Mjesečni horoskop – Tarot horoskop za kolovoz 2017. 

U nastavku pročitajte Vaš tarot horoskop za kolovoz 2017.

Tarot horoskop OVAN

ovan

LJUBAV: osmica štapova u uspravnom položaju- ovo je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati brze promjene na ljubavnom planu. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavršavate sve što ste započeli i što je stagniralo. Očekujte povoljne vijesti u ljubavnom životu! Moguće je da dobijete ponovnu šansu sa bivšim partnerom. Ako ste slobodni očekujte novu, strastvenu vezu. Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, očekujte pomake na ljubavnom planu! Ponekad je ova karta predznak zaruka ili vjenčanja. Bitno je da svom partneru date dovoljno prostora i vremena, nemojte ga požurivati niti gušiti a on će Vas ugodno iznenaditi pažnjom i ljubavi! Mogućnosti koje Vam ova tarot karta donosi su neke poput putovanja u inozemstvo ili odmor i širenje vidika te novi ljudi s kojima ćete stvoriti dobar – koristan odnos.

POSAO: kralj pehara u uspravnom položaju- ova karta je podsjetnik da slušate svoje srce! Ako svoju kreativnu energiju usmjerite na konkretne stvari, lako možete postići visoke ciljeve u ovom periodu! U odnosima sa drugima važno je da ostanete fleksibilni i imate razumijevanja. Okrenite se svojim emocijama. Nemojte racionalizirati stvari. Emocije će Vas uputiti na istinu i dati Vam uvid u tuđe emocije i motive! Karta može predstavljati suosjećajnog prijatelja ili nekoga tko Vam daje pametan savjet. Ta osoba je odličan slušatelj i rame za plakanje. Možda ćete se naći u situaciji gdje će netko tražiti od Vas da budete medijator ili da pregovarate sa nekim. Također netko može tražiti od Vas da preuzmete ulogu vođe. Generalno ova karta ukazuje na pozitivan ishod situacija. Poslovna pitanja Vam idu dobro u ovom periodu. Možete očekivati poboljšanje društvenog statusa. Ova karta Vam pomaže da postanete svjesni sebe, da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ona predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama. Spremni ste i sposobni svoje snove provesti u djelo. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financijski- dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću. Iako nećete biti u nekom znatnijem višku, budite darežljivi – razmislite što bližnjima treba i razveselite ih darom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: sedmica štapova u uspravnom položaju- previše brinete bez ikakvog razloga, zdravlje Vam je uistinu dobro. Što se duhovnosti tiče suočavate se sa strahovima i borite sa njima – taj će Vam proces mnogo značiti u daljnjem životu. Prevladavanje tvrdo ukorijenjenih strahova stvoriti će Vam potpuno nove vidike i obrasce ponašanja, izići ćete kao snažniji karakter. Razjasnite si koje su Vam želje, ne budite skromni i ostvarite ih!


Tarot horoskop BIK

bik

LJUBAV: vitez mačeva u uspravnom položaju- simbolizira pobjedu, snagu volje, traganje za istinom i čvrst stav. Karta ukazuje da Vaša volja u ključnim trenucima mora biti kontrolirana moralnim principima. Vitez Vam savjetuje da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga! Partner ili potencijalni partner vršiti će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo za Vas. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa. Ne prihvaćajte sve što Vam se ponudi, ne zaboravite na svoje kriterije. Ako ste slobodni suprotnom ćete spolu biti izuzetno privlačni. Ako ste slobodni i žena- jak, hrabar mladić ulazi u Vaš život. Budite spremni da će on očekivati veću kompatibilnost u razmišljanju nego u osjećanjima. Moguće je da će biti impulsivan i nagao, morate mu dati do znanja gdje je Vaša granica!

