Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za lipanj 2017.

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za lipanj 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: smrt u uspravnom položaju- govori o velikoj promjeni u Vašem životu. To će biti iskustvo koje će Vas dovesti do drastične transformacije. Možda se u Vašem životu dogodi potpuno nov i neočekivan preokret. Ova karta često najavljuje važne životne događaje poput vjenčanja, razvoda, preseljenja ili rođenja djeteta. Smrt također govori o nekom iskustvu zbog kojeg ubrzano sazrijevate i Vi to znate. Ovo u principu znači da se Vaš život može promijeniti iz korijena. Možda se neka životna faza približava kraju. U nekim slučajevima to može značiti da se  veza/brak bliži kraju. Ova karta govori i o tome da je neophodno da se oslobodimo starih ideja, veza i navika koje nam više nisu korisne. To može zahtjevati određen period samoće i razmišljanja. Ponekad je potrebno mnogo napora i introspekcije kako bismo otkrili što točno ne valja u našim životima. Smrt govori o tome da se promjena mora dogoditi kako bi stvari krenule u novom pravcu! Važno je u ovom periodu biti hrabar i odvažiti se na nove izazove koji će uvelike doprinijeti boljoj kvaliteti života. Slobodni- nemojte se bojati ostati sami a niti imati strah od nepoznatoga, razmislite što ustvari želite od svog potencijalnog partnera kako više ne bi ponavljali greške iz prošlosti.

POSAO: kočija u uspravnom položaju- govori o tome da imate sve što Vam je potrebno da prevaziđete sve prepreke koje Vam se nađu na putu. Uspjeh koji postižete u ovom periodu je rezultat Vaše sposobnosti da obuzdate svoje nesvjesne nagone. Što više napora uložite u to, to će uspjeh biti veći. Sada je period da ostanete fokusirani i posvećeni razrješavanju svojih unutrašnjih konflikata. Možda Vas nervira to što se neke stvari sporo odvijaju i zato je neophodno strpljenje. Ako pričekate i ne reagirate brzopleto- stvari će se završiti u Vašu korist. Isto tako, vjerojatno je da će se na poslu naći osoba koja će raditi protiv Vas pa pazite na to da obuzdate agresiju i nemojte toj osobi davati pažnju. Posvetite se tome da posao obavljate ispravno, kolege će Vaš trud vidjeti i nitko Vam neće uspjeti nanijeti štetu. Ova karta također može predstavljati i poslovno putovanje koje će Vam u budućnosti biti od velike koristi. Ako ste nezaposleni kočija Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Kočija simbolizira ambiciju-snagu volje ali i disciplinu te predan rad. Na financijskom planu stojite vrlo dobro. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vrijeme da ih vratite.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica novčića u uspravnom položaju- obratite pažnju na pravilnu prehranu i držite se rituala/režima. Fizički napor je ono što će Vam biti od velike pomoći u ovoj fazi života. Osjećate da gubite fokus vezano za neki problem koji Vas već duže vrijeme muči- vizualizirajte ciljeve koje želite postići nekoliko puta dnevno – to će Vam pomoći da ostanete koliko toliko usmjereni na bitno.


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: osmica pehara u uspravnom položaju- ovo je karta napretka i napuštanja starog. U najvećem broju slučajeva ovo je svjestan i namjeran izbor, predstavlja ostavljanje prošlosti iza sebe i kretanje naprijed. Označava potrebu da izađete iz nezadovoljavajućeg ili razočaravajućeg stanja. To može biti veza/brak koja Vas više ničim “ne vuče” jer ste vremenom otkrili da su se Vaše emocije promijenile. Možda se želite “osloboditi” i započeti nešto novo. Možete se suočiti sa odnosima koji više ne rade u Vašu korist pa tražite emocionalnu nezavisnost. U nekim slučajevima, može označavati preseljenje ili putovanje ali i revidiranje prošlosti kako biste postali zreliji kao osoba. Potrebna Vam je nova svrha življenja. Ovo može značiti i period unutrašnjeg konflikta. Ako ste odlučni u tome da spasite odnos djelujte odmah, otvoreno razgovarajte s partnerom o svojim osjećajima i željama. Ako ste slobodni ova je karta personifikacija animalnog i nagonskog u čovjeku. Simbolizira čovjekove strahove, zavisnosti i ostale razorne impulse čiji korijeni sežu u daleku prošlost. Zapitajte se da li ste zapeli u životu, imate li osjećaj da Vaš razvoj stagnira? Nemojte se zavaravati time da Vas je snašlo neko zlo jer je odgovornost na Vama. Okove koje imate sami ste postavili, tako da se sami morate i osloboditi! Uvijek imate izbor koje ćete ponašanje odabrati, a Vi sada imate izbor da pobijedite sebe i da napustite dosadašnje obrasce ponašanja.

