Mars će biti u znaku strijelca do 26.10.  pa će optimizam biti snažniji nego inače i može nas pokrenuti – da treniramo, putujemo, kontakti sa inostranstvom, više učimo ili podučavamo druge, istražujemo ali imamo i više hrabrosti da se suprostavimo autoritetima ili općenito ulazimo lakše u rasprave i borimo se za svoja uvjerenja. Mars u strijelcu voli širiti svoje znanje/vidike tako da tu nema povišenih tonova u raspravama, bitno mu je da na jedan vrckav ali zanimljiv-slobodouman način na kraju raspravu dovede do dogovora. Merkur i saturn u škorpionu u kombinaciji daju prizemljivanje i ogoljivanje svake komunikacije na njenu suštinu/bit, tako da će svaka laž biti razotkrivena. Uz sunce i veneru u vagi sigurno ćete biti više okrenuti vezama, slušajući što ona druga strana ima za reći, pokušat ćete biti objektivniji, vrijeme je za diplomatski pristup i dogovor. Nitko neće trpjeti grubosti i nekulturu tako da izbjegavajte takvo ponašanje. Zbog toga ovaj period će biti povoljan za one koji su u vezama ali i za one koji traže nekoga.  Dok venera bude prolazila znakom vage, neki od ljubavnih parova pravit će planove za brak. Ovaj tranzit najviše će osjetiti osobe kojima je ascendent u znaku vage i bika, kao i osobe koje su rođene u ovim znacima.

OVAN  21.3. – 20.4.

LJUBAV: Okrenuta osmica mačeva- prilika za suočavanje i rješavanje problema

Ova karta simbolizira čovjekove strahove, ovisnosti, negiranje problema i izbjegavanje istine. Zapitajte se jeste li zapeli u životu, imate li osjećaj da Vaš razvoj veze/braka stagnira. Nemojte se zavaravati time da Vas je snašlo neko zlo, odgovornost je na Vama. Vi imate izbor pobijediti sebe i napustiti dosadašnje obrasce ponašanja. Preokrenuta osmica mačeva označava da ćete se u ljubavi suočiti sa starim problemima, Vaša odlučnost biti će prekretnica u kojoj će sve brige izgledati manje, pripazite se samo brzopletosti. Moguće je da imate puno ideja istovremeno, a ne znate koju bi najprije ostvarili. Ako već krećete u realizaciju onda se držite jedne ideje-plana do kraja. Strahovi i nesigurnost su iza vas. Vjerovatno je da ćete skupiti snagu i prekinuti vezu koja je na Vas loše djelovala. Ako ste slobodni ova karta ukazuje da će Vas simpatija zamjetiti.

POSAO: Trojka mačeva
Trojka mačeva simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Bit ćete veoma zbunjeni i imat ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju. Odluke koje se tiču ulaganja morat će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Financijski nije dobar period, trebat ćete pomoć ili posuditi novac.
ZDRAVLJE: Vitez novčića
Potrudite se više oko svog režima prehrane, vježbanja. Ostavite loše navike i nadoknadite nedostatak sna.

 

BIK  21.4. – 21.5.

LJUBAV: Okrenuta kraljica štapova
Ova karta označava period manjka kreativnosti i životne inspiracije uopće. Simbolizira dominantnu i manipulativnu ženu, nelojalnost i egocentrizam. Prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer ima osjećaj da ga “gušite”. Pripazite na žensku osobu koja Vam se miješa u vezu. Mogući su i ljubavni ispadi u javnosti. Čuvajte se vlastite tvrdoglavosti i prividne samouvjerenosti. Ako ste slobodni, mogli bi upoznati zanimljivog potencijalnog partnera putem starije ženske osobe. Neka ženske osobe u Vašem životu znaju da tražite partnera.

POSAO: Dvojka mačeva
Ova karta govori o tome da ste trenutno u pat poziciji. Možda se osjećate kao da ste uvučeni u vrtlog. S pozitivne strane dobro je da će istina izaći na vidjelo kroz konflikte i neslogu. Ako ste u svađi s nekim na poslu, vjerovatno će doći do nagodbe ili dogovora.Možda ćete čekati neku odluku koja se mora čekati od strane šefa, budite strpljivi, nemojte požurivati tu osobu.Financijski ova karta ukazuje na oprez i potrebu za balansiranjem. Trebate pod hitno pogledati što Vam donosi najveći trošak i tako uštediti.
ZDRAVLJE: Okrenuta sedmica štapova
Anksioznost će biti najveći problem što se zdravlja tiče, pokušajte što više vremena provoditi u prirodi. Bojite se budućnosti i zbog manjka samopouzdanja propuštate neke prilike. Upamtite da Vi nad sobom imate kontrolu. Karta Vas samo upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju . Nemojte dozvoljavati drugima da Vas iskorištavaju.

 

 

BLIZANCI 22.5. – 21.6.

