Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za listopad 2016.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za listopad 2016.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: osmica štapova u uspravnom položaju- ovo je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene na ljubavnom planu. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste započeli i što je stagniralo. Očekujte povoljne vijesti u ljubavnom životu! Moguće je da dobijete ponovnu šansu sa bivšim partnerom. Ako ste slobodni očekujte novu, strastvenu vezu. Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, očekujte pomake na ljubavnom planu! Ponekad je ova karta predznak zaruka ili vjenčanja. Bitno je da svom partneru date dovoljno prostora i vremena, nemojte ga požurivati niti gušiti a on će Vas ugodno iznenaditi pažnjom i ljubavi! Mogućnosti koje Vam ova tarot karta donosi su neke poput putovanja u inozemstvo ili odmor i širenje vidika te novi ljudi s kojima ćete stvoriti dobar – koristan odnos.

POSAO: trojka štapova u obrnutom položaju- značenja ove karte uključuju probleme vezane za nerealna očekivanja ili odlaganja i zastoje u projektima. U nekim slučajevima, mogu biti predznak neslaganja ili prepirki sa drugima. Moguće je da postoji neka vrsta konflikta interesa. Loši odnosi sa drugima mogu usporiti napredak projekta. Ova karta može govoriti i o tome da imate nerealna očekivanja. Projekt na kojem ste radili nije možda donio rezultate kakve ste očekivali ili se lako možete suočiti sa odlaganjima i preprekama. Budite iskreni prema sebi, ova karta ukazuje na to da niste uradili sve što je trebalo kako bi zadatak bio uspješno izvršen. U svakom slučaju ova karta ukazuje da je ovaj period period čekanja. Ono na čemu radite još uvijek nije spremno da se “pusti u pogon”. Ključno je da u ovom periodu ne gubite vjeru i budete taktični u poslovnim odnosima. Pokušajte biti što više praktični, ova karta ukazuje na to da nije vrijeme za “guranje” idealističnih zamisli. Prije svega morati ćete poraditi na međuljudskim odnosima kako biste dobili pomoć od drugih. Ne dozvolite svojoj anksioznosti i strahovima da negativno utječu na Vaše sposobnosti. Ako ste nezaposleni pratiti će Vas nemir i nestrpljivost, manjak kreativnih ideja, imati ćete osjećaj izgubljenosti i biti će Vas strah nepoznatog. Ova karta govori o tome da morate povratiti svoje samopouzdanje i pokušati se fokusirati na to što želite, nemojte misliti da nemate izgleda konkurirati za posao kojeg želite, bitno je da vjerujete u sebe! Upišite neki tečaj koji će Vam dobro doći da opet krenete vjerovati u svoje sposobnosti. Financijski- vidi se Vaša neodlučnost i besciljnost. Osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do cilja/ciljeva. Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost i pesimizam. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka pehara u obrnutom položaju- vrijeme je da promijenite način na koji pristupate i sebi i drugima, budite sigurni da će uz malo napora stvari postati mnogo jednostavnije i lakše. Vrijeme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovode u isto takve situacije. Vrijeme je da se probudite iz uljuljanog raspoloženja apatije i samosažaljenja. Zdravlje Vam se poboljšava, ali polako. Budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika, nemojte ni slučajno nešto “uzimati na svoju ruku”. Zadržite pozitivan stav!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: vitez mačeva u obrnutom položaju- ljubavne planove ostvarujete sa zakašnjenjem ili osjećate da stagnirate u vezi/braku. Ova karta Vas upozorava- Vaše namjere mogu biti pod utjecajem drugih. Loš savjet ili svađa mogu negativno utjecati na Vašu sposobnost za donošenje odluka. Impulsivnost i vremenski pritisak negativno utječu na Vas. Misli su Vam kaotične. Najbolja stvar koju možete učiniti je da ne radite nikakve nagle postupke. Strpljenje i odmor su Vam u ovom periodu najpotrebniji. Grube i nepromišljene riječi mogu uzrokovati veliku svađu sa partnerom. Ova karta je upozorenje da možda pokušavate silom uspostaviti kontrolu nad situacijom. Sebičnost i gledanje isključivo svojih interesa mogu uzrokovati probleme u Vašoj vezi/braku a rezultat toga može biti odlazak Vašeg partnera. Ova karta Vas upozorava da Vam je potreban pod hitno diplomatski pristup, nemojte emotivno reagirati već saslušajte što druga strana ima za reći, prostor za dogovor uvijek postoji samo je ključno kako se Vi postavite. Ako ste slobodni, suprotnom spolu ćete biti izuzetno privlačni, ipak budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa. Ne prihvaćajte sve što Vam se ponudi, ne zaboravite na kriterije! Potencijalni partner mogao bi vršiti pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas, bitno je da poslušate sebe i svoj unutrašnji glas! Naučite reći “ne” tj. postaviti granicu!