POSAO: zvijezda u obrnutom položaju- zaposleni i nezaposleni- ova karta često govori o tome da ste zanemarili duhovni aspekt svog života. Možda uopće ne razmišljate o tome koliko je značajno da svoja djela uskladite sa “Univerzalnim planom”. Ponekad je ova karta upozorenje da niste povezani sa Božanskim. Ako ste započeli nešto novo, u početku se možete suočiti sa neuspjesima ali to će biti samo privremeno. Nedostatak samopouzdanja i nesigurnost Vam ne dozvoljavaju da budete u potpunosti sretni! Nedostatak vjere u sebe Vas bezrazložno čini uplašenima! Ova karta je znak da trebate biti zahvalni jer ste previše okupirani onim što nemate. Zauzmite suprotan stav! Krenite da dajete umjesto da primate i usmjerite se na ono što imate. Često ova karta govori o krutosti i tvrdoglavosti u razmišljanju, ne vjerujete ljudima i ne želite prihvatiti tuđu pomoć što Vam samo otežava situaciju- otvorite se prema ljudima! Financijski- nemojte ulagati i riskirati, ovo nije dobar period za investicije. Situacija je gora od Vaših očekivanja. Ovo je period kada trebate poraditi na samokontroli vezano za trošenje novca.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica mačeva u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja. Što se duhovnosti tiče-  dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: papa u uspravnom položaju- bili slobodni ili zauzeti ova karta je ohrabrenje da pronađete put ka slobodi kroz znanje i istraživanje. Ovo je indikacija da je sada pravi period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg- osobe u koju imate povjerenja! Možda ste u sred potrage za nekom vrstom pravog vjerovanja, možda u religijskom smislu ili trenutno razmišljate o smislu svog života i preispitujete svoje ponašanje. Karta može označavati i pozivnicu na neku ceremoniju. Moguć je i savjet od nekog profesionalca. Karta Vas u svakom slučaju usmjerava da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari (osobe) koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete nov, korisniji pristup situaciji koja Vas muči.