POSAO: paž mačeva u uspravnom položaju- ova karta označava važne vijesti. Ove vijesti mogu biti iznenađujuće ali često i zabrinjavajuće. Međutim, morate znati da su ove vijesti veoma značajne i da ih ne smijete uzeti zdravo za gotovo! Ova karta može predskazati situaciju u kojoj će biti potrebno da brzo razmišljate i djelujete. Racionalnost Vam može pomoći u donošenju pravih odluka. Budite sigurni u ono u što se upuštate. Prije nego što potpišete neki ugovor, pažljivo ga i temeljito pročitajte. Možda Vam je potreban savjet nekog profesionalca. Fleksibilnost će Vam pomoći da lakše prihvatite promjene. Možda ćete morati napraviti kompromis u nekoj situaciji ali morate shvatiti da će se to dugoročno pokazati kao najbolja opcija. Također ova karta ukazuje u nekim slučajevima da Vam se mogu dogoditi tračevi-glasine koje utječu na Vašu reputaciju. Netko Vas može izazivati na svađu. Moguć je konflikt ali zato iskoristite svoje mentalne sposobnosti i objektivnost da uspostavite kontrolu nad situacijom! U svakom slučaju obratite pažnju na svoje poslovno okruženje, pokušajte koristiti što je više moguće diplomatski pristup i pazite kome se povjeravate! Ako ste nezaposleni obratite pažnju što potpisujete jer biste mogli potpisati nešto na što niste pristali. Financijski ne stojite loše- ako se posvetite poslu tj. uložite trud svakako će Vam se isplatiti.  Ako je riječ o ulaganju, svakako potražite savjet stručnjaka jer Vas ova karta upozorava da je površinska slika puno bolja od stvarnog stanja stvari.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: vitez novčića u uspravnom položaju- razmislite o porocima i ostavljanju loših navika. Nadoknadite nedostatak sna i više se posvetite pravilnoj prehrani. Što se tiče duhovnosti, ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Svaka promjena koju sada učinite biti će veliki ulog u budućnost. Nemojte se predati tami i neznanju, iskoristite svoj potencijal!


Tarot horoskop BLIZANCI

blizanci

LJUBAV: luda u uspravnom položaju- predstavlja put u nepoznato. Može Vam se pojaviti neočekivana prilika ili se nametnuti neka životna odluka koju morate donjeti. Možda započnete novu ljubavnu vezu ili se u Vašem životu pojavi nova, neobična osoba s kojom ćete odmah “kliknuti”. Luda je ponekad i znak promjene sagledavanja ljubavne situacije i to u pozitivnijem i iskrenijem smislu. Takvo sagledavanje situacije bi moglo zahtjevati od Vas da o situaciji razmišljate iz perspektive djeteta ili da u razmišljanju budete fleksibilniji i inovativniji. Ovo je period kreativnosti i možete očekivati dosta neizvjesnosti. Ova karta također predstavlja i period sumnje ali ipak poslušajte svoju intuiciju! Ponekad luda predstavlja putovanje na kojem ćete o sebi ili partneru otkriti nešto veoma bitno za Vaš odnos. Bitno je da u ovom periodu slijedite svoje srce i budete spremni na preuzimanje rizika- otvorenog uma. Karta lude oslobođena je društvenih normi, ona nema limita, pa koliko god se neka Vaša ideja činila ambicioznom i možda neizvedivom, treba riskirati i napustiti dosadnu rutinu u kojoj ste zapeli. Ne smijete dopustiti da netko zauzme kontrolu nad Vama, već sami trebate živjeti svoj život! Nemojte mariti za komentare drugih, ni u što nemojte ulaziti mimo svoje volje. Luda označava buđenje duhovnosti i intuicije, novu ideju i misao, zrači originalnošću, te životu daje nekonvencionalan predznak.

POSAO: as štapova u uspravnom položaju- obično označava neki novi poduhvat. Ovo je sjajan period da iskoristite svoju kreativnost. Vjerovatno ste puni neočekivane inspiracije i entuzijazma. Sada je vrijeme da krenete u akciju! Iskoristite ovu “novu” energiju kako biste krenuli naprijed. Ako ste nedavno započeli neki novi projekt ili posao, ova karta je predznak uspjeha i ispunjenja. Sada polažete temelje za budućnost! Štapovi obično predstavljaju naš osjećaj svrhe i ciljeva. U nekim slučajevima, ova karta može predstavljati promjenu nekog cilja. Možda krenete u neki poduhvat koji Vam se ranije činio nedostižnim. Također, možda dođete u situaciju da potpuno promijenite životni put u smislu da promijenite karijeru! U svakom slučaju, sve što Vam se ponudi i nametne, vrijedno je razmatranja! Na poslu ćete lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali, nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih! U svakom slučaju bili zaposleni ili ne ovo je pozitivna karta- simbolizira početak nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Promjene koje će Vam se događati biti će vrlo pozitivne. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate! Financije- karta nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  desetka novčića u uspravnom položaju-  je znak odličnog zdravlja i tjelesne kondicije. Na Vama je da se potrudite i dobro razmislite kako to stanje održati što duže. Duhovno- pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu. Osjetiti ćete pripadnost, ponovno ćete se osjećati kao važan dio velikog lanca.