POSAO: paž mačeva u obrnutom položaju- može prikazivati nekoga tko pokušava da Vas ugrozi. Može doći do nekih nepredviđenih problema na poslu. Temeljito iščitajte važne papire- dokumente, ugovore! Može lako doći do nesporazuma ili netko može prekršiti obećanje koje Vam je dao. Ova karta obično označava period iznenadnih i nepredviđenih događaja. Vaši planovi mogu biti otkazani ili izmijenjeni. Netko koga poznajete može biti neosjetljiv prema Vama. Možda se osjećate prevareno. Ova karta ponekad označava klasičan skandal ili ucjenjivanje. Svakako budite na oprezu, ne povjeravajte se i ne sudjelujte u ogovaranjima! Nezaposleni- karta Vas upozorava da zbog straha od nepoznatoga i nedostatka jasnoće možete propustiti odličnu poslovnu priliku! Odvažite se poslati molbu za poslove za koje mislite da im niste dorasli ili da nemate realne šanse, mogli bi se iznenaditi! Financijski ne stojite dobro- karta označava gubitak fokusa, letargiju, manjak Vaše energije. Vaša (financijska) ovisnost o drugim ljudima koči Vaš osobni rast i razvoj, nema stvarne prepreke da se osamostalite.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: devetka mačeva u obrnutom položaju- izbjegavajte alkohol i tablete – ako tjeskobu razbijate tim supstancama možete biti sigurni da Vas to samo baca pet koraka unatrag. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Posvetite se čitanju budističke literature koja u ovom razdoblju može biti od velike pomoći.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: ljubavnici u obrnutom položaju- ova karta govori o tome da imate problem u ljubavnoj vezi/braku. Mogući su sukobi i povrijeđenost. Sada je pravi trenutak da preispitate da li je Vaša veza/brak zaista dobar. Vi ili Vaš partner možda niste spremni da se obavežete, mogući su sukobi zbog neodgovornosti jednog od vas dvoje. Ova karta također može ukazivati na nevjeru. Jedan od partnera nije dovoljno zreo za ozbiljnu vezu ili ne želi prihvatiti odgovornosti koje dolaze. Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do sazrijevanja i demonstracija vlastite zrelosti. U svakom slučaju ova karta ukazuje kako je potrebno biti odgovorniji u odnosu. Ova karta govori i o mogućnosti prekida veze/braka ali u većini slučajeva govori (samo) o problemima u istoj. Moguće je i da je potrebno da jedan partner poradi na podizanju samopouzdanja onom drugom. Potrebna je veća podrška u odnosu. Na drugom nivou, ova karta može govoriti o tome da niste izabrali pravi put i Vaš moralni integritet je doveden u pitanje. Sada morate preispitati svoj put ka individualizaciji. Da li pridajete previše pažnje partneru a zanemarujete sebe? Da li partnera promatrate više kao roditeljsku figuru nego kao partnera? Ako je tako, to Vam nikako ne ide u korist. Možda ostajete u nezadovoljavajućoj vezi/braku jer se bojite ostati sami. Što god da je u pitanju, na kraju ćete morati prihvatiti činjenicu da je sasvim normalno i u redu biti i bez partnera. Ako ste slobodni ova karta simbolizira strah od odgovornosti (ulaska u vezu) i nevjeru, možete doći u iskušenje da započnete tajnu/zabranjenu vezu- sa osobom koja je već u vezi ili braku, ali budite spremni suočiti se sa izazovima ako do komplikacija dođe!