POSAO: mjesec u uspravnom položaju- govori o obmani, konfuziji i fantaziji. Karta mjeseca u uspravnom položaju je znak da se možete suočiti sa čestim promjenama raspoloženja ili čak i anksioznošću. Morate biti spremni da se suočite sa svojim nesvjesnim instinktima i ponašanjima. Obično ova karta predstavlja nešto što mora “isplivati” na površinu. Sada je pravi trenutak da preispitate svoje dosadašnje ponašanje i odluke. Da li su one u skladu sa onim što želite biti? Ova karta govori o tome da neka naša prethodna djela mogu imati negativne posljedice u sadašnjosti u slučaju da ste u prethodnom periodu radili nešto loše- sada Vam se to vraća. Isto tako ako ste se ponašali zrelo/etično tada Vam u ovom periodu dolazi nagrada za Vaš trud! Ako sumnjate da Vam netko radi iza leđa budite sigurni da je to istina. Ova karta je upozorenje da Vas netko namjerno obmanjuje i daje Vam pogrešne informacije. Pazite što i kome pričate! Ipak, ova karta govori i o otkrivanju zakulisnih radnji. Saznati ćete na vrijeme o kome i čemu se radi. Obratite više pažnje na svoje snove i intuiciju jer je ovo period kada su naglašeni! Također, bilo bi dobro da se zapitate koji su pravi motivi nekih Vaših djela i načina ponašanja. Obično je ova karta znak da postoji neki unutrašnji konflikt kojeg morate riješiti! Bit ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte! Ako ste nezaposleni biti ćete nesigurni, tjeskobni i mučiti će Vas raznorazni strahovi. Ne paničarite i ne poduzimajte brzoplete akcije! Ovo je razdoblje emocionalne rastresenosti, oslonite se na unutarnji glas! Financijski- ne stojite loše ali ovaj period ukazuje na promjenjivo stanje- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati. Nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Vrlo je važno da budete mirni i strpljivi. Odluke donosite polako i oprezno.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  obješeni čovjek u uspravnom položaju-  zdravlje Vam se poboljšava, ali polako- budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika. Što se duhovnosti tiče, vrijeme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovedu u isto takve situacije.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: četvorka novčića u obrnutom položaju-  karta može biti upozorenje da ste previše kruti i konzervativni prema partneru. Isto tako možda ste previše zabrinuti za svoje financije a strah od nemaštine i škrtost nemaju realnog razloga ali se ta briga odražava i na Vaš odnos s partnerom. Kako se ova karta odnosi i na naše stavove i uvjerenja, ona može biti znak da su ta uvjerenja prilično zastarjela. Ovo je period da razmislite o svojim namjerama. Da li ste previše upali u kolotečinu/rutinu? Da li Vaša potreba za sigurnošću utječe na Vašu vezu/brak, stil života generalno? Ponekad ova karta govori o tome da je potrebno da zaboravite na svoja (visoka) očekivanja. Možda imate neke podsvjesne strahove koji Vas navode na to da opsesivno kontrolirate partnera. Moguće je da ne prihvaćate partnera onakvim kakav je, što može dovesti do problema u odnosu. Ukoliko ste u vezi/braku budite uporni u unošenju bitnih promjena, otvoreno razgovarajte s partnerom o vlastitim osjećajima i željama. Ako niste u vezi budite sigurni da ste definirali što točno želite jer je ovo period kada će mogućnosti izbora biti na pretek pa pazite što ćete odabrati.

POSAO: as štapova u uspravnom položaju- obično označava neki novi poduhvat. Ovo je sjajan period da iskoristite svoju kreativnost. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju! Iskoristite ovu “novu” energiju kako biste krenuli naprijed. Ako ste nedavno započeli neki novi projekt ili posao, ova karta je predznak uspjeha i ispunjenja. Sada polažete temelje za budućnost! Štapovi obično predstavljaju naš osjećaj svrhe i ciljeva. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati promjenu nekog cilja. Možda krenete u neki poduhvat koji Vam se ranije činio nedostižnim. Također, možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite karijeru! U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja! Na poslu ćete lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali, nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih! U svakom slučaju bili zaposleni ili ne ovo je pozitivna karta- simbolizira početak nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate! Financije- karta nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST : kralj novčića u uspravnom položaju- na području zdravlja važno je uvesti red i disciplinu. Obratite pažnju na prehranu. Ako se zapitate koje su Vaše zdrave navike neka odgovor bude što duži! Duhovnost- obavezno nađite vrijeme za vlastiti duhovni rast; odvojite vrijeme u kojem ćete dozvoliti emocijama da iziđu na površinu. Nemojte se bojati dubokog proživljavanja i radosti i tuge!


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: devetka novčića u uspravnom položaju- ova karta vrlo je povoljna kada se radi o pitanjima ljubavi. Odlično je vrijeme za druženja, upoznati ćete zanimljivu osobu na sasvim neočekivanom mjestu! Ako ste u vezi/braku, odnos s partnerom će biti bolji i iskreniji. S tim da ova karta napominje kako biste više vremena trebali provoditi sami. Nemojte zaboraviti da i kada ste u vezi/braku morate nastaviti razvijati svoju individualnost!