Tarot horoskop RAK

rak

LJUBAV: toranj u uspravnom položaju-  možda se već nalazite u turbulentnom periodu, punom iznenadnih promjena. Kula može predstavljati preseljenje ili preokret u nekoj značajnoj vezi. Možda ćete biti prisiljeni riješiti probleme stida i krivice i suočiti se sa posljedicama odbijanja da nešto sagledate u pravom svjetlu. Sada je vrijeme da se oslobodite situacija koje sprečavaju Vaš daljnji napredak. Kula u čitanju nam sugerira kako prolazimo kroz velike i važne promjene u našem životu. Stvari nakon toga više nikada neće biti iste. Naš stari način života se ruši i mijenja. Sada imamo priliku ponovno sve izgraditi iznova.

Pojavljivanjem ove karte moramo biti spremni na događaje koje možda ne očekujemo. Ovu tarot kartu također možemo shvatiti kao upozorenje pred nešto. Potrebno je preispitati samog sebe. Vidjeti što je to što zadržavamo u svom životu a nije nam potrebno ili jednostavno ne utječe dobro na nas.

U nekim slučajevima ova karta može značiti da ljubavnom odnosu dolazi kraj. Ako Vam je prekid veze / raskid braka neprihvatljiv, dobro sagledajte sve moguće aspekte i uhvatite se u koštac sa svim problemima. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Svaku svoju pretpostavku dobro provjerite.

Pozitivan aspekt ove karte je da Vaša veza/brak može dobiti novi smisao. Pripremate se za novu, napredniju fazu u ljubavnom odnosu. Ako ste slobodni, učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost. Svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Ako izlazite van izbjegavajte alkohol jer bi Vam on mogao “uništiti” izglede kod potencijalnog partnera.

POSAO: četvorka mačeva u uspravnom položaju-  predstavlja “smirenje nakon bure”. Ova Vam karta poručuje da Vam je u ovom periodu najpotrebnije da naprosto legnete i odmorite se od svega. Ovo je karta oporavka. Ako govorimo o poslovnim pitanjima ova karta ukazuje na period stagnacije. Nemojte se brinuti jer stvari “stoje”, umjesto toga iskoristite ovaj period da razradite neke druge planove i strategije. Ova karta također govori o periodu meditacije i kontemplacije. Potrebno Vam je emocionalno pročišćenje ili možda mijenjanje rutina na koje trošite vrijeme koje biste mogli iskoristiti na konstruktivniji način. Ova karta je uvijek savjet da ne radite nikakve nagle odluke- zapravo, možda je najbolje da ne radite bukvalno ništa!:) Ponekad ova karta može označavati bukvalno odlazak na odmor ili planiranje istog. Na financijskom planu stojite vrlo dobro. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vrijeme da ih vratite.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka mačeva u uspravnom položaju- učinite sve u Vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vrijeme za aktivnosti koje Vas opuštaju. Izbjegavajte alkohol. Duhovno- zbog svih previranja važno je da zadržite pozitivan stav kako bi pravovremeno mogli ispravno reagirati.


Tarot horoskop LAV

lav

LJUBAV: kraljica novčića  u uspravnom položaju- u ovom periodu možete očekivati sigurnost u ljubavnoj vezi/braku. Ova karta je simbol napretka ljubavnog odnosa. Ovo je vrijeme za regeneraciju Vašeg odnosa. Morate “hraniti” Vaš odnos i on će zaista procvjetati. Poželjeti ćete svoj odnos unaprijediti, promijeniti dosadašnji način “funkcioniranja” u vezi/braku. Ako se potrudite, odnos će postati dublji, nježniji i iskreniji. Sa partnerom ćete ponovno oživjeti staru strast. Ženski pripadnici ovog znaka mogu osjetiti potrebu da postanu majke. Moguća je i trudnoća jer se ova karta povezuje sa ženskim, majčinskim principom- povezana je sa plodnošću. Vjerojatno je da ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana kako bi što ugodnije živjeli sa partnerom. Slobodni, ovo Vam je vrlo plodno razdoblje za ljubav. Suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Moguće da ćete upoznati nekoga preko (tamnokose) prijateljice.