LJUBAV: Pustinjak
Sam naziv karte ukazuje da Vam trenutno više odgovara status “solo”,jednostavno veza Vam neće biti prioritet u ovom mjesecu problem će to biti više za one vezane, u vezi/braku jer ćete imati osjećaj kao da ste ušli u rutinu i da nedostaje romantike. Kao da ćete Vi ići u jednom a partner u drugom smjeru. Pobrinite se da održite “iskru” u odnosu. Moguće je da se pojavi stara ljubav ali preispitajte dobro svoje želje.

POSAO: Vitez štapova
Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vrijeme da “pucate visoko”. Očekujete li rezultate nedavnog intervjua biti će mnogo bolji od očekivanih. Moguće je da će posao biti povezan sa putovanjem.

ZDRAVLJE: Okrenuta šestica mačeva
Ako imate zdravstvenih poteškoća potražite drugo mišljenje i drugi način liječenja. Kada ova karta izađe u obrnutom položaju jasno je da se suočavate sa poteškoćama na putu i koliko god se trudili da prošlost ostavite za sobom, ona vas neprestano sustiže. Najveći problem su neke neriješene stvari iz prošlosti za koje ste se nadali da ih jednostavno možete gurnuti pod tepih .Sada je najvažnije da sagledate dobre stvari koje vam promjena donosi. Prihvatite dobronamjeran savjet vezan za zdravlje.

 

RAK 22.6. – 22.7.

LJUBAV: Okrenuta osmica štapova
Ova karta predstavlja neka značajna odlaganja, posebno vezano za putovanja ili preseljenje. Iako ste puni energije i entuzijazma da „gurate“ stvari naprijed što brže, sada ste suočeni sa mnogobrojnim preprekama na tom putu. To može biti vrlo frustrirajuće i svakim danom postajete sve nestrpljiviji. Tražite alternative i načine da prevaziđete prepreke kako biste ostvarili svoje planove.Možda previše brzate sa planom, usporite da Vam nešto ne promakne i da se ne desi velika greška. Čekajte da situacija postane stabilnija. Vi ili Vaš partner osjećate da ste baš sada spremni na vezivanje i ozbiljnost u vezi ali jedan od Vas će biti suzdržaniji, nemojte drugu stranu požurivati, dajte mu/njoj vremena. Čim pružite partneru malo prostora ugodno će Vas iznenaditi pažnjom i ljubavi. Čuvajte se ljubomore bez obzira da li ste u vezi ili slobodni jer Vas ona neće nigdje dovesti.

POSAO: Okrenuta sedmica mačeva
Na radnom mjestu biti ćete izloženi stalnoj kontroli od strane poslodavca – posao odrađujte savjesno i pažljivo, nemojte da Vam štogod promakne. Ako tražite posao dobro se raspitajte može li Vam netko od bivših zaposlenika dati informacije koje bi Vam mogle biti od koristi.Ovaj mjesec više nego inače pripazite da neka sitnica na poslu ne ispadne veliki problem sa šefom ili kolegama s kojima radite. Npr. uzeli ste par kemijskih olovaka doma- ono što će Vama izgledati smiješno da bi se netko radi toga naljutio drugoj strani neće, biti ćete pod povećalom ovog mjeseca. Morate pronaći novi način da se nosite sa takvim situacijama i da ostavite po strani sve stare načine razmišljanja i ponašanja ako želite da krenete dalje. Proširite svoje vidike i iskustvo.

ZDRAVLJE: Desetka štapova
Stres i brige kojima ste se tako zdušno predali već su Vam ozbiljno naškodili. Nemojte zanemariti ovo upozorenje jer mnogo toga u ovom trenutku možete učiniti za svoje zdravlje. Nadoknadite propušteni san, počnite koristiti vitamine i ostale dodatke prehrani. Obavezno si priuštite nekoliko tretmana masaže.

 

LAV 23.7. – 22.8.

LJUBAV: Snaga
Govori o novoj mogućnosti koja zahtjeva prihvaćanje nekog rizika. Sad je vrijeme da budete hrabri. Možda je u pitanju pomirenje sa nekim koga poznajete. Rješavate svoje unutrašnje konflikte zahvaljujući tome što ste postali svijesni svojih mračnih nagona i lakše Vam je da ih kontrolirate. Diplomatski pristup i suosjećajnost su sada najbolje rješenje. Samodisciplina je Vaš najbolji saveznik. Ova karta govori o strasnoj vezi. Sada ste u periodu kada privlačite druge kao magnet. Ako ste nedavno prekinuli ovo je znak da ste spremni krenuti dalje. Za one u vezi/braku ovo je dobar period.
POSAO: Okrenuta šestica pehara
Vjerovatno imate nekih problema koje niste u potpunosti prevazišli. Vaše stare ideje i uvjerenja možda koče daljnji napredak. Ova karta je upozorenje da morate živjeti u sadašnjosti, a ne u prošlosti. Ono što je pozitivno je da konačno možete vidjeti stvarnost bolje pa ćete polako ali sigurno početi paziti na financije.
ZDRAVLJE: Okrenuta dvojka novčića
Karta simbolizira smanjenje stresa ali su moguće tegobe s bubrezima i poremećaji funkcije crijeva.