POSAO: as pehara u obrnutom položaju- označava period manjka kreativnosti- inspiracije. Na poslu Vas očekuje zamor i blokada, vjerojatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Savjet za zaposlene i nezaposlene- ova karta Vam savjetuje da budete u kontaktu sa Vašom ženskom stranom, da slušate intuiciju koja Vam u ovom periodu nudi mnoge odgovore. Ako se prepustite instinktu i poslušate vlastitu intuiciju, postići ćete mnoge pozitivne promjene i velike korake. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi i na poslovnu suradnju jer ćete samo na taj način postići uspjeh. Financije- odluke koje se tiču ulaganja morati će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sudnji dan u uspravnom položaju- imajte pozitivan stav i budite sigurni da će se pozitivno odraziti na Vaše zdravlje. Budite otvoreni prema novim i nepoznatim stvarima. Vjerojatno je da će Vas početi zanimati nešto o čemu nikada niste ni sanjali. Odbacite predrasude i imati ćete veliku korist!


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: vrag u uspravnom položaju- za slobodne i one u vezi/braku- ova karta ne predstavlja palog anđela niti znači da neka loša sila utječe na Vaš život. Ova karta predstavlja sljedeći korak životnog puta. U ovoj fazi razvoja morate uroniti u tamniju stranu kolektivnog nesvjesnog kako biste shvatili koncept čovječanstva u cjelini! Ovo je period kada možete prodrijeti puno dublje tj. spoznati kreativnu snagu Vaše podsvijesti! Spremni ste da ispitate primitivnost ljudske psihe! U suštini, morate se suočiti sa novim izazovom. Karta Vam je ohrabrenje da se oduprete snažnoj primitivnosti svoje primarne prirode. To je proces kada morate doći i do one negativne strane koju ima svaki čovjek. To su osobine poput nasilja, okrutnosti, žudnjom za moći itd.  Kada postanete svjesni ovoga, možete produbiti svoje iskustvo i nastaviti sa “putovanjem”. Imate mogućnost da razvijete još dublje suosjećanje i sposobnost praštanja kada su u pitanju loše i bijedne stvari koje su drugi učinili Vama! Istovremeno, ovo se može odnositi i na Vas! Sebi možete oprostiti svoje greške i ponašanje koje je nekoga povrijedilo ili oštetilo na neki način. Ova karta je inicijacija za prihvaćanje sebe i drugih onakvih kakvi jesu!Karta može ukazivati i na okultnu moć i sposobnost vladanja energijom u magiji.

Karta u svakom slučaju otkriva da ste previše vezani za nešto npr. za materijalne stvari, emocionalne veze koje odavno ne funkcioniraju, za drogu/alkohol/sex i sl. Možda su Vaši strahovi ono što Vas vezuje za situacije koje Vas zapravo čine nesretnima. Ova karta Vam govori da je potrebno da dobro preispitate svoje veze s drugim ljudima. Vaše veze su na neki način loše ili Vam čak i direktno štete. Da li ostajete u vezi/braku zbog straha da ne ostanete sami? Da li Vas partner kontrolira? Da li imate potrebu da prekinete ljubavnu vezu/brak ali zbog nečega ne možete? S druge strane, ova karta  može govoriti o tome da koristite svoju moć u negativne svrhe. Morate razmisliti na koji način se odnosite prema drugima (partneru). Da li možda manipulirate ili prijetite? Na drugom nivou, ova karta govori o tome da sami sebe stavljamo u neku vrstu zarobljeništva. Jednostavno rečeno- možda ste rob svojih strahova! Obično, kada se nečega jako bojimo, jednostavno ne možemo dalje. Možda ste previše vezani za prošlost, ovo se sve može lako primijeniti i na “stare rane”. U svakom slučaju ova karta Vam poručuje da se suočite sa tamnom stranom svoje osobnosti! Ovo je pravi period da ispitate svoje strahove, ograničenja i loše stvari za koje ste vezani! Ova karta predstavlja potrebu da definitivno prevaziđete neku traumu koja Vam iznova i iznova uzrokuje bol. Radite duhovno na sebi, budite uporni i doći ćete do rješenja koje će Vam otvoriti nove horizonte!