POSAO: mag u uspravnom položaju- je karta koja se odnosi na komunikaciju, stjecanje znanja, informacija i razmišljanje. Vodi Vas kroz područja nesvjesnog koja ne poznajete. Pomaže Vam da postanete svjesni sebe. Da se pomirite sa bolnim sjećanjima ili kompleksima. Ova karta predstavlja odlučnost da se djeluje i kada je to prilično teško. Podsjeća Vas na činjenicu da je budućnost u Vašim rukama! Više ste nego spremni i sposobni svoje snove provesti u djelo. Svaka odluka koju ćete donjeti u ovom periodu imati će uspjeh. U svemu što ćete raditi postizati ćete izvrsne rezultate. Upravo sada je vrijeme kada imate znanja, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promjena koje već neko vrijeme planirate. Karta govori o tome da je ovo period kada se trebate skoncentrirati i iskoristiti vještine koje imate! Imate sve što Vam je potrebno i nije Vam potrebna ničija pomoć! Ovo je odličan period da započnete nove projekte i trebalo bi da ispitate sve nove prilike koje Vam se nude! Ako iskoristite neku od njih krajnji rezultat će vjerovatno biti uspješan! Ovo je odličan period za samopromociju i ljudi će uvidjeti koje sve vještine posjedujete. Ova karta je savjet da budete pronicljivi, mislite svojom glavom, slušajte intuiciju! Budite spremni na eksperimente, ostanite fleksibilni. Vrijeme je ili za pronalazak novog posla ili za promaknuće na sadašnjem poslu. Zadatke ćete rješavati iznimnom lakoćom i kreativnošću. Financije- ne znači da “plivate u novcu” ali svakako imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba pa i ponešto luksuza. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: trojka mačeva u uspravnom položaju-odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje. Vaše psihičko stanje ima utjecaj na tijelo, psiha je odabrala organ koji napada – rješenje je u opuštanju i relaksaciji. Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama.


Tarot horoskop DJEVICA

djevica

LJUBAV: šestica mačeva u uspravnom položaju- ovo je period spokoja i mira. Očekujte pozitivne promjene. Stvari će se preokrenuti u Vašu korist. Ova karta često predstavlja putovanje, moguće je da ćete otići na odmor sa partnerom ili da ćete otići u posjetu nekome tko živi daleko od Vas. U svakom slučaju, učinite neku promjenu, nešto van rutine i osvježiti ćete Vaš odnos. Ako ste slobodni moguće je da na  putovanju upoznate zanimljivu osobu s kojom bi se moglo dogoditi nešto više.  U nekim slučajevima ova karta govori o tome da je potrebno da preispitate svoje stare probleme i veze. Važno je da se zapitate da li Vas i koliko prošlost prati. Sada je odličan period da “završite” sa starim obrascima ponašanja i razmišljanja. Prestanite da se opirete i pustite da Vas bujica nosi. Šestica mačeva Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite , stvari će se same posložiti.

POSAO: dvojka pehara u uspravnom položaju- ako ste u konfliktu sa nekom osobom očekujte da će se taj konflikt riješiti u ovom periodu. Ova karta je također znak kompromisa. Možda ćete osjetiti potrebu da surađujete i više se dogovarate sa drugima. Timski rad može samo doprinjeti Vašim naporima. U nekim slučajevima ova karta označava novu suradnju ili dogovor u poslovnom smislu. Ovo je period kada možete očekivati nalet kreativnih ideja koje će Vam poboljšati financijsku situaciju. Posvećenost će Vam se višestruko isplatiti! Poslovna situacija je vrlo povoljna po Vas – u svemu što radite biti ćete izvrsni i isto tako vrednovani od kolega i nadređenih. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerojatno da ćete dobiti posao kakav ste tražili. U kontekstu financija karta označava period ravnoteže i opuštenosti. Nije baš da ćete se “valjati u novcu” ali financije Vas nikako ne bi trebale brinuti.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: petica pehara u uspravnom položaju- odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema svakako potražite drugo mišljenje! Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama. Veoma je važno da oprostite kome trebate oprostiti – to je čin koji će Vama donijeti dobrobit!


Tarot horoskop VAGA

vaga

LJUBAV: trojka novčića u uspravnom položaju- je karta razvoja i postignuća. Ova karta često označava nagradu za Vaš trud i posvećenost. Govori o Vašem zdravom samopouzdanju- postavite si visoke ljubavne ciljeve jer karta govori da ćete ih i ostvariti! Kao da podsvjesno znate da možete postići sve samo je bitno da dovoljno jako u to i vjerujete. Jedino čega se trebate paziti je da u ovom periodu previše fokusa ne stavite na karijeru jer biste mogli zbog zauzetosti poslom-poslovnih ambicija propustiti kvalitetnu ljubavnu priliku! Odnos s partnerom će biti vrlo podržavajući i otvoren, imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera. Ukoliko niste u vezi/braku odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Držite oči otvorenima!

