslovnu priliku. Moguće je unapređenje. Ovo je također odličan period za samopromociju. Ova karta govori da je odličan period za početak nekog novog posla. Vjerovatno imate obilje novih ideja i kreativnosti. Ako je to slučaj, ne zaboravite da usmjerite energiju samo na to što radite i da radite stvari jednu po jednu. Energija ove karte zahtjeva fokus i usmjerenost, jedino tako može biti pozitivno iskorištena. U nekim slučajevima ova karta je predznak neplaniranog putovanja ili preseljenja zbog posla. Ako ste nezaposleni ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”, mogli bi se iznenaditi kada dobijete poziv na intervju za posao kojeg već duže vremena želite. Financije- na financijskom planu stojite solidno, vrijeme je za ulaganja. Poslušajte savjet starije osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka štapova u uspravnom položaju- nadoknadite propušteni san, počnite koristiti vitamine i ostale dodatke prehrani. Obavezno si priuštite nekoliko tretmana masaže. Duhovno- morate naučiti stati kada Vam je dosta. Meditacija će Vam dobro doći!


https://www.facebook.com/astropolis9