POSAO: kraljica u uspravnom položaju- bili zaposleni ili ne- karta generalno označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari, tako da možete očekivati da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti i u duhovnom i u materijalnom smislu! Znajte da kroz velikodušnost možete postići mnogo toga! Ako ste okruženi “teškim” ljudima, diplomatski pristup je najbolji pristup. Kraljica također predstavlja i ljepotu, ona uživa biti okružena luksuznim stvarima. Samim time ova karta može predstavljati i kupovinu novih stvari. Ovo se posebno odnosi na stvari koje Vaš dom čine udobnijim i estetski ljepšim! Kraljica može predstavljati rođenje novih poslovnih ideja pa i sasvim drugačiji način života (promjena karijere). Financijski- ovo je izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te označava vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: kraljica pehara u uspravnom položaju- ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje! Razmotrite različite pristupe liječenja! Što se duhovnosti tiče, dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja! Vaša ženska strana je zastupljena pa ste zbog toga otvoreni u primanju energije i poruka sa svih strana. To ne znači ništa loše- dapače! Uz pomoć “osigurača” biti ćete na putu rasta i razvoja!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: kralj štapova u uspravnom položaju- poručuje Vam da je ovo razdoblje u kojem je važno da razum nadvlada osjećaje. Ovo je period u kojem je važno postići samokontrolu kako bi mogli ovladati i situacijama koje će zahtijevati donošenje težih odluka. Kralj štapova može doslovno predstavljati jednu osobu iz Vašeg života koja ima vrlo povoljan učinak na Vas. Općenito, može značiti i da muškarci koji Vas okružuju u ovom razdoblju imaju značajnu ulogu u Vašem životu. Ova karta može poručivati da se za savjet obratite nekome tko za Vas predstavlja očinsku figuru, također ova karta može predstavljati zrelog muškarca. Moguće je da će Vas privući osoba koja je znatno starija ili mlađa od Vas ali to je osoba koja voli red, organizaciju i vrlo je racionalna. Simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi/braku biti ćete posvećeni svom partneru, uživati ćete u zajedničkim trenutcima.

POSAO: sunce u uspravnom položaju- ovo je period nade i sreće. Sigurno ćete postići uspjeh. Projekti i napori koje ste uložili u njih će se isplatiti. Ovo je vrijeme za slavlje! Osjećate se slobodnije i vrlo je moguće da ćete promijeniti pogled na neke stvari/situacije. Bili zaposleni ili ne nove poslovne šanse su moguće u ovom periodu! Ovo je period kada možete iskoristiti svoje kreativne potencijale. Dakle, ova karta signalizira napredak na poslu i kada ga ne očekujete, a ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mjestu u isto tako neočekivano vrijeme. Financije- ako očekujete neki priljev novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist. Sa financijama ćete stajati bolje nego do sada!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  kraljica štapova u uspravnom položaju- ukoliko pokušavate zatrudnjeti, ova je karta znak da će se to i dogoditi. Ukoliko pak ne želite zatrudnjeti, ovo shvatite kao upozorenje da budete oprezniji sa kontracepcijom. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima ili homeopatijom. Što se tiče duhovnosti, tijekom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: as mačeva u obrnutom položaju- obično govori o tome da ste na neki način prenaglili. U komunikaciji ste previše oštri, lako se može dogoditi da povrijedite blisku osobu. Možda koristite svoju moć da nekako zaplašite drugu stranu, pazite da ne pretjerate! Takvo ponašanje Vas može skupo koštati! Obrnut as mačeva također može govoriti o tome da je potrebno da se povučete iz nekog nezdravog odnosa ili situacije. Možda ste uplašeni i osjećate se zarobljenima. Mislite da Vam je nanjeta neka nepravda i da Vaše ideje/misli nisu uzete za ozbiljno. Pripazite se nerealnih očekivanja u ljubavi! Ako ste slobodni- sve što radite radite pod svaku cijenu i zadovoljavate potrebe “sad i odmah”. Pripazite na to koliko štetite ljudima oko sebe, a da toga niste ni svjesni! Ovakav stav mogao bi porušiti mostove u nekim odnosima do kojih Vam je stalo.

