Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za ožujak 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za ožujak 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: šestica novčića u uspravnom položaju- označava period napretka i Vašeg nesebičnog ljubavnog davanja. U ovom periodu biti ćete velikodušni prema partneru i svim voljenim osobama. Osjećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako ste sami ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali- potrudite se da svi oko Vas znaju da tražite “onu/onog pravu/og”. Veza će biti bazirana na zajedničkim idejama i stavovima. Kako ova tarot karta balansira i vlada ravnotežom, možete očekivati da stvari budu u harmoniji te se opustiti jer je ovaj period za Vas period stabilnosti. Preplaviti će Vas osjećaji sreće, zadovoljstva, bit ćete spremni opustiti se i napokon uživati u sadašnjem trenutku! Možete dobiti poklon od voljene osobe- u svakom slučaju čeka Vas neka vrsta ugodnog iznenađenja!

POSAO: kraljica novčića u uspravnom položaju- predstavlja arhetip ženske moći- kreativna, strpljiva, predana, darežljiva i hrabra. Ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom ženskom stranom, da slušate intuiciju te da date prednost emocijama. Kako je ovoj karti glavna odlika plodnost, ona može predstavljati rođenje Vaših novih poslovnih ideja pa i sasvim drugačiji način života- drugačiji pristup poslu. U ovom periodu čeka Vas povoljan tijek događaja. Imati ćete kreativnosti i svježih ideja na pretek. Žena koja radi s Vama svakako je osoba na koju se možete osloniti, ne oklijevajte od nje prihvatiti pomoć. Karta Vam savjetuje da ukoliko to možete, na posao donesete neku sitnicu iz vlastitog doma kako bi se osjećali ugodnije i bili još produktivniji. Nezaposleni- u ovom periodu ste originalni, kreativni, puni novih ideja- iskoristite ovaj period, privući ćete posao s kojim ćete biti zadovoljni! Financijski- pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. Svakako podmirite sve dugove koji su Vam se nagomilali!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka novčića u uspravnom položaju- pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pozornost na pravilnu prehranu. Netko od bliskih osoba može imati problema sa zdravljem pa obratite na to pažnju – usmjerite tu osobu da potraži stručnu/liječničku pomoć iako to tvrdoglavo odbija. Što se tiče duhovnosti- osjećati ćete kao da se stvari događaju mimo Vas i da nikako ne možete utjecati na promjenu. Oslobodite se potrebe za kontrolom jer će to donijeti slobodu prvenstveno Vama, a ne onima koji su objekti Vaše kontrole!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: dvojka pehara u uspravnom položaju- ovo je karta prave ljubavi. Dvojka pehara je povezana sa ravnotežom i suradnjom. Predstavlja početak nove veze što je dobra vijest za slobodne! Ako ste u konfliktu sa nekom bliskom osobom očekujte da će se on riješiti u ovom periodu. Ova karta je također znak kompromisa. Možda osjećate potrebu da se bolje razumijete sa partnerom pa ste spremniji na kompromis tj. fleksibilniji ste što će partner svakako znati prepoznati. Ovo je karta zajedništva- predstavlja uzajamnu privlačnost, romantiku, strast, ljubavne ponude, brak, trudnoću (ako je ne planirate svakako se u ovom periodu zaštitite!). Sa ovom kartom mogući su samo pozitivni scenariji! Možda uđete u novu vezu gdje će Vam partner uzvraćati istom mjerom u emotivnom smislu. Ako ste već u vezi, možda dobijete bračnu ponudu ili ta veza u nekom smislu pređe na viši nivo. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi/braku mogu očekivati ponovno buđenje strasti i privlačnosti.