POSAO: papa u uspravnom položaju- je ohrabrenje da pronađete svoj put ka slobodi kroz znanje i istraživanje. Ovo je indikacija da je sada period kada trebate potražiti savjet od nekog iskusnijeg. Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa učiteljem/mentorom čije Vam je znanje trenutno potrebno. Ova karta Vas ohrabruje da pogledate van ustaljenih okvira i preispitate stvari koje ste uzimali zdravo za gotovo. Možda pronađete novi, korisniji pristup stvarima ali bitno je napomenuti- posao će Vam ići od ruke ukoliko ćete slijediti pravila- ključno je da se držite naučenog tj. zadanog jer ovo nije vrijeme za promjene. Naći ćete se u sukobu sa tradicionalnim i zadanim obrascima ponašanja i zato je važno da se držite rituala ma koliko god Vam se oni besmislenim činili. U ovom bi se razdoblju trebali držati tradicionalnih granica i činiti ono što se od Vas očekuje. Ovo je i izvrsno vrijeme da se priključite nekoj grupi ili timu ma koliko Vam se to odbojno činilo. Ako ste nezaposleni dobiti ćete dobar savjet kojeg bi trebali poslušati. Situacija koja Vas muči biti će riješena uz pomoć neke osobe, moguće prijatelja ili nekoga kome ste prije Vi bili pomogli. Financijski- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: četvorka pehara uspravnom položaju- zdravlje Vam se poboljšava. Budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika. Zadržite pozitivan stav! Duhovno- vrijeme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovode u isto takve situacije.


Tarot horoskop ŠKORPION

skorpion

LJUBAV: dvojka novčića u uspravnom položaju- karta predstavlja potrebu za razmišljanjem. Ovo je znak da trebate razmisliti prije nego što nešto drastično uradite. Vjerovatno se osjećate kao da žonglirate sa više stvari odjednom- možda se osjećate kao da ste suočeni sa previše zahtjeva u odnosu. Da biste održali izvjestan nivo harmonije, morate dovesti u ravnotežu sve elemente svog života. To uključuje i odmor, a ne rasipanje energije na sve strane. Najbolje ćete izaći na kraj sa svim obavezama ako se fokusirate isključivo na jednu dok je ne završite, a ne na više njih istovremeno. Također je bitno da uvidite gdje previše ulažete sebe kako biste zadovoljili nekog drugog. Nemojte se bespotrebno trošiti! Ova karta simbolizira prilagođavanje, balansiranje ali i umor. Osjećate se iscrpljeno u vezi/braku i kao da stagnirate. Pokušajte otvoreno razgovarati sa partnerom. Ova karta Vas upozorava da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti kako Vaš odnos ne bi stagnirao. Naravno najprije trebate dati do znanja partneru što od njega očekujete i pokušati doći do zajedničkog dogovora. Ako niste u vezi onda Vam je savjet da tako i ostane. Trenutno nemate kapaciteta niti vremena za početak nečeg novog.

POSAO: pravda u uspravnom položaju- predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje Vam kako je na Vama izbor hoćete li slušati vraga ili anđela u sebi. Upozorava na karmu- ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vrijeme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama.

Ova karta obično je dobar znak da ste pred odlukom koju morate donjeti kako bi Vaš život krenuo u novom pravcu. Takva odluka uvijek zahtjeva dosta razmišljanja i “vaganja”. Ovo je prekretnica koja obično dosta utječe na daljnji tok Vašeg života. Ova karta često govori o tome da je sada vrijeme da sredite svoj život u skladu sa svojim moralnim principima. U Vašem je najboljem interesu da preispitate i tuđe točke gledišta. Možda postoji neki problem sa pravdom i pravednošću generalno. Možda se sada ispoljavaju posljedice nekih Vaših prijašnjih odluka. Ako ste prema nekome bili nepošteni, sada Vam se to vraća. Ova karta Vas savjetuje da pripazite na ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Ponekad ova karta govori doslovno o pravnim pitanjima. Ako je to u pitanju, stvari bi trebale da se završe brzo i po zakonu, a ishod bi trebao biti pozitivan za Vas. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekoga tko dobro poznaje pravo. Financijski- pravo je vrijeme za igre na sreću, slušajte svoj instinkt! Očekujte i neočekivani novčani dobitak!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST:  petica mačeva u uspravnom položaju- Vas opominje na to da odgovori do kojih ste došli nakon godina traženja su samo Vaši odgovori – nemojte ih nametati drugima niti od njih tražiti da se prilagode Vašem kalupu i Vašim načinima razmišljanja! Ova karta može značiti i nagli prekid u duhovnom miru – ako se to dogodi nemojte očajavati – novi odgovori će Vam se sami nametnuti! Zdravlje- najvažnije Vam je u ovom periodu sačuvati psihički mir!