POSAO: luda u uspravnom položaju- bili zaposleni ili ne ova karta predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana poslovna prilika ili se nametnuti neka životna odluka koju morate donjeti. Luda je znak promjene tj. sagledavanje situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ako krenete sumnjati u nešto,  poslušajte svoju intuiciju. U nekim slučajevima luda predstavlja poslovno putovanje. Financije- pojava ove karte označava dobitak i napredovanje. Posvetite se poslu, uložite trud i svakako će Vam se isplatiti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  šestica štapova u uspravnom položaju- zdravlje- nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali. Što se tiče duhovnosti- podijelite svoje znanje sa drugima, vrlo rado će prihvatiti taj Vaš dar!


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: osmica mačeva u uspravnom položaju- bili u odnosu ili ne ova karta govori o tome da se možda osjećate zarobljeno. Osmica mačeva predstavlja i anksioznost, strah i samonametnuta ograničenja. Možda se osjećate kao da ne možete da se probijete kroz emotivne blokade koje Vas ograničavaju u konkretnoj situaciji. U nekim slučajevima ovo se može odnositi na problem sa tim da izrazite svoje emocije. Vjerovatno ste trenutno zbunjeni i nesigurni. U svakom slučaju, ova karta je podsjetnik da imate snage da se oslobodite tih stega u svakom trenutku! Često imamo strah od nepoznatog i u takvim situacijama je najbolje biti otvorenog uma. Budite spremni da probate nešto novo i poboljšate svoju sposobnost prilagođavanja novim situacijama kada je to neophodno. Nedostatak samopouzdanja je uzrok Vašeg osjećaja zarobljenosti. Na određenom nivou, može se raditi i o poricanju. Karta može govoriti i o osjećajima koji nisu uzvraćeni ili o platonskoj ljubavi. Uglavnom, odličan je period da se suočite sa istinom. Ako je neophodno, potražite savjet od nekoga kome vjerujete. Problemi će kad-tad proći. “Vratite se u sedlo” tako što ćete nešto poduzeti!

POSAO: šestica pehara u uspravnom položaju- u nekim slučajevima, ova karta znači da će Vam se ponovo pružiti neka poslovna prilika koju ste propustili. Konačno ste “završili” sa nekim starim problemom. Spoznajete sebe i drago Vam je zbog toga. Možda ćete pronaći riješenje nekog aktuelnog problema tako što ćete iskoristiti neko prošlo iskustvo. Stari poznanici Vam mogu pomoći u nečemu. Prethodni napori će se sada isplatiti. Pravo je vrijeme za kreativnost i inovacije. Ako Vam radno mjesto ne dozvoljava ispoljavanje kreativnosti pokušajte u vrijeme dnevne pauze crtati ili pisati – ti će Vam se trenuci vrlo pozitivno odraziti na posao koji radite! Ako ste nezaposleni vrlo je moguće da će Vam neko staro poznanstvo pomoći da dobijete posao. Nemojte se bojati pokazati koliko ste kreativni, gledajte na posao iz “dječje perspektive”. Financijski- stojite vrlo dobro, u ovom periodu moguć je veći dobitak.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka novčića u uspravnom položaju- je znak odličnog zdravlja i tjelesne kondicije. Na Vama je da se potrudite i dobro razmislite kako to stanje održati što duže. Duhovno- pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu. Osjetiti ćete pripadnost, ponovno ćete se osjećati kao važan dio velikog lanca.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: devetka pehara u uspravnom položaju- značenja ove karte podrazumijevaju sreću, blagostanje i ispunjenost. Postići ćete sve što želite. Ova karta je također i poruka da je došlo vrijeme da se zabavite. Moguće je da će Vas voljena osoba zaprositi ili ćete svoj odnos produbiti.  Vaša će se veza popeti na višu razinu, osjetiti ćete puno zadovoljstva u društvu partnera. Odnos će postajati sve slađi i ljepši. Ako niste u vezi, ova karta ukazuje na pojavu nove ljubavi. Otiđite na kratko putovanje, sresti ćete osobu sa kojom će se dogoditi ljubav.