POSAO: kralj štapova u uspravnom položaju- ova karta se odnosi na Vaš nivo nezavisnosti i snalažljivosti. Vaša kreativnost i motivacija su ono što će Vas izdvojiti iz mase u ovom periodu. Vještina pregovaranja koju posjedujete čini Vas odličnim pregovaračem. Kralj štapova također predstavlja i vođu tima ili Vašeg nadređenog. On će Vam pomoći u karijeri. Kralj štapova je također poznat po snažnom osjećaju lojalnosti. On je čovjek koji će Vas uvijek nagraditi u skladu sa Vašim trudom. Ako ste bili marljivi u prethodnom periodu svakako očekujte povišicu ili nagradu za Vaš trud. Ako ste nezaposleni biti ćete motivirani i odlučni. Vaša organizacijska sposobnost, kreativnost i dobre komunikacijske vještine će Vas izdvojiti od ostalih kandidata. Očekujte da ćete dobiti posao koji ste željeli! U kontekstu financija stojite vrlo dobro. Ipak budite na oprezu- netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija. Neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka štapova u uspravnom položaju- stres i brige škode Vašem zdravlju- najviše pati krvožilni sustav stoga izbjegavajte alkohol i nikotin. Pijte više vode nego inače, potrudite se da nekoliko puta dnevno učinite vježbe disanja. Morate u ovom razdoblju skupiti snagu i staviti zdravlje na prvo mjesto! Boravak u prirodi i vježbanje biti će Vam od velike pomoći! Nemoguće je da osjećate duhovni mir kada ste cijelo vrijeme u akciji. Trčite kao “muha bez glave” što Vam zadaje mnoge unutrašnje nesporazume. Uzmite malo vremena za sebe, slušajte muziku i bar nakratko odlutajte od briga i žurbe.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: as mačeva u uspravnom položaju- obično predstavlja Vašu potrebu za snagom. Obično se boja mačeva odnosi na nedaće u nekoj konkretnoj situaciji. As mačeva je podsjetnik da ostanete snažni i privrženi svojim principima. Vjerovatno će biti potrebna disciplina i odlučnost da prevaziđete prepreke na koje nailazite. Imate više snage nego što mislite. As mačeva Vam govori da se potpuno fokusirate na ono što radite. Sada je potrebno dosta razmatranja i pažnje. Sada je trenutak da isplanirate sljedeći potez. Logika i disciplina su trenutno Vaše najjače oružje. Zapravo, možda ćete shvatiti da su Vam upravo one najpotrebnije. Koliko god situacija izgledala teško, iz nje će na kraju proizaći nešto pozitivno. Možda je neophodno da se nešto promijeni, ali rezultat će biti dobar. Osloboditi ćete se nečeg bespotrebnog, biti ćete sretni i ponosni na to što ste postigli. Dakle ako ste u vezi/braku ovo je period velikih promjena. Čeka Vas novi početak u odnosu. U dogovoru sa partnerom bitno je da se dobro organizirate, planirate zajednički svaki potez i ustrajete u onome što zajednički želite. Samcima se smiješi nova veza!

POSAO: paž pehara u uspravnom položaju- obično predstavlja nešto novo što se pojavljuje u Vašem životu. Ovo je sjajan period da izrazite svoju kreativnost. Imate veliku inspiraciju i želju da izrazite sebe kroz slikanje, pisanje ili muziku. Svi poslovi koji su kreativni idu Vam od ruke u ovom periodu. U financijskim pitanjima ova karta se odnosi na nove projekte. Pred Vama je nova poslovna prilika. U radnom okruženju moguće su dobre vijesti vezane za Vaš posao. Možda od Vas bude zatraženo da uradite nešto što ranije niste radili ili Vam bude ponuđena nova pozicija na poslu. Ako počinjete novi posao, važno je da obratite pažnju na svoje emocije i osjećaje drugih. Vaš unutrašnji glas je Vaš najbolji vodič! Ova karta poručuje- kakvo god Vaše radno mjesto bilo i kakvu god razinu obrazovanja da imate, morate znati da imate mogućnost izbora posla. Ako ste nezadovoljni na poslu osvjestite si činjenicu da ključ za promjenu leži u Vama! Ovo je period kada bez problema možete naći vrlo brzo novi posao ili dobiti priliku za dodatnu zaradu. Financije- zamjetno poboljšanje materijalne situacije. Ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji to će biti riješeno povoljno po Vas.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: as pehara u uspravnom položaju- ukoliko pokušavate zatrudnjeti, ova je karta znak da će se to i dogoditi. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima! Tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje mnoge signale, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: četvorka štapova u uspravnom položaju- ova karta predstavlja sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. Stvari su došle na svoje mjesto i Vaš trud se isplatio. U ovom periodu možete očekivati uspjeh na ljubavnom planu. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Moguće je da ćete promijeniti mjesto stanovanja. Četvorka štapova se također može odnositi i na zaruke ili brak. Ovo je karta ljubavi i vjernosti. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o tome da Vaša veza počiva na čvrstim temeljima. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti, sigurnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više družite! Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Nemojte se dvoumiti, mogli bi upoznati zanimljivu osobu s kojom ćete odmah “kliknuti”. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. Vrijeme je za odmaranje i uživanje sa partnerom!