Tarot horoskop STRIJELAC

strijelac

LJUBAV: snaga u uspravnom položaju- snaga govori o novoj mogućnosti koja od Vas zahtjeva prihvaćanje nekog rizika. Sada je vrijeme da budete hrabri! Možda je u pitanju pomirenje sa nekim koga poznajete. Riješavate svoje unutrašnje konflikte zahvaljujući tome što ste postali svjesni svojih mračnih nagona i lakše Vam je da ih kontrolirate. Možda Vam je potrebno više strpljenja kako biste riješili neke probleme ali diplomacija i suosjećajnost su sada najbolje rješenje. Samodisciplina je Vaš najbolji saveznik. Ova karta govori o strasnom odnosu bili u vezi/braku ili slobodni. Možda postajete svjesniji svoje jake seksualnosti i vidite da ste u periodu kada privlačite druge kao magnet!

POSAO: as novčića u uspravnom položaju- se prvenstveno odnosi na boljitak u materijalnim pitanjima. Sada je odlično vrijeme da započnete novi posao ili da se nekako istaknete u poslovnom smislu. Moguće je i da ćete dobiti neko nasljedstvo. Ako ste marljivo radili, Vaši napori će se isplatiti! Ako počinjete novi posao, neće biti teško da pronađete one koji će Vam pomoći financijski. Svaki novi poslovni poduhvat će biti uspješan. Karta govori o napredovanju na poslu ili makar nekoj vrsti priznanja za ono što ste uradili. Ponekad se as novčića odnosi na komunikaciju, posebno onu koja je vezana za karijeru i novac. Možda počinjete vezu/suradnju sa nekim tko će imati utjecaja na Vaš posao. Ovo je također odličan period da kupite novu kuću ili krenete u posao koji je povezan sa nekretninama. Financije- karta Vam nagovještava dobitak i vrlo povoljnu financijsku situaciju. Ipak, pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Svakako podmirite sve dugove u ovom periodu!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: pustinjak u uspravnom položaju- pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje, zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja. Nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću.


Tarot horoskop JARAC

jarac

LJUBAV: vitez pehara u uspravnom položaju- može govoriti o značajnoj situaciji koja se tiče Vaših emocija ili odnosa. Karta predstavlja pitanja srca i poziva Vas da slijedite svoje snove! Označava period kada bi trebali više izlaziti. Očekujte zabavu i uzbuđenje! Možda se zaljubite ili otpočnete novu ljubavnu vezu. Ako ste u vezi/braku očekujte pozitivne novosti! Kreativno stvaralaštvo može Vam donjeti nove veze i iskustva. Budite spremni da se osjećate u ovom periodu ranjivo- karta se odnosi i na dublje nivoe osjetljivosti i pojačanu intuiciju.

POSAO: sedmica pehara u uspravnom položaju- obično govori o tome da su Vam ponuđene brojne mogućnosti ali Vi ne znate koju da izaberete i zbog toga se osjećate prilično nesiguno. Zbunjeni ste i ne možete se fokusirati na jednu opciju. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jednu stvar i da ne radite više stvari (poslova/projekata) istovremeno. U početku će situacija vjerovatno biti vrlo konfuzna, zato polako skupite sve informacije koje su Vam potrebne jer morate doći do srži stvari kako biste ih razumjeli. Potrebna Vam je bolja organizacija! Vjerojatno je da ćete često biti u kontaktu sa starijim kolegom čije Vam je znanje trenutno potrebno, iskoristite ovaj period da nešto novo naučite, koristiti će Vam! Pozitivna strana ove karte je kreativnost pa ako se želite okušati u kreativnom poslu ili šaljete zamolbe za neko radno mjesto gdje se traži kreativnost ova karta Vam daje “zeleno svjetlo”. Iskoristite ovaj period jer karta govori o Vašoj bujnoj mašti tako da Vam neće nedostajati novih poslovnih ideja. Negativna strana ove karte je da možda imate potpuno nerealna očekivanja. Ponekad ova karta govori o tome da provodite previše vremena “u oblacima” a ne činite ništa konkretno kako biste ostvarili svoj cilj. Možda niste sigurni kojim pravcem trebate krenuti a poslovna situacija možda nije takva kakvom se naizgled čini. Vaša očekivanja možda nisu realna, preispitajte sebe! U svakom slučaju ova karta poručuje- nemojte tratiti svoju energiju na ono što je van Vaše moći, mijenjajte ono što možete! Bili zaposleni ili ne ova karta govori o tome da morate poduzeti konkretnu akciju. Odlučnost i posvećenost u ovom periodu će se isplatiti. Ako ste sigurni u svoje ciljeve, lako ćete ih postići! Financijski- stojite solidno- ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku jer bi to moglo završiti velikim fijaskom.