POSAO: devetka mačeva u uspravnom položaju- biti ćete veoma zbunjeni i imati ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Situacija je bolja nego što se to Vama čini. Karta govori da se možda nervirate zbog nečijeg ponašanja prema Vama- možda ne možete srediti misli. Pokušajte se što više distancirati od osoba koje Vam crpe energiju! U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvijetliti samima sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju! Ako ste nezaposleni- ova karta pokazuje Vašu anksioznost i strepnju. Ipak, ukazuje i na to da je moguće da su Vaši strahovi iracionalni! Vaše očajanje može biti proizvod Vaše bujne mašte i nije zasnovano na realnim okolnostima! Vrlo ste osjetljivi i svaka Vas kritika pogađa! Imajte više vjere u sebe i svoje sposobnosti, sami sebi ste najveći neprijatelj! Financijski- stojite solidno no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka novčića u uspravnom položaju- u prilično ste dobroj tjelesnoj formi. Nastavite sa zdravim navikama i osjećati ćete se još bolje i poletnije. Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Ako se osjećate kao da stagnirate potražite neku referentnu grupu sa kojom bi mogli doći do odgovora koji su Vam potrebni.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: devetka štapova u uspravnom položaju- simbolizira da se u ovom periodu od Vas traži dosljednost, hrabrost i snaga. Savjetuje Vam da duboko udahnete i smirite unutarnje tenzije jer je mnogo toga što je pred Vama. Nemojte dozvoliti da Vas brige i pesimizam preplave i nikako svoje sumnje i strahove nemojte prenositi na svog partnera! Pokušajte partneru dati prostora i vremena. Možda se u nekim situacijama osjećate kao da ste već dali sve od sebe te ne znate što dalje ali ova karta govori o tome da imate u sebi borbeni duh koji treba “isplivati” van. Možda smatrate kako Vam je život postao suviše težak u nekim segmentima ali ova karta govori da je sada pravo vrijeme da se pokrenete jer su okolnosti na Vašoj strani! Ništa nije konstantno niti nepopravljivo! Snaga koju Vam ova tarot karta donosi je fleksibilna i primjenjiva u svim situacijama, ona kreira harmoniju između Vašeg svjesnog i nesvjesnog djela osobnoti. Ovo nije snaga koja se razmeće, već mudar um, koji je odavno nadrastao potrebu da se pred drugima hvali svojom snagom- time se vodite! Iskoristite ovaj period kako bi dovršili ono što ste započeli! U nekim slučajevima ova karta predstavlja neke traume iz prošlosti zbog kojih ste sagradili branu oko sebe. Ako ste u prošlosti bili povrijeđeni, sada Vas strah od ponovnog povređivanja sprečava da ostvarite bliskost sa partnerom ili ako ste slobodni, sa nekim novim. Vjerovatno se bojite da ne budete ponovo povređeni- pokušajte da ne prenosite te strahove na partnera ili ako ste slobodni na potencijalnog partnera.