POSAO: mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Karta mjeseca u uspravnom položaju je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti u slučaju da ste u prethodnom periodu radili nešto loše- sada Vam se to vraća. Isto tako ako ste se ponašali zrelo/etično tada Vam u ovom periodu dolazi nagrada za Vaš trud!
Ako sumnjate da Vam netko radi iza leđa budite sigurni da je to istina. Ova karta je upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Pazite što i kome pričate! Ipak, ova karta govori i o otkrivanju zakulisnih radnji. Saznati ćete na vrijeme o kome i čemu se radi. Obratite više pažnje na svoje snove i intuiciju jer je ovo period kada su naglašeni! Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt kojeg morate riješiti! Bit ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte! Ako ste nezaposleni biti ćete nesigurni, tjeskobni i mučiti će Vas raznorazni strahovi. Ne paničarite i ne poduzimajte brzoplete akcije! Ovo je razdoblje emocionalne rastresenosti, oslonite se na unutarnji glas! Financijski- ne stojite loše ali ovaj period ukazuje na promjenjivo stanje- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati. Nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Vrlo je važno da budete mirni i strpljivi. Odluke donosite polako i oprezno. Pripremite se na neplanirani trošak. Ovo je razdoblje u kojem morate obratiti pažnju na ovaj aspekt.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : devetka mačeva u uspravnom položaju- izbjegavajte alkohol i tablete – ako tjeskobu razbijate tim supstancama možete biti sigurni da Vas to samo baca pet koraka unatrag! Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Posvetite se čitanju budističke literature koja u ovom razdoblju može biti od velike pomoći.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: vitez štapova u uspravnom položaju- obično predstavlja promjenu. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U nekim slučajevima nagovještava preseljenje, putovanje ili nov ljubavni poduhvat. Ova karta se generalno odnosi na promjene, energiju i akciju. U ljubavnim pitanjima ova karta se obično odnosi na strastvenu ljubavnu vezu ukoliko ste sami. Odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Postoji velika mogućnost da ćete u poslovnom kontekstu naići na osobu sa kojom bi mogli započeti romansu. Ali za one koji su u vezi/braku- nemojte zaboraviti da vitez štapova brzo gubi interes- ako želite da održite vezu/brak, morate stalno pronalaziti nove načine da zainteresirate partnera! Ako uložite truda u Vaš odnos s partnerom, on će biti vrlo podržavajući i otvoren- imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera.