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: osmica pehara uspravnom položaju- stres će Vam zadavati zdravstvene poteškoće- nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo što drugo što će Vam odvratiti pažnju od problema. Potrudite se da zadržite pozitivan stav bez obzira na okolnosti. Obratite pažnju na okolinu, izbjegavajte ljude koji Vam crpe energiju. Osigurajte si vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima.


Tarot horoskop VODENJAK

vodenjak

LJUBAV: kraljica pehara u uspravnom položaju- govori o potrebi da uronite u svoje emocije i nesvjesno. Važno je da osvijestite svoje snove i intuiciju i dozvolite im da Vas inspiriraju. Izražavanje kroz umjetnost može Vam donjeti veliko zadovoljstvo. Ljudi oko Vas mogu Vas tražiti podršku. Važno je samo da ne potpadnete pod utjecaj drugih! U nekim slučajevima označava situaciju kada je potrebno da slijedite svoje srce, a ne um. Možda je potrebno da se povučete u sebe i razmislite o svojim emocijama vezano za datu situaciju. Brižan prijatelj ili član obitelji mogu Vam pružiti potrebnu podršku, posebno majka ili neka majčinska figura. Odana žena Vam ulazi u život i može se ispostaviti da će Vam biti dragocjen prijatelj. Važno je da nađete vremena da preispitate svoje emocije. U nekim slučajevima ova karta označava partnera koji je previše emotivno zavisan- potrebno je poraditi na otvorenoj komunikaciji kako bi odnos opstao! Ako ste slobodni biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipati će Vas pažnjom i laskanjem. Budite na oprezu kako Vam onaj pravi/prava ne bi izmakao/izmakla. Ako ste žena ova karta Vam poručuje da se pazite kako se ne biste previše zanijeli u koketiranju koje može voditi i promiskuitetnom ponašanju. Podignite na vrijeme ručnu kočnicu!

POSAO: sedmica novčića u uspravnom položaju- Vas podsjeća da iako Vam se čini kao da stvari stagniraju, zapravo nije tako. Ponekad govori o tome da se stvari samo nešto sporije odvijaju. Budite strpljivi. Bilo bi najbolje da zastanete i procijenite svoje financije i poslovne poduhvate. To će Vam dati jasniji uvid u to na kojim poljima biste trebali nešto promijeniti. U nekim slučajevima, mogli biste uvidjeti da je potrebno da promijenite strategiju. U svakom slučaju, nemojte sada dići ruke od svega! Vaši napori će se na kraju isplatiti! Ako ste nezaposleni dobiti ćete ponudu koja će biti od velikog značaja za Vašu poslovnu budućnost i karijeru uopće. Financijski- znak je financijskog prosperiteta. Imate i više nego dovoljno za zadovoljavanje svih potreba!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: desetka pehara u uspravnom položaju- pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu. Ova Vam karta savjetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vjere u sebe i u dobru sudbinu!


Tarot horoskop RIBE

ribe

LJUBAV: vitez štapova u uspravnom položaju- obično predstavlja promjenu. Vaš život može krenuti u potpuno novom pravcu. U nekim slučajevima nagovještava preseljenje, putovanje ili novi ljubavni poduhvat. Ova karta se generalno odnosi na pozitivne promjene-energiju i akciju. U ljubavnim pitanjima ova karta se obično odnosi na strastvenu ljubavnu vezu ukoliko ste sami. Odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Postoji velika mogućnost da ćete u poslovnom kontekstu naići na osobu sa kojom bi mogli započeti romansu. Za one koji su u vezi/braku- ako uložite truda u Vaš odnos s partnerom, on će biti vrlo podržavajući i otvoren- imati će pozitivan učinak na Vas i na partnera.

POSAO: petica štapova u uspravnom položaju- neslaganje, natjecanje, borba, tenzija, konflikti.

Odnosi se na konflikte i promjene koje nisu ugodne. Ova karta je znak da ste usred nekog konflikta, pod tenzijom ili se na neki način sa nekim natječete što Vas odvraća sa zacrtanog puta ka ostvarenju ciljeva. Umjesto da surađujete sa drugima, Vi im neprestano kontrirate jer dovode u pitanje Vaše mišljenje. Problem je što svako ima svoje mišljenje i svoju točku gledišta koju nitko drugi ne uzima u obzir i zato stvari stagniraju. Postoji samo konflikt, a nitko ni ne razmišlja o onome što drugi govore. U tom smislu, ova karta može predstavljati grupu ljudi koji su posvećeni ostvarenju nekog cilja ali ne mogu se dogovoriti kako ga zapravo postići jer je svaki uvjeren da je njegov način najbolji. Pokušajte da cijelu situaciju pretvorite u konstruktivnu raspravu tako što će svaki od Vas jasno iznjeti svoje mišljenje i stav ali i saslušati ono što drugi imaju za reći. Kada svi iznesu svoje mišljenje odlučite pravedno čiji je pristup najbolji. Često ovakvi konflikti i rasprave mogu biti vrlo pozitivni. Potrebno je samo pozitivno okruženje gdje možete da “testirate” svoje ideje i da Vam netko ukaže na greške i eventualno predloži kako da ih ispravite. Možete puno dobiti time što ćete se okružiti ljudima koji imaju različite načine razmišljanja i iskustva. Budite otvoreni za ovakvu vrstu “sukoba” i rasprave jer će se to vrlo pozitivno odraziti na kvalitet Vaših ideja i projekata!

Karta često govori i o natjecanju. Iako možda niste navikli na to da se morate natjecati sa nekim jer ste do sada sve postizali isključivo sami, sada Vam ovo može dobro doći kao iskustvo u smislu spoznaje što “natjecanje” zaista znači i zahtjeva. Nemojte potcjenjivati protivnika ali se čvrsto držite svojih uvjerenja. Nemojte dozvoliti da prevladaju osjećaji frustracije, bijesa, mržnje ili predrasuda. Možda ste u situaciji gde ste okruženi ljudima koji potiču iz različitih kultura ili socijalnih miljea i sami imaju problema da se prilagode trenutnoj situaciji. Znajte da svaka od tih osoba posjeduje nešto što može da Vam ide u korist i na kraju možete mnogo profitirati tako što ćete svakog od njih saslušati i vidjeti što imaju za reći. Ova karta je ohrabrenje da spremno dočekate promjenu koja je na pomolu-svidjela se ona Vama ili ne, možda će se Vaša uloga svesti upravo na to da napravite jasan cilj i strategiju i usmjerite druge ka ostvarenju tog cilja.

Ponekad ova karta govori o osobnoj borbi i konfliktu- vanjske okolnosti i Vaša razmišljanja izazivaju Vam dosta tenzije i zbunjenosti. Niste sigurni kako trebate postupiti u trenutnim okolnostima i kakav stav zapravo trebate zauzeti. Moguće je i da jednostavno razmišljate o nekim “općenitim” stvarima kao što su imigracija, globalizacija, zagađivanje životne sredine ili ste u velikoj dilemi oko nekih osobnih stvari npr. da li da napustite trenutni posao. Istovremeno, kada god pokušate sjesti i razmisliti o svemu odnekud iskrsne neka nova informacija i ponovno ste na početku što Vas frustrira. Ovakve stvari se zapravo mogu iskoristiti vrlo pozitivno i pomoći Vam da nakon mnogo razmišljanja sagledate stvari iz svakog ugla i dobijete jasniju perspektivu. Ipak, znajte da neke stvari jednostavno ne mogu biti “crno-bijele” i da, što god uradili, netko se neće složiti sa tim. Zato odaberite onu opciju koja Vam najviše odgovara. Morate odabrati najbolje od onoga što Vam se nudi.

Financijski- ovo je “nategnut” period. Vjerojatno nećete moći podmiriti sve dospjele obveze na vrijeme ali nemojte očajavati, pokušajte naći nove izvore zarade!

ZDRAVLJE / DUHOVNOST: umjerenost u uspravnom položaju- posvetite se meditaciji, vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe. Pokušate unijeti ravnotežu u vlastiti život.