POSAO: petica mačeva u uspravnom položaju- simbolizira konflikte, egoizam, sebičnost i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna. Karta Vas upozorava na to da ste sami sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda prema Vama, nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom gubljenja povjerenja od ostalih suradnika pa čak i otkaza. Ova karta upozorava da netko koga poznajete negativno utječe na Vas. U takvim situacijama, ova karta govori da možda netko želi da Vas izazove na neki način. Obično je riječ o natjecanju za bolji položaj na poslu. Međutim, ova karta se može odnositi i na borbu dva ega. Drugim riječima, pokušavate da u nečemu nadmašite nekoga. Sada biste trebali preispitati svoj ponos, jer se možda u nekim situacijama precjenjujete. Karta označava i manipulaciju i sebičnost. Pazite da u takvim bitkama ne izgubite sebe i svoj obraz jer pobjeda nije sve na svijetu. Prije nego što nastavite, razmislite o posljedicama. Možda ćete i dobiti ono što želite, ali to će biti Pirova pobjeda. Ako mislite da Vam je potreban savjet, potražite ga od provjerene osobe jer je trenutno oko Vas netko tko Vam ne želi dobro. Razmislite tko od Vaših prijatelja nije vrijedan Vašeg povjerenja! Ako ste nezaposleni ova karta ukazuje da nema pozitivnih promjena na vidiku, ukazuje i da ste sami sebi najveći neprijatelj, Vaš ego je na neki način “blokada” zašto još uvijek tražite posao! Financijski- obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  desetka mačeva u uspravnom položaju- Vaše je psihičko stanje vrlo loše, učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost i svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol. Duhovnost- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati.


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: petica štapova u uspravnom položaju- petica štapova u uspravnom položaju- simbolizira oprez, natjecanje i suočavanje sa izazovima. Dva su moguća scenarija sa ovom kartom, prvi je da će se osobi u koju ste zaljubljeni svidjeti čak nekoliko ljudi iz okoline- neće to biti prava zaljubljenost već samo simpatije. Usprkos tome, potrudite se i dajte sve od sebe i naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem. Za Vašu će budućnost biti važna spoznaja da ste pokušali sve što ste mogli. Nema razloga da se bojite, osvijestite samome sebi vlastite kvalitete i snage. Vjerujte u sebe više nego ikad do sada i sigurno ćete stvari posložiti na pravo mjesto. Petica štapova može značiti i obrnutu situaciju – da će Vas privući neka druga osoba ili čak više njih. U svakom slučaju ova karta ukazuje na unutrašnju borbu ili sukob. Sada se morate suočiti sa svojim emotivnim problemima. Usmjerite energiju na analizu svojih dubokih osjećaja. Kada budete načisto sami sa sobom, lako ćete pronaći nov pravac i novu perspektivu. Vaši unutrašnji konflikti mogu utjecati i na Vaše ponašanje prema partneru, redovito otvoreno komunicirajte i pokušajte ostati što više fleksibilni!

POSAO: kolo sreće u uspravnom položaju- počinjete novi životni ciklus koji obećava sretne okolnosti. Stvari su krenule u pravcu nad kojim nemate kontrolu ali ako prihvatite taj proces dogoditi će se neka promjena nabolje. Ovo su sudbinski događaji i ako pustite da se sve odvija samo od sebe može se dogoditi nešto vrlo značajno. U trenutnoj situaciji gotovo da nemate kontrolu niti utjecaja na ishod. Dozvolite Svemiru da radi za Vas. Ovo može biti period mnogih promjena. Očekujte nove prilike i budite spremni da ih prihvatite. Ova karta može predstavljati novu situaciju koja će zahtjevati neku važniju životnu odluku, što može značiti veliku promjenu u Vašoj sudbini. Iako se stvari brzo odvijaju, dajte sve od sebe da sagledate sve detalje. Vaši napori će dati velike nagrade! Na poslu Vam jedna osoba može dati mudar savjet, poslušajte je! U nekim slučajevima ova karta može značiti da ukoliko već neko vrijeme razmišljate o tome da napustite svoj posao sada je pravi period da poslušate vlastitu intuiciju- vjerojatno je da ćete napustiti posao koji radite jer više nemate osjećaj zadovoljstva istim i što je najbitnije nećete požaliti! Financijski, ova karta označava promjenu na bolje.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: paž novčića u uspravnom položaju- svi eventualni zdravstveni problemi sa kojima ste suočeni pojavili su se kao posljedica potiskivanja emocija. Obratite pažnju na nesvjesni dio sebe, pozabavite se stvarnim problemima i potiskivanim strahovima. Duhovno-izvrsno je vrijeme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posjetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smjernicu duhovnog rasta i razvoja.