POSAO: kraljica pehara u uspravnom položaju- nova, zanimljiva prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mjestu, nemojte u njima sudjelovati! Ova karta govori i o potrebi da uronite u svoja osjećanja i nesvjesno. Važno je da osvijestite svoje snove i intuiciju i dozvolite im da Vas inspiriraju. Izražavanje kroz umjetnost može Vam donjeti veliko zadovoljstvo u ovom periodu! Bili zaposleni ili nezaposleni ići će Vam od ruke u ovom periodu kreativni poslovi! Ljudi oko Vas mogu tražiti Vašu podršku i savjete ali važno je da znate kada trebate povući granicu tj. pazite da Vas ne iskorištavaju. Slušajte svoju intuiciju! Možda je potrebno da se povučete u sebe i razmislite o svojim emocijama vezano za datu situaciju. Brižan prijatelj ili član obitelji mogu Vam pružiti potrebnu podršku, posebno majka ili neka majčinska figura. Odana žena Vam ulazi u život u ovom periodu, može se uspostaviti da će Vam biti dragocjen prijatelj! Nemojte se oglušiti na njene savjete jer ima puno veću moć nego što Vi mislite. Financijski- stojite vrlo dobro. Vrijeme je za ulaganja. Poslušajte savjet starije osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: car u obrnutom položaju- karta ukazuje na neku situaciju u kojoj se ponašate neodgovorno tj. želite pobjeći od nje. Karta Vas upozorava da je sada vrijeme da se suočite hrabro sa tom situacijom i savjetuje Vam da postanete svjesni koliko ste ovisni o nekoj osobi što Vam samo šteti! Na području zdravlja je isto važno uvesti red i disciplinu. Obratite pažnju na prehranu, možda je potrebno napraviti test intolerancije na hranu!


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: kralj novčića u uspravnom položaju- kada se u kontekstu ljubavi otvori ova karta to je uvijek odličan znak. Ukoliko ste slobodni, upoznati ćete nekoga tko će Vas doslovno oboriti s nogu. Nemojte glumiti nešto što niste jer ćete se toj osobi svidjeti baš ovakvi kakvi jeste. Ako ste žensko, kralj novčića može predskazivati vezu sa imućnijim muškarcem. Ako ste u vezi/braku odnos sa partnerom će Vam postati ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

POSAO: paž štapova u uspravnom položaju- pojaviti će se osoba koja Vam može biti od velike pomoći. Kada se u otvaranju pojavi paž štapova, on predstavlja novu šansu, nove-pozitivne vijesti. Kako je povezan sa kreativnošću može predstavljati neki novi poslovni poduhvat. U ovom periodu vrlo lako možete realizirati svoje ideje i planove. Imate neograničen potencijal. Ovo je i nova faza u Vašem životu. Možete postati vrlo motivirani da svoj poslovni život sasvim promijenite. Možete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja bi Vas mogla navesti da napravite veliku promjenu u karijeri. Ako ste već razmatrali mogućnost nekog doškolovanja ili prekvalifikacije, sada je pravo vrijeme da se posvetite tome! U nekim slučajevima može predstavljati konkurenciju ili izazove ali to Vam neće predstavljati problem. Potpuno ste spremni da ustanete i izborite se sa svim izazovima! Ako ste nezaposleni ova karta Vas podsjeća da ukoliko uložite trud u traženju posla i svom prezentiranju potencijalnom poslodavcu svakako će Vam se isplatiti! Financijski- označava razdoblje priljeva financija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasljedstva ili dobitak na lotu ALI imajte na umu da ne ulažete više od onoga što možete izgubiti jer bi Vas to moglo skupo koštati!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: šestica štapova u uspravnom položaju- zdravstveno nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite! Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali. Što se tiče duhovnosti- na dobrom ste putu da počnete osjećati i živjeti dubok osjećaj životne radosti i veselja. Podijelite tu radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: kraljica u obrnutom položaju- ova karta može označavati kreativnu blokadu. Možda ste neraspoloženi i depresivni. Rutina Vam je mučna. U svakom pogledu Vam nešto manjka i nedostaje. Ova karta može govoriti o tome da ste previše posesivni što se tiče emocija, daje Vam savjet da budete velikodušni prema onima koje volite. Previše se zaštitnički ponašate prema partneru što u odnos unosi napetost, partner osjeća kako ga “gušite”. Karta može ukazivati na probleme sa začećem ili trudnoćom. Karta može ukazivati i na Vaše promiskuitetno ponašanje, pogotovo ako ste slobodni, čuvajte se neželjene trudnoće! Slobodni- karta ukazuje da ste izgubili vjeru da nađete pravog partnera, zapitajte se da li ste možda sebični i egoistični, da li previše očekujete, što nudite potencijalnom partneru? Bili u vezi/braku ili slobodno, karta Vam savjetuje da se primirite, sredite misli i uživate u svakodnevnim sitnicama, preporučuje Vam se boravak u prirodi.