POSAO: dvojka novčića u uspravnom položaju- simbolizira prilagođavanje, balansiranje ali i fizički-psihički umor. Kada se ova karta pojavi gotovo uvijek Vam govori da ste iscrpljeni i upozorava Vas da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti. U ovoj ste fazi života fokusirani na dvije stvari, na dva životna aspekta koja Vam oduzimaju puno energije. Potrudite se da Vam još nešto ne zasmeta tj. da se ne pojavi i treća stvar sa kojom ćete se morati boriti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Istina je da se događaju veliki projekti i da posla imate više no obično ali fokusirajte se samo na bitno, nemojte biti površni. Podijelite odgovornost sa kolegama, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Ako tražite posao pošaljite samo nekoliko molbi kojima ćete se posvetiti kvalitetno. Temeljitost Vam u ovom periodu nije jača strana. Financije- ako očekujete neki priljev novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist. Pripremite se na neplanirani trošak, u ovom periodu ne možete se previše financijski “opustiti” zato je najbolje da imate uvijek više nego što je potrebno kako Vas ništa ne bi moglo iznenaditi. Ono što u ovom periodu možete učiniti je to da ne gomilate dugove.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: umjerenost u obrnutom položaju- karta simbolizira nedostatak Vaše samokontrole, neprihvatljivo ponašanje – impulzivno ponašanje. Upozorava Vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posljedice. Savjetuje Vam da pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život. Posvetite se meditaciji, vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje duhovne potrebe.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: kolo sreće u uspravnom položaju- ovo može biti period mnogih promjena. Očekujte nove ljubavne prilike i budite spremni da ih prihvatite. Ova karta može predstavljati neku novu situaciju koja će zahtjevati veliku životnu odluku, što može značiti veliku promjenu u Vašoj sudbini. Iako se stvari brzo odvijaju, dajte sve od sebe da sagledate sve detalje, Vaši napori će dati rezultate! Psihološki ova karta Vas poziva na objektivnost. Ukoliko ste u vezi/braku budite odlučni u unošenju bitnih promjena ali nemojte pri tome zanemariti mišljenje partnera! Ako niste u vezi budite sigurni da ste definirali što točno želite jer je ovo period kada će mogućnosti izbora biti na pretek, pa pazite što ćete odabrati! Bili slobodni ili u vezi/braku, pojava ove tarot karte Vam donosi veliku promjenu, pokret ili ekspanziju koji su neizostavni i neizbježni dio egzistencijalnog ciklusa. Premda je kolo sreće najčešće povezano s pozitivnim okolnostima, ono se najviše odnosi na događaje koji su sudbinski određeni. U većini slučajeva prognozira događaje i pojave koje nismo očekivali i koje ne možemo izmijeniti, a koji kompletno mijenjaju situaciju u kojoj se trenutno nalazimo jer kolo sreće se cijelo vrijeme okreće i mi ne znamo gdje će ono stati i što će nam donijeti. Događaje koje nam ova tarot karta donosi, često se odvijaju jako brzo. Naš život odjednom zahvati nagla promjena i preokret- stvari kojih nismo svjesni utječu na naše živote i idu tokom kojeg nismo zamišljali. Kolo sreće nam nudi nudi nov i svjež početak, priliku da se samoostvarimo. Može ukazivati na napredak koji dolazi kroz usvajanje životnoga znanja, ukazuje da smo na pravom putu ako sreću potražimo u životnim lekcijama – to je put do zaslužene nagrade.

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti, ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Karta Vam poručuje da dobro razmotrite sve opcije prije nego što uradite bilo što. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne, jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam! Pozitivna strana ove karte je kreativnost pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe! U svakom slučaju ova karta poručuje- nemojte tratiti svoju energiju na ono što je van Vaše moći, mijenjajte ono što možete! Financijski- ne stojite loše ali potreban je oprez! Karta upozorava da obuzdate svoje emocije i instinkte! Nemojte zanemarivati rješavanje financijskih problema i svakako prihvatite svaku pomoć koja Vam bude ponuđena! Vodite se mišlju da novac nije sve u životu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : kočija u obrnutom položaju- moguće je da ćete putovati na mjesta/mjesto koja će biti povoljna za Vaš duhovni rast i razvoj. Prihvatite svaki seminar ili predavanje na koje ćete naići jer ćete u ovom razdoblju od toga svakako imati velike koristi. Pravo je vrijeme da se počnete baviti nekim sportom.

 


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: as novčića u uspravnom položaju- asevi su uvijek značajni jer obično predstavljaju početak novog životnog ciklusa. Uvijek se odnose na nove početke i značajne prekretnice. Na osobnom nivou ova karta se odnosi na Vaš sistem vrijednosti. As novčića je karta koja govori o tome da postajete prizemniji i stabilniji. Ova karta obično označava početak nove ljubavne veze. Neko prijateljstvo bi lako moglo prerasti u romantičan odnos. Oni koji su u dužim vezama i braku svoj odnos će učvrstiti a moguća je i trudnoća. Sa partnerom ćete ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada. Osjećati ćete se kao da se dogodio neki novi spoj među Vama.

POSAO: snaga u obrnutom položaju- govori da ste izgubili strpljenje vezano za neku priliku koja Vam se pruža, a zahtjeva rizik. Možda ste se potpuno predali svojim dubljim impulsima. Možda želite da se sakrijete u svoju “sigurnu zonu” ustaljenih obrazaca ponašanja ili imate nekih problema koje pokušavate da gurnete pod tepih. Sada je period da se suočite sa svojim strahovima. Možda Vas netko tjera na nešto i osjećate se bespomoćno ili se u Vašem životu konstantno ponavlja određeni obrazac situacija koje Vam se ne sviđaju. Ova karta može govoriti i o tome da prevelika zavisnost od drugih ljudi sprečava Vaš emotivni i duhovni razvoj. Možda morate postati (financijski) nezavisniji! Stidljivost/nedostatak samopouzdanja ili neka druga unutrašnja blokada Vas sprečava da iskoristite poslovne prilike. Druga značajna karakteristika ove karte je mogućnost da možda sve radite na silu. Drugi se udaljavaju od Vas, postaju oprezniji i gube povjerenje. Ovo je karta koja govori i o nametljivosti, možda ne znate kada stati. Sada je period da svoje napore preoblikujete tako da budu “mekši” i da iskoristite mirniji pristup. Neće biti lako da postignete ciljeve silom i sami! U svakom slučaju, bili zaposleni ili ne ova karta Vam poručuje da budete iskreni prema sebi i zapitate se zašto Vam se u životu događaju slične negativne situacije i što morate kod sebe promijeniti. Financijski- pogoršanje materijalne situacije. Ako ste dulje vrijeme čekali da se riješi neki posao koji ovisi o tuđoj dobroj volji, ova karta govori da to neće biti riješeno povoljno po Vas.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje! Razmotrite različite pristupe liječenja! Što se duhovnosti tiče, dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja!


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: dvojka štapova u uspravnom položaju- simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem simislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U ovom periodu unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve pa pripazite da ne izgubite fokus. Za one koji su slobodni- osoba iz Vaše okoline mogla bi biti idealan partner za Vas, obratite pažnju na osobe koje poznajete i ne sudite na prečac – dajte šansu nečemu što Vam se na prvu ruku neće učiniti zanimljivom opcijom. Za one koji su u vezi/braku omjer snaga i potreba u odnosu će se ujednačiti. Planirati ćete budućnost sa svojim partnerom i pri tome donositi odluke ravnopravno.

POSAO: ljubavnici u uspravnom položaju- obično govori o tome da morate učiniti značajnu životnu odluku. Takva odluka uključuje dvije solucije koje bi dovele do sasvim različitih ishoda i zato morate dobro razmisliti o posljedicama svakog izbora. Ljubavnici također mogu predstavljati trenutak prosvjetljenja koji će Vam se naprosto “javiti” i reći koji put je pravi. Moguće je i da se osjećate kao da je to neka vrsta testa prije nego što započnete novu životnu fazu. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite na to da strogo odvojite užitak od posla! Nezaposleni- otvaranje ove karte ukazuje na nesporazum sa samim sobom kao i na propitivanje izbora, životne filozofije te načina života uopće. Slušajte vlastite emocije- unutarnji glas koliko god Vam se nešto nelogično/nerazumno činilo! Financije- negiranje i potiskivanje problema neće ga riješiti – samo će ga uvećati. Karta upozorava da uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: mag u uspravnom položaju- fizičko zdravlje i tjelesna kondicija su na uzlaznoj putanji. Razmislite o čišćenju organizma nekom kratkom dijetom. Što se duhovnosti tiče, izvrsno je vrijeme da proučite literaturu (ili tečaj) o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: car u obrnutom položaju- može govoriti o tome da odbijate odrasti ili zrelo reagirati u ljubavnoj situaciji/ljubavnom odnosu. Možda Vam je teško preuzeti odgovornost i jednostavno želite pobjeći. Moguće je i da ste u nekoj situaciji koja Vam opasno narušava samopouzdanje, moguće je i da jednostavno previše razmišljate općenito o svemu pa ste izgubili sebe u cijeloj toj priči. Ovo je period kada Vam je itekako potrebno da razmotrite svoje ponašanje. Da li pokušavate previše kontrolirati stvari/situacije a time svjesno ili nesvjesno i partnera? Da li pokušavate da postanete što moćniji (u bilo kojem smislu) kako bi dominirali na neki način odnosom? Da li ste previše vezani za roditelje ili Vam jedan od roditelja previše utječe na odabir Vašeg ponašanja? Ova karta govori o zavisnosti od drugih ljudi- preispitajte sebe i budite iskreni prema sebi! Kada se ova karta pojavi u ljubavnom pitanju, obično su prisutni problemi prevelike međuzavisnosti, Vi ili Vaš partner ovisite jedno o drugome što remeti Vaš odnos. Otvoren razgovor je pod hitno potreban, guranjem problema pod tepih ništa nećete postići a na taj način lako bi moglo doći i do prekida odnosa. Ako ste slobodni ova karta ukazuje na Vašu nezrelost i konfuznost- zbrku u glavi. Moguća su dva scenarija- ili ste previše okrenuti samo sebi i svojim potrebama i želite biti dominantni prema potencijalnom partneru, suviše burno reagirate i ne prihvaćate sugestiju druge strane ili je potencijalni partner taj koji je izrazito sebičan i okrenut samo ka sebi dok Vama nedostaje hrabrosti da mu se suprotstavite i izjasnite se o svojim potrebama. U svakom slučaju preispitajte svoje ponašanje i zašto ste još uvijek slobodni. Ova karta može ukazivati i na Vaš podsvjesni strah, moguće da imate problem sa jednim (ili oba) roditeljem i zbog toga se ne usuđujete krenuti u vezu i emocionalno se u potpunosti otvoriti ka potencijalnoj vezi.

POSAO: šestica štapova u obrnutom položaju- obično uključuje odlaganje. Možda se osjećate kao da nemate dovoljno energije da izgurate nešto do kraja ili Vam nedostaje samopouzdanja. Niste potpuno zadovoljni poslovnom i financijskom situacijom. U nekim slučajevima, ova karta može označavati neslaganja i konflikte u radnom okruženju. Osjećate se na neki način omalovaženo ili kao da ne dobivate ono što mislite da zaslužujete. Moguća je loša komunikacija na poslu ili rivalstvo. Moguće je da se previše trošite na poslu, ustuknite i postavite si prioritete! Ako se “rasipate” na previše strana imati ćete problem završiti sve što ste započeli i djelovati neprofesionalno. Bolji pristup je da se odmah na početku ogradite od naknadnih projekata a ako to nije moguće potražite pomoć od kolega. Ako ste nezaposleni ovaj period ukazuje na Vašu neodlučnost, gubljenje vremena na nepotrebne stvari i premalo uloženog truda kako bi dobili posao kojeg želite. Pazite se nekontroliranih emocija, potrebno je da se smirite i postavite si prioritete. Nemojte slati molbe samo da ih šaljete i za poslove koji Vam i nisu baš nešto samo da bi se zaposlili. Uredite bolje svoju zamolbu, upišite dodatni tečaj i krenite vjerovati u sebe- svoje sposobnosti! Financijski- zaposleni i nezaposleni- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica mačeva u uspravnom položaju- okrenite se alternativnoj medicini i prirodnom načinu liječenja. Previše ste fokusirani na invazivne metode koje ne rješavaju bit problema. Alternativnim pristupom moći ćete otkriti pravi uzrok poteškoća koje imate i sa kojima se već neko vrijeme borite. Što se duhovnosti tiče, biti ćete u kontaktu sa nekim novim pristupom i pokretom koji od svojih sljedbenika traži novac kao znak pripadnosti – nemojte nasjesti na te trikove. Pripazite na osobe iz Vaše okoline koje Vas nagovaraju na neki novi religijski pristup jer namjere nisu onakve kakvima se na prvi pogled čine.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: luda u uspravnom položaju- predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana prilika ili se nametnuti neka životna odluka koju morate donjeti. Možda započnete novu ljubavnu vezu ili se u Vašem životu pojavi nova, neobična osoba s kojom ćete odmah “kliknuti”. Luda je ponekad i znak promjene sagledavanja ljubavne situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ova karta također predstavlja i period sumnje ali ipak poslušajte svoju intuiciju! Ponekad luda predstavlja putovanje na kojem ćete o sebi ili partneru otkriti nešto veoma bitno za Vaš odnos. Bitno je da u ovom periodu slijedite svoje srce i budete spremni na preuzimanje rizika- otvorenog uma. Karta lude oslobođena je društvenih normi, ona nema limita, pa koliko god se neka Vaša ideja činila ambicioznom i možda neizvedivom, treba riskirati i napustiti dosadnu rutinu u kojoj ste zapeli. Ne smijete dopustiti da netko zauzme kontrolu nad Vama, već sami trebate živjeti svoj život! Nemojte mariti za komentare drugih, ni u što nemojte ulaziti mimo svoje volje. Luda označava buđenje duhovnosti i intuicije, novu ideju i misao, zrači originalnošću, te životu daje nekonvencionalan predznak.

POSAO: trojka pehara u obrnutom položaju- ova karta Vas upozorava da ne pretjerujete ni u čemu- samokontrola je pogotovo bitna ovog mjeseca! Karta govori da ono što Vam je nekada pričinjavalo zadovoljstvo, sada Vam predstavlja problem. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u Vašem pesimističnom i tvrdoglavom stavu. Na radnom mjestu ćete napredovati iako ne onoliko koliko to očekujete- preispitajte jesu li Vaša očekivanja realna i koliko svojim radom i predanošću zaista zaslužujete! Timski rad će Vas umarati i nećete biti otvoreni za suradnju što će Vam stvoriti dodatne probleme na poslu. Ne budite egocentrični već prihvatite svaku pomoć koja Vam se nudi u ovom periodu, vidjeti ćete da Vam se na kraju isplatilo! Ako nastavite po svom nećete daleko dogurati a i posljedice će biti velike! Ako ste nezaposleni pratiti će Vas nezadovoljstvo, biti ćete izolirani od društva i nećete prihvaćati tuđu pomoć. Bitno je da shvatite kako ste sami sebi najveći neprijatelj, ovakvo destruktivno ponašanje neće Vas nigdje dovesti. Previše energije trošite na nebitne stvari i na druge ljude a zapravo ključ uspjeha leži u Vama. Učlanite se u neku grupu koja će Vas inspirirati da pokrenete nešto svoje ili da naučite nešto novo što će Vam upotpuniti životopis. Krajnje je vrijeme da se suočite sa financijskim problemima koji nisu veliki ali ukoliko ne promijenite stav ti će problemi poprimiti veće razmjere. Ova karta Vas opominje da ste zaboravili na darežljivost i pomaganje drugima- poradite na tome.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka novčića u uspravnom položaju- znak izvrsnog zdravlja i tjelesne kondicije. Na Vama je da se potrudite i dobro razmislite kako to stanje održati što duže. Što se tiče duhovnosti spokojni ste ali vrijeme je da taj duh podijelite s ostalima- učlanite se u neku spiritualnu grupu ili upišite neki tečaj- nakon dugo vremena osjetit ćete pripadnost, ponovno ćete se osjećati kao važan dio velikog lanca.


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: sud/sudnji dan u uspravnom položaju- sudnji dan predstavlja završetak procesa promjene osobnosti. On predstavlja konačnu fazu uravnotežavanja svjesnog i nesvjesnog dijela osobnosti. Integracija ova dva djela psihe je završena. Vaša psiha je prošla kroz dubok proces promjena što joj je omogućilo da postane “kanal” za poruke Božanskog. Ova karta simbolizira ponovno rođenje i buđenje. Sud Vam nagovješćuje period samoprocjene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Ova karta upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi osjećaja krivnje koji Vas prati da date ljudima drugu šansu. Sada je pravi period da napravite velike promjene i ispitate nove mogućnosti koje Vam se pružaju kao rezultat prethodne transformacije. Ova karta također može predstavljati i potrebu da se napravi krucijalna životna odluka- u tom slučaju je izuzetno važno da razmotrite sve moguće posljedice takve odluke. Ova karta često označava da je potrebno zastati i razmotriti pravac u kojem idete. Sada je vrijeme da se zapitate da li je put na kojem se nalazite u skladu sa “višim planom”. Sudnji dan je također karta duhovnog prosvjetljenja. Simbolički prolazite kroz preporod. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U ljubavnim otvaranjima ova karta je poruka da razmotrite svoju vezu/brak. Da li je veza/brak u kojoj ste “zdrava” i dobra za Vas? Da li Vas ispunjava? Ovo je trenutak u vezi/braku “biti ili ne biti”- sasvim otvoreno razgovarajte sa partnerom, ako odlučite da je to kraj budite sigurni da je nova ljubav vrlo blizu. Ukoliko odlučite ostati u vezi/braku budite spremni na veliki trud i odricanja kako bi stvari postavili na pravo mjesto i ostvarili ravnotežu sa partnerom. Ova karta Vas ohrabruje da krenete na novi put ali da pritom na pameti zadržite lekcije koje ste naučili na prijašnjim greškama. Ovo je poticajna tarot karta i konkretan poziv na akciju! Ako ste slobodni ova karta simbolizira ponovno “buđenje”. Daje Vam priliku da upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se vrlo brzo mogli odlučiti na nešto ozbiljnije.

POSAO: paž pehara u uspravnom položaju- obično predstavlja nešto novo što se pojavljuje u Vašem životu. Ovo je sjajan period da izrazite svoju kreativnost. Imate veliku inspiraciju i želju da izrazite sebe kroz slikanje, pisanje ili muziku. Svi poslovi koji su kreativni idu Vam od ruke u ovom periodu. U financijskim pitanjima ova karta se odnosi na nove projekte. Pred Vama je nova poslovna prilika. U radnom okruženju moguće su dobre vijesti vezane za Vaš posao. Možda od Vas bude zatraženo da uradite nešto što ranije niste radili, ili Vam bude ponuđena nova pozicija na poslu. Ako počinjete novi posao, važno je da obratite pažnju na svoje emocije i osjećaje drugih. Vaš unutrašnji glas je Vaš najbolji vodič! Ova karta poručuje- kakvo god Vaše radno mjesto bilo i kakvu god razinu obrazovanja da imate, morate znati da imate mogućnost izbora posla. Ako ste nezadovoljni na poslu osvjestite si činjenicu da ključ za promjenu leži u Vama! Ovo je period kada bez problema možete naći vrlo brzo novi posao ili dobiti priliku za dodatnu zaradu. Financije- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pravda u uspravnom položaju- pravda Vas upozorava da je vrijeme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi samima! Zdravlje- imajte pozitivan stav i budite sigurni da će se pozitivno odraziti na Vaše zdravlje!