POSAO: vitez mačeva u obrnutom položaju- ovo nije period kada treba započinjati nove projekte. Nije vrijeme za rizike. Planove ostvarujete sa zakašnjenjem. Vaše namjere mogu biti pod utjecajem drugih ljudi. Loš savjet ili svađa može negativno utjecati na Vašu sposobnost za donošenje poslovnih odluka. Impulsivnost i vremenski pritisak negativno utječu na Vas. Misli su Vam kaotične. Najbolja stvar koju možete uraditi je ta da se prepustite i ne radite ništa! Strpljenje i odmor su Vam trenutno najpotrebniji. Ipak, pokušajte da se ne otuđujete od svog okruženja jer grube i nepromišljene riječi mogu uzrokovati svađu sa nekim tko Vam je blizak. Ova karta Vam je upozorenje da možda pokušavate silom uspostaviti kontrolu nad poslovnom situacijom. Sebičnost i gledanje isključivo svojih interesa mogu uzrokovati probleme. Potreban Vam je diplomatski pristup! Nezaposleni- smirite se, obuzdajte vlastite emocije! Prisilite se prisjetiti vlastitih ciljeva i moralnih načela! Na financijskom planu stojite ne baš blistavo. Ukoliko imate dugova pokušajte vratiti barem jedan dio! Moguć je neplanirani manji dobitak ali pokušajte ga ne potrošiti na bespotrebne stvari!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica novčića u uspravnom položaju- suočeni ste sa posljedicama neurednog života, ali nikada nije prekasno da unaprijedite fizičko zdravlje. Otiđite na pregled liječniku i svakako provjerite svoj krvožilni sustav. Posvetite se meditaciji; vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Ovo je vrijeme kada ćete dosta vremena provoditi razmišljajući o nestalnosti stvari. Imajte na umu da darežljivost u trenucima obilja oblikuje Vašu budućnost – uložite u nju!


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: sedmica mačeva u uspravnom položaju- generalno simbolizira potrebu za kontrolom, moguću selidbu i zaobilaženje etičkih normi. Sedmica mačeva je i karta opreza. Sada morate pažljivo promatrati svoje okruženje. Ako Vam se čini da Vas netko promatra iz prikrajka to je vjerojatno tako – vjerujte svom instinktu. Budite na oprezu jer će svaka Vaša pogreška imati gledaoca. Ne puštajte u blizinu osobe za koje osjetite da Vam na bilo koji način mogu naštetiti. Određene znatiželjne osobe (ili osoba) s manjkom etičkih namjera žele Vas špijunirati. Svojim načinom ponašanja pokažite im (ili njoj) da ne pripadaju u Vaš život. Kada se u otvaranju pojavi ova karta, obično Vam poručuje da je potrebno da budete nepredvidivi. Sada morate razmišljati izvan ustaljenih obrazaca. Ljudi lako mogu predvidjeti što ćete sljedeće uraditi, pa morate raditi neočekivane stvari. Ponekad je najbolje jednostavno šutjeti o svojim planovima i ciljevima, jer se trenutno u Vašem okruženju nalazi neko tko Vam “podmeće nogu”. Budite što oprezniji i dobro ispitajte tko su Vam zaista prijatelji a tko neprijatelji! U nekim slučajevima ova karta može predstavljati preseljenje, što pozitivno utječe na Vaš ljubavni odnos. Shvaćate da ste spremni krenuti dalje. Moguće je da ćete presjeći svaki kontakt sa ljudima za koje mislite da Vam nisu prijatelji ili jednostavno da Vam nisu bitni. Ova karta u nekim slučajevima može označavati da Vi osjećate potrebu da kontrolirate drugu stranu-partnera i na taj način joj oduzimate slobodu- zaustavite taj impuls i nemojte dopustiti da se otme kontroli, zapamtite da je povjerenje jedna od važnijih stvari u odnosu! Ako ste u potrazi za ljubavi, možda ćete sresti nekoga zanimljivog ali pokušajte izbjeći ponašanje kao da Vas veza ne zanima jer će potencijalni partneri krenuti prema onima kod kojih vide inicijativu i tko je više angažiran.