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: petica novčića u uspravnom položaju- ova karta govori o tome da se osjećate kao da ste sasvim sami. Možda imate osjećaj da ste potpuno napušteni. Vaša trenutna situacija Vas baca u anksioznost. Značenja ove karte podrazumijevaju osjećaj gubitka i strepnje. U nekim slučajevima, ovo se može odnositi i na probleme iz prošlosti. Stare traume su uzrok Vaše emotivne praznine i hladnoće. Ova karta Vam zato poručuje da morate imati vjere. Ovo je i period kada energiju trebate usmjeriti ka stvarima koje nisu materijalne. U svakom slučaju, u Vašem životu postoje stvari koje Vas koče a sada je period da ih potpuno eliminirate. Ova karta savjetuje da zaboravite na stare obrasce ponašanja! Isto tako, zapitajte se da li nepotrebno paničarite? Ova karta ponekad indicira da Vaši standardi vezani za novac mogu da se primjene i na ljubavna pitanja. Ljubav nije nešto što se može kupiti! Možda ćete uvidjeti da Vaše  financijske prilike nepovoljno utječu na Vaš ljubavni odnos. Ako je u pitanju ishod veze koja je nedavno započela, ova karta obično poručuje da će u ovom periodu veza biti nestabilna. Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje. Moguće je da imate stare emotivne traume zbog kojih ne možete stupiti u dublji odnos. Može biti da Vas je strah u potpunosti se prepustiti drugoj osobi. Moguće je da Vam se u ovom periodu javi stara ljubav, ali…dobro razmislite da li je želite natrag i koliko ste spremni na kompromis. Ako Vam unutrašnji glas govori da obnovite vezu onda to i napravite ali ako imate nedoumice ili sumnje to je znak da je bolje ne obnavljati odnos. Isto tako moguće je da imate konkurenciju ukoliko nekoga simpatizirate, pokušajte ne igrati “prljavo” u tom slučaju.

POSAO: papa u uspravnom položaju- je ohrabrenje da pronađete svoj put ka slobodi kroz znanje i istraživanje. Ovo je indikacija da je sada period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg. Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa učiteljem/mentorom čije Vam je znanje trenutno potrebno. Ova karta Vas ohrabruje da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete novi, korisniji pristup stvarima ali bitno je napomenuti- posao će Vam ići od ruke ukoliko ćete slijediti pravila- ključno je da se držite naučenog tj. zadanog jer ovo nije vrijeme za promjene. Naći ćete se u sukobu sa tradicionalnim i zadanim obrascima ponašanja i zato je važno da se držite rituala ma koliko god Vam se oni besmislenim činili. U ovom bi se razdoblju trebali držati tradicionalnih granica i činiti ono što se od Vas očekuje. Ovo je i izvrsno vrijeme da se priključite nekoj grupi ili timu ma koliko Vam se to odbojno činilo. Ako ste nezaposleni dobiti ćete dobar savjet kojeg bi trebali poslušati. Situacija koja Vas muči biti će riješena uz pomoć neke osobe, moguće prijatelja ili nekoga kome ste prije Vi bili pomogli. Financijski- ova karta označava promjenu na bolji period, znatno bolji period. No problem je u odnosu koji imate prema novcu- previše ste usmjereni na materijalno a i škrtost Vam nije strana. Imajte na umu potrebe drugih ljudi koji su u neimaštini – pomozite potrebitima!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: toranj u obrnutom položaju- ovako okrenuta karta simbolizira nevjericu, šok, posljedice prijašnjeg ponašanja, krizu, unutarnji konflikt i previranje. Ovo je razdoblje velikih previranja i promjena što iziskuje mnogo truda i odricanja. Zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati. Ova karta Vam poručuje da se morate suočiti sa ranama prošlosti, otkloniti traume koje Vas blokiraju da u potpunosti živite svoj život. Vaše je psihičko stanje vrlo loše, učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol!


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: vitez novčića u obrnutom položaju- važno je da budete svjesni činjenice da ljubav nisu samo vino i ruže. Bitni dio čini obveza i odgovornost. U odnosu sa partnerom nije i ne može sve biti svedeno na užitke i ugodu. Vaša je veza Vaš odnos i za njega ste odgovorni, kompromis je nešto što nikako ne smijete zapostaviti! Karta ukazuje na neočekivani preokret događaja. Možete se suočiti sa odlaganjima ili novim preprekama u ljubavnom odnosu na koje niste računali. Vitez novčića također predstavlja Vaš nedostatak inspiracije ili mašte. Previše Vaše praktičnosti ubija kreativnost i ljubavni zanos. Letargični ste. Možda se previše držite pravila. Potrebno je da razmišljate van ustaljenih obrazaca. Ponekad ova karta označava loše isplanirane stvari ili Vašu neodgovornost. Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo, pokrenite se! Ovako okrenuta karta viteza simbolizira gubitak fokusa, manjak energije i lošu vijest. Moguće da Vaša ovisnost o drugim ljudima (partneru) koči Vaš osobni rast i razvoj. Nema stvarne prepreke da se osamostalite. Isto tako karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima. Partner će biti nepovjerljiv prema Vama. Vrijeme je za ozbiljan i otvoren razgovor, ako niste spremni na njega zapitajte se da li i dalje želite živjeti na ovaj način! Ako ste slobodni ova karta ukazuje da Vam nedostaje hrabrosti da krenete u akciju. Upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova. Morate u nekim elementima karaktera pobijediti sebe! Poradite na samouvjerenosti!

POSAO: vitez pehara u uspravnom položaju- ova karta Vam poručuje- slijedite svoje snove! Označava idealizam i maštu. Kreativno stvaralaštvo može Vam donijeti nove poslovne veze i iskustva. Moguće je da dobijete novu poslovnu ponudu koja će biti vrlo primamljiva. Sada ste u razdoblju kada imate snage othrvati se negativnim emocijama koje guše Vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Karta predstavlja stupanj svijesti kojim ćete ovladati vlastitim afektima. Glavna poruka ove karte je da je ovo period u kojem će Vam sve ići od ruke. Biti ćete u punom naponu snage i imati volje za nove poslovne poduhvate. Na poslu ćete napredovati. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao gotovo je sigurno da ćete ga naći. Sada je vrijeme da “pucate visoko”. Biti ćete veoma ponosni na svoj rad i učinak. Financijski – negiranje i potiskivanje problema neće ga riješiti – samo će ga uvećati. Uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”. U svakom slučaju u ovom periodu ako budete vrijedni očekuje Vas “nagrada” u materijalnom obliku.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: velika svećenica u obrnutom položaju- karta ovako okrenuta simbolizira unutarnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarnjeg glasa, pristajanje na stvari koje nisu za Vas pozitivne. Velika Vas svećenica upozorava da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili normalno funkcionirati. Savjetuje Vam da obratite pažnju na što pristajete; ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posljedice bi mogle biti prilično značajne. Ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja.


Tarot horoskop RIBE

ribe
LJUBAV: kraljica pehara u uspravnom položaju- simbolizira duhovnost, znanje, mudrost, mističnost, tajanstvenost, intuiciju i darežljivost. Ona je spremna rasvijetliti Vam stvari koje Vi inače ne vidite kako bi Vam pomogla u donošenju ispravnih odluka. Šalje Vam signale da se pouzdate u svoje emocije, da vjerujete intuiciji, prepoznate svoje potencijale i beskonačne mogućnosti koje su skrivene u Vama. Slušajte srce, nemojte toliko ustrajati na logičkom i racionalnom pristupu! Brižan prijatelj ili član obitelji mogu Vam pružiti potrebnu podršku, posebno majka ili neka majčinska figura. Kraljica pehara označava vezu/odnos/ zasnovanu na dubokoj emotivnoj povezanosti. Važno je da nađete vremena da preispitate svoje emocije. U nekim slučajevima ova karta označava partnera koji je previše emotivno zavisan, ako je to Vaš partner potrebno je da naučite postaviti granicu svom partneru a u slučaju da ste to Vi budite iskreni prema sebi i radite na tome da izađete iz te uloge! Ako ste slobodni, biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipati će Vas pažnjom i laskanjem. Ipak, pripazite na svoje ponašanje, ova karta govori o tome da se možete zanijeti u koketiranju pa je moguće i promiskuitetno ponašanje. Podignite ručnu kočnicu na vrijeme! Budite na oprezu kako Vam zbog Vašeg površnog ponašanja kvalitetan partner ne bi izmakao!

POSAO: vitez mačeva u uspravnom položaju- nagovještava da je hitno potrebna Vaša akcija! Iskoristite svoje liderske sposobnosti ako se nađete u situaciji koja zahtjeva samopouzdanje i neustrašivost. Morate biti energični! Možete se naći i u pravom sukobu sa nekim. Vjerojatno je da će se na poslu naći osoba koja će raditi protiv Vas, pazite na to da obuzdate agresiju i nemojte toj osobi davati mnogo pažnje. Posvetite se tome da posao obavljate ispravno, kolege će Vaš trud vidjeti i nitko Vam neće uspjeti nanijeti štetu! Ova karta može označavati i period kada ste hiperaktivni, što zahtjeva puno energije. Obično označava nove (poslovne) izazove ili nadmetanja koja zahtjevaju da se čvrsto držite svojih uvjerenja. Kada se fokusirate, možete postići svoje ciljeve. Slušajte glavu, a ne srce! Analitičko razmišljanje može Vam pomoći u razrješenju dileme. Možda Vam je potreban profesionalni savjet, poslušajte kolegu/kolegicu s posla u kojeg/koju imate povjerenja. Ako ste nezaposleni ova karta Vas tjera na akciju, budite samouvjereni i puno možete postići! Vitez mačeva simbolizira pobjedu, ambiciju, snagu volje, traganje za istinom i čvrst stav. Karta ukazuje da Vaša volja u ključnim trenucima mora biti kontrolirana moralnim principima. Vitez Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Financijski- probudite svoje kreativne resurse i rješenje će se uskoro pojaviti. Nikako nemojte dozvoliti da ignorirate problem i budite vođeni mišlju “nadam se najboljem, spreman sam na najgore”.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vitez novčića u uspravnom položaju- razmislite o porocima i ostavljanju loših navika. Nadoknadite nedostatak sna i više se posvetite pravilnoj prehrani. Što se tiče duhovnosti, ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Svaka promjena koju sada učinite biti će veliki ulog u budućnost. Nemojte se predati tami i neznanju, iskoristite svoj potencijal!


https://www.facebook.com/astropolis9