POSAO: trojka novčića u obrnutom položaju- mogući su problemi u radnom okruženju. Možda Vam je potrebno više znanja ili vještine za posao koji radite. Ako niste posvećeni tome što radite, to će se lako primjetiti. Možda još uvijek niste sigurni koji posao je pravi za Vas. Sada je pravo vrijeme da razmislite o tome. Ako ste nezadovoljni sadašnjim poslom, sigurno ćete biti bijesni i frustrirani. Moguće je i da mislite da ljudi ne primjećuju koliko se trudite. Potrebno je da obratite pažnju na ono što Vam se događa. Bili zaposleni ili ne, ako ne budete pažljivi, možete propustiti odličnu poslovnu priliku! Možda se nesvjesno bojite budućnosti i izbjegavate svaki moguć rizik koji se odnosi na Vaš razvoj i napredak. Možda ste preopterećeni time da budete dragi drugima. Što god bilo u pitanju tj. koja god blokada bila u pitanju- pokušajte biti iskreni prema sebi i energiju usmjerite na jačanje samopouzdanja i učenje nečeg novog. Financijski ne stojite dobro. Što se tiče trošenja potrudite se biti organiziraniji, zadržite samokontrolu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u obrnutom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: četvorka mačeva u obrnutom položaju- obično ima dva tipična značenja. Prvo se odnosi na potrebu da se vratite “u akciju”. Ozdravili ste, odmorili ste se i sada je period da se vratite svojim svakodnevnim obavezama. Nakon perioda relaksacije, osjećate se sposobnijim da se nosite sa svakodnevnim problemima. Drugo značenje je negativnije. Predznak je neke vrste prisilne izolacije. Ovo se često može odnositi na “sumnjiva” ponašanja određenih ljudi. Vi ili netko koga poznajete bi trebao paziti na to kako se ponaša. Kršenje bilo pravnih bilo moralnih normi će svakako biti otkriveno! S druge strane, “prisilna izolacija” se može shvatiti metaforički, kao depresija ili usamljenost. U svakom slučaju, ako ste sebe pronašli u negativnijem značenju- samoća i izolacija predstavljaju nešto što bi pod svaku cijenu trebali izbjegavati. Sami ćete sebi biti najveći neprijatelj! Vrlo je važno da poslušate dobronamjerni savjet osobe kojoj je stalo do Vas.

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: luda u obrnutom položaju- pripazite na ozljede. U prometu budite sto posto koncentrirani i usredotočeni. Ako imate problema sa zdravljem dobro provjerite liječnika kojeg posjećujete jer bi njegova kompetencija mogla biti upitna! U fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša obitelj i/ili prijatelji neće imati razumijevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: vitez pehara u obrnutom položaju- može označavati prijevaru i manipulaciju, bilo s Vaše ili partnerove strane. Pazite se nevjere! Vi ili partner se možete bojati vezivanja i zbližavanja. Možete Vi ili Vaš partner biti potpuno izgubljeni u vezi/braku i neodgovorni. U svakom slučaju ova karta govori da će doći u ovom periodu do neslaganja ili sukoba interesa jer se Vaše vrijednosti i ideali ne podudaraju sa partnerovima. Može Vas pratiti osjećaj zarobljenosti. Karta govori o nedostatku mašte ili kreativnosti u Vašem odnosu, potrudite se osvježiti odnos ukoliko Vam je još stalo do Vašeg partnera! Otvoren razgovor je neizbježan ako ga mislite zadržati! Slobodni- karta govori o Vašem nedostatku fokusa, letargiji i manjku energije. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema ljudima, moguće da imate problem sa nepovjerenjem i nekim predrasudama. Nemojte da zbog toga propustite ljubavnu priliku koja bi se mogla pojaviti ovaj mjesec!

POSAO: šestica mačeva u obrnutom položaju- obično se odnosi na poteškoće da prevaziđete konflikte i tenzije. Možda se osjećate kao da ste zaglavljeni i ne možete više nastaviti sa svojim (poslovnim) životom. Stvari stagniraju i ne možete mrdnuti. Možda ćete morati odložiti neko planirano putovanje. Moguće je da se osjećate zarobljenima i ne vidite izlaz iz problema. Obrnuta šestica mačeva govori o tome da morate bolje sagledati svoju situaciju. Da li postoji nešto što poričete? Da li odbijate da se suočite sa nečim? Ova karta je poruka da se suočite sa poteškoćama i razmislite kako ih možete riješiti. Ponekad je ova karta znak da neka neriješena pitanja iz prošlosti negativno utječu na trenutnu situaciju. Na određenom nivou postoji unutrašnji konflikt koji sprečava Vaš osobni razvoj. Morate poraditi na tome. Ako ste nezaposleni, ovako okrenuta karta simbolizira nedostatak samokontrole, neprihvatljivo ponašanje – impulzivno ponašanje. Bili zaposleni ili ne karta Vam savjetuje da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnete raditi kompromise! Zapitajte se da li su Vaši ciljevi realni. Financije- karta upozorava na savjete koje ćete dobivati, vjerojatno je da će Vas savjetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namjere. Karta Vam savjetuje da razmišljate “svojom glavom”. Nije vrijeme za rizične investicije.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica mačeva u obrnutom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: toranj u obrnutom položaju- ova karta ima nekoliko značenja ili scenarija, prvi je da može označavati kraj neke problematične situacije. Ovo je period da krenete iz početka. Vaša unutrašnja struktura je srušena i počeli ste otkrivati tko ste Vi zapravo. Ova karta može predstavljati preispitivanje vlastitog identiteta. Niste ono što ste mislili da jeste. Iako ovo može biti bolan proces, ovo je period da postanete osoba kakva želite da budete na putu samootkrića. Drugi scenarij nosi negativnije značenje ove karte jer se odnosi na neku vrstu nepravde u Vašem životu. Možda ste zarobljeni u nekoj situaciji i želite se osloboditi ali ne znate kako da postupite. Možda se morate suočiti sa nečim što želite pod svaku cijenu izbjeći. Treći scenarij je da je ovo znak raskida odnosa- veze ili braka. Možda je prekasno da popravite stvari i jednostavno morate prihvatiti da je odnosu došao kraj. To može biti dobar povod da preispitate svoje ponašanje! Koji god scenarij bio u pitanju, ovaj period će Vam proteći u preispitivanju sebe i natjerati Vas da ozbiljno razmislite o posljedicama svojih prethodnih akcija. Moguće je izaći iz ovog perioda sa dobrim rezultatom ALI samo ukoliko budete u potpunosti iskreni prema sebi i prema drugoj strani!

POSAO: dvojka štapova u uspravnom položaju- je karta potencijala. Govori da ste na pravome putu, koliko god Vam rad bio težak on će se na kraju isplatiti, čeka Vas dosta planiranja, pregovora i suradnji u ovom periodu. Karta simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem smislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U ovom razdoblju unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve, pa pripazite da ne izgubite fokus. Što se samog posla tiče, ići će neuobičajenim smjerom pa pripazite da zadržite koncentraciju. Vaše liderske sposobnosti će same doći do izražaja i postaviti stvari na njihovo mjesto. Vaše kreativne ideje i napori će se pokazati uspješnima. Dvojka štapova također ukazuje na potrebu za planiranjem. Možda se trenutno nalazite “na raskršću”. Ostanite otvorenog uma i ostavite rezervu da se predomislite ako to bude neophodno. Tijekom ovog perioda ste nespokojni i bijesni jer morate čekati da nastavite sa daljnjim radom ili se nešto ne odvija brzinom koju ste Vi zamislili. Ako ste već počeli neki projekt, vjerovatno ste previše zabrinuti za njegov ishod. Morate se opustiti- ova karta obično sugerira da je potrebno strpljenje. Iskoristite i usmjerite energiju na druge stvari. Planirajte svoj sljedeći potez ali budite spremni da sačekate pravo vrijeme za akciju. Iskoristite ovaj period da steknete bolji uvid u situaciju.
Ova karta se također odnosi i na Vaše vještine u pregovaranju i suradnju. Svaki pregovor će proći dobro u ovom periodu. Ostanite otvoreni za nove ideje i lako ćete riješiti svaki konflikt. Možda dođe do novog partnerstva sa nekim ili se možda ukaže potreba za timskim radom. Obično se takva partnerstva zasnivaju na zajedničkim ciljevima i idejama. Zajedno možete postići vrlo velik uspjeh. Kada se ova karta pojavi u otvaranju, može nagovještavati i potrebu da samoinicijativno preuzmete kontrolu nad situacijom. Iskoristite pametno svoju energiju. Ne zaboravite da imate snage i mogućnosti da prevaziđete sve prepreke. Ova karta govori o tome da će se Vaš trud i napori na kraju ipak isplatiti, zato nastavite putem kojim ste krenuli. Dostići ćete svoje ciljeve ako se dosljedno držite svojih planova. Na kraju, ova karta može predstavljati poslovno putovanje. Možda dobijete novu poslovnu ponudu koja će zahtjevati dosta putovanja ili čak promjenu Vašeg mjesta boravka. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerojatno da ćete se zaposliti na radnom mjestu koje će Vam u potpunosti odgovarati. Financijski- karta nagovješćuje bolju financijsku situaciju, no morati ćete obratiti pažnju da je takvom i održite. Karta Vas upozorava na potrebu za disciplinom, racionalnošću i redom. Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate, na što možete računati i koliko smijete potrošiti. Važno je da se ne zaigrate previše jer bi posljedice mogle biti dugoročne.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka mačeva u obrnutom položaju- Vaše je psihičko stanje loše, bolje rečeno iscrpljeni ste- učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol. Zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: kolo sreće u obrnutom položaju- bili u vezi/braku ili slobodni- Vaše razumijevanje Vas samih nije dovoljno jasno. Niste došli do točke kada možete krenuti sa svojim duhovnim putovanjem, što može biti loše. Sreća je prevrtljiva i morate pričekati da se “kolo “ponovo okrene. Put na kojem ste trenutno neće Vam donjeti željene rezultate. Možda se nađete u situacijama gdje se događaju “Murphyjevi zakoni”. Osjećate se obeshrabreno i razočarano i pitate se zašto Vam se događaju takve stvari. Ova karta Vam govori o tome da zanemarujete ili ne pokušavate da pronađete uzrok tih stvari. Potrebno je pod hitno da preispitate svoje postupke!

POSAO: visoka svećenica u uspravnom položaju- karta Vam poručuje da se nešto događa “ispod površine”. Potrebno je ispitati što je to. Ova karta se pojavljuje onda kada je potrebno da poslušate svoju intuiciju i smireno se suočite sa svojim strahovima i stvarima koje Vas užasavaju. Ovo nije period da brzate! Postoji još nešto što morate znati o trenutnoj situaciji. Vjerovatno da i sami osjećate da se nešto čudno odigrava u Vašoj podsvjesti. Intuicija Vam je najbolji vodič. Ova karta ponekad može značiti da je neophodno da doslovno “produbite” svoje razumijevanje i viđenje neke situacije kroz aktivno učenje ili vježbanje neke vještine kako biste uspostavili ravnotežu! Nezaposleni- nova, zanimljiva prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Financijski- budite na oprezu; netko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija, neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: umjerenost u obrnutom položaju- neprihvatljivo/impulzivno ponašanje može Vas koštati zdravlja! Karta Vas upozorava na nedostatak samokontrole zbog čega ćete snositi posljedice. Savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život! Posvetite se meditaciji